- Konu Sahibi bitterlemon
-
o zaman onun bu korkularının yersiz olduğunu ve hissettiklerini anlat ,sende benzer korkular yaşadığını ...ama bu yaşanan korkuların getirdiği tedbir ve geri çekilim ile de doğal ve yalın bir ilişki içerinde olamayacağınızı ,dolayısıyla ,plansız ve sorgusuz,ilişkinin ilk günlerinde beklentisiz olmanız gerektiğini ve zamana bırakıp anı yaşamanız gerektiğini anlat ...bu rada şunuu da vurgula, laf arasında ciddiyetsiz ,anlamsız bir gönül berabeliğine ayıracak kalbinin ve zamanın da olmadığını ,eger hereşy yolunda gider ve siz mutlu olursanız,korku ve endişeleri geride bırakırsanız elbette bu ilişki evliliğe göz kırpabilmeli...bunlar ince ama bir o kadarda önemli detaylar!
doya oya yaşa anlarını nasılsa bi karara varırsın
ama bana seviyomuşsun gibi geldi
oda seni seviyor belli
zamanın ne getireceği belli olmaz
sende zamana bırak kendini nasılsa aşk kendini istemesen bile bi anda belli eder.
allahım sanki bir aşk romanı okuyormuşum gibi geldi:kedi:
çok güzel yaa okumak bile çok mutlu etti beni bitterlemonopuyorumnanaktan
umarım her şey istediğiniz gibi ilerler,inş çok mutlu olursunuz...
sen sorsana senle ben ne oluyoruz diye kaydirigubbakcemile5
o zaman herşeyin adı konur eminim sositososito
hoşgeldin yade:)) herşey o kadar güzelki bulutlardan indirmeyecek uzun zaman beni bu adam.. parkta mesela dün harika vakit geçirdik.. bikere üzerime titriyor beni çok mutlu ediyor böyle olması. mesela evden çıkamdan hemen önce duş almıştım, bana çok kızdı. bi yarım saat daha geç aldı beni saçımı iyice kurutayım diye.. ha bide sonra arabada kontrol etti iyice kurumuş mu... parkta oturacağımız için bide bana yedek polar getirmiş belki ben yeterince kalın bi mont almayabilirim diye.. birde dağcıların kullandığı mat denilen bişey var zeminle soğuk teması önlemek için. piknik örtüsünün altına koymak için onu getirmiş. açık havada sigara içerken bile dumanın azıcık gelmesini engellemek için önlemler alıyor.. çok ince düşünceli gerçekten.. dahası birsürü köpek ziyaretimize geldi demiştim hani, o kadar şefkatli ki onlara davraınşını izlemek büyüleyici.. içinde büyük kocaman bi sevgi var bunu izlemek mükemmel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?