- Konu Sahibi bitterlemon
-
Yok canım hesapla kitapla olmaması gerekiyor. Doğal olmalı herkes içinden geleni paylaşmalı. İlişkide doğallık çok önemli. Ama senin sevdiğin kadar onun da seni sevdiğinden emin olmalısın ilk önce. Güvende hissetmelisin kendini. Senin istediğin kadar o da görüşmek istemeli.
bitter güsel haberlerle gelmişsin sevindim:)
..............
nasıl yani ........... ???
sırnaşık şey
aynısı fiyonk un konusunda da var...
Slm bitter ve diğer arkadaşlar konunuzu en başından beri okuyorum tam 3 günümü aldı akannehir ama okadar güzel anlatıyorsunki aynı seninle yaşadıkları yaşamış gibi hissettim gerçekten sanki şahit olmuşum gibi bütün yaşadıklarına ,Behlül gerçekten ne yapacağı belli olmuyo hiç ilk sayfalarda kesin evlilik yakın heran yüzük gelebilir diyodum ama sonradan bu haller nedir anlayamadım behlül sanki evliliği hem istiyor hemde karasız korkuları var ama senide düşünüyor sanki sonradan yapamazsam hani bi yerde demişti boşanırsak bana bişe olmaz erkeğim senin adın dul olur senin için kötü bişe diye ben öyle düşündüm okuduklarımdan maddi olarak bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.İnşallh herşey istediğin gibi olur çünkü en baştan yaşadıklarınız çok iyiydi senin daha çok fedakar olmanda çok doğru onada alışmış biraz behlül beylmaz: takip edeceğim sürekli artık güzel haberler alırız inşlh
gece konuşurken de sabah da çok aksiydi, yani canı konuşmak istemiyor gibi, mesela gözüne birinin parmağı girmiş ve kızarıp şişmiş, nasıl diye soruyorum, bundan bile sıkılıyor.. bi aksilik ki sorma... ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ki, aramayacağım hiç bugun, akşam da görmeyeceğim... kendi kendine düzelene kadar beklemek lazım herhalde. ortada bişey de yok çünkü, tamamen kendi ruh hali yani....
noluyor aslanlar size??? sen neden ayrılıktan dönme noktasına kadar geldin??
valla ne olduğunu bilemiyorum
ben iş yoğunluğundan çok stresli ve yorgun oluyorum
ve sevgilime çok kırılıyorum
evet baya iyi bir kavga yaşadık
sevgilim aslında ayrılığı düşündüğünü ama sanırım şimdilik ayrılırsam yapamam şeklinde bişey düşündüğünü ima etti akannehir
ay ne guzel yaaa. hic vakit kaybetmeden hemen hayat karsina yeni ve duzgun birini cikarmis. darisi basimaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?