Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

kızlar gelelim düne....
ben planımı bozmadım, arkadaşımla buluştum... işten çıktıktan 1 saat onra ardım, o beni arar normalde ama aramadı. bense herşey normal gibi davranmak için arayıp hayatım biz ... dayız. ama burada kalkarız belki dedim.. o da o sırada ortağının ablasının kafesindeymiş, ve bulunduğumuz yer çok yakındı... iyi tamam hadi görüşürüz dedim kapattım:)) gel demedim.. ama oradan kalktık başka biyere geçtik, ordan da aradım.. sıkıldık, ...ya geçtik dedim... neden kalktınız, 1 saat geçti aradan ne den haber vermedin gibi saçmalamaya başladı.... güldüm bende aradım ya, neye kızdığını anlamadım diye.... iplemiyor havalarındayım.. hala gel demiyorum... sonra yanımndaki arkadaşım behlül hadi sende gel, kahve falına bakayım dedi.. önceden tanışıyorlar, oda, fal mı, fal bakacaksa gelirim dedi, iyi gel o zaman dedim.... ama 2 saat sonra dedi, iyi dedim, konuşuruz, nerdeyek oraya gelirsin....gene bozuldu, yine mekan değiştirmeyin falan dedi....

bizde orada kaldık neye, bizimki 2 saat sonra ortağıyla beraber koştura koştura geldi.... biz baya gülüyorduk o sırada, bunlar da bişeyler yediler, kahveler ısmarlandı.. fala geldi sıra. aarkadaşım da iyi fal bakıyor... behlülle ilgili bası konularımızı da biliyor elbette.. aralara onları da sıkıştırdı ve biraz giydirdi.... bu sırada behlül elimi hiç bırakmadı, enerjisi son derece yerindeydi.... saat 12ye kadar oturduk, sonra arkadaşımı evine bıraktın, ardından beni bırakıp onlar da behlüle geçtiler... bu arada behlül ist.dan vazgeçti bu hafta sonu... bugun konuşacak olabiliyorsa onraki hafta gidecek.. her nedense eve dönüş yolunda yarın mutlaka abinlerle olalım dedi bana.. bende işlerine göre ayarla işte dedim... napacak bakalım...

görüyorsunuz yavaş yavaş düzeliyor... demek ki benim kendi hayatıma bakıp takılmam gerek.. bazen de onun bana ayak uydurmak için çaba göstermesi gerek.... ama bi diğer planım da bi hafta sonunu bensiz geçirmesini sağlamak... o zaman daha da iyi olacağını düşünüyorum.. fikri olanlar varsa da beklerim:))

sözde beni görmeyi zaten istiyor... ben aksini ima ettiğimde çok kızıyor... ama görüşememe nedenlerimiz farklı, sadene ben bi türlü anlamıyorum....

ama şu aşamada ona asla güvenmiyorum.. yani biliyorum ki beni bırakıp da gitmez, ama mutsuz edebilir, güvenmediğim nokta bu...

güzel olmuş canım aynen devam. unutma tripli değilsin hep sıcaksın ama görüşmedir fln o işleri o koşturcak peşinden. bak istedi mi ortağını da alıp koştura koştura gelebiliyormuş. bu tavrını hiç bozma bence
haftasonu görüşmicem diye inatla kasma kendini ama deveye hendek atlatcak kadar sıkıntıya düşerek işlerini ayarlayıp öyle görüşeceğin zamanlar azıcık savsaklayabilirsin işim var diyip. çok istiyorsa gelsin o zamanlar yanına ondan gizli bişi yapmıyorsun sonuçta. arabası da var sanırım anladığım kadarıyla çok özlerse atlar gelir yanına 1 saatliğine de olsa. hep bu mentalitede kalıcaz tamam? :) bi de hayattan sevgilin olmadan da keyif almayı bilmeliyiz en önemli anahtar bu. asıl o zaman biz kendimizi gerçekten kasmadan peşimizden koşuyorlar zaten

bu hafta sonu yapmayacağım zaten o işi.. belki bir sonrakinde, ama mutlaka bir hafta sonunda, işi gücü olmadığında beni yanında istediği rahat zamanında bensiz kalmasını istiyorum.. çünkü bir hafta da görmese iş güç koşuşturma vede kafası sürekli başka düşüncelerle dolu olduğundan "bitter nerde niye yanımda değil" i idrak edemiyor... ama her zamanki gibi inatla huysuzlukla değil, neşeyle yapacağım, bende eni özlüyorum şeklinde olacak.. amcamlarla eskiden sık sık hafta sonu planları yapardık, uzun zamandır olmadı bu.. bu tarz bişey ayarlayacağım, çok da doğal bir sebep olacak:)))

bahar geliyor, behlülün bana yeniden aşık olması gerekiyor zemuszemus

kızlar selamlar....

dün akşam muhteşem bir yemek oldu:)) doğrusu bu kadar iyisini beklemiyordum olanların ardından.. behlül önce saat 12 gibi otobüsle istanbula gitmeye karar vermişti.. dolayısıyla 9 gibi kalkması gerekiyordu.. ama tabi yemek sırasında fikir değiştirip sabah arabayla gitmeye karar verdi, çünkü kalkmak istemedi... saat 7 gibi hepimiz ayrı ayrı buluşacağımız yere geldik... ben önce biraz bozuk atıım, suratım asıktı, ayrıca da başım ağrıyordu.. abimin eşi geldiği zaman sen biraz yorgun musun dedi bana, behlül ise lafa girip, o biraz sinirli dedi... biliyo sonuçta suçunu:)) rakılar yemekler söylendi, bi yandan inceden fasıl başladı.. çok sıcak bi sohbet vardı, abimin eşi insanları kolay kolay beğenmez, behlülün hakkında çok güzel şeyler söyledi... arada kalkıp beraber sigara içtiler, abimle ben içmiyoruz... ayrıca bi hafta sonu akçakoca planı yaptık:)) tuhaf olacak ama, dördümüz tatilde:)) herkes gezmeyi çok sevdiği için baya farklı planlar yapıldı.. mesela atina gezisi gibi:)) abimler geçen yıl gitmişti, ben heryeri biliyorum, sizi de götürürm dedi... ben şaşkınlıkla izledim doğrusu, beklemiyordum bu kadarını... birde taaa önümüzdeki 29 ekim için bile plan yaptılar:)) abimler bilmiyor elbette ama, bizim 1. yıldönümümz olacak o gün:))

saat 11e doğru kalktık, abim arabasını almamıştı, bizde onları bıraktık, bu arada behlül yürürken hep elimi tuttu... arada önden yürürken de aynı şekilde, abimin yanındada olsa çekinmedi... daha devamı var, yazacağım kaydirigubbakcemile3

herkese günaydııın:)))

bu güneşli pazar sabahında sizlere işyerinden yazıyorum:))) mesai yapıyorum çünkü bugun, ama yarım gün sadece..

cuma akşamının devamına geliyorum şimdi.. bizimkileri bıraktıktan sonra ne yapacağımızı konuşmamıştık. sadece yemek sırasında bi ara bana kaça kadar iznin var diye sormuştu, bende bi saat vermedim, farketmez demiştim.. oda dalga geçmişti, sabah 4 nasıl diye:)) neyse, bizim evin yolundan gidiyoruz, ama zaten onun evi de oralarda.. vede acayip hızlı gidiyoruz, sanki acelemiz var gibi.. dedim ki "beni bırakmak için mi bu kadar acele ediyorsun..." gülümsedi sadece... sonra bi yol ayırımına geldik, sağa dönüverdi, halbuki bizim eve gidebilmek için düz gitmesi gerekiyordu... meğer o kadar hızlı gitmesinin nedeni bir an önce onlara varmakmış... eve gittik, annaneyle ne zamandır görüşmemiştik, onunla biraz sohbet ettim.. bu arada volkan konak başlamıştı, behlül çok sever, odasında onu açıp izlemeye başladı. bende gittim sonra yanına.. sonrası çok güzeldi... beni kucağına yatırdı, saçlarımı okşadı, boynumu kokladı, ellerimi sıkı sıkı kavradı.. kulağıma fısıldadı, çok özlüyorum ben seni diye...

bu esnada tabi beni tahmin edersiniz ne haldeyim... bulutların üzerinde:))) tabi fazla birarada kalamadık.. saat 12 çeyrek gibi kalktık.. bir saatten biraz fazla işte. yarımda evdeydim ben. behlül ise gidip uyudu hemen, ve c.tesi sabah 9 gibi arabaya istanbula gitti. iş görüşmesi ve akşamında da bir aile dostlarının sünnet düğünü vardı. gece orada kaldı ve bu sabha da arabayla yola çıktı... bakalım bugun nasıl geçecek, çok özledim ben onu..

ama meraklanmayın, soğukkanlılığımı koruyorum, normal davranıyorum :asigim:

bitter güsel haberlerle gelmişsin sevindim:)

sağol pırlantacım.... yalnız bu aslanın bana yaşattığı sancısız günler çok da uzun sürmüyor... ist.dan dönmek için yola çıkarken arayacaktı, hala aramadı... bense bir kez denedim ama ulaşamadım, tekrar da aramadım... meraktayım offfffff eyvahedigeldismile

canım naptı aslanın döndü mü:)
bu aralar aslanlar çok fena bende sevgilimle ayrılıktan döndüm bugün

pırlantacım behlül döndü.. sabah telefonunu odasında şarjda bırakıp çıkmış, saat 2 gibi konuşabildik, o saatlerde aradı beni.. geçen ay bu düğün sahipleri ankaradayken behlül onları güzel ağarlamıştı, o yüzden onlar da bizimkini ist.da gezdirmişler biraz, kahvaltıya vs. gitmişler birlikte.. neyse saat 6 gibi ankaraya dönmüştü.. bende amcamla sinemaya gittim, sonrada kuzenlerimide alıp yemek falan yedik birlikte.. o sıralarda behlülle de konuştu amcam, onu da davet etti ama yol yorgunu behlül gelemedi....

gece konuşurken de sabah da çok aksiydi, yani canı konuşmak istemiyor gibi, mesela gözüne birinin parmağı girmiş ve kızarıp şişmiş, nasıl diye soruyorum, bundan bile sıkılıyor.. bi aksilik ki sorma... ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ki, aramayacağım hiç bugun, akşam da görmeyeceğim... kendi kendine düzelene kadar beklemek lazım herhalde. ortada bişey de yok çünkü, tamamen kendi ruh hali yani....

noluyor aslanlar size??? sen neden ayrılıktan dönme noktasına kadar geldin??

Slm bitter ve diğer arkadaşlar konunuzu en başından beri okuyorum tam 3 günümü aldı akannehir ama okadar güzel anlatıyorsunki aynı seninle yaşadıkları yaşamış gibi hissettim gerçekten sanki şahit olmuşum gibi bütün yaşadıklarına ,Behlül gerçekten ne yapacağı belli olmuyo hiç ilk sayfalarda kesin evlilik yakın heran yüzük gelebilir diyodum ama sonradan bu haller nedir anlayamadım behlül sanki evliliği hem istiyor hemde karasız korkuları var ama senide düşünüyor sanki sonradan yapamazsam hani bi yerde demişti boşanırsak bana bişe olmaz erkeğim senin adın dul olur senin için kötü bişe diye ben öyle düşündüm okuduklarımdan maddi olarak bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.ınşallh herşey istediğin gibi olur çünkü en baştan yaşadıklarınız çok iyiydi senin daha çok fedakar olmanda çok doğru onada alışmış biraz behlül beylmaz: takip edeceğim sürekli artık güzel haberler alırız inşlh

çok teşekkürler canım güzel sözlerin için... ilişkinin her aşaması birbirinden farklı oluyor işte.. bir süre önce sıkıntılı geçen zamanlarımızda bazı anlarda tereddütlerim olmuştu.. yani behllle ilerde mutlu olabilir miyim diye... yada terslendiği zamanlarda çok kızdığım da oldu.... fakat bize ne oluyorsa uzaktayken oluyor.. telefonda yani.. yüzyüze en ufak bir sorun bile yaşamadık bu güne kdar.. yanımdayken çok mutluyum, beni evdiğini istediğini her anında görebiliyorum.. çünkü o sözleriyle değil de daha ziyade tavırlarıyla ortaya koyuyor sevgisini...

ama emin olmak için şöyle bi 1 yıl geçmesi gerekecek sanırım... açıkçası ben evlilik tarihini şöyle 2011e erteledim kafamda... onu bilemiyorum, zamanla ortaya koyacak kendini diye düşünüyorum... bazen ihtimal vermediğim bir anda ailemle öylesine yakın ilişkilere giriyor ki, şaşırtıyor beni... örneğin abimle başbaşa her cuma yemek yemeye karar verdiler(ne kadar uygularlar bilemem ama...) ayrıca abim ilk yemek yediklerinde konuştukları konuları bana anlattı birazcık.... ama çok anlatamdı, behlül geldi çünkü masaya.. dedi ki: "siz aranızda bazı şeylerden emin olup karar verdikten sonra bizde üzerimize düşeni yaparız..." ama behlül neler dedi ne oldu bilemiorum...

eskiden çok düşünür, buraya da çok yazardım, şimdi tamamen akışına bırakmış durumdayım... hayırlısı bakalım... :smiley-cool:

valla ne olduğunu bilemiyorum
ben iş yoğunluğundan çok stresli ve yorgun oluyorum
ve sevgilime çok kırılıyorum
evet baya iyi bir kavga yaşadık
sevgilim aslında ayrılığı düşündüğünü ama sanırım şimdilik ayrılırsam yapamam şeklinde bişey düşündüğünü ima etti
akannehir

dün buraya yazmıştım ve behlüle de söyledim, biz hep telefonda sorun yaşıyoruz... ve bazı dönemler yüzyüze az görüşebiliyorsak bu telefonda daha çok sorun yaşadığımız manasına geliyor.. sanırım biraz yorgunluk, özlem vede huysuzluk bi araya gelince, e tlefonda iletişim kurmak da zor... ortaya sürtüşmeler kavgalar çıkıyor...

belki sizinkide bu tarz bir dönemdir... bi düşün... eğer öyleyse çok büyütmeye değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…