- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Yok artıkKendi evine gelmek icin haber verecek degil hele saatine kadar...
Ben adamin yerinde olsam anahtar tasirdim zile basmak yerine o ayri. :)
Eşim dışarı icksa otuz bin kere görüşürüz o yüzden ne zaman geleceğini de bilirim ara sıra gorustugunzde illaki söyler yani :)Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor
Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda
Gerçekten güvenmiyorsa , bence kısıtlamadan istediği gibi gelsin.
Çok şüpheci bir kocan varsa ve sen ısrarla ne zaman geleceğini söyle diye diretiyorsan , adam kafasında kurar da kurar.
Ama bir süre sabredip hiçbirşey demezsen , o da alışır.
Bir de neden anahtarı yok eşinin ?
Siz mutlusunuz.Güvenmek değil de zamanı yok diyeyim.
Bende çalıştım onunla birlikte. İslerin ne yoğunlukta olduğunu biliyorum
Onun güvenmesi lazım seviyorsan güvenini kazan sevmiyorsan bırak gitsinBenim istediğim bu adamın artık şüpheci olmamasi
Gecenin 3 nde kapı çalarsa ben korkarım acikcasiAdam kendi evine gelirken niye haber versin ki?
Istediği saatte gelir yani illaki önceden geliyorum demesi mi lazim..
Sizde sanki kocanızdan değil yabancı birinden söz eder gibisiniz yok ev dağınıktı yok uyuyordum vs..çok ilginç
Belki de ben çok sorduğum için supheleniyor .
Bu da olabilir ..
Anahtarı kaybetme huyu var. Bende vermiyorum yillardir
Adam kendi evine gelirken niye haber versin ki?
Sizde sanki kocanızdan değil yabancı birinden söz eder gibisiniz yok ev dağınıktı yok uyuyordum vs..çok ilginç
Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor
Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda
Deneyeceğim . Tesekkur ederim :)Cevabın kendi içinde. Bir de sormadan bir süreç geçirmeyi dene
Aslında kapıyı çalması saçma niye kendi anahtarı yok bu adamın?Gecenin 3 nde kapı çalarsa ben korkarım acikcasi
Pampa bence adam biraz paranoyak gibiAdam kendi evine gelirken niye haber versin ki?
Bıktım baskından :)Bana baskın yapıyor gibi geldi
Yok artık
Iyide bunu kendisine söylemeniz gerek burada bize değil..Uzun süredir evde değilse gelirken haber vermeli .
Bizde ona göre sevinir ,hazırlık yaparız
Bostan korkuluğu değiliz neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?