Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Aa çok güzelmiş canım ya bu yarın ilk işim bundan almak yada eşime aldırmak olacak çok teşekkürler

cybernuran senin minik kızın son güne kadar direniyor maşallah

Aynen canım ya :)) benden sonra doğum tarihleri olanlar bile doğum yaptı bizim kız çıkmak istemiyor ama şuan varya öyle bir halsizim ki bugün doğurmaya niyetim yok valla yarına enerjimi toplayıp doğurabilirim

Canim bu sevi bebenin cok fonksiyonlu yastigi super.bende kac aydir bakiyirdum her girdigim magazada.ilkede 63 tl.baby home de 68.cok iyi almissin.bende hemen bakicam.aziz bebege.birde sebametin en buyuk boy sampuani 18 tl di.kapaliyoldA özkan da.

Canim bence bu hafta dogum olucak allahin izniyle senin.oyle hissettim.piknik cok yorar insani acik hava.enerjin oyuzden dusmustur

MERHABA KIZLAR...
ben şimdiye kadar nasıl görmemişim burayı...yakında doğuracağım burayı yeni fark ettim...
aranızda tülay terzioğluna giden var mı....

MERHABA KIZLAR...
ben şimdiye kadar nasıl görmemişim burayı...yakında doğuracağım burayı yeni fark ettim...
aranızda tülay terzioğluna giden var mı....

Merhaba canim.hosgeldin.masllh senin dogum yaklasmis kac haftaliksin? Tulay terzioglunu cok duydum.ama hic gitmedim.benim doktoumun karsinda onunda muaynesi.nerde yapicaksn dogumu?normalmi?

günaydın kızlarrrrr bugün iyiym sanırm ütüye başladım :) ama kafamdan akan ter içtiğim sudan fazla çıkıyor ya neyse:) yarın 2 li tarama için randevu aldım belkı cinsiyeti söylerse ben bır ıkı bir sey alırım ben.dün aksam kızım dan kalan bebeklik ne varsa ortaya çıkardım bu arada 2ci olacak dıye aldığım şeylerde varmış onlarda cıktı bakalım cinsiyeti bellı olsaydı bır

Son düzenleme:
kızlar bu çok fonksiyonlu yastığı ilke bebeden 52tlye aldım benim bile yatasım geldi acaip güzel bişi
mutlaka alın derim

Canim bence bu hafta dogum olucak allahin izniyle senin.oyle hissettim.piknik cok yorar insani acik hava.enerjin oyuzden dusmustur

Zaten daha yeni uyandım öyle bir yorulmuşum ki :)) artık çok enerji harcamayayım bari doğuma ıkınmaya saklayayım enerjilerimi

Günaydııın canım kolay gelsiin :) hadi hayırlı haberlerle dönersin yarın inşallah ben de merak ettim cinsiyetini

kızlar bu çok fonksiyonlu yastığı ilke bebeden 52tlye aldım benim bile yatasım geldi acaip güzel bişi
mutlaka alın derim

Ben de bugün alıcam ya kullanan arkadaşlar var çok memnunlar valla :)))

nuran sevinin internet sitesinde 25 tl olan bır urun var sadece arkası ve önü var orayada bır bak istersen

Çok sağol canım Benim Rabiim herkesin meleğini korusun

tesbitlerinizi okuyorumki ramazan çıkınca direk oraya gideyim yorulmadan :))) iyi oluyo yani sağolun kızlar

aynen canım vakit geçtikçe sorunlarda artıyo.
sende de varmı bilmiyorum bende burun tıkanıklığı var sürekli oda artan östrojen hormonundanmış,hatta burun kanaması bile olabilirmiş aklında kalsın canım.
3lü tarama testine daha gidemedim,çapraz dairedeki komşumda gizli şeker çıkmış bende bi sorun olmasın diye yaptırıcam normalde yaptırmayı düşünmüyodum.

sen ne yaptın gösterdin mi sonuçlarını p.tes, günü diyodun?

yemekde yedım suda içtim bılıyorum ya dun gecede böyleydım bugunde

canım şu haftalarında çok normal,benim ve pek çok arkadaşımın da nerdeyse 16-17. haftaya kadar sürdü.İnşallah çabuk atlatırsın. Soğuk kompres yapabilirsin ağrını azaltır. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…