- Konu Sahibi cybernuran
-
Kızlar ev hanımı olanınız varmı yoksa çalışıyormusunuz hepinizde... Ben çalışıyorum Allah tan yorucu değil işim değilse çok zor geçerdi hamilelik.
canım bebeğin geldıgını hissediyorsun dikiş atılırken hıssetmıyorsun ama elleyınce elıne gelıyor dısta görünüşte pek bır sey kalmıyor senı rahatsız edıcek hatta göbegın bir anda iniyor bıle dogum esnasında sadece senden istenen son dk cocuk kanala gelip artık kafa yakalasınca bol bol bol ıkınmanı son gucunce 2 kere ıkınmada kendılıgınden gelıyor bebek oda sana yardımcı oluyor annesi
çok güzel bır duygu nasıl oluyor nasıl cıkıyor sen nasıl bır seyler duymuyorsun sadece ona odaklanıyorsun inanamaycaksın bunları yazarken bile yaşıyorum tekrar gözlerımden yaşı tutamıyorum allah herkese en hayırlı evlatları versın ama sunu diyorum kızm bana başka evlattan cok canyoldası oldu o küçük nefesı ile ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ
Kızlar ev hanımı olanınız varmı yoksa çalışıyormusunuz hepinizde... Ben çalışıyorum Allah tan yorucu değil işim değilse çok zor geçerdi hamilelik.
Kuzum benimde bebiş 1 hafta geriden geliyor. Satla uyumlu değildi. Bakalım 16 sında kontrol var arayı kapatmış mı bizim sıpa bakalım
Kızlar yazıyordur bir daha bakın
Canım bendede kafkasya yazıyo. Benim bebiş ne olacak ben anlamadım zati
Kuzum benimde bebiş 1 hafta geriden geliyor. Satla uyumlu değildi. Bakalım 16 sında kontrol var arayı kapatmış mı bizim sıpa bakalım
:
ben ev hanımıyım ya bır gun buluşalım süper olur bu arada kıdemlı olanımız cyrbernuran
ayy canım ya ne güzel anlatmışsın bebeğim sağ salim çıksında benim epidural inadım yüzünden sorun yaşamasın istiyorum vicdan azabından ölürüm Allah korusun..ama doktorumla tekrar konuşup bu konuda baskı yapıcam ona. zaten önemli olan anestezi uzmanlarıymış ki, ben memorialda doğum yapıcam en iyi uzmanlar orda..o nedenle biraz daha rahatım doktorum epidural doğumu çok yaptırmamış ama nede olsa sadece ıkın dicek..tekrar konuşcam bakalım doktorumla..hayırlısı olsn hepimiz için..
:
Ben çalışmıyorum canım. Alalh kolaylık versin sizlere. Ben korkutelinde oturuyorum. Hava çok güzel serin serin yazı geçiriyoruz.
kafkasya nası bişi oluyo ya çekik gözlümüsünüz karı koca
Canım olur neden olmasın doğum yapacak arkadaşlar hayırlısıyla yapsın inşallah belki bebek görmeye gideriz ne dersiniz...
Ayy canım çekik gözlüde değiliz. süpriz yumurta bakalım ne çıkıcakkk
canım benım bır grubum var istanbulda cok guzeldı o gunler dılerım o sansı burada yakalarız bazen ınsanın anasından babasından kardesınden görmedıgı yakınlıgı görüyor.herzaman görüsmeye bır kahvemı içmeye gelebılırısnız
canım benım bır grubum var istanbulda cok guzeldı o gunler dılerım o sansı burada yakalarız bazen ınsanın anasından babasından kardesınden görmedıgı yakınlıgı görüyor.herzaman görüsmeye bır kahvemı içmeye gelebılırısnız
ben ev hanımıyım ya bır gun buluşalım süper olur bu arada kıdemlı olanımız cyrbernuran
Canım olur neden olmasın doğum yapacak arkadaşlar hayırlısıyla yapsın inşallah belki bebek görmeye gideriz ne dersiniz...
Ben çalışıyorum canım şuan doğum iznindeyim ama işim rahat benimde allahtan
Yok canım benden kıdemli arkadaşlar var 2. Bebekleri yolda arkadaşlarımın
Bana da gelinnnn noluyyyyy :))) size pasta börek çörekte yaparım
canım evet önemli olan aneztezici oda bır telefona bakıyor her seyı ebeler halledıyor benım dr gece geldı sadece kafasını cıkardı sürekli bılgı aldı o ayrı bır mesele de benım dr cok ıyıydı allah ondan razı olsun
Ayy canım çekik gözlüde değiliz. süpriz yumurta bakalım ne çıkıcakkk
Kizlar bende calismiyorum.ev hanimiyim.
Canım bu topiğin Allah nasip ederse ilk bebeği seninki sanırım geliriz inşallah eğer birlik olup toplanabilirsek ben çok isterim.
zaten ıkınma ve dikiş kısmında doktor dahil oluyor diye biliyorum ebe de hastanenin ebesi olacağına göre :))) Allah razı olsun senden canım içimi öyle bir rahatlattınki..:)))
ayy kıyamam..:)) sağlıklı olsunda...
kızlar benim iftar için yemek hazırlamam gerek ne yapcam onu da bilmiyorum(( hava da çok sıcak bi kasaba gideyim ben en iyisi eşim oruç yazık adam aç kalmasın :))) öptüm hepinizi cybenuran doğurursan haber ver öpüyorum
merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?