Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Nurancim canim neyaptin? Sancilar ne durumda?

Canım sancı filan yok :s kasılma oluyor bebişte maşallah baya hareketli ama bugün sanki küçülmüş gibi geldi karnım nedense misafirletim vardı yeni gittiler evi temizledik eşimle beklemedeyiz ben ılık bi duş alayım belki doğururum hahahaha

Sibel sürmen usta canim.

Kızlar doktorlarınızın muayene ücretlerini yazabilir misiniz? Bende kendime doktor arıyorum :44:

Bebis assaya indikce karnin kuculmus gibi olur canim.hareketli olmasi cok guzel.misafirinde gitmis.temizlikte yapilmis.dusunu al bol bol dinlen.

selam kızlar bugun bır anda dısarı çıkmamız sonucun eve yenı dönduk yemek ısını dısardan halletık süper oldu vallahi:) bebek mağzalarını gezmedım benım ıcın cok erken yanlız aklıma takılan bır sey oldu su tyeshır malı gönderenler kımdı tedaşın oradakı yerı gördum cınsıyet bellı olunca bır uğrarım artık

Slm kizlar bugun mavi akdeniz bebeye gittik esimle.ben begendim magazayi.zaten sahibide tanidik cikti uzaktan.daha oncede ogluma oyuncak vs almistim:birde oglumun odasinin dolap kulplarini ordan bulmustum zamaninda.zaten mobilyalar kendi imalatlari.bebek giyimde uygundu.ama iftar vaktiydi cok gezemedik.kizima 3 parca cici aldim.cok sekerler.daha sonra tekrar gitmeyi dusunuyorum.gidip bakin bence.fikir olur.

Günaydın kızlar bişey sorucam 2'li tarama testi kaç haftalıkken yapılıyor birde cinsiyeti kaç haftalıkken öğrendiniz siz?

Günaydıın canım benim bebiş gayet iyi uyuyor uyanıyor tekmeliyor filan :) ama doğmaya niyeti hala yok anladım ben sen napıyosun?

ne uyapayım bugun erken ev işinim kalan yarısına başladım ama henüz bıtmedı bende iş cok valla nasıl cıkacm basa bılıyorumda

Günaydın kızlar bişey sorucam 2'li tarama testi kaç haftalıkken yapılıyor birde cinsiyeti kaç haftalıkken öğrendiniz siz?
canım 11-14 hafta arası olarak bılıyorum cinsiyet dr gör değişiyor ama genelı 16 haftalıkken net görundugu ıcın ozaman söyluyor ama daha erken söyleyende var tabı

İkili tarama testini 11-14 hafta arası yaptırıyorsun canım benim 12. Haftda yapıldı cinsiyetini de 16 haftalıkken öğrendik biz

ne uyapayım bugun erken ev işinim kalan yarısına başladım ama henüz bıtmedı bende iş cok valla nasıl cıkacm basa bılıyorumda

Her gün bir odayı bitir canım dicem ama ben mesela herşey bir günde bitecek şekilde girişirim işe

Canım insanın içinde iş yapma hevesi olucak yokki zoraki yapıyorum zaten hep açım:) bir sıcak olunca üst kat cok havasız bunaltıyor benı böyle dolanıyorum sonra

Merhaba kizlaaarrr
Vallaa bugun bi delilik yapip bebege bol bol alisveris yaptik ananemiz saolsun :)))
Herseyi ilke bebeden aldik yigenim icinde ordan almistik park yatak aldim soyle fiyatlarla soliim size
Park yatak 175 icine ortopedik yatak alezli 75
Cok fonksiyonlu yastik yatak 52 hastane cikisi 50 iki tane aldim bide pazen battaniye 15tl cok guzel takimlar vardi bi bakin derim

Canım insanın içinde iş yapma hevesi olucak yokki zoraki yapıyorum zaten hep açım:) bir sıcak olunca üst kat cok havasız bunaltıyor benı böyle dolanıyorum sonra

Hehehe :)) bende bi enerji patlaması yaşıyorum valla 2 tepsi börek yaptım kekimi de yaptım şimdi bide pikniğe gidiyoruz
Bende senin haftalarındayken hep bi halsizlik isteksizlik uyku modundaydım

ayy hayırlı oldun minik kuzumuzaaa oy annesi öp o aldıklarını benim yerimeeee

Allah sağlıkla sıhatle gıydırmek nasip etsin arkadaşım

canım sen benı ılk hamılelıgımde bende fıkır fıkırdım bunda da yatayım kalkayım yıyeyım modundayım mumkunse yemek ayağıma gelırse dahada mutlu olurum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…