- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Geleli 6 ay oldu. Maaş bordrosuna kadar biliyorum . Birikim yaptık, geleceğimiz için.. birileri para vermiyorsa eğer ayda 300 cebine koyup gerisini bana gonderdiKişi kendinden bilir işi 6 ay olmayan bir adamdan bahsediyoruz
Sen onu bunu bırakta onu bir yokla istersen
Bana demişler ki ; gelsin ne olacak neden tedirginsin ?İyi de her ihtimali eleyip kocam temiz kalpli, sigarayla yakalanmak istemiyorum deyip konuyu dağıtan sizsiniz.
bence sen ondan şüphe et
İyi de her ihtimali eleyip kocam temiz kalpli, sigarayla yakalanmak istemiyorum deyip konuyu dağıtan sizsiniz.
Zaten o gün kavga ettik.güvenmiyor sanaeşim bana dese güvenmesem neden evli kalayım sözü ben 40 bin kere düşünürüm.. bu adam şüphje ediyor beni derdim.. sen düşünmedin herade...
evi çaktirmadan gezmiş bişey mi gizliyo diye düşünmüş ben olsam sinir olurum bi kaşık boğalarim valla:)
Esim çok kilo aldı , bende zayiflayinca daha çok kıskanır olduArkadaşların dediğine katılıyorum. Ciddi sıkıntılı biri eşiniz. Ve sizş basmaya çalışıyor, ya ne kadar rahatsız edici bir durum. Kendi bir halt yiyor heralde ondan bu paranoya haller.
Herkesin dört dörtlük değil evliliği.bu tur Manyaklar çoğaldıkça evlilikler de bu şekil olabiliyor
Habersiz bilerek bırakmadım. Ama bir kez telefonum kapandı sarjim bitti bana ulaşamadıElbette kimsenin evliliği dört dörtlük değil, ben onun bu pervasız davranışına şaşırdım. Sen aynısını yaptın mı hiç? Habersiz bırak mesela?
Ömürden yediği kısmına 100/100 katılıyorumTabi ki güvensizlik ve baskin bunun adi terbiyesizlikten başka birşey değil kuşkucu ve şüpheci bir eşin var aradiğini buldun diyensor bir daha geçmiş olsun böyle adamlar ömürden yer sadece
Canım yurtdışından geliyor :)Adamcagiz yorgunluktan kendini eve zor atiyodur hem kendi evine geliyor misafirlige gitmiyor ki illa haber vermesine gerek yok bence. Guvenmese seni bırakıp o kadar uzun zamanli islere gitmezdi.
Valla o zaman aklima kocanin yurtdisindan direk eve degil once baska yere sonra eve geldigi fikri de geldi ama iyi dusun iyi olsun. Ben yurtdisi kismini farketmemisim .
Suphe duydugu kadini birakip da yurtdisina gitmez hicbir erkek bence onla alakasi yok kaldi ki bi adam durduk yere niye karisindan suphe duysun.Biletine bakiyorum. Benden şüphe duyuyor bence. Yorumlar ve benim düşüncem bu yönde
Ha şimdi şöyle yap canım,bir saksı çiçek bulundur balkonda , bir bardakta su,onu karşıdan görünce önce suya sokup söndürür,sonra saksının toprağına gömersin,sonra da üzerine parfümü boca edersin..Bana demişler ki ; gelsin ne olacak neden tedirginsin ?
Normal mi Cat kapı gelmesi.
Aklıma ilk gelende tedirgin olduğum , balkonda içerken gelirse naparim
:)Ömürden yediği kısmına 100/100 katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?