Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canım Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bir avazda sabun gibi kaysın gelsin bize meleklerimiz.

Canım ben nadire konuk okuluna yakınım sen neresindesin ?haklısın canım test diyince tarama geliyo akla ben heyecandan kan tahlilleri yazmazsam oyle anlaşılır tabii yok canım abdurrahman bey sağlık ocağındaki doktor.Sağolsun çok bilgili ilgili iyi bir doktor.

Hayırlısı olsun inşallah canım.Allah yardımcın olsun inşallah doğum hikayelerinizi ekliyorum artık ben sizden sonra doğurucam :)

cybernuran ve mozzarella kızlar sizden allah razı olsun dua ediyorum bu topiğe gelmeden önce korkularım vardı sizin beni aydınlatmanız sayesinde daha doktora gitmeden rahatladım.Doktora gidince size yazarım.Tekrar çok teşekkür ederim.

Tamam canım aklımda olsun ya bu su nasıl geliyor kiminde az az sızıyormuş kiminde bi anda boşalıyormuş acaba bende sızıyormu ki :/

Canım ne durumdasın merakla seni bekliyoruz doğuma gittinmi yoksa hala ara ara sancılarınmı var lütfen bizi bilgilendir.

kızlar ben ofm hastanesinde akif beye başladım memnun da kaldım ya aklıma takılan bişi var doğum için ne zaman anlaşma yapıyoruz hastane ile ?

slm canım hayırdır doğuruyormusun :))) canım benimde eltim de ofm de doğym yaptı yakın tarihte. ben de ordaydım normal doğum yaptı o..odaları gayet güzel temiz bir hastane..peki canım doktorunmu anestezi yapıcak yoksa ofm de ki doktorlarmı? bende ofm de yapayım diyodum daha uygundu memorialdan doktorum 1.250 dedi..doktorum dışardan olduğundan..ama olurda epidural normal doğum olursa anestezi uzmanları nasıl acaba diye merak ettim..araştırdınmı sen? hadi bakalım Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin nolur buraya yaz merakla bekliyorum doğum hikayeni :)

canım nasıl oldun
Canım tüm işlerimi hallettim çantamda bende hazırız sabahtan beri sancım var ama ben hazırım doğurmaya :) evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum

Canım Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bir avazda sabun gibi kaysın gelsin bize meleklerimiz.

Amin canım doğum yaparken hepinize bol bol dua edicem hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucaklarımıza inşallah

Ne demek canım burda hepimiz aynı durumdayız bizim bizden başka kimimiz varki :))

Canım ne durumdasın merakla seni bekliyoruz doğuma gittinmi yoksa hala ara ara sancılarınmı var lütfen bizi bilgilendir.

Canim nasilsin? Sancilarin ne durumda?

Sancılarım var canım ya ama evdeyim beklemedeyim düzene girip artmasını :)

Canım baya araştırdım ben de zaten doktorum oranın ekibini çok övdü epidurali ordaki ekipten biri yapacak canım :) doğum yapar yapmaz tüm detaylarıyla yazıcam size moral kaynaklarım benim :)

Hadi bakalim allah yardimcin olsun canim.sancilarin siklasip hastaneye gidince bol bol dua et.hayirli haberlerini bekliyorum

canım senin doktorn kim? senin doğumda kurban bayramına denk geliyor sanırım benim de öyle...normal mi düşünüyorsun peki?

Sibel surmen usta canim.bu ikinci benim.ilki mecbur sezeryan oldugu icin buda ole olucak.doktorum 14 ekim dedi normal olursa ama.ama ole bi sansim yok malesef.14 de arife gunu.ekim 5-10 arasi yapariz dedi doktorum.senindemi bayrama denk gelio?

Hala 15 dk ya 1 kasılma oluyor düzenli bi şekilde ama aramadım sibel hanımı hala ya kararsız kaldım :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…