- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.367
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Doktor bu durum icin bana napabilir ilacmi yazar yoksa beni postalarmidoktora git. okb mi ne oluyor
Haklisinizda artik bu durum beni cok sıktı her taraf pis gibi geliyo bana sabunlar yetmiyo artik nerdeyse kendimi duzeltmek istiyorum gercekten100 kere yıkamaya bir şey diyemem de mantıken yemekten önce yıkayınca bir şeye dokunmamalı zaten. Kapı kolu,kumanda elektrik anahtarı cep telefonu vs dokunmamalı.
Ben daha once hic gitmedim bu konu hakkinda tam olarak bana nasil yardimci olabilir onuda bilmiyorum.Anormal demeyelim de, bir uzmana danisin derim.
Her taraf pis zatenHaklisinizda artik bu durum beni cok sıktı her taraf pis gibi geliyo bana sabunlar yetmiyo artik nerdeyse kendimi duzeltmek istiyorum gercekten
Oyle valla bi an once bundan kurtulmam lazimProfesyonel destek alın.
Oyle olmasina ragmen hertarafa dokunan var ama bende onlar gibi rahat olmak istiyorumHer taraf pis zaten
Bayaaaa oluyo tam olarak hatirlamiyorum ama 3.4 yil oluyodur heralde ama simdi bu durumum dahada ilerledinezamandır var? okb olabilir
Okb ne demek oluyo ?nezamandır var? okb olabilir
bir çeşit takıntı ,psikolojikOkb ne demek oluyo ?
Oyle olmasina ragmen hertarafa dokunan var ama bende onlar gibi rahat olmak istiyorum
Hemde nasil bi takintibir çeşit takıntı ,psikolojik
Azaltamiyorum sorun tamda burda icim icimi yiyo elim kendime bile deyse yine yikamaya gidiyorumben çok memnunum böyle olmaktan. El yıkama sayını azaltabilirsin ama diğer konuda bence normal olanı yapıyoruz
çivi çiviyi söker.. yıkamamayı deneyin birde.yapabiliyormusunuzAzaltamiyorum sorun tamda burda icim icimi yiyo elim kendime bile deyse yine yikamaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?