Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

evet kesinlikle korku ve panik bizi doğallıktan uzaklaştıracak şeyler.. halbuki herşeyi güzelliğini hissederek yaşamak varken.. bu akşam dediğin gibi anlatmayı düşünüyorum ona zaten.. az önce konuştuk bişeyler yapmak üzere akşam beraberiz. allahtan güçlü bir iletişimimiz var.. hem bu ilişkiye kıymet verdiğimi hemde endişe duymak için daha çok erken olduğunu ona anlatabilirim.. birlikte mutlu olabileceğimize inanıyorum ben, bakalım o ban aneler anlatacak... hafta sonuda var önümüzde, bu iki gün zaten yoğun geçecek gibi...

doya oya yaşa anlarını nasılsa bi karara varırsın
ama bana seviyomuşsun gibi geldi
oda seni seviyor belli
zamanın ne getireceği belli olmaz
sende zamana bırak kendini nasılsa aşk kendini istemesen bile bi anda belli eder.

vauuuv.... KK da okudugum en guzel konulardan biri bence bu.. butun konuyu gulumseyerek okudum..
mutlu ol limoncu kiz cok cok mutlu ol emi..
birlikte mutlu olun.. hersey guzel olsun sizin icin..

teşekkür ederim.. banada seviyormuşum gibi geliyor:)) yani tabi sevgi çok derin bir kavram, şu an sindire sindire bunu söyleyemem. ama o yolda ilerlediğimi biliyorum gerçektende. bence oda aynı durumda. dediğin gibi bu engellenemez bişey, insan bişeyin çekimine kapılmış gidiyor zaten durduramıyor duygularını..

dün akşam işleri biraz geç bitti saat 8de. beni aradığında ise üzgündü çünkü o saatten sonra çıkamayacağımı sanmış ve göremeyeceğini düşünmüş.. bense yatağın üzerine tünemiş hazır onu bekliyordum:)) neyse geldi aldı beni yemeğe gittik önce, sonrada kahve içmeye.. aklımda ikimizinde boş yere endişe ettiğini konuşmak vardı. ama o kadar çok gülüp eğlendik ki bü tür ciddi bir konuşma için ortam olmadı.. sadece elimden tutup uzun uzun gözlerimin içine baktığı bir anda bende tek cümle ile özetleyiverdim anlatmak istediklerimi.. oda sadece biliyorum anlatmana gerek bile yok dedi.. onunla bu kadar güçlü iletişim kurabilmek çok hoşuma gidiyor, herşeyi gözümüzden bile anlıyoruz hemen. birde gözlerimin içine o kadar net bakıyor ki... o an napacağımı şaşırıyorum:)) kızarıyorum yine, oda başlıyor gülümsemeye.. ne zaman alışacağım ben:))

arkadaşlar yine pazar.. yine bitti koca hafta sonu... özetine gelince, c.tesi saat 5de aldı beni ve bir alışveriş merkezine gittik. orda yine elele kol kola mağazaları gezdik, içmimar olduğu için genelde ev dekorasyonuyla ilgili yerlerdi gezdikleirmiz.. bu arada tabiki benim sevdiğim şeyler bazen onun evine yapmak istediği şeyler olarak dökülüyor ağzından:)) örneğin daha önce köşeli yemek takımlarını beğendiğimden bahsetmiştim ve gezerken köşeli bi takım görünce bunlardanda almak istiyorum evime gibi fikirleri ortaya çıkıyor:)) birde dağcılıktan hoşlanıyor amatör olarak. spor malzemeleri satan biyere girdik, bebeklerleri taşımak için özel bir malzeme var, bana onu gösterdi.. bebeğin içinde rahat edebileceği gibi bir dizayn vede sırta asılıp taşınabiliyor:) sevimli bişey.. bana bigün bebeğinide alıp bu şekilde dağa götürmek istediğinide söyledi.. çantan nolucak dedim, onuda sen taşı herşeyi ben alamam dedi:)) aramızda bu tarz şeyler çok geçiyor.. sonra bir arkadaşı aradı ve onlara film izlemeye gittk. kalabalık bi aile zaten hareketli bir ortamdı. film boyuncada uslu bi çocuk gibi elimi hiç bırakmadı, rahatım bozulmasın diye kıpırdamadı bile:)) sonrada tabi ben geç kalmayım diye hızla eve geldik.. zaten ben eve geldikten sonra iptal oluyorum. yanımdan gidince mahzunlaşıyorum evde hareketsizim. telefonla konuşuyoruz ve kapatırkende her zamanki gibi bana hadi hemen uyu sabah olsun görelim birbirimiz diyor....

veee bugun yani pazar günü.. sabah uyanır uyanmaz onu aradım.. günaydın dedikten sonra ne yapmak istersin bugun diye konuşurken bana sürekli seni istiyorum ben deyip durdu:)) nasıl uyandın sen böyle dedim, sevginle dolu uyandım dedi.. bende tabi sürekli kıkırdayarak konuştum:)) hava güzel olduğu için parka gitmeye karar verdik.. isim vermiyorum ama ankarada olanlar bilirler herkesin köpeğini alıp gittiği çok güzel yemyeşil bir park vardır, oraya gittik. ben poğaça yaptım termosa kahve aldım.. piknik ötüsü vs..:)) saat 12de gittik vede cidden mükemmel bir hava vardı. çimlerin üzerinde elele dudak dudağa zaman geçirdik.. sohbeti çok keyifli epey güldük yine. birde tabi bizi ziyarete gelen köpeklerle oldukça ilgiliydik. onunda annesinin köpekleri var, bir sonraki gelişte onlardan birinide yanımıza almaya karar verdik. tabi birde bu arada benim üşüyüp üşümediğimi kontrol ediyordu dakika başı.. bugün bişey daha öğrendim, sürprizlerle dolu zaten.. bir ara okulda türk sanat müziği korosundaymış:)) ben severim dinlemeyi ve onun bu konudada zevk sahibi olması çok hoş doğrusu.. ardından hava serinledi ve biyerlerde kahve içelim gidip dedik. o türk kahvesi içti bu sefer.. ve çok enteresan bişey oldu, fincanda k ve u harfleri çıktı yanyana.. banada o gösterdi, bu ne ki dedim senlede benlede ilgisi yok bu harflerin.. olurmu dedi, senin soyadının ilk ve son harfi!!!! evet hakkaten öyle, şok olduk ikimizde öyle bakakaldık:)))
her zamanki gibi kapıya geldik sonunda, vedalaşırken bikerede sen beni evimin kapısından bırakıp gitmeye çalış bakalım ne olacak dedi bana.. sanki benim eve girmem kolay oluyormuş gibi.... sevgisi her geçen gün artıyor içimde, bazen dilimin ucunada geliyor sevmeye başlıyorum seni demek, yada aşkım bitanem sevgilim demek.. ama tutuyorum kendimi. tutmalımıyım peki???

allahım sanki bir aşk romanı okuyormuşum gibi geldi:kedi:
çok güzel yaa okumak bile çok mutlu etti beni bitterlemonopuyorumnanaktan
umarım her şey istediğiniz gibi ilerler,inş çok mutlu olursunuz...
sen sorsana senle ben ne oluyoruz diye kaydirigubbakcemile5
o zaman herşeyin adı konur eminim sositososito

:))) ama şimdi senle ben ne oluyoruz diye sormam garip olmazmı? sonuçta el eleyiz öpüşüyoruz falan.. yani ne olduğumuzu bilmiyosam neden öpüyorumki onu:))

tabikide ne olduğunuz ortada ama nazlı,şaka ile karısık bir şekilde deyince onun ağzından ne olduğunu duymak farklı olur bencekaydirigubbakcemile5
hem ileriye yönelik konuşmalar olsada (su bebek konuşmasına bayıldımopuyorumnanaktan) daha ciddi muhabbetler olur diye dusundum ben.en azından ufak soru işaretlerinde cözümlenir.
inş çoook güzel olur herşey su anda masal gibi okudum zaten sizi.

çok güzel yazıyosun ve öncesinde tabii ki yaşıyosun.. herşeyin bu kadar yolunda olması beni her zaman korkutur ama felaket tellallığı yappmicam.. adam neyi ne zaman yapacağını çok ii biliyo.. şu bilmemkaç senelik kız arkadaşı ile görüşmemesine vesile olan olayda epeyce kıllanmıştım gerçi ama şu sıra pek kıllanılcak bişi yapmıo..
yine de temkinli ol sen.. bence ondan daha fazla şey hissediosun.. ve herşeyden önce daha çok yeni, çok erken.. ağzından da canım aşkım gibi bişey çııkmasın henüz(ben olsam demezdim onun demesini beklerdim)..
ayrıca temkinli olmak demek keyif almamak, içinden geldiğin gibi davranmamak diildir, ikisinin ayrımını iyi yapmak lazım..
yazmaya da devam et pembe dizi gibi oldu :)

keşke onun hislerinide benimkileri de bi teraziye koyup tartabilsem... ama o zamanda belki herşeyi bilip hiç bir durumda heyecanlanmazdı insan.. kim neyi ne kadar hissediyor bilmiyorum ama şurasından eminim.. hayatını bidaha bölmek istemiyor. yani muhtemelen kendi kafasında ilişki olması gerektiği gibi ilerlerse, sorunlar hüzünler yaşanmazsa bitirmeye niyeti yok.. şimdi o eline aldı ve bu ilişkiyi büyütüp olgunlaştırmak istiyor. belki mantıklıda bakıyor bazı şeylere, benim gibi hisleriyle hareket etmiyor daha kontrollü. nerde ne yapacağını bilmeside bu sebeple belki.. bende tabi bu akıştan çıkmak istemiyorum o yüzden emin olabilirsiniz ki kendimi tutucam.. çok haklısın pazza, temkinli olmak keyif almamak demek değil asla:))

ayyy bitterim sabah geldim bir solukta yine tebessümle okuyuverdim yazını....canım yaşadıklarım çk güzelçk kısa zamanda epey yol aldınız...okuduklarımdan anladığım kadarıyla siz birbirinizi tamamlayan iki elma yarısı gibisiniz..inşallah herşey çok güzel olucak bu arada sende duygularını karşındakine açarsan çok iyi olucak... baksana yine bulutların üzerindesin.....

hoşgeldin yade:)) herşey o kadar güzelki bulutlardan indirmeyecek uzun zaman beni bu adam.. parkta mesela dün harika vakit geçirdik.. bikere üzerime titriyor beni çok mutlu ediyor böyle olması. mesela evden çıkamdan hemen önce duş almıştım, bana çok kızdı. bi yarım saat daha geç aldı beni saçımı iyice kurutayım diye.. ha bide sonra arabada kontrol etti iyice kurumuş mu... parkta oturacağımız için bide bana yedek polar getirmiş belki ben yeterince kalın bi mont almayabilirim diye.. birde dağcıların kullandığı mat denilen bişey var zeminle soğuk teması önlemek için. piknik örtüsünün altına koymak için onu getirmiş. açık havada sigara içerken bile dumanın azıcık gelmesini engellemek için önlemler alıyor.. çok ince düşünceli gerçekten.. dahası birsürü köpek ziyaretimize geldi demiştim hani, o kadar şefkatli ki onlara davraınşını izlemek büyüleyici.. içinde büyük kocaman bi sevgi var bunu izlemek mükemmel.

hımmmm canım herşey, iyi biliyor senin bu arkadaşın oyunu kuralına göre oynuyor incelik nezaket kibarlığıda elden bırakmıyor....bunlar bir bayanın dayanamayacağı en önemli unsurlardır...bunlarıda çok iyi biliyorrr....:asigim::asigim:

anladığım kadarıyla ateş bacayı sarmışşş az önce demiştim duygularını aç diye...bana kalırsa açma bitterim bekle...iyice analiz et.. ve önceden de söylediğim gibi ipleri bırakma kötükedihüsokötükedihüsohep o atsın ilk adımları öyle daha kıymetli oluyorsun....ama fazla naz aşk usandırmıycak şekilde-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kafanı mı karıştırdım acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…