Eski nişanlım yurtdışında çalışıyordu. Hatırlamadığım birşey için kavga ettik ve bir süre konuşmadık. Yanına gittim, artık devam etmek istemediğini söyledi. En son ortak bir arkadaşımız AVM'de kızın biriyle görmüş, saklanmaya çalışınca anlamış durumu. Biraz kurcalayinca aynı ofiste beraber çalıştıklarını öğrendim. İster istemez insanın önüne geliyor yapıla
O ama hiç bu noktaya gelmemiştikGel gitleri olan siz misiniz o mu tam olarak?Yazdığınız kadarıyla o da size dönem dönem soğukluk yapıyormuş.
Dünya hassas kalpler için bir cehennem diye boşuna dememişler :)Esinin cenazesi icin memlekete gelip, ayni günlerde kuyumcuda yeni esi icin bilezik bakan adamlar var. Bazilarin karakteri bu kadar iste
Aslında bir stalk yapsanız şöyle kızı bulursunuz da ne anlamı var ki.Giden gitmiş.O ama hiç bu noktaya gelmemiştik
Insanin hayatinda hersey olabilir. Erkekler sirf sen biraz soguk yaptin diye seni sevmiyorum diyip ortadan kaybolmaz…. 3.5 sene degil 10.5 senede beraber olsaydiniz yinede yapma ihtimali olurdu! Benim “beni deliler gibi seven” erkek arkadasim benim kiz arkadasimi gizlice ayartmaya kalktiYa demeyin ama
Takipleşmiyoruz ne yazık ki yoksa bulurdum zaten ihanet ettiyse durum değişirAslında bir stalk yapsanız şöyle kızı bulursunuz da ne anlamı var ki.Giden gitmiş.
Yaşattığını yaşarmış herkes eğer o yüzünü gördüysen iyi bende göreyim de belki içim soğurInsanin hayatinda hersey olabilir. Erkekler sirf sen biraz soguk yaptin diye seni sevmiyorum diyip ortadan kaybolmaz…. 3.5 sene degil 10.5 senede beraber olsaydiniz yinede yapma ihtimali olurdu! Benim “beni deliler gibi seven” erkek arkadasim benim kiz arkadasimi gizlice ayartmaya kalkti
Bende düşünüyorum gitmeyi sadece bu olay değil ama çok tetikledi budaAh be kuzucum ya... 28 yaşında psikiyatristin önünde oturan ben gibi konuşuyorsun.
Ben şöyle düşünüyorum, erkekler kendi duyguları bitene, kendini “garantiye” alana kadar hayatlarındaki kadının, kadın istemese bile peşini bırakmıyorlar. Ama kadınlar daha vicdanlı olduğu için erkeği dayanamayıp affediyor. Ama adam vazgeçtikten sonra kadın istediğini yapsın, üzülsün, ağlasın, kendini paralasın yine de geri dönmüyor.Hayır hiç öyle biri değilim aslında çevremde duyduklarımda burdakiler gibi zaten lütfen fikrinizi belirtin sadece şuan duygularım çok yoğun
Seni cok iyi anliyorum.. cok uzucu bir durum, insan cok özluyor, kafasinda hep soru isaretleri, uykusuz geceler…. Ama bence sende ortadan kaybol.. arama, sorma, oda merak etsin. Ama cogu erkek bu konularda karsisindaki kadinlara karsi cok sinsiler yani sen yakalamadan hayatta baska biri var demez kendiliginden.Yaşattığını yaşarmış herkes eğer o yüzünü gördüysen iyi bende göreyim de belki içim soğur
Aramayın lütfen.Sizi sevmediğini ısrarla söylemiş.Engelleyin gitsin.aramak istiyorum arayamıyorum
Ben döktüğüm her göz yaşı için kendime çok kızıyorum vallaBende düşünüyorum gitmeyi sadece bu olay değil ama çok tetikledi budaSarılıp ağlayalım en iyisi
Gidin gerekiyorsa destek alın. Bu herif için ağladığınız bugünlere ileride çok güleceksiniz hatta yer yer kızacaksınız kendinize.Bende düşünüyorum gitmeyi sadece bu olay değil ama çok tetikledi budaSarılıp ağlayalım en iyisi
Ve ek olarak çok zaman kaybetme toparlanmak için sonradan en çok ona üzülürsün; geçen zamanına..Ben diğer ihtimali söyliyim. Çok üstüne düştüysen ve arada engel olarak gördüğü şeyler varsa mesafe vb. sıkılıp ayrılmış olabilir. Onunla iletişim kurarak oldurmaya çalışma asla çözüm değil değerin daha da düşer. Klasik olcak ama üzüntünü içine atma ağla şarkı vs dinle yaşa onunla iletişime geçme stalk yapma belli bi süre sonra ise acıklı şarkılar hiç dinleme toparlanma dönemine gir. Malesef emek veren taraf daha çok sensen eski mutlu günleri özlemen doğal onunda aklına geliyodur ama kafada ne zaman bitirdiği ve şartlar da önemli. Aradan belli süre geçince sen enerjini ondan çekince ve o özgürlükten sıkılınca bence ulaşır ama hayır gelmiyor. Her seferinde daha çok üzülüyorsun ve kırgınlık geçmiyor. Tabi arkadaşların dediği diğer ihtimalde olabilir. O zamanda ne zaman ulaşıyo biliyo musun o kişiyle arayı bozunca. Ama ilişkinizi bilmiyorum huzurlu bi ilişkimiydi zamanında. Dediğim gibi şartlar ve durum önemli..
Ozlemiş ola bilirsiniz. Sonuçta ayrilik yaşadiniz. Ama her ozlediginizde yalan dolan seni seviyorumlari ne kadar rahat dedigini, dilinin aldatmaya ne kadar musait oldugunu hatirlayin. Biten bir ilişkinin sadece acisi çekilir. Asla gururunuzu kirip da birseyler yazmayin. Buyuk ihtimalle hayatinda baskasi da var. Çunki genelde birini bulana kadar ayrilmazlar. Bulduklarinda bir kalemde silerler. Boşta kalmazlar. 100 erkekden 80i boyle malesef. Hayatiniza, önunuze bakin. Dunyanin sonu degil.Hayırlı günler arkadaşlar kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum 3.5 yıldır tanışıyorduk son 1.5 yıldır sevgiliydik çok sağlıklı düşündüğüm bir dönemde değildim ve ne yazık ki bu onada yansıdı sebepsiz yere soğuk yapıyormuşum gibi oldu tabi daha sonra konuştuk beni çok sevdiği hatta köpek gibi sevdiğini ayrılmaktan değil bensiz kalmaktan korktuğunu söyledi ve onu ne kadar kırdığımı kendisini ne kadar kötü hissettirdiğimi anladım daha sonra konuştuk kırdığımı anladığımı belirtip neden öyle davrandığımı anlattım ve özür diledim düzelttik ilk gün herşey normalken ikinci gün tamamen farklı davranmaya başladı aynı benim ona yaptığım gibi soğuk davranıyordur ama üstelemedim ikinci gün tamamen koptu gibi oldu saatler sonra cevap vermeler konuşmaktan kaçmalar tabi benim davranışım yüzünden böyle olduğunu düşündüğüm sürekli özür diledim alttan aldım ben alttan aldıkça iyice koptu en son sen sevmesende ben seni seviyorum dedim sen öyle sansanda beni seni çok seviyorum dedi ama tanıyordum onu ve davranışları tam aksiydi sonra ki gün tamamen kaçtı ve bir sonra ki son kez konuşucaz dedi beni sevmediğini ve bitirmek istediğini söyledi o soğuk yaptığım zamandan beri düşünüyormuş aslında sadece demiş olmak için seni seviyorum demiş yüz yüze konuşalım dedim kabul etmedi hiç mi özlemiyceksin dedim hayır dedi ve seni sevmiyorum derken bir dk bile tereddüt etmedi ayrıldıktan sonra hemen gülerek fotoğraflar paylaştı ve sürekli birilerini ekledi. Hiç yazmadım deprem için bir kere yazdım bir sıkıntı yok demi diye sadece yok yazdı oda onun dışında bir iletişimimiz olmadı 16 gün olacak ve çok özledim bir anda böyle olmasını ne aklım ne vicdanım almıyor yazmak istiyorum yazamıyorum aramak istiyorum arayamıyorum yardım edin kafayı yemek üzereyim
O kadar güzel anlatmışsın ki tam olarak buBen şöyle düşünüyorum, erkekler kendi duyguları bitene, kendini “garantiye” alana kadar hayatlarındaki kadının, kadın istemese bile peşini bırakmıyorlar. Ama kadınlar daha vicdanlı olduğu için erkeği dayanamayıp affediyor. Ama adam vazgeçtikten sonra kadın istediğini yapsın, üzülsün, ağlasın, kendini paralasın yine de geri dönmüyor.
Ben sizin olayı da biraz böyle değerlendirdim. Adam sizden kopana kadar peşinizi bırakmamış sonrasında da sizsizliğe alışıp, belki de birini bulduktan sonra, sizi hayatından tamamen çıkarmış.
Uzak mesafe ilişkisiydi genel anlamda çok huzurluyduk tabi ki ufak tefek sürtüşmeler oluyordu özellikle onun tarafından hatta benim yaptıklarımı sen bana yapsan affetmezdim demişti bazen çok saçma davranışları oluyordu ona istinaden söylemişti bunu. Ama düşününce kırdığını anlayıp pişman oluyorduBen diğer ihtimali söyliyim. Çok üstüne düştüysen ve arada engel olarak gördüğü şeyler varsa mesafe vb. sıkılıp ayrılmış olabilir. Onunla iletişim kurarak oldurmaya çalışma asla çözüm değil değerin daha da düşer. Klasik olcak ama üzüntünü içine atma ağla şarkı vs dinle yaşa onunla iletişime geçme stalk yapma belli bi süre sonra ise acıklı şarkılar hiç dinleme toparlanma dönemine gir. Malesef emek veren taraf daha çok sensen eski mutlu günleri özlemen doğal onunda aklına geliyodur ama kafada ne zaman bitirdiği ve şartlar da önemli. Aradan belli süre geçince sen enerjini ondan çekince ve o özgürlükten sıkılınca bence ulaşır ama hayır gelmiyor. Her seferinde daha çok üzülüyorsun ve kırgınlık geçmiyor. Tabi arkadaşların dediği diğer ihtimalde olabilir. O zamanda ne zaman ulaşıyo biliyo musun o kişiyle arayı bozunca. Ama ilişkinizi bilmiyorum huzurlu bi ilişkimiydi zamanında. Dediğim gibi şartlar ve durum önemli..
UmarımBen döktüğüm her göz yaşı için kendime çok kızıyorum vallaevlenince bunları yaşasaydın daha kötü olacaktı. Yaradanin var bir bildiği.
Tabi ki destek al, yeni hobiler bul. Gençliğin tadını çıkar... Eninde sonunda çok daha iyisi karşına çıkar, bu günler aklına gelirse gülüp geçersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?