- Konu Sahibi cybernuran
-
merhaba herkese
geçmiş sayfaları okudum, yakaladığım yerden yorumlar yapayım konuştuklarınıza
cybernurancım hemen sana bakıyorum doğurdumu acaba diye, inşallah güzel haberlerini de okuyacağız burdan
durin cnmm ne demek destek olmak için paylaşmak için burdayız, kafana takılan ne varsa sorabilirsin
ben devlet okulunda ingilizce öğretmeniyim, şuan yaz tatilindeyiz tabi, eylül 15 - ekim 30 arası okula gidip kasım ayının ilk gününde doğum iznine ayrılıcam Allah nasip ederse
doktorum Ayşegül Tezcan Germen.. inanılmaz memnunum, birbirimizin hastasıyız resmenmuayenehanesi Dedeman'da Memorial hastanesinin tam karşısında. çok ilgili , çok alakalı, süper güleryüzlü, bol kahkahalı muayeneler geçiriyoruz her defasında
burda başka arkadaşların memnun olduğu doktorlarda var shezofren arkadaşım, aklına ve gönlüne hangisi yatarsa hayırlısı o olsun inşallah memnun kalırsın
bugün kontrol günümüzdü, 20+6dayım şuan. yine 20-25 dk kadar kaldık ultrasonda inceledik heryerini yavrumun
boyu 21cm , kilosu 362 gr olmuş, doktorumuz süper dedibende 61le hamile kalmıştım 61.7 olmuşum , buda çok hoşuna gitti
ayrıntılı ultrason için doktor Hasan Urcu'ya yönlendirdi. Güllükteymiş muayenehanesi, çarşamba sabah ordayız
Masllah canim.bebisin gayet iyiymis.bende ayrintili ultrason icin hasan beye gitmistim.doktorum oraya gonderdi.gullukte kipa karsisi a101 market ustu.ben cok begendim hasan beyi cok ilgili.uzman biri.45 dakikaya yakin surdu inceleme.muayne boyunca kayit etti.cd olarak verdi.birde cok guzel bir pozunu yakaladi kizimin.onun ciktisini verdi.
Canım çok sevindim kuzucuklar alsın kıloları bız degıl :) ama maşallah annesi nasıl becerdın ben korkuyorum kılo almaktan.bu arada canım oyle yonlendırme mı yapıyor kendısınde yokmu ayrıntılı ultrason .
Masllah canim.bebisin gayet iyiymis.bende ayrintili ultrason icin hasan beye gitmistim.doktorum oraya gonderdi.gullukte kipa karsisi a101 market ustu.ben cok begendim hasan beyi cok ilgili.uzman biri.45 dakikaya yakin surdu inceleme.muayne boyunca kayit etti.cd olarak verdi.birde cok guzel bir pozunu yakaladi kizimin.onun ciktisini verdi.
izelcimm tşk ederm cnmdemek sende hasan beye gittin doktoruma ve onun yönlendirdiği kişilere çok güveniyordum şimdi sende söyleyince daha da rahatladım ahh ne güzel cd olmasıda süper izler dururum ben yavrumu
canım senın doktorun kımdı.Kusura bakma gecmısı okumak uzun sürer dıye soruyorum tekrar.
Canim bende doktoruma cok guveniyorum.gonderdigi kisilerde hep uzman.ben daha sonra kime soylediysem hasan beyi hep olumlu seyler duydum.nettende arastrdim.evet cd cok guzel.benim doktorum normaldede veriyor cd.
Sibel sürmen usta canim.
evet cnm bende şimdi baktım netten iyi şeyler yazıyor hep. çarşamba günü mutlu mutlu dönücem yine inşallah.
benim oğluşumun da var cdleri nasıl hareketli bıdıcık kolları bıdıcık bacakları kıpır kıpıranneannemize hep o cdlerden izlettik oğlumuzu , uzakta olduğu için merak ediyor hep.
tabi artık sığmıyor bütün olarak ekranaeskiden 4-5-11 cm olduğu için komple görüyorduk ama artık büyüdü delikanlı oldu parça parça izliyoruz yavrumuzu
bende kararımı verdım sibel hanıma gıdıcem.bu ay sonu inşallah memnun kalırım.
İnanirmisin kucuk diline kadar bakiyor hasan bey.yutkunmasina kadar.parmklarini tek tek saydik.cok guzeldi.sende mutlu donersin insllh.evet buyudukce sigmiyor ekrana kuzular.
Sibel sürmen ustanın muayeneleri ne kadar sürüyor ortalama?sıra beklıyormuyuz randevuyu hemen mi alıyoruz yoksa 1 hafta falan öncedenmi?
Canim dakika tutmadim ama cok detayli bakiyor.her istedigini rahat rahat sorabiliyorsun.ole bastan savma durumlari yok.aklina takilmasin.ben 1 gun onceden ariyorum.ama bazen yogun yada ameliyati oldugu gunler olabiliyor.sen o nedenle 3 4 gun onceden ara.
Ooo süpermiş yaaa şimdiden heyecanlandım insanın içini rahatlatan işinin ehli birilerinin varlığı ne güzel.Doktor dediğinde öyle olmalı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?