Ansızın gelen adam

Gideceği günleri saatleri biliyorum . Dönüşlerde söylemiyor

oooo bak bu cok ciddi bir itham yani dusunuyorum hani gaz vermek icin demiyorum ama esim bunu yapsa evi basina yıkarım bu nasil bir hakaret eşine ya cidden cok sinirlendim ne bulmayi umuyordu acaba vallahi ben sinir oldum burdan ya siz ne yaptınız peki odalari gezince sadece küstünüz mu bu kadar mi

Bağırdım ve gecenin 4 ünde mahalle duymuştur o kadar soyleyeyim

Bağırdım ve gecenin 4 ünde mahalle duymuştur o kadar soyleyeyim
ya nasil soylesem cidden hem.cok uzuldum hemde cok sinirlendim edepsizlik bu yaptigi iki çocuğunun annesi kadinisini sen onun ne demek baskin gibi gelip odalara bakmak bu col onur kirici bir durum ustu kapatilacak birsey degil arkadaslarda yazmis lutfen gozunuzu kulağınızı dort acin bu herif ya bir halt yedi yiyor yada ciddi ruh hastasi

Zaten kıskanç yapısı var. Yavaş yavaş alistiriyorum. Kıyafetime saçıma karismamaya basladi. Gezmeme de bişey demiyor. Sadece sürpriz deyip aniden gelmesi kotu

Ya evet baska hic kotu birsey yok :))) siz durumu kabullenmis ve alismissiniz muhtemelen gelecegini haber vermeye baslasa siz bunda birsey aramaya baslarsiniz.

Gideceği günleri saatleri biliyorum . Dönüşlerde söylemiyor
Kiminle gidiyor, nerede kalıyor, işi kaç gün sürecek vs bilmiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama siz meydanı çok boş bırakmışsınız.

Belki eşinizin işi 2-3 günlük ama 5 gün kalıyor ve bir haltlar yiyor ama ruhunuz duymuyor. Çünkü beyefendi canı istediği gün ve saatte dönüyor.

Üzgünüm ama tüm bunlardan vardığım sonuç uzun süredir aldatılıyorsunuz. Eşinizin sizden gizli başka bir hayatı var.

Kim olursa olsun aldatılmak hem üzücü hemde çoğu erkekler için cinnet sebebi. Eşimin yaptığı yanlış biliyorum bu yüzden konu açtım.
Başka kötü huyu yok derken , evde yardimcidir. İzin gününde bebeklere bakabilir ben alışverise giderim.
Yemekleri genelde o yapiyor.
Maddi açıdan istediğimi alıyor.
Çocuklarıyla ilgili ve sevecen
Kocam diye söylemiyorum ama adamı gömmeye de gerek yok . Sonra vicdanen rahatsız oluyorum

Çalıştığı yeri söylemek istemiyorum ama çok büyük bir şirket. Yemek üzerine. Mutfaktan hiç çıkmiyor .
Telefonuna bakıyorum ve afedersiniz p,,, izlemiş ama geçmişi silmemis. Kaç aylık geçmişi duruyor .
Faceden son aramalari bile silmiyor

O halde size güvenmeyen bu adama güveniyorsunuz, mutfaktan çıkmayıp orada yaşadığına eminsiniz, tedavi olması için ısrar edin.

Gerçekten güvenmiyorsa , bence kısıtlamadan istediği gibi gelsin.
Çok şüpheci bir kocan varsa ve sen ısrarla ne zaman geleceğini söyle diye diretiyorsan , adam kafasında kurar da kurar.
Ama bir süre sabredip hiçbirşey demezsen , o da alışır.
Bir de neden anahtarı yok eşinin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…