- Konu Sahibi cybernuran
-
Canım doktorum ofm yi önerdi orayla anlaştık biz epidural normal doğum 600 tl ye doktorum çok tatlı güzel motive ediyor beni O'dan başka kimseye güvenemiyorum çok rahatlatıyor beni hiç korkma canım zaten son zamanlara doğru bir an önce doğsun diye sabırsızlanmaktan korkmayı unutuyorsun :))
belkide komşuyuz evet :) tam olarak neresindesin?
benim test deyince aklıma tarama testleri geliyor hep cnmzaten 2li ve 4lü taramalar hariç ilk haftalarda tek bi test yapılıyor 10tane falan farklı değerine bakılıyor, oda devlette oluyor daha öncede yazdığım gibi, 2liyide hıfzı sıhhada halledersin 21.5tlye.
4lü tarama özelde oluyor maalesef ben 150tlye yaptırdım.
sağlık ocağında yapıyorlarsa ne güzel, ben hazirana kadar ilçedeydim, bu bahsettiğim ilk haftalarda yapılan test için gitmiştim oranın sağlık ocağı biz yapamayız dedi:19
buarada sağlık ocağındaki doktorun adı şahin giray'mı ? iyi ilgili doktor deyince aklıma hemen o geliyor:
iş yerinede yakınsa neden olmasın ki cnmSibel hanımıda duydum ben , dediğim gibi diğer doktorlarda var 2 tane erkek. artık hangisi olursa ona gidersin cnm, ve kim olursa olsun inşallah çok memnun kalırsın, gebelik döneminde doktor çok önemli, soru sormaya korkuyorsan yada aramaya çekiniyorsan çok sıkıntılı. bu bahsettiğim doktorlarla bu konuyla ilgili hiçbir problem yaşandığını duymadım.
buarada benim doğumum medicalde olacak, normal doğum hastane ücreti 750 tl. bir gece yatış + bebeğimin kontrolleri vs dahil bu fiyata. doktoruma da 1000tl ödeme yapıcam. toplam 1750.
Ayşegül hanım saolsun sürekli motive ediyor beni, seni bu enerjiyle sezeryan masasında harcamam ben son anda sakın korkup sezeryan diye yanıma gelme , sen hiç merak etme 2 ıkınmada doğurtucam seni diyor :)))) sürekli yürü & yüz diyor.
Medical burdan bazı arkadaşlara daha yüksek fiyatlar vermiş, tam olarak sebebini bilmiyoruz. zaten bana verilen bu fiyat benim hastaneyle görüşüp aldığım bir fiyat değil, ben Ayşegül hanıma medical'de doğum istediğimi söylediğimde bana kendisinin kağıtta yazılı olarak verdiği bir fiyat. yani doktor & hastane anlaşmasıdır diye düşündük biz.
Tamam canım aklımda olsunya bu su nasıl geliyor kiminde az az sızıyormuş kiminde bi anda boşalıyormuş acaba bende sızıyormu ki :/
Ayyyy hayırlı olsuun:)) gelsin maviş ciciler bu ararada tesadüfe bak bende dün OFM hastanesindeydim doktorum orayı önerdi ekibi çok güzel hiçbir sorun yaşamayız dedi :) bizde eşimle gittik fiyatta medical parka göre acayip uygun geldi aynen tek kişilik odalar kapı süsü filanda yapıyorlarmış bide testler aşılar filan da dahilmiş benimde içime çok sindi anlaştık orayla :)) Allah kısmet ederse yakında orda doğumum size deneyimimi yazarım inşallah :))
Canım tüm işlerimi hallettim çantamda bende hazırız sabahtan beri sancım var ama ben hazırım doğurmaya :) evde sancıların sıklaşmasını bekliyorumcanım nasıl oldun
Canım Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bir avazda sabun gibi kaysın gelsin bize meleklerimiz.
cybernuran ve mozzarella kızlar sizden allah razı olsun dua ediyorum bu topiğe gelmeden önce korkularım vardı sizin beni aydınlatmanız sayesinde daha doktora gitmeden rahatladım.Doktora gidince size yazarım.Tekrar çok teşekkür ederim.
Canım ne durumdasın merakla seni bekliyoruz doğuma gittinmi yoksa hala ara ara sancılarınmı var lütfen bizi bilgilendir.
Canim nasilsin? Sancilarin ne durumda?
slm canım hayırdır doğuruyormusun :))) canım benimde eltim de ofm de doğym yaptı yakın tarihte. ben de ordaydım normal doğum yaptı o..odaları gayet güzel temiz bir hastane..peki canım doktorunmu anestezi yapıcak yoksa ofm de ki doktorlarmı? bende ofm de yapayım diyodum daha uygundu memorialdan doktorum 1.250 dedi..doktorum dışardan olduğundan..ama olurda epidural normal doğum olursa anestezi uzmanları nasıl acaba diye merak ettim..araştırdınmı sen? hadi bakalım Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin nolur buraya yaz merakla bekliyorum doğum hikayeni :)
Canım tüm işlerimi hallettim çantamda bende hazırız sabahtan beri sancım var ama ben hazırım doğurmaya :) evde sancıların sıklaşmasını bekliyorum
Amin canım doğum yaparken hepinize bol bol dua edicem hayırlısıyla evlatlarımızı alırız kucaklarımıza inşallah
Ne demek canım burda hepimiz aynı durumdayız bizim bizden başka kimimiz varki :))
Sancılarım var canım ya ama evdeyim beklemedeyim düzene girip artmasını :)
Canım baya araştırdım ben de zaten doktorum oranın ekibini çok övdü epidurali ordaki ekipten biri yapacak canım :) doğum yapar yapmaz tüm detaylarıyla yazıcam size moral kaynaklarım benim :)
Hadi bakalim allah yardimcin olsun canim.sancilarin siklasip hastaneye gidince bol bol dua et.hayirli haberlerini bekliyorum
Tamam canım bol bol hepimiz için dua ederim :) 15 dk ya bit geliyor sancı bakalım işin sonu nereye varacak :)
Dahada siklasacak sanirim dakikalar.sibel hanimi aradinmi?
Yok canım aramadın yarın randevum var diye aramadım arasamıydım ki
Dahada siklasacak sanirim dakikalar.sibel hanimi aradinmi?
Yok canım aramadın yarın randevum var diye aramadım arasamıydım ki
canım senin doktorn kim? senin doğumda kurban bayramına denk geliyor sanırım benim de öyle...normal mi düşünüyorsun peki?
Hala 15 dk ya 1 kasılma oluyor düzenli bi şekilde ama aramadım sibel hanımı hala ya kararsız kaldım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?