Ansızın gelen adam

İnan susmuyorum.
Son tartışmada kriz gecirdim çocukları ve onu evde bıraktım valizimle gittim evden.

Yalvardı yakardi dön diye .

çocukların suçu nedir?

filler tepişirken çimenler ezilmek zorunda mı?

sürekli boşanmakla evi terk etmekle tehdit etmeyin ya gerçekten bunu yapın ve dönmeyin ya da oturun evinizde inandırıcılığı kalmamış belli ki

İnan susmuyorum.
Son tartışmada kriz gecirdim çocukları ve onu evde bıraktım valizimle gittim evden.

Yalvardı yakardi dön diye .
Seni anlamadigi icin çıldırıyorsun haliyle..
Susmamak, bagirip cagirmak da çözüm degil ki, anlaşamadiktan sonra yiprandiginla kaliyorsun..
Küsüp evden gidip geri dönmek de çözüm degil..
Ne yapmak gerekir, bilemedim.. Eşini tanıyan sensin..

Ben o krizle çocukları da yanıma alıp gidemezdim.
Sağlıklı olmazdı.
Hem çocukların haberi bile yok. Odalarında oyun oynuyorlardi

Anlattığım kadardan fazlası yok. Kalbi temiz ama belli edemez sevgisini
Siz alıştığınız için farkında değilsiniz.
Ancak eşiniz tedavi olmalı.

Benim eşim gece 3 te baskın yapar gibi gelse, odaları arasa çok kötü madara ederim. Öyle ki bir daha cesaret edemez.

Bence eşinizi gözlemleyin. Kesinlikle dolap çeviriyor.

Şuan için ikimizde susup sadece çocuklar odaklı yaşamaya calisiyoruz. Birbirimizden beklentimiz yok . Ama bazen sevgiyle yaklaştığında karşılık veriyorum. Anladım ki o hep öyle sevgi dolu olsa bende ona karşı öyle olacagim

++++++
Bu nedir yahu
Bu evde 2 cocuk yasiyor, bu kadin tovbe tovbe dostunu mu eve alacak?
Cocuklar babalarinin bu sekilde davrandigini gorunce ne yapar, ne dusunur. Cocuklara yazik. Bu adam tedavi olsun.

Ne çeviriyor olabilir.
Sizin yorumlarınız bana hep mantıklı gelmiştir

Ne çeviriyor olabilir.
Sizin yorumlarınız bana hep mantıklı gelmiştir
Daha önce de yazdım.
Ya eşiniz sağlıklı düşünemeyen bir hasta. Ki tedavisi var.

Ya da kendisi aldatıyor başkalarıyla. Kendisi güvenilmez biri olduğu için siz dahil kimseye güvenmiyor.

Çünkü insanların tepkisi genelde bu yöndedir.
Bir erkek baskıcıysa, dışarda kadınları süzüyordur. Kendi yaptığı pis davranışı başka erkekler karısına yaşatmasın diye karısına baskı uygular. Çünkü zihniyeti pis.

Yıllar önce kiz kardeşine sapik dadanmıştı. Kötü şeyler yaşanmış. Nerdeyse adam öldürecekmis.
Bunun etkisi de olabilir mi ?
Eşimin aldattığını sanmıyorum. Aldatıyor ve haberim yoksa bilemem. Net birşey söyleyemem.
2 çocukla bize zor yetiyor :) eğer öyle birşey varsa sevgilisi zengindir :)

Bakın bu olayla sokaktakilere güvenmeyebilir. Ancak size de güvenmiyor. Garip ve anormal olan bu.
Siz eşiniz iş için şehir dışına çıktığındaki programını bilir misiniz?

Hangi gün kaçta nereye gidecek, nerede kalacak, randevuları kimlerle, dönüş günü saati vb hangilerini bilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…