- Konu Sahibi cybernuran
-
Rica ederm canım ben yan yatış yastığından ziyade çok fonksiyonlu şu yastıktan aldım. Reflü yastığı diye de geçiyor. Eğimli, kusmları azaltıyor. Baş kısmı delikli boğulma önleyici, kussa bile orası çekiyo hemen, yine karın kısmındaki sünger çıkartılıp sıcak su torbası konabliyor. Yan yatış yastığı da cırt cırtlı kademesini ayarlayabilirsin bebek büyüdükçe Sevi bebe markası. Aziz bededen 50 tl ye aldık canım. Çoookk tavsiye ettiler. En azından odadan odaya taşırız bunla.
Eki Görüntüle 756233
güle güle büyüsün minişin içinde canımmm
cybernuran senin minik kızın son güne kadar direniyor maşallah
Aynen canım ya :)) benden sonra doğum tarihleri olanlar bile doğum yaptı bizim kız çıkmak istemiyor ama şuan varya öyle bir halsizim ki bugün doğurmaya niyetim yok valla yarına enerjimi toplayıp doğurabilirim
MERHABA KIZLAR...
ben şimdiye kadar nasıl görmemişim burayı...yakında doğuracağım burayı yeni fark ettim...
aranızda tülay terzioğluna giden var mı....
Canim bence bu hafta dogum olucak allahin izniyle senin.oyle hissettim.piknik cok yorar insani acik hava.enerjin oyuzden dusmustur
günaydın kızlarrrrr bugün iyiym sanırm ütüye başladım :) ama kafamdan akan ter içtiğim sudan fazla çıkıyor ya neyse:) yarın 2 li tarama için randevu aldım belkı cinsiyeti söylerse ben bır ıkı bir sey alırım ben.dün aksam kızım dan kalan bebeklik ne varsa ortaya çıkardım bu arada 2ci olacak dıye aldığım şeylerde varmış onlarda cıktı bakalım cinsiyeti bellı olsaydı bır
kızlar bu çok fonksiyonlu yastığı ilke bebeden 52tlye aldım benim bile yatasım geldi acaip güzel bişi
mutlaka alın derim
Zaten daha yeni uyandım öyle bir yorulmuşum ki :)) artık çok enerji harcamayayım bari doğuma ıkınmaya saklayayım enerjilerimi
Günaydııın canım kolay gelsiin :) hadi hayırlı haberlerle dönersin yarın inşallah ben de merak ettim cinsiyetini
Ben de bugün alıcam ya kullanan arkadaşlar var çok memnunlar valla :)))
nuran sevinin internet sitesinde 25 tl olan bır urun var sadece arkası ve önü var orayada bır bak istersen
Rica ederm canım ben yan yatış yastığından ziyade çok fonksiyonlu şu yastıktan aldım. Reflü yastığı diye de geçiyor. Eğimli, kusmları azaltıyor. Baş kısmı delikli boğulma önleyici, kussa bile orası çekiyo hemen, yine karın kısmındaki sünger çıkartılıp sıcak su torbası konabliyor. Yan yatış yastığı da cırt cırtlı kademesini ayarlayabilirsin bebek büyüdükçe Sevi bebe markası. Aziz bededen 50 tl ye aldık canım. Çoookk tavsiye ettiler. En azından odadan odaya taşırız bunla.
Eki Görüntüle 756233
güle güle büyüsün minişin içinde canımmm
Kızlar hiç sesiniz cıkmıyor cok durgunsunuz.şiddetli baş ağrım var benımmmm yaaa
Ben annemlerde yemek yemeye geldim :))) neden başın ağrıyor canım ?
yemekde yedım suda içtim bılıyorum ya dun gecede böyleydım bugunde
yemekde yedım suda içtim bılıyorum ya dun gecede böyleydım bugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?