Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Ne kadar suruyor kasilman? Siddeti nasil?sen bilirsin canim ama bisey kaybetmessin sonucunda.aramakla

40-50 saniye kadar sürüyor canım karnım kaskatı oluyor hafif hafifte adet sancısı gibi sancı oluyor ya çekiniyorum aramaya aslında ama böyle dayanılmayacak kadar bi sancım da yok :/

Valla güZel olur alırız bebişlerimizi yada göbüşlerimizi buluşuruz :) ben hala sancı çekiyorum bakalım sibel hanım ne dicek ne olacak bugün :s

Canim hadi. bakalim ne diyecek doktor.hayirli haberlerle don insallah.rabiim bu mubarek gunlerin hurmetine bir avazda kurtarsin seni.

merhaba kızlar tam dedımkı dur dedım antalyadakı hamişler hangı dr gidiyor yoksa bır topik açayım meğerim çoktan açılmış.
şimdi gelelim sızın soracagınız sorulara cevap veremeye
Antalya laradayım medlıne Alp Çetinere gidiyorum cok memnun 12 haftalığım önumuzdekı hafta 2 li taramam var 2 ci bebeğimizi bekliyoruz işte bu kadar umarım güzel dostluklar kurarız şimideden sevgiler

Hosgeldin canim.hayirli olsun ikinci bebisiniz.cinsiyeti belli degildir sanirim?ilk evladin kac yasinda?

Hosgeldin canim.hayirli olsun ikinci bebisiniz.cinsiyeti belli degildir sanirim?ilk evladin kac yasinda?

canım henüz belli değil ılk 3 bucuk yasındabir kızım var kardesı dogugudunda aralarında tam 4 yaş fark olucak ıkısı ıcınde hayırlısı olsun ama 2 cı bebek bırınden daha zor olucak gıbı gelıyor ılkınde hep teksın ama 2c. cocukda dusunmen ve ona göre hareket etmen gerek bır cocuk daha var umarım kırılmadan bu asaman kolaylıkla gteçebiliriz

Kesinlikle canim.benimde 6.5 yasinda oglum var.27 haftalik hamileyim.kizim olucak allah izin verirse.

durum nedir arkdaşım butun yazılarınız okudum valla allah yardımcın olsun

Hoşgeldin canım lara da nerdesin bende larada oturuyorum

Canim dondunmu doktordan nasil durumlar?

Geldim canım doktordan rahim ağzında yumuşama varmış herşey yolundaymış bebekte aşağıdaymış ama gelesi yok heralde açılmam yokmuş sibel hanım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bu arada her an gelebilirmiş beklemedeyim :))

Hoşgeldim canım topiğimize :) Allah sanada sorunsuz bir hamilelik yaşatsın sağlıkla bebişini kucağına al inşallah.Buradaki arkadaşlarım gerçekten çok samimi,yardımsever ıyı dostluklar kuracağımıza eminim bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle tekrar hoşgeldin...

beledıyenın oradayım canım fener mah. canım hafıf kanlı ve sümüksü akıntın gelırse buna nişan denıyor bılmıyorum bılıyormusun . bır de baktın sancın gelıyor mutlaka duş al gıt sıcak sııcak cok rahat gecer dogumun ben kızımde öyle yapmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…