Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

cnm şöyle söyliyim, bi arkadaşım 4200 kiloyla normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi, ama hem kendisi hem bebeği çok zorluk çekti, uzun uzun anlatmayayım okadar büyük zorluklar işte, ki kendisi beni sezeryana alın diye yalvarmasına rağmen dinlememişler, çocuğumda bir rahatsızlık çıksın dava açıcam diyordu:50: ben bunu doktoruma sorduğumda 3800ün üstüne çıkarsan normal doğumu unut, ne seni ne bebeği riske atarım ve sezeryana almak zorunda kalırım dedi. birde benim oğlum biraz koca kafalı :nazar: :9: yani bence 4000kiloda normal olması biraz riskli :26: yinede bunu en iyi doktorlar bilir, haftasonu geldiğinde bu aklına takılanların aynısını sor bence, onlar bi yol gösterirler sana:16:

evet cnm bazı dr.lar 3800 den sonra sezeryan öneriyor..kimisi 4000 den sonra...koca kafa sorunu bende de var..kafası kime çekmiş bilmem benim sıpanın...kafamız bir hafta önden gidiyor..buda normal doğumu etkileyen faktörlerden biri....salı günü 95 mm di .rahimde 10 cm açılıyormuş..allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize... sonuna geldim ama kafam çok karışık...yarında bir dr la görüşeceğim...bu hafta sonu benim doğum netlik kazanır...

evet cnm bazı dr.lar 3800 den sonra sezeryan öneriyor..kimisi 4000 den sonra...koca kafa sorunu bende de var..kafası kime çekmiş bilmem benim sıpanın...kafamız bir hafta önden gidiyor..buda normal doğumu etkileyen faktörlerden biri....salı günü 95 mm di .rahimde 10 cm açılıyormuş..allahım hayırlı doğum nasip etsin hepimize... sonuna geldim ama kafam çok karışık...yarında bir dr la görüşeceğim...bu hafta sonu benim doğum netlik kazanır...

aynen cnm kafa & kilo & boy 1 hafta önden gidiyor bizim tosbanında :9::9: şuan bukadar karışık olman çok normal , sıkma canını, Allah hepimizin yardımcısı olsun, haftasonu senin gönlünün kafanın rahatladığı gün olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :16::16:

aynen cnm kafa & kilo & boy 1 hafta önden gidiyor bizim tosbanında :9::9: şuan bukadar karışık olman çok normal , sıkma canını, Allah hepimizin yardımcısı olsun, haftasonu senin gönlünün kafanın rahatladığı gün olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :16::16:

ya bende ofmeyemı gıtsem acaba dogum 600 tlmıs ama hastane uzak değilmi ya tam bılmıyorum ben nerede oldugunuda nuran bır doğursun ona göre fikrimde değişir bızım hastahanwede 1300 normal dogum epiduralı hıc öğrenmedım daha olmazsa ben bır dr değişiminemi gitsem acaba ya

Kızlar özellikle de izelcim bu faturamız ve yastıığın üzerindeki fiyat. :34:

$IMG_4346.webp $IMG_4350.webp

$IMG_4332.webp $IMG_4333.webp $IMG_4334.webp $IMG_4335.webp $IMG_4337.webp $IMG_4338.webp

canım bu benim listem. son halini atamadım çünkü dün alışveriş yapınca epey bi oynadım üzerinde, yine 3-5 ekleme ve çıkarmalar mevcut, lohusa terliği, tacı, bebek şekeri gibi. bunların dışında 3-6 aylıkları çıkarttım şimdilik gerek yok almaya diye ve yine azalttıklarım da oldu. Sana da fikir olur :34:

ya bende ofmeyemı gıtsem acaba dogum 600 tlmıs ama hastane uzak değilmi ya tam bılmıyorum ben nerede oldugunuda nuran bır doğursun ona göre fikrimde değişir bızım hastahanwede 1300 normal dogum epiduralı hıc öğrenmedım daha olmazsa ben bır dr değişiminemi gitsem acaba ya

ofm hastanesi nerde ben bilmiyorum furtticim ama bencede uygun bi hastane:49: sen zaten doktorunla ilgili biraz üzülmüştün bugün konuşmuştuk, istersen bi düşün orayı:16:

ofm hastanesi nerde ben bilmiyorum furtticim ama bencede uygun bi hastane:49: sen zaten doktorunla ilgili biraz üzülmüştün bugün konuşmuştuk, istersen bi düşün orayı:16:

Canim ofm hastanesi antkooplar var.buyuk cumartesi pazari.onun tam karsisi.yeri kolay.ben kisin cocuk doktoruna gotrdm oglumu oraya.gayet ilgii personeli.cok temizdi.ayrica doktorumda orayi tavsiye etti.

iyi akşamlar arkadaşlar:72: Antalya memorial Hastanesi'nde tedavi gören arkadaşlar var mı? Bu hastane hakkında bilgi almak istiyorum..

$bebek odası.webp

selam kızlar kayınvalidemin aldığı tekerlekli beşik uyku seti ve bebek odasının resimlerini yolluyorum beğenirsiniz umarım :) beşik ve uyku seti kayınvalidemin zevki hediye olarak almış :)

bu arada bebek odasının kahve olan kısımlarına beyaz yıldızlar yapıştırılacak onları yapıştırmadık daha böyle sade gibi ama yıldızlar yapışınca tam bebek odası oluyor :16:

iyi akşamlar arkadaşlar:72: Antalya memorial Hastanesi'nde tedavi gören arkadaşlar var mı? Bu hastane hakkında bilgi almak istiyorum..

canım hastane ve doktorlar süper gebelik tedavisi olarak soruyosan öyle bir tedavi görmedim ama doğum memorialda olcak inşallah..sen hamilemisin

canım hastane ve doktorlar süper gebelik tedavisi olarak soruyosan öyle bir tedavi görmedim ama doğum memorialda olcak inşallah..sen hamilemisin
yok canım hamile değilim...İstanbul'da oturuyorum fakat eşim Antalyalı...tatil amaçlı gideceğiz ve orda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Ağustos ayında...ama hastane konusunda hiç bir bilgim olmadığı için biraz tereddütteyim açıkçası...Siz hamilesiniz sanırım...Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar:

son aya girince dahada sabırsızlanıyorsun..38 .haftam ve haftaya artık gelsin istiyorum ama ne kanala girmiş ne sancım var.....ve haftaya annemler geliyor..babam yıllık iznini almış...eğer doğum olmazsa babamın izni boşu boşuna gidecek...bir yandan normal istiyorun bir yandan sezeryan daha mantıklı olacak gibi...yani kafam çok karışık..

Canım ben bir önce doğsun diyordum seni gördüm susmam gerektiğini anladım :1: valla bence gerek kalmadıkça sezeryan düşünme bir şekilde doğacak ama sezeryanla iyileşme süreci çok zor oluyormuş.

Back
X