- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi be your selff
-
Ooo çok tehlikeli kocanız.O anki cinnet e bağlı . Erkek gücü kullanabilir
Haberlerde falan izleyince hak etmiş diyor kadınlar için . (Aldatma olaylarında)
6.5 yıl evlilik.Kiskanclik, guvensizlik, takinti gibi problemler var mi iliskinizde? Ne kadarlik evlisiniz?
Çocukları çok seviyor.Ooo çok tehlikeli kocanız.
Aldatsa da sizin ayrılmanıza izin vermez.
Çocuklarla, canınızla tehdit eder.
Profili psikopata benziyor.
Zaten seninle ilgili bi güvensizlik durumu olusmasina gerek yok ki.. Adam takintili ise, paranoyak kıskanç ise kafasinda kurar durur..6.5 yıl evlilik.
Benle ilgili Güvensizlik olmadı. Ama Esim kimseye güvenmiyor. Bütün erkeklere sapik gözüyle bakıyor . Kızımizi kimseye yaklaştırma , konuşturma vs diyor .
Kızım balkondan birine el sallasa bağırıyor çocuğa. Ve hiç utanmıyor
6.5 yıl evlilik.
Benle ilgili Güvensizlik olmadı. Ama Esim kimseye güvenmiyor. Bütün erkeklere sapik gözüyle bakıyor . Kızımizi kimseye yaklaştırma , konuşturma vs diyor .
Bazen onun ailesi yüzünden tartışma çıkıyor. İsin icinden cikamayinca Anlaşmalı boşanma teklifinde bulunuyor.Ooo çok tehlikeli kocanız.
Aldatsa da sizin ayrılmanıza izin vermez.
Çocuklarla, canınızla tehdit eder.
Profili psikopata benziyor.
Nice sessiz sakin kocalar boşanırken öyle çirkinleşiyor ki.Çocukları çok seviyor.
Ben cocuklara kızınca o da bana kızıyor mesela .
Çok karışık bir durum
Konuşulmuyor ki. Tartışmaya çekiyor hemenZaten seninle ilgili bi güvensizlik durumu olusmasina gerek yok ki.. Adam takintili ise, paranoyak kıskanç ise kafasinda kurar durur..
Konusunca ne diyor?
6.5 yıl evlilik.
Odaları gezmesi sebebini açık belli etmiş aslında.
Alın bir cansız manken , yemek masasına bırakın, kapıya arkası dönük olsun.
Yüz tarafına da sürpriz yazın . Tabi çelik yelek giymeyi ihmal etmeyin :)
Şaka bir yana, neden böyle bir muameleyi kabul ediyorsunuz.?
Olay cikarmasin diye sen her seyi yutup susuyorsun bence, saygi çerçevesi bu değil zira..Konuşulmuyor ki. Tartışmaya çekiyor hemen
Saygı içersinde yaşamaya calisiyoruz
Bosanalim diyorum.Ooo klinik vaka. Peki siz bosanma teklifine ne cevap veriyorsunuz? Boyle giderse siz de hasta olursunuz.
Ben de kızlarımdan dolayı erkeklerin tamamına pedofil diye bakıyorum ama kimseye yansıtmıyorum.6.5 yıl evlilik.
Çünkü boşanmayacağınızdan emin.Bazen onun ailesi yüzünden tartışma çıkıyor. İsin icinden cikamayinca Anlaşmalı boşanma teklifinde bulunuyor.
İnan susmuyorum.Olay cikarmasin diye sen her seyi yutup susuyorsun bence, saygi çerçevesi bu değil zira..
Aranızda sık sık boşanma lafı geçiyorsa ciddiye almıyordur.Bosanalim diyorum.
İzin gününde dilekçe verelim diyoruz.
İzin günü gelene kadar bir şekilde affettiriyor
Madem sizi seviyor, tedavi olmasını isteyin.İnan susmuyorum.
Son tartışmada kriz gecirdim çocukları ve onu evde bıraktım valizimle gittim evden.
Yalvardı yakardi dön diye .
Onu kovdum evden . Gelme dedim. Eşyalarını da verdim eline.Çünkü boşanmayacağınızdan emin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?