- Konu Sahibi cybernuran
-
slm herkese
durin bende kızıltoprak tarafında oturuyorumtahlillerini sağlık ocağında yaptıramıyorsun durincim, yani şöyle ki 2li taramayı hıfzı sıhhada yaptırırsın ben 21.5 tlye yaptırmıştım, 4lü tarama maalesef hiçbir devlet kurumunda yapılmıyor onu özelde yaptırırsın, ben doktorumun muayenehanesinde verdim 4lü tarama için kanımı oda memorial'e yolladı 150tl ödemiştik onun içinde.
hamileliğinin ilk haftasındaki testlerini devlette yaptırabilirsin..
buarada ben Ayşegül Tezcan Germen'e gidiyorum, Dedeman'da Memorial hastanesinin karşısında muayenehanesi var. 120 tl ödüyorum, bir gitmeme ödüyorum diğer gitmeme ödemiyorum. çok iyi bir doktor, benim çevremde 4 tane daha hamile arkadaşım var Ayşegül hanıma giden, ve bende onların tavsiyesiyle tanışmıştım zaten. şuanda 5 yaşında kızı olan bir arkadaşımda yine Ayşegül hanıma gitmiş, doğum videosunu izlerken gördüm "aaa benim doktorummm" dedimoda gerçekten çok memnun kalmış, 2.çocuğu düşünürsem yine ona giderim dedi, çünkü kızından önce bir düşüğü olmuş ve beni toparlayan kişiydi Ayşegül hanım dedi.
gerçekten çok tatlı , çok ilgili, istediğin zaman arayabiliyorsun, kontroller okadar keyifli geçiyor ki... ben soru listesi hazırlayıp gidiyorum ama hiç gerek kalmıyor çünkü ben sormadan o herşeyi söylüyor zaten, ee bana bişey bırakmadın diyorum
Sibel hanım içinde çok olumlu şeyler duydum, burdaki arkadaşlar çok memnun. ayrıca Ünal bey ve Ertuğrul bey var, her ikisinin adınıda iyi olarak duydum şuana kadar..
Medical park ile anlaştık biz bi sorun çıkmazsa orda olacak :)
canım şimdi senin doğum epiduralli normal mi olacak ne kadara anlaştınız medical parkla peki ben daha 9+3 üm ama fiyatları öğrenmek istiyorum şimdiden.Bide doktorun nasıl motive ediyormu beni şimdiden sardı korkular nasıl yapıcam demeye başladım.
Canım benim komşuyuz o zaman seninle :) ne güzel....9+3 üm ben kan tahlillerimi sağlık ocagında yaptırdım ama doktor bana ayda bır goruselım dedi artık tarama testlerı sorun değil yaptırırım ama sağlık ocağındaki aile hekimim dediki sağolsun çok ilgili bir doktordur kan tahlillerini özellerde yaptırma 150-250 tl arası ödersin gerek yok burda yaptır götür onlar para almak için yapıyorlar dedi.o yüzden sordum canım.
canım evet Ayşegül hanımıda duydum bak şimdi kararsız kaldım hangisine gitsem acaba Ayşegül hanım iş yerime yakın sayılır .
buarada kaç kilo aldınız arkadaşlar :26: cybernuran cnm sen artık son zamanlarındasın kaçla bitirdinnormal doğumda kilo önemli olduğu için doktorumda bu konuda sık sık tembihliyor beni bende hep bi merak içindeyim
buarada kaç kilo aldınız arkadaşlar :26: cybernuran cnm sen artık son zamanlarındasın kaçla bitirdinnormal doğumda kilo önemli olduğu için doktorumda bu konuda sık sık tembihliyor beni bende hep bi merak içindeyim
Valla canım son haftalarda coştum biraz :) şuanda 18 kilo :/ bakalım inşallah verebilirim daha fazla almamam gerek ama alıyorum hala bebiş tosun gibi olsun diye de bahanem var :)))
ben 56 ile hamile kaldım şuan 62yim, 6 kilo aldımdoktorum kiloya izin vermiyor bundan sonra ayda 1 kiloyla devam et diyor ama bu ara yememe raağmen çok hızlı alıyorum sanki, evde tadilat olunca yürüyüş ve yüzmeye ara verdim bi süre.... bol bol yürüyüş ve yüzmeye devammm
çokda almamışsın cnm yabirde boyun uzunsa avantajlısın demektir benim boyum orta yani 1.64 pek avantajım yok aman aman kuzuların kilosu yerinde olsunda biz nasılsa doğumdan sonra veririz dimi
nehircim benim doktorum aynı yaaher kontrolde beslenme şeklimi soruyor bende anlatıyorum yediklerimi bazen sırf karbonhidrat baskın beslendiğimi farkedince çık bakim şu tartıya diyor 12 kilo limit koydu bana
çokda almamışsın cnm yabirde boyun uzunsa avantajlısın demektir benim boyum orta yani 1.64 pek avantajım yok aman aman kuzuların kilosu yerinde olsunda biz nasılsa doğumdan sonra veririz dimi
nehircim benim doktorum aynı yaaher kontrolde beslenme şeklimi soruyor bende anlatıyorum yediklerimi bazen sırf karbonhidrat baskın beslendiğimi farkedince çık bakim şu tartıya diyor 12 kilo limit koydu bana
sen de kasım annesisinkaç aldın canım peki şuan?
ben de 12 kiloyla kapatırsam iyidir
Valla tatlışım boy olmasa zaten 174 boyum allahtan 58 kilodayken hamile kaldım kötü durmuyor şuanda aslında ama eski halim çok iyiydi yani tam formumdaydımneyde tabiki bebişler iyi olsun da napalım hiç önemli değil valla
evet cnm bende kasımda kavuşuyorum oğluşuma Allah nasip edersehenüz almadım ben nehircim ya bugün baktım yine aynı çıktım :44: hergün yürüyüş yapıyorum sanırım oyüzden :44: ama heran patlayabilir kilom bakalım tırsıyorum umarım bebeğim alıyordur kilo:26: son kontrolde tosun gibiydi maşallah inşallah hala aynıdır
ne güzel cnm 1.74 boy alsanda belli olmuyor maşallahh
Evet hayırlısı emzirirken veririm inşallah geri kalanını :) ya hafif hafif sancım var kızlar 2 gün daha sabredermi kızçem acep 2-3 günlük işim var :))))
Canim acil islerini birakma hemen hallet.belli olmaz sancilara.
Evet hayırlısı emzirirken veririm inşallah geri kalanını :) ya hafif hafif sancım var kızlar 2 gün daha sabredermi kızçem acep 2-3 günlük işim var :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?