- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Ha şimdi şöyle yap canım,bir saksı çiçek bulundur balkonda , bir bardakta su,onu karşıdan görünce önce suya sokup söndürür,sonra saksının toprağına gömersin,sonra da üzerine parfümü boca edersin..
Siz şaka mı yapıyorsunuz,ergenler bile bu kadar korku yaşamamıştır sanırım sigarayla yakalanacağım diye.Kaldı ki ,zaten içtiğinizden haberdarmış,nereden bilecek kaçıncı sigaranız diye acaba,belki o bildiği 2 3ten biridir
Kontrol amacli yapiyor kesin.
Insan gelmeden hanim filanca yemegin burnumda tutuyor ben gelmeden yapsan diye arar ya..
Esim her seyahat donusunde hatta annesinin evinden donerken bile arayip, canim sunu cekti geliyorum diye haber verir.
BilmemSinir bozucu, deniyor mu acep?
Zaten geceleri her yeri kapatır uyurum. Korkarım biraz .bidahaki gelişinde kafasına yiyecek birşeylerBigun geldigini gorunce kapinin arkasina saklan sopayla giris sonra da pardon canim hirsiz sandim habersiz bu saatte gelince de oda rahatlar sen de
Sopayi yiyince daha koekudan habersiz gelemezBilmemsanirim
Zaten geceleri her yeri kapatır uyurum. Korkarım biraz .bidahaki gelişinde kafasına yiyecek birşeyler
Sadece uzak bir yere gidince değil ki ,Sopayi yiyince daha koekudan habersiz gelemez
Psikolojik sorunlari var o zaman ne saniyor acaba evde ne yapiyor olabilirsin onun kafasinda neler donuyorSadece uzak bir yere gidince değil ki ,
Mesela ben çocukları öğlen uykusuna yatıracagim.
Cat kapı geliyor. İşten izin almışmis .
Çocuklar babalarını görünce uyumuyorlar . Düzen bozuluyor
2 çocukla tek basima zor baş ediyorum. 2 ve4 yasindalar.tahmin edersinizPsikolojik sorunlari var o zaman ne saniyor acaba evde ne yapiyor olabilirsin onun kafasinda neler donuyor
Anlamam mi canim bende de 3 tane var en buyugu 4 yasinda perisan ediyorlar insani seni cok iyi anliyorum2 çocukla tek basima zor baş ediyorum. 2 ve4 yasindalar.tahmin edersiniz
Ev şuan dağınık ve benim çok uykum geldi . Gece uyanıp duruyor küçük olan.
Bulaşık makinası bosaltilacak.
Ömürleri uzun olsunAnlamam mi canim bende de 3 tane var en buyugu 4 yasinda perisan ediyorlar insani seni cok iyi anliyorum
Haklısın uzak yollardan dönüyor sana uçağının kaçta olduğunu söyleyebilir. İyi niyetli bulmadım. Ya seni basmayı düşünüyor ya da kendi bir haltlar yiyorÖncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor
Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda
Sen de hemen niye aramadın şu lazımdı hadi al gel diye müsade etmeyeceksin içeri girmesineMesela geçen hafta işten 4 saat erken çıkmış. İnsan aramaz mı geliyorum diye . Pat diye kapıda gördüm adami
İçeri girdikten bir saat sonra çocukları aldı parka götürdü . Aklıma gelmedi geri göndermek :)Sen de hemen niye aramadın şu lazımdı hadi al gel diye müsade etmeyeceksin içeri girmesine
Her ikisi de olabilir .Ama şuan elle tutulur birşey yokHaklısın uzak yollardan dönüyor sana uçağının kaçta olduğunu söyleyebilir. İyi niyetli bulmadım. Ya seni basmayı düşünüyor ya da kendi bir haltlar yiyor
Eşim de yurt içi yurt dolu hep seyahat eder. Ne zaman geleceğini bırak gününü saati saatine söyler. Hatta bazen “uçağa biniyorum, uçaktan indim, sakaryadayım bir trafik var inanamazsın” diye mesaj atar. Sizin işi anlamadım. Evde çocuk varken zaten aldatacak diye mi düşünüyor yoksa benimki
Çocuğunuz var yani... e sormuyor musunuz ne zaman geleceğiniO yokken ne yapıyoruz diye baskın yapıyor sanirim
2tane küçük çocuğumuz var.Çocuğunuz var yani... e sormuyor musunuz ne zaman geleceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?