- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi be your selff
-
:) Güldürdünüz . Tesekkurler
Kabul etmiyorum ki. Zaten ben karşı çıktığım için sürekli tartisiyoruz
Gideceği günleri saatleri biliyorum . Dönüşlerde söylemiyorBakın bu olayla sokaktakilere güvenmeyebilir. Ancak size de güvenmiyor. Garip ve anormal olan bu.
Siz eşiniz iş için şehir dışına çıktığındaki programını bilir misiniz?
Hangi gün kaçta nereye gidecek, nerede kalacak, randevuları kimlerle, dönüş günü saati vb hangilerini bilirsiniz?
oooo bak bu cok ciddi bir itham yani dusunuyorum hani gaz vermek icin demiyorum ama esim bunu yapsa evi basina yıkarım bu nasil bir hakaret eşine ya cidden cok sinirlendim ne bulmayi umuyordu acaba vallahi ben sinir oldum burdan ya siz ne yaptınız peki odalari gezince sadece küstünüz mu bu kadar miKendisi ciddi ve otoriter bir adamdır . Evlenmeden önce böyle değildi. En azından şakalar yapardı.
İnşallah
Bunun adı ne sence ?
Ooo aramazmiyim . Kaç defa ariyorum hemde. Kiziyor
Bir gün eve girip odaları gezdi . Boşanma sebebi dedim . 1 hafta konuşmadık.
Zaten kıskanç yapısı var. Yavaş yavaş alistiriyorum. Kıyafetime saçıma karismamaya basladi. Gezmeme de bişey demiyor. Sadece sürpriz deyip aniden gelmesi kotuRest cekmenin zamanı gelmiş bence. Sizi kaybedeceğini bilmeli böyle giderse.
Bağırdım ve gecenin 4 ünde mahalle duymuştur o kadar soyleyeyimoooo bak bu cok ciddi bir itham yani dusunuyorum hani gaz vermek icin demiyorum ama esim bunu yapsa evi basina yıkarım bu nasil bir hakaret eşine ya cidden cok sinirlendim ne bulmayi umuyordu acaba vallahi ben sinir oldum burdan ya siz ne yaptınız peki odalari gezince sadece küstünüz mu bu kadar mi
ya nasil soylesem cidden hem.cok uzuldum hemde cok sinirlendim edepsizlik bu yaptigi iki çocuğunun annesi kadinisini sen onun ne demek baskin gibi gelip odalara bakmak bu col onur kirici bir durum ustu kapatilacak birsey degil arkadaslarda yazmis lutfen gozunuzu kulağınızı dort acin bu herif ya bir halt yedi yiyor yada ciddi ruh hastasiBağırdım ve gecenin 4 ünde mahalle duymuştur o kadar soyleyeyim
Zaten kıskanç yapısı var. Yavaş yavaş alistiriyorum. Kıyafetime saçıma karismamaya basladi. Gezmeme de bişey demiyor. Sadece sürpriz deyip aniden gelmesi kotu
İnanın ne demek istediniz anlamadimYa evet baska hic kotu birsey yok :))) siz durumu kabullenmis ve alismissiniz muhtemelen gelecegini haber vermeye baslasa siz bunda birsey aramaya baslarsiniz.
Kiminle gidiyor, nerede kalıyor, işi kaç gün sürecek vs bilmiyorsunuz.Gideceği günleri saatleri biliyorum . Dönüşlerde söylemiyor
Kiminle gidiyor, nerede kalıyor, işi kaç gün sürecek vs bilmiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama siz meydanı çok boş bırakmışsınız.
Belki eşinizin işi 2-3 günlük ama 5 gün kalıyor ve bir haltlar yiyor ama ruhunuz duymuyor. Çünkü beyefendi canı istediği gün ve saatte dönüyor.
Üzgünüm ama tüm bunlardan vardığım sonuç uzun süredir aldatılıyorsunuz. Eşinizin sizden gizli başka bir hayatı var.
O halde size güvenmeyen bu adama güveniyorsunuz, mutfaktan çıkmayıp orada yaşadığına eminsiniz, tedavi olması için ısrar edin.Çalıştığı yeri söylemek istemiyorum ama çok büyük bir şirket. Yemek üzerine. Mutfaktan hiç çıkmiyor .
Telefonuna bakıyorum ve afedersiniz p,,, izlemiş ama geçmişi silmemis. Kaç aylık geçmişi duruyor .
Faceden son aramalari bile silmiyor
AynenDaha neler duyacağız
Karısına baskın yapan koca
Güvenmek değil de zamanı yok diyeyim.O halde size güvenmeyen bu adama güveniyorsunuz, mutfaktan çıkmayıp orada yaşadığına eminsiniz, tedavi olması için ısrar edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?