Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Slm kzlar.bugun aziz bebeye gittim.yan yatis yastigi kalmadi dedi.ve 50 tl degilmis.56 falan dedi.50 ye satmadik hic dedi.mutlu bebeye indim ordada 70 tl di ayni sevi bebe yastik.bende anlamadim aziz bebedeki kiz kafami karistrdi.tel nomu aldi tekrar gelince sizi arariz dedi.ama 50 tl degil dedi.

Merhaba canim.hosgeldin.masllh senin dogum yaklasmis kac haftaliksin? Tulay terzioglunu cok duydum.ama hic gitmedim.benim doktoumun karsinda onunda muaynesi.nerde yapicaksn dogumu?normalmi?

38. haftamdayım...dr umu değiştirebilirim.l..ben normal istiyorum...dr umun konuşmasından sezeryana sıcak baktığını anladım..bir kaç dr la daha görüşeceğim...mecbur kalırsam sezeryan olacağım.. sen kime gidiyorsun... hafta sonu neslihan hazar dan randevu aldım...bakalım o ne diyecek...

Hoşgeldin canımmm :) sen de temmuz annesisin demek benim cuma günü 40 haftam doluyor doğumu bekliyorum doktorum sibel sürmen usta normal doğum yapmayı planlıyorum beni bu konuda çok destekliyor zaten nerde oturuyorsunuz?

canım ben kumlucada oturuyorum...sanıım sen merkezdesin...bebişin kanala girdi mi?
nişanın geldi mi?40 hafta dolduğunda bebiş gelmezse ne kadar daha bekleyeceksiniz?
ALLAHIM KOLAY HAYIRLI DOĞUM İLE KURTARSIN..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...sizin dr unuz özel mi hastanede mi_

Benim doktorum sibel sürmen usta.benim ikinci dogumum ilki mecburi sezeryan oldugu icin. Buda ole olucak.neslihan hazari hic duymadim.insllh normal dogum yaparsin.

Evet canım merkezdeyim bebiş kanala indi fakat nişan filan gelmedi hafif hafif sancılarım var ama herhangi bir doğum belirtisi yok drmuz özel 40 hafta dolduktan sonra 10 gün daha beklicekmişiz :/ yani ay sonuna kadar normal için beklemeye devam tabiki hayırlısı olsun hepimiz için sizinde çok az kalmış Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla normal normal kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

günaydınnn
yine bır baş ağrısı ıle sizlere günaydın dıyorummm ya tansıyon benımde aklıma gelıyor ama eczaneye gıtmek zor gelıyor benım yanımda kızım olunca ona hadı hadi demek benı daha cok yoruyor eşimde olmuyor bazen kendıme bılekten olan cıhazlardan alayım dıyorum ya bakalım eşım kalksında bır konusalım

Canim gecmis olsun.bir donem benimde agridi.doktorum basin agridigi gun tansiyonunu olc mutlaka dedi.sende takip et bas agrin oldugu gun olc tansiyonunu.
canım bende 4-5 ay arasında çok baş ağrısı yaşadım...migrenin varsa migreni tetikliyor...ondan olabilir....çok geçmiş olsun..

Günaydın Canım bit arkadaşımda kan ilacı baş ağrısı yapıyordu ondan olabilir mi ? İlacıbı değiştirirsin eğer ondansa
Bir başka arkadaşımda da gizli şeker varmış ondan başı ağrırmış diye duymuştum yani tam bilemiyorum ama migren filan da değilse konuyu bi doktorunla paylaş derim ben

kızlar orjinalı görmedım ama aşağıda

bunlar ıkı çeşitmiş biri cok fonksıyonlu altına su torbası koyabılıyorsun bırıde sabıt normal bu ucuz olan fonsiyonlu olan ise 60 başlıyor
Sevi Bebe Güvenli Yatış Yastığı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Sevi Bebe Oyuncaklı Yan Yatış Yastığı - e-bebek.com
Sevi Bebe Sevi Bebe Eko Yan Yatış Yastığı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Bebedor Güvenli Uyku Yastığı - e-bebek.com
MOJE GÜVENLYAN YATIYASTIĞI :: Bebekay
Sevi Bebe Eko Yan Yatış Yastığı YENİ | hızlıal.com

şimdi ben yanlış anlamayında kızlar cok fonsıyonlu sadece altına su torbası koymak ıcın 25 tl daha fazla verıyorsunuz yazın doguracak olan arkdaşların zaten ona cok ıhtıyacı olabılcegını sanmıyorum kışın doguracak olanın da yan yatış pozisyonunda allah korusun o su torbasının su kacırma tehlikesi var ben derim sadece yan yatıs yastığı alın fonsıyonksıyonlusuna gerek yok yinede bu sizin tercihiniz
benım kızımın aralık cocuğuydu şu kese gıbı ceplı örtuler vardı onun ıcıne sokuyordum kesenın altına su torbası koyuyordum o daha ıyı oluyordu

dr bugun gıdecektım 2 lı taram ıcın yarına kaldı söyleyecegım cok şıkayetım var bu cocuktan :)))

İzelcim mesajını görür görmez kalkıp baktım yastığa acaba ben mi hata yapıyorum diye. Eğer öyle olsaydı çok çok üzülürdüm. Ve sana etiketin resmini çektim. Ayrıca nakit:44.95 takitli:49.95, yani 50 değil 45 tl ye almışım düşün. Eşim nöbete gitti diğer pc yanında gelince hemen sana etiketin resmini atcam.ve birazdan aziz bebeye mail atcam şikayet amaçlı..
Benim başıma gelene bak; geçen ay Aziz bebeye gittiğimizde istediğim hastane çıkışının olmadığını söylediler. Ve o Sevi bebe yastığından da bir sürü vardı.Neyse bu ay belki o hastane çıkışı gelmiştir diye tekrar gittim ama gelmemiş dediler. Baya bi üzüldüm hatta konuştuk yaa sipariş verelim dedim ya da internetten alalım dedim,aval aval baktılar yüzüme,oyalandım biraz. Arkamı bi döndüm ki kutulu çekmeceli hastane çıkışları, dedim bunlar ne? Bilmiyoruz ki bizde hiç bakmadık dediler. Ben zorla açtırdım kutuyu bi de ne göreyim benim beğendiğim hastane çıkışı Ayyy biz açıp bakmamıştık bile dedi. Sonra eşim biraz üstlerine gidince "patron diğerlerini satmadan bunları açma dedi bize" dediler Neyse gencecik kızlar çok üstünde durmayayım dedim aldım. Bu yastık kısmına geçince baktık bir tane var. Dedim alan çok mu, hayır hiiçç satılmadı geldiğinden beri dediler. Peki o kadar yastık nereye gitti.
İzelcim ben çok çok sinirlendim resmen yalancı durumuna düştüm ki allahtan elimde faturam var ama şuan sana gösteremiyorum, yarın ilk iş resim atcam. Senden de ricam ana bayilerini araman. Ben arıyorum şimdi.

Kızlar nasılsınız. Ayak şişmesi sorunu yaşayan var mı ? Ayaklarım çok fena zor yürüyorum zaten büyüktü dahada büyüdü

geçmiş olsun canım tuza dıkkat et nedenını bılmıyorum ama tuz oalbılır dıye dusundum ne kadarlıksın sen

Çok teşekkürler canım. Aslında 3 haftadır tuzu kestim çünkü şişmeye başlamıştı ama geçmedi. 34 haftaya girdim canım sanırım hala çalışmakta şişmeye neden oluyor.

Arkaaslar Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alin insallah bebislerinizi.Bu sicaaga biz katlanamiyoruz size Allah kolaylik versn.Kizlar doktor isimleriniz neler memnun musunuz?Bende bebek dusunuyorum.Unal YIRMIBES ve Burcu AYKAN a gittim genel kontroller icin

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah sizede nasip etsin inşallah. Sıcaklara inanın katlanamıyorum klimasız hiçbir yerde duramıyorum sona geldikçe daha çok zorlandığımı hissediyorum. Ben Anadolu hastanesinde Erhan beye gidiyorum çok memnunum ilgili samimi bir doktor tavsiye ederim. Burcu aykanı hiç duymadım ama arkadaşım Ünal yirmibeşe gidiyor hatta bugün sezeryan doğumu var. Arkadaşım ben sezeryan istiyorum dediğinde hiç ısrar etmemiş tamam yapalım şu tarihte demiş ben çok kızdım açıkçası. Çünkü bebek kanalı girmiş hiçbir sağlık problemi yok bence doktor birazda olsa ikna etmeye çalışmalıydı.

Kızlar nasılsınız. Ayak şişmesi sorunu yaşayan var mı ? Ayaklarım çok fena zor yürüyorum zaten büyüktü dahada büyüdü

Canım ben artık 40 haftanın içindeyim bende çok şükür şişme sorunu olmadı çok hafif ayaklarımda var şişlik çalışıyorsan ondan olabilir ben tuzu çok azalttım kızartma yemiyorum hiç ve ayaklarımı hep yukarda tutmaya çalışıyorum ve hareket ettiriyorum bol bol su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…