- Konu Sahibi cybernuran
-
Ne kadar suruyor kasilman? Siddeti nasil?sen bilirsin canim ama bisey kaybetmessin sonucunda.aramakla
40-50 saniye kadar sürüyor canım karnım kaskatı oluyor hafif hafifte adet sancısı gibi sancı oluyor ya çekiniyorum aramaya aslında ama böyle dayanılmayacak kadar bi sancım da yok :/
Zaten duramassin siddetli olsa.yarin kacta randevun?
1 de canım randevum çantamı puseti filan arabaya indirelim diyoruz yarın ne olur ne olmaz dimi
İyi yaparsin canim.yanina al cantani puseti.belki hopp doguma gidersin hayirlisiyla.benimde cuma 11 deydi randevum.
Aa belki karşılaşırız canım :)
Cok isterdim canim.ama benimki gecen haftaydi.gecen cuma.insallah birgun karsilasiriz.
Hmm kısmet canım :) karşılaşırız ya neden olmasın belkide hepimiz bir gün ayarlar buluşuruz birer kahve içeriz :)
Cok guzel olur canim.neden olmasin?
Valla güZel olur alırız bebişlerimizi yada göbüşlerimizi buluşuruz :) ben hala sancı çekiyorum bakalım sibel hanım ne dicek ne olacak bugün :s
durum nedir arkdaşım butun yazılarınız okudum valla allah yardımcın olsunValla güZel olur alırız bebişlerimizi yada göbüşlerimizi buluşuruz :) ben hala sancı çekiyorum bakalım sibel hanım ne dicek ne olacak bugün :s
merhaba kızlar tam dedımkı dur dedım antalyadakı hamişler hangı dr gidiyor yoksa bır topik açayım meğerim çoktan açılmış.
şimdi gelelim sızın soracagınız sorulara cevap veremeye
Antalya laradayım medlıne Alp Çetinere gidiyorum cok memnun 12 haftalığım önumuzdekı hafta 2 li taramam var 2 ci bebeğimizi bekliyoruz işte bu kadar umarım güzel dostluklar kurarız şimideden sevgiler
Hosgeldin canim.hayirli olsun ikinci bebisiniz.cinsiyeti belli degildir sanirim?ilk evladin kac yasinda?
canım henüz belli değil ılk 3 bucuk yasındabir kızım var kardesı dogugudunda aralarında tam 4 yaş fark olucak ıkısı ıcınde hayırlısı olsun ama 2 cı bebek bırınden daha zor olucak gıbı gelıyor ılkınde hep teksın ama 2c. cocukda dusunmen ve ona göre hareket etmen gerek bır cocuk daha var umarım kırılmadan bu asaman kolaylıkla gteçebiliriz
Kesinlikle canim.benimde 6.5 yasinda oglum var.27 haftalik hamileyim.kizim olucak allah izin verirse.
durum nedir arkdaşım butun yazılarınız okudum valla allah yardımcın olsun
Canim dondunmu doktordan nasil durumlar?
merhaba kızlar tam dedımkı dur dedım antalyadakı hamişler hangı dr gidiyor yoksa bır topik açayım meğerim çoktan açılmış.
şimdi gelelim sızın soracagınız sorulara cevap veremeye
Antalya laradayım medlıne Alp Çetinere gidiyorum cok memnun 12 haftalığım önumuzdekı hafta 2 li taramam var 2 ci bebeğimizi bekliyoruz işte bu kadar umarım güzel dostluklar kurarız şimideden sevgiler
Hoşgeldin canım lara da nerdesin bende larada oturuyorum
Geldim canım doktordan rahim ağzında yumuşama varmış herşey yolundaymış bebekte aşağıdaymış ama gelesi yok heralde açılmam yokmuşsibel hanım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bu arada her an gelebilirmiş beklemedeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?