Özel değilse konu neydi?1.5 yıldır sevgiliydik çok sağlıklı düşündüğüm bir dönemde değildim ve ne yazık ki bu onada yansıdı sebepsiz yere soğuk yapıyormuşum gibi oldu
Yaşanan depremler çok etkiledi ve kaybetme korkusu yüzünden saçma davrandımÖzel değilse konu neydi?
Yaşını bilmiyorum ama oldukça gençsin sanırım. İnsanları tanımıyorsun henüz...Bu kadar çabuk unutup mu?
Vallahi adamlar kendini garantiye almayı severler. Bir dalı tutmadan öbürünü bırakmazlar. Siz soğuk yaptığınızda muhtemelen arayışa girdi. Sonra yenisini bulunca sizinle vedalaştı. Yoksa 1 günde insan seni çok seviyorumdam seni sevmiyoruma dönmez kendimizi kandırmayalım.Bu kadar çabuk unutup mu?
Yaşanan depremler çok etkiledi ve kaybetme korkusu yüzünden saçma davrandimÖzel değilse konu neydi?
26 yaşındayım sözlere ve eylemlere inanıyorum 3.5 sene yalan olamazYaşını bilmiyorum ama oldukça gençsin sanırım. İnsanları tanımıyorsun henüz...
PekiYaşanan depremler çok etkiledi ve kaybetme korkusu yüzünden saçma davrandim
26 yaşındayım sözlere ve eylemlere inanıyorum 3.5 sene yalan olamaz
Yüreğimin almadığı kısım bu zatenVallahi adamlar kendini garantiye almayı severler. Bir dalı tutmadan öbürünü bırakmazlar. Siz soğuk yaptığınızda muhtemelen arayışa girdi. Sonra yenisini bulunca sizinle vedalaştı. Yoksa 1 günde insan seni çok seviyorumdam seni sevmiyoruma dönmez kendimizi kandırmayalım.
Nasıl öğrendiniz?Bunu bana eski nişanlım yapmıştı . Meğer başkası varmış.
Hiç mi özlemez peki o kadar yaşanılan anı paylaşılan sevgiBaşkası var.yasandi
27 yaşındaysanız gerçekten hiç mi insanları tanıyamadınız?Yüreğimin almadığı kısım bu zatenÖyle inandırdı ki kendine anlam veremiyorum
Bence de başkası var.Hatta aldatılmış bile olabilirsiniz.Yaşanan depremler çok etkiledi ve kaybetme korkusu yüzünden saçma davrandim
26 yaşındayım sözlere ve eylemlere inanıyorum 3.5 sene yalan olamaz
Ya demeyin amaBen de oyumu başkası var'a kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?