Ansızın terk edildim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse bir anda 180 derece değişemez. Demek ki gerçekten yalan söylüyormuş sana. Ve büyük ihtimalle bencede başka biri var. Malesef diğer yorumlara katılıyorum.
Geçici bir süreç olduğunu düşündüm ailevi problemlerinden dolayı gel gitleri oluyordu ama haklısınız sanırım olan yine kalana oluyor..

Siz ona artık ne yansıttıysanız bu kadar özür dileyecek kadar, orada bir şeyler kopmuş muhtemelen içinde sevgisi ve ilgisi bitmiş. Kendini mutlu eden, daha sağlıklı iletişim kurduğu, frekansının tuttuğu birini keşfettiyse sizle bitirmiştir.

Sözlerine ve eylemlerine inanmayı tercih ederim zaten kolay güvenmem 1 yılı ikna çabasıyla geçmişti
Saçma. Zamanında çok sevdiğim, asker yolunu beklediğim adamı tek kalemde sildim. Gayet de kendimden emin artık seni sevmiyorum dedim, hiç etkilenmedim. İnsan soğuyor ve beziyor. O kadar arkamdan koştu, ikna etti vs gerçekten boş argümanlar. Belli bir noktadan sonra hiçbir önemi kalmıyor.

Geçici bir süreç olduğunu düşündüm ailevi problemlerinden dolayı gel gitleri oluyordu ama haklısınız sanırım olan yine kalana oluyor..
Ailevi problemler muhabbeti bana biraz bahane geliyo açıkcası. Tamam elbet etkiler ama bu kadar keskin bir dönüş yapacak kadar etkileyemez bence.

Nasıl öğrendiniz?
Eski nişanlım yurtdışında çalışıyordu. Hatırlamadığım birşey için kavga ettik ve bir süre konuşmadık. Yanına gittim, artık devam etmek istemediğini söyledi. En son ortak bir arkadaşımız AVM'de kızın biriyle görmüş, saklanmaya çalışınca anlamış durumu. Biraz kurcalayinca aynı ofiste beraber çalıştıklarını öğrendim. İster istemez insanın önüne geliyor yapılan.

Reactions: The

Hayır tabi ki ama daha çok yeni ve kabul etmek çok zor oluyor mantıklı düşününce haklısınız zaten şuan çok yeni olduğu için duygularım ağır basıyor ne yazık ki

çok sağlıklı düşündüğüm bir dönemde değildim ve ne yazık ki bu onada yansıdı sebepsiz yere soğuk yapıyormuşum gibi oldu tabi daha sonra konuştuk

Geçici bir süreç olduğunu düşündüm ailevi problemlerinden dolayı gel gitleri oluyordu
Gel gitleri olan siz misiniz o mu tam olarak?Yazdığınız kadarıyla o da size dönem dönem soğukluk yapıyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…