- Konu Sahibi cybernuran
-
valla hele gece dayanılacak gıbı degılde resmen bombalar patlıyordu beynım de
Merhaba canim.hosgeldin.masllh senin dogum yaklasmis kac haftaliksin? Tulay terzioglunu cok duydum.ama hic gitmedim.benim doktoumun karsinda onunda muaynesi.nerde yapicaksn dogumu?normalmi?
valla hele gece dayanılacak gıbı degılde resmen bombalar patlıyordu beynım de
38. haftamdayım...dr umu değiştirebilirim.l..ben normal istiyorum...dr umun konuşmasından sezeryana sıcak baktığını anladım..bir kaç dr la daha görüşeceğim...mecbur kalırsam sezeryan olacağım.. sen kime gidiyorsun... hafta sonu neslihan hazar dan randevu aldım...bakalım o ne diyecek...
Hoşgeldin canımmm :) sen de temmuz annesisin demekbenim cuma günü 40 haftam doluyor doğumu bekliyorum doktorum sibel sürmen usta normal doğum yapmayı planlıyorum beni bu konuda çok destekliyor zaten nerde oturuyorsunuz?
38. haftamdayım...dr umu değiştirebilirim.l..ben normal istiyorum...dr umun konuşmasından sezeryana sıcak baktığını anladım..bir kaç dr la daha görüşeceğim...mecbur kalırsam sezeryan olacağım.. sen kime gidiyorsun... hafta sonu neslihan hazar dan randevu aldım...bakalım o ne diyecek...
canım ben kumlucada oturuyorum...sanıım sen merkezdesin...bebişin kanala girdi mi?
nişanın geldi mi?40 hafta dolduğunda bebiş gelmezse ne kadar daha bekleyeceksiniz?
ALLAHIM KOLAY HAYIRLI DOĞUM İLE KURTARSIN..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...sizin dr unuz özel mi hastanede mi_
Canim gecmis olsun.bir donem benimde agridi.doktorum basin agridigi gun tansiyonunu olc mutlaka dedi.sende takip et bas agrin oldugu gun olc tansiyonunu.
canım bende 4-5 ay arasında çok baş ağrısı yaşadım...migrenin varsa migreni tetikliyor...ondan olabilir....çok geçmiş olsun..
günaydınnn
yine bır baş ağrısı ıle sizlere günaydın dıyorummm ya tansıyon benımde aklıma gelıyor ama eczaneye gıtmek zor gelıyor benım yanımda kızım olunca ona hadı hadi demek benı daha cok yoruyor eşimde olmuyor bazen kendıme bılekten olan cıhazlardan alayım dıyorum ya bakalım eşım kalksında bır konusalım
Günaydın Canım bit arkadaşımda kan ilacı baş ağrısı yapıyordu ondan olabilir mi ? İlacıbı değiştirirsin eğer ondansa
Bir başka arkadaşımda da gizli şeker varmış ondan başı ağrırmış diye duymuştum yani tam bilemiyorum ama migren filan da değilse konuyu bi doktorunla paylaş derim ben
Slm kzlar.bugun aziz bebeye gittim.yan yatis yastigi kalmadi dedi.ve 50 tl degilmis.56 falan dedi.50 ye satmadik hic dedi.mutlu bebeye indim ordada 70 tl di ayni sevi bebe yastik.bende anlamadim aziz bebedeki kiz kafami karistrdi.tel nomu aldi tekrar gelince sizi arariz dedi.ama 50 tl degil dedi.
İzelcim mesajını görür görmez kalkıp baktım yastığa acaba ben mi hata yapıyorum diye. Eğer öyle olsaydı çok çok üzülürdüm. Ve sana etiketin resmini çektim. Ayrıca nakit:44.95 takitli:49.95, yani 50 değil 45 tl ye almışım düşün. Eşim nöbete gitti diğer pc yanında gelince hemen sana etiketin resmini atcam.ve birazdan aziz bebeye mail atcam şikayet amaçlı..
Benim başıma gelene bak; geçen ay Aziz bebeye gittiğimizde istediğim hastane çıkışının olmadığını söylediler. Ve o Sevi bebe yastığından da bir sürü vardı.Neyse bu ay belki o hastane çıkışı gelmiştir diye tekrar gittim ama gelmemiş dediler. Baya bi üzüldüm hatta konuştuk yaa sipariş verelim dedim ya da internetten alalım dedim,aval aval baktılar yüzüme,oyalandım biraz. Arkamı bi döndüm ki kutulu çekmeceli hastane çıkışları, dedim bunlar ne? Bilmiyoruz ki bizde hiç bakmadık dediler. Ben zorla açtırdım kutuyu bi de ne göreyim benim beğendiğim hastane çıkışıAyyy biz açıp bakmamıştık bile dedi. Sonra eşim biraz üstlerine gidince "patron diğerlerini satmadan bunları açma dedi bize" dediler Neyse gencecik kızlar çok üstünde durmayayım dedim aldım. Bu yastık kısmına geçince baktık bir tane var. Dedim alan çok mu, hayır hiiçç satılmadı geldiğinden beri dediler. Peki o kadar yastık nereye gitti.
İzelcim ben çok çok sinirlendim resmen yalancı durumuna düştüm ki allahtan elimde faturam var ama şuan sana gösteremiyorum, yarın ilk iş resim atcam. Senden de ricam ana bayilerini araman. Ben arıyorum şimdi.[/QUOTE
Ay canim benim lutfen takma kafana.asla yalan pozisyonuna dustum diye dusunme.Bende cok begenmedim kizlarin ilgisini.dun bir hamile bayan geldi aldi dedi.baska yok dedi.gelirmi dedim.50 ye satmadik dedi.56 gibi bisey dedi.sizi ariyalim dedi.gelince.
Kızlar nasılsınız. Ayak şişmesi sorunu yaşayan var mı ? Ayaklarım çok fena zor yürüyorum zaten büyüktü dahada büyüdü
geçmiş olsun canım tuza dıkkat et nedenını bılmıyorum ama tuz oalbılır dıye dusundum ne kadarlıksın sen
Arkaaslar Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alin insallah bebislerinizi.Bu sicaaga biz katlanamiyoruz size Allah kolaylik versn.Kizlar doktor isimleriniz neler memnun musunuz?Bende bebek dusunuyorum.Unal YIRMIBES ve Burcu AYKAN a gittim genel kontroller icin
Kızlar nasılsınız. Ayak şişmesi sorunu yaşayan var mı ? Ayaklarım çok fena zor yürüyorum zaten büyüktü dahada büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?