- Konu Sahibi cybernuran
-
benim ilk bebeğim ve Allahın izniyle kasımda doğumum. Heyecanlı olmaz olur mu? Eşimin de benim de başımız dönüyo bebeğe bişeler alırken sonra eve gelip tek tek döküp bakıyoruz
valla kuzum bence sıkıntı yok ya ne dıcem dr sana ne zaman verdı dogum gunu kızlar tam gununu dolduruyor
merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Yok canım vazgeçtim ya eşim istemedi ne olur ne olmaz diye benim 20sinde 40 haftam doluyor genelde herkesin 38-40 arası geliyor ama bakalım sanırım benimki de dolduracak :)
Yok canım vazgeçtim ya eşim istemedi ne olur ne olmaz diye benim 20sinde 40 haftam doluyor genelde herkesin 38-40 arası geliyor ama bakalım sanırım benimki de dolduracak :)
Canım bende Anadolu hastanesinde Erhan beye gidiyorum çok memnunum. Kendisi çok güler yüzlü ilgili ama hemşiresi beş karış suratla geziyor bende ona surat asıyorum her randevumda
Canım bende hep bebişim çok kilolu olurda normal doğum yapamam diye korkuyorum. 32 haftalıkken 2.307 gr dı doktor biraz iri bir bebek olacak dedi bu hasta 33. haftam bitiyor haftaya randevum var çok merak ediyorum. Sürekli normal doğum olurmu diye soruyorum son 15 günde belli olacak o zaman konuşacağız diyor. Tombişim annesini zorlamaz inşallah
yavrum sen rahat rahat denıze gıt gır hatta bu hafta hep :) rahat rahat bır de yerde dık pozsıyonda otur bacakbacak üstüne yanı baş parmagının üsütne diger ayağını koy bakalım koyarsan zaman var koymazsan zamanın gelmıstır demektır :)
Oyyy maşallah tosuncuğumuzaCanım bende hep bebişim çok kilolu olurda normal doğum yapamam diye korkuyorum. 32 haftalıkken 2.307 gr dı doktor biraz iri bir bebek olacak dedi bu hasta 33. haftam bitiyor haftaya randevum var çok merak ediyorum. Sürekli normal doğum olurmu diye soruyorum son 15 günde belli olacak o zaman konuşacağız diyor. Tombişim annesini zorlamaz inşallah
Canım koyamıyorum onu 2 gün önce denemiştim şimdi yine denedim cııık olmuyor zorla azıcık kaldırabiliyorum
Valla deniz meniz de yalan oldu misafir geliyormuş pasta börek yapıyom sabahtan beri antalyada oturmanın zararları işte millet tatilini yapıyor dönüşte de bir uğrayalım hesabı dinlenme tesisimiyiz biz yabir de karnım burnumda eşim yapma etme diyor nerdeyse gelmeyin dicekti hatta misafirlere ama ben kaşınıyorum galiba neyse gelsinler gelsinler diyr :41
Oyyy maşallah tosuncuğumuzavalla millet 4 buçuk kilo bile doğuruyormuş ama ben de korkuyorum valla
merhaba canım..hosgeldın.
sız yolun sonuna gelmıssınız msllh..rabbım hayırlısı ıle kucagına almak nasıp etsın ınsalalh.
ılk bebebgınmı?akıf beyı dun bı arkadasımdanda duydum...cok begenmıs.
allah yardımcın olsun ozaman senı bızımkıde dun bana söylenıyor ıyıkı bır hamılesın evın butun işlerini bıraktın dıye ama yapamıyorum
eğildiğim ağızıma gelıyor ıcımdekıler ama benı anlayacak adam lazım oda bizde yok
Kızlar merhaba
Ben 3-4 gündür nefes darlığı çekiyorum. Çok rahatsız edici. Boğulacak gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı ?:26:
Leylacımmm hamişlik ilerledikçe küçük problemlerde ortaya çıkıyor. Dediğin gibi yapıcam kuzum.canım aynı sorun bende de var hatta kallbim sanki elimde atıyo o kadar hızlı ve hissedilebilir şekilde,nefes eğzersizi yap canım 10 defa burundan al ağızdan ver.bide esneme eğzersizi yap 5-6 tane biraz rahatlatıyor..geçmiş olsun kuzum..
Canım ben öyleydim işte son 2 -3 aydır son 10 gündür düzeldi oda bebek aşağı indi diye düzelmiş valla çok zor :/ doktorum klimalı ortamda dur nemli hava daha çok boğar demişti klimalı ortam gerçekten iyi geliyordu
Leylacımmm hamişlik ilerledikçe küçük problemlerde ortaya çıkıyor. Dediğin gibi yapıcam kuzum.
Allah tan oldugumda yerde nem yok canım. Çok kötü bişi ya. İnşallah dahada zorlamaz beni.:18:
Kızlar merhaba
Ben 3-4 gündür nefes darlığı çekiyorum. Çok rahatsız edici. Boğulacak gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı ?:26:
Ayy canım benim ya valla eğilmem doğrulmak okadar zor ki zaten hassasız ekstra ilgi bekliyoruz işteneyse üzülme canım ya bebeğini düşün annesi
Canım ben öyleydim işte son 2 -3 aydır son 10 gündür düzeldi oda bebek aşağı indi diye düzelmiş valla çok zor :/ doktorum klimalı ortamda dur nemli hava daha çok boğar demişti klimalı ortam gerçekten iyi geliyordu
valla canım sen mi ben mi? felaketim bende sanki akciğerlerimin üstünde oturuyor eşşek sıpası :96:
bende 7. ayımın içindeyim demekki 8 buçuk ayllıkken filanmı aşağı iniyor
merhaba herkese
geçmiş sayfaları okudum, yakaladığım yerden yorumlar yapayım konuştuklarınıza
cybernurancım hemen sana bakıyorum doğurdumu acaba diye, inşallah güzel haberlerini de okuyacağız burdan
durin cnmm ne demek destek olmak için paylaşmak için burdayız, kafana takılan ne varsa sorabilirsin
ben devlet okulunda ingilizce öğretmeniyim, şuan yaz tatilindeyiz tabi, eylül 15 - ekim 30 arası okula gidip kasım ayının ilk gününde doğum iznine ayrılıcam Allah nasip ederse
doktorum Ayşegül Tezcan Germen.. inanılmaz memnunum, birbirimizin hastasıyız resmenmuayenehanesi Dedeman'da Memorial hastanesinin tam karşısında. çok ilgili , çok alakalı, süper güleryüzlü, bol kahkahalı muayeneler geçiriyoruz her defasında
burda başka arkadaşların memnun olduğu doktorlarda var shezofren arkadaşım, aklına ve gönlüne hangisi yatarsa hayırlısı o olsun inşallah memnun kalırsın
bugün kontrol günümüzdü, 20+6dayım şuan. yine 20-25 dk kadar kaldık ultrasonda inceledik heryerini yavrumun
boyu 21cm , kilosu 362 gr olmuş, doktorumuz süper dedibende 61le hamile kalmıştım 61.7 olmuşum , buda çok hoşuna gitti
ayrıntılı ultrason için doktor Hasan Urcu'ya yönlendirdi. Güllükteymiş muayenehanesi, çarşamba sabah ordayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?