Ansızın gelen adam

O anki cinnet e bağlı . Erkek gücü kullanabilir
Haberlerde falan izleyince hak etmiş diyor kadınlar için . (Aldatma olaylarında)
Ooo çok tehlikeli kocanız.
Aldatsa da sizin ayrılmanıza izin vermez.
Çocuklarla, canınızla tehdit eder.
Profili psikopata benziyor.

Kiskanclik, guvensizlik, takinti gibi problemler var mi iliskinizde? Ne kadarlik evlisiniz?
6.5 yıl evlilik.
Benle ilgili Güvensizlik olmadı. Ama Esim kimseye güvenmiyor. Bütün erkeklere sapik gözüyle bakıyor . Kızımizi kimseye yaklaştırma , konuşturma vs diyor .

Kızım balkondan birine el sallasa bağırıyor çocuğa. Ve hiç utanmıyor

Zaten seninle ilgili bi güvensizlik durumu olusmasina gerek yok ki.. Adam takintili ise, paranoyak kıskanç ise kafasinda kurar durur..
Konusunca ne diyor?

hasta ve tedavi şart

Ooo çok tehlikeli kocanız.
Aldatsa da sizin ayrılmanıza izin vermez.
Çocuklarla, canınızla tehdit eder.
Profili psikopata benziyor.
Bazen onun ailesi yüzünden tartışma çıkıyor. İsin icinden cikamayinca Anlaşmalı boşanma teklifinde bulunuyor.

Çocukları çok seviyor.
Ben cocuklara kızınca o da bana kızıyor mesela .
Çok karışık bir durum
Nice sessiz sakin kocalar boşanırken öyle çirkinleşiyor ki.
Kocanız ise kadına şiddeti normal gören, size sürekli baskın yapan, odaları tek tek gezip biri var mı diye arayacak kadar anormal.
Haliyle öyle kolay kurtulamazsınız bu adamdan.

Ooo klinik vaka. Peki siz bosanma teklifine ne cevap veriyorsunuz? Boyle giderse siz de hasta olursunuz.

baskın yapıyor aklınca
annenize gittiğinizde sizde ona baskın yapın bakalım nasıl hissedecek
hiç sevmem öyle şeyi

:) Güldürdünüz . Tesekkurler

Kabul etmiyorum ki. Zaten ben karşı çıktığım için sürekli tartisiyoruz

Ben de kızlarımdan dolayı erkeklerin tamamına pedofil diye bakıyorum ama kimseye yansıtmıyorum.

Eşinizin zihniyeti pis.

Tamam etrafa güvenmesin de karısına da güvenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…