- Konu Sahibi cybernuran
cnm şöyle söyliyim, bi arkadaşım 4200 kiloyla normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi, ama hem kendisi hem bebeği çok zorluk çekti, uzun uzun anlatmayayım okadar büyük zorluklar işte, ki kendisi beni sezeryana alın diye yalvarmasına rağmen dinlememişler, çocuğumda bir rahatsızlık çıksın dava açıcam diyorduben bunu doktoruma sorduğumda 3800ün üstüne çıkarsan normal doğumu unut, ne seni ne bebeği riske atarım ve sezeryana almak zorunda kalırım dedi. birde benim oğlum biraz koca kafalı
![]()
yani bence 4000kiloda normal olması biraz riskli :26: yinede bunu en iyi doktorlar bilir, haftasonu geldiğinde bu aklına takılanların aynısını sor bence, onlar bi yol gösterirler sana
![]()
evet cnm bazı dr.lar 3800 den sonra sezeryan öneriyor..kimisi 4000 den sonra...koca kafa sorunu bende de var..kafası kime çekmiş bilmem benim sıpanın...kafamız bir hafta önden gidiyor..buda normal doğumu etkileyen faktörlerden biri....salı günü 95 mm di .rahimde 10 cm açılıyormuş..allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize... sonuna geldim ama kafam çok karışık...yarında bir dr la görüşeceğim...bu hafta sonu benim doğum netlik kazanır...