Geçici bir süreç olduğunu düşündüm ailevi problemlerinden dolayı gel gitleri oluyordu ama haklısınız sanırım olan yine kalana oluyor..Kimse bir anda 180 derece değişemez. Demek ki gerçekten yalan söylüyormuş sana. Ve büyük ihtimalle bencede başka biri var. Malesef diğer yorumlara katılıyorum.
Nasıl yani? Dönerse senindir dönmezse şiş kebap falan mı diyelim?Ya demeyin ama
Sözlerine ve eylemlerine inanmayı tercih ederim zaten kolay güvenmem 1 yılı ikna çabasıyla geçmişti27 yaşındaysanız gerçekten hiç mi insanları tanıyamadınız?
Saçma. Zamanında çok sevdiğim, asker yolunu beklediğim adamı tek kalemde sildim. Gayet de kendimden emin artık seni sevmiyorum dedim, hiç etkilenmedim. İnsan soğuyor ve beziyor. O kadar arkamdan koştu, ikna etti vs gerçekten boş argümanlar. Belli bir noktadan sonra hiçbir önemi kalmıyor.Sözlerine ve eylemlerine inanmayı tercih ederim zaten kolay güvenmem 1 yılı ikna çabasıyla geçmişti
Ya o zaten ayrı faciaŞu ailevi problemler de 2010 da kalmış olmalıben bu bahaneye inanmıyorum şahsen
Nasıl öğrendiniz pekibu hıkaye bana tanıdık geldi. bana da cok benzeri yapılmıstı meger baskası varmıs onun yerini hazırlıyormus...
Bizzat şahit olmasam bende inanmazdım :/Ya o zaten ayrı facia
Ailevi problemler muhabbeti bana biraz bahane geliyo açıkcası. Tamam elbet etkiler ama bu kadar keskin bir dönüş yapacak kadar etkileyemez bence.Geçici bir süreç olduğunu düşündüm ailevi problemlerinden dolayı gel gitleri oluyordu ama haklısınız sanırım olan yine kalana oluyor..
Bana biraz naif geldiniz yazacaklarım sizi kırabilir o yüzden susayım benSözlerine ve eylemlerine inanmayı tercih ederim zaten kolay güvenmem 1 yılı ikna çabasıyla geçmişti
Eski nişanlım yurtdışında çalışıyordu. Hatırlamadığım birşey için kavga ettik ve bir süre konuşmadık. Yanına gittim, artık devam etmek istemediğini söyledi. En son ortak bir arkadaşımız AVM'de kızın biriyle görmüş, saklanmaya çalışınca anlamış durumu. Biraz kurcalayinca aynı ofiste beraber çalıştıklarını öğrendim. İster istemez insanın önüne geliyor yapılan.Nasıl öğrendiniz?
Saçma. Zamanında çok sevdiğim, asker yolunu beklediğim adamı tek kalemde sildim. Gayet de kendimden emin artık seni sevmiyorum dedim, hiç etkilenmedim. İnsan soğuyor ve beziyor. O kadar arkamdan koştu, ikna etti vs gerçekten boş argümanlar. Belli bir noktadan sonra hiçbir önemi kalmıyo
Hayır tabi ki ama daha çok yeni ve kabul etmek çok zor oluyor mantıklı düşününce haklısınız zaten şuan çok yeni olduğu için duygularım ağır basıyor ne yazık kiNasıl yani? Dönerse senindir dönmezse şiş kebap falan mı diyelim?
E gerçekçi olmaz ama. Zaten size böyle davranan birini sonradan pişman olup dönse de kabul etmeyin. Zor anınızda ilk terk eden o olur ne gerek var
Ah be kuzucum ya... 28 yaşında psikiyatristin önünde oturan ben gibi konuşuyorsun.Hiç mi özlemez peki o kadar yaşanılan anı paylaşılan sevgi
Hayır hiç öyle biri değilim aslında çevremde duyduklarımda burdakiler gibi zaten lütfen fikrinizi belirtin sadece şuan duygularım çok yoğunBana biraz naif geldiniz yazacaklarım sizi kırabilir o yüzden susayım ben
çok sağlıklı düşündüğüm bir dönemde değildim ve ne yazık ki bu onada yansıdı sebepsiz yere soğuk yapıyormuşum gibi oldu tabi daha sonra konuştuk
Gel gitleri olan siz misiniz o mu tam olarak?Yazdığınız kadarıyla o da size dönem dönem soğukluk yapıyormuş.Geçici bir süreç olduğunu düşündüm ailevi problemlerinden dolayı gel gitleri oluyordu
Bu kadar çabuk unutup mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?