Anormalmiyim ben

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.367
548
29
Gunaydinlar.ya cokta uzatmak istemiyorum ama ellerimi gunde en az 100 kere belki dahada fazla yikiyorum heleki yemege oturacaksam elimi yikadiktan sonra hicbiseye dokunmamam lazim. Bu durumdan artik kurtulmak istiyorum napmam lazim simdiden tesekkurler...

100 kere yıkamaya bir şey diyemem de mantıken yemekten önce yıkayınca bir şeye dokunmamalı zaten. Kapı kolu,kumanda elektrik anahtarı cep telefonu vs dokunmamalı.

100 kere yıkamaya bir şey diyemem de mantıken yemekten önce yıkayınca bir şeye dokunmamalı zaten. Kapı kolu,kumanda elektrik anahtarı cep telefonu vs dokunmamalı.
Haklisinizda artik bu durum beni cok sıktı her taraf pis gibi geliyo bana sabunlar yetmiyo artik nerdeyse kendimi duzeltmek istiyorum gercekten

Okb bin kesin bir tedavisi yok. Her kaygı durumunda maalesef geri geliyor. Ama irade ile kontrol altında tutulabiliyor. Bunu da uzman dr sağlıyor.
Ah ah benim iki numarada atipik okb var. Dışardan farkedilmiyor. Ama beni bazen bezdiribiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…