Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Kanzda arada indirimler oluyor.ben hrr gittigimde ugruyorum.benim bebegimin cinsiyeti belli degildi o sira guzel indirim vardi.almamistim.nurancim cok uzak biyere gitme bence.antalya merkezde gir denize.faydasi olur.esinle son basbasa gezin valla.

valla kuzum bence sıkıntı yok ya ne dıcem dr sana ne zaman verdı dogum gunu kızlar tam gununu dolduruyor

Yok canım vazgeçtim ya eşim istemedi ne olur ne olmaz diye benim 20sinde 40 haftam doluyor genelde herkesin 38-40 arası geliyor ama bakalım sanırım benimki de dolduracak :)

merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Canım bende Anadolu hastanesinde Erhan beye gidiyorum çok memnunum. Kendisi çok güler yüzlü ilgili ama hemşiresi beş karış suratla geziyor bende ona surat asıyorum her randevumda

Yok canım vazgeçtim ya eşim istemedi ne olur ne olmaz diye benim 20sinde 40 haftam doluyor genelde herkesin 38-40 arası geliyor ama bakalım sanırım benimki de dolduracak :)

yavrum sen rahat rahat denıze gıt gır hatta bu hafta hep :) rahat rahat bır de yerde dık pozsıyonda otur bacakbacak üstüne yanı baş parmagının üsütne diger ayağını koy bakalım koyarsan zaman var koymazsan zamanın gelmıstır demektır :)

Canım bende hep bebişim çok kilolu olurda normal doğum yapamam diye korkuyorum. 32 haftalıkken 2.307 gr dı doktor biraz iri bir bebek olacak dedi bu hasta 33. haftam bitiyor haftaya randevum var çok merak ediyorum. Sürekli normal doğum olurmu diye soruyorum son 15 günde belli olacak o zaman konuşacağız diyor. Tombişim annesini zorlamaz inşallah

Canım bende Anadolu hastanesinde Erhan beye gidiyorum çok memnunum. Kendisi çok güler yüzlü ilgili ama hemşiresi beş karış suratla geziyor bende ona surat asıyorum her randevumda

oranın hemşirelerini iyi bilirim :))) yeni evlendiğimde levent bey vardı ona gidiyorum ben iltihap kist vs. için..hemşire değil sanki mankenler :))) burunları bir karış havada

canım eltime de öyle dediler ama 3 kilo anca doğdu o belli olmuyor canım sen korkma rahat ol..ayrıca kilolu bebek daha kolay doğarmış hep öyle derler

Canım koyamıyorum onu 2 gün önce denemiştim şimdi yine denedim cııık olmuyor zorla azıcık kaldırabiliyorum
Valla deniz meniz de yalan oldu misafir geliyormuş pasta börek yapıyom sabahtan beri antalyada oturmanın zararları işte millet tatilini yapıyor dönüşte de bir uğrayalım hesabı dinlenme tesisimiyiz biz ya bir de karnım burnumda eşim yapma etme diyor nerdeyse gelmeyin dicekti hatta misafirlere ama ben kaşınıyorum galiba neyse gelsinler gelsinler diyr :41

Oyyy maşallah tosuncuğumuza valla millet 4 buçuk kilo bile doğuruyormuş ama ben de korkuyorum valla

allah yardımcın olsun ozaman senı bızımkıde dun bana söylenıyor ıyıkı bır hamılesın evın butun işlerini bıraktın dıye ama yapamıyorum
eğildiğim ağızıma gelıyor ıcımdekıler ama benı anlayacak adam lazım oda bizde yok

Kızlar merhaba

Ben 3-4 gündür nefes darlığı çekiyorum. Çok rahatsız edici. Boğulacak gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı ?:26:

evet ilk bebeğimiz
beklemediğimiz bir zamanda bize güzel bir sürpriz oldu
akif beyi kendim araştırma yaparken bulmuştum
ama sağlık ocağında ki ebemizde ssk dan birkaç hemşire arkadaşlarımız da doktor seçimimizin çok iyi olduğunu söyledi
sonrasında gönül rahatlığıyla gittik kendisine memnun kaldık
hastaneden de aynı şekilde
doktorumuz nasıl yönlendirirse o şekilde ilerliyoruz acele etmeden

Ayy canım benim ya valla eğilmem doğrulmak okadar zor ki zaten hassasız ekstra ilgi bekliyoruz işte neyse üzülme canım ya bebeğini düşün annesi

Kızlar merhaba

Ben 3-4 gündür nefes darlığı çekiyorum. Çok rahatsız edici. Boğulacak gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı ?:26:

Canım ben öyleydim işte son 2 -3 aydır son 10 gündür düzeldi oda bebek aşağı indi diye düzelmiş valla çok zor :/ doktorum klimalı ortamda dur nemli hava daha çok boğar demişti klimalı ortam gerçekten iyi geliyordu

canım aynı sorun bende de var hatta kallbim sanki elimde atıyo o kadar hızlı ve hissedilebilir şekilde,nefes eğzersizi yap canım 10 defa burundan al ağızdan ver.bide esneme eğzersizi yap 5-6 tane biraz rahatlatıyor..geçmiş olsun kuzum..

Leylacımmm hamişlik ilerledikçe küçük problemlerde ortaya çıkıyor. Dediğin gibi yapıcam kuzum.

Allah tan oldugumda yerde nem yok canım. Çok kötü bişi ya. İnşallah dahada zorlamaz beni.:18:

Leylacımmm hamişlik ilerledikçe küçük problemlerde ortaya çıkıyor. Dediğin gibi yapıcam kuzum.

Allah tan oldugumda yerde nem yok canım. Çok kötü bişi ya. İnşallah dahada zorlamaz beni.:18:

İnşallah kuzucum ya ama iyi bişey bu bebişin gelişiyor büyüyor onun göstergesi

Kızlar merhaba

valla canım sen mi ben mi? felaketim bende sanki akciğerlerimin üstünde oturuyor eşşek sıpası :96:

bende 7. ayımın içindeyim demekki 8 buçuk ayllıkken filanmı aşağı iniyor

valla canım sen mi ben mi? felaketim bende sanki akciğerlerimin üstünde oturuyor eşşek sıpası :96:

bende 7. ayımın içindeyim demekki 8 buçuk ayllıkken filanmı aşağı iniyor

Canım valla benimki 7buçuk aylıkken kafası yukardaymış sonra doğum pozisyonuna geçti çok şükür hala kafa aşağıda ozamandan beri yavaş yavaş rahatladım en son 1-2 hafta öncesinde de bebek aşağı inmeye başladı şimdi baya iyiyim yani bu seferde bel ağrısı başlıyor ve çok fazla ayakta duramıyosun hemen yoruluyosun :))))

merhaba herkese

geçmiş sayfaları okudum, yakaladığım yerden yorumlar yapayım konuştuklarınıza

cybernurancım hemen sana bakıyorum doğurdumu acaba diye, inşallah güzel haberlerini de okuyacağız burdan
durin cnmm ne demek destek olmak için paylaşmak için burdayız, kafana takılan ne varsa sorabilirsin

ben devlet okulunda ingilizce öğretmeniyim, şuan yaz tatilindeyiz tabi, eylül 15 - ekim 30 arası okula gidip kasım ayının ilk gününde doğum iznine ayrılıcam Allah nasip ederse

doktorum Ayşegül Tezcan Germen.. inanılmaz memnunum, birbirimizin hastasıyız resmen muayenehanesi Dedeman'da Memorial hastanesinin tam karşısında. çok ilgili , çok alakalı, süper güleryüzlü, bol kahkahalı muayeneler geçiriyoruz her defasında
burda başka arkadaşların memnun olduğu doktorlarda var shezofren arkadaşım, aklına ve gönlüne hangisi yatarsa hayırlısı o olsun inşallah memnun kalırsın

bugün kontrol günümüzdü, 20+6dayım şuan. yine 20-25 dk kadar kaldık ultrasonda inceledik heryerini yavrumun

boyu 21cm , kilosu 362 gr olmuş, doktorumuz süper dedi bende 61le hamile kalmıştım 61.7 olmuşum , buda çok hoşuna gitti

ayrıntılı ultrason için doktor Hasan Urcu'ya yönlendirdi. Güllükteymiş muayenehanesi, çarşamba sabah ordayız

Canım çok sevindim kuzucuklar alsın kıloları bız degıl :) ama maşallah annesi nasıl becerdın ben korkuyorum kılo almaktan.bu arada canım oyle yonlendırme mı yapıyor kendısınde yokmu ayrıntılı ultrason .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…