Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

son aya girince dahada sabırsızlanıyorsun..38 .haftam ve haftaya artık gelsin istiyorum ama ne kanala girmiş ne sancım var.....ve haftaya annemler geliyor..babam yıllık iznini almış...eğer doğum olmazsa babamın izni boşu boşuna gidecek...bir yandan normal istiyorun bir yandan sezeryan daha mantıklı olacak gibi...yani kafam çok karışık..

bak doğuramama konusunda nuran ustalaştı 40 doluyor tık yok hala misafir ağırlıyor

cybernuran doğumu nerde yapacaksın fiyat konuştunuz mu?

tülay hanım medstar topçuları tercih ediyor....spinal sezeryan için dr+hastane için 2700 lira istiyor...bebeğin aşısı ve özel oda ile 3000 i bulacak...eşimin işi 2000 karşılayacak ama eşimde iş değiştirme aşamasında , iş değişikliği olursa ücret tamamen bize kalıyor...bu fiyatta bizi zorlar...

tülay hanım medstar topçuları tercih ediyor....spinal sezeryan için dr+hastane için 2700 lira istiyor...bebeğin aşısı ve özel oda ile 3000 i bulacak...eşimin işi 2000 karşılayacak ama eşimde iş değiştirme aşamasında , iş değişikliği olursa ücret tamamen bize kalıyor...bu fiyatta bizi zorlar...

:53::53: tatlırüyacım bencede ciddi bir rakam :27:

tatlırüya

medstar topçular benim evimin orda, hastane iyi ama bana pahalı geldi açıkcası:26: yani 2700liranın içinde bir gece hastane yatışı ve bebeğin ilk muayene aşı vsnin olmayışı çok ilginç. normalde bunların ekstra ücret olmaması gerekiyor sanki :26: doktorun o hastanenin doktormuydu cnm yoksa dışardanmı gircek ?

evet canım...nuran acaba ne kadara anlaştı onu merak ediyorum...normal epudurel olursada yanlış hatırlamıyorsam 2000-2400 arası bir rakamdı...ooyyy:18:..ben bu çocuğu nerde ,ne zaman ve nasıl doğuracağım...:53:

:13:

cnm nuran daha iyi bilgi verir ama hatırladığım kadarıyla ofm hastanesi demişti :16: detayları tam bilmiyorum ama iyi şeyler yazmışlardı burda hastane için :16:

tatlırüya

medstar topçular benim evimin orda, hastane iyi ama bana pahalı geldi açıkcası:26: yani 2700liranın içinde bir gece hastane yatışı ve bebeğin ilk muayene aşı vsnin olmayışı çok ilginç. normalde bunların ekstra ücret olmaması gerekiyor sanki :26: doktorun o hastanenin doktormuydu cnm yoksa dışardanmı gircek ?

dr um dışardan geleceği için fiyat iki katı...bebeklere ilk doğduğunda bir arkadaşım söylemişti doğumu aynı dr ve aynı hastaneden yapmıştı...benden 6 ay önce doğum yaptı toplam 1800 ödemişti..yani bize söylediği fiyat çok uçuk... iğne mi aşı mı hatırlamıyorum o dahil değilmiliş..istersen onuda ücretle yaptırıyorsun...bu fiyata normal oda dahil...ama benim ailem izmirden gelecek eşimin ailesi bizim gibi kumlucadan 1 gece hastanede kalacağımız için kesin benim ailem yanımda kalır..eşimin ailesi döner ,bu nedenle özel oda olur..özel oda geceliği 100 liraydı..

bak doğuramama konusunda nuran ustalaştı 40 doluyor tık yok hala misafir ağırlıyor

Yolda kız misafirlerim geliyor yemeğimi pastamı böreğimi hazırladım valla :))))

Tatlırüyacım ben ofm de doğuracam inşallah 600 tl normal artı epidural doktora da 750 vericez 1350 yapıyor eğer sezeryan olursa 800 tl oda 1550 yapıyor aşılar herşey dahil 2 gece hastanede yatış var kapı süslemesi de dahil ya sizin çok pahalıya geliyormuş bence biz o hastaneyide araştırdık fiyat okadar değildi sanki eşim gelince sorayım bi :s

Kızlar bende o dediğiniz spor salonuna gidicem life gym adı sanırım ordan bahsediyosunuz :)) hepberaber gideriz artık ben bebek 20 günlük olunca başlicam işe dönmeden fıstık gibi olmam lazım hahahaha :9::9:

Yolda kız misafirlerim geliyor yemeğimi pastamı böreğimi hazırladım valla :))))

Tatlırüyacım ben ofm de doğuracam inşallah 600 tl normal artı epidural doktora da 750 vericez 1350 yapıyor eğer sezeryan olursa 800 tl oda 1550 yapıyor aşılar herşey dahil 2 gece hastanede yatış var kapı süslemesi de dahil ya sizin çok pahalıya geliyormuş bence biz o hastaneyide araştırdık fiyat okadar değildi sanki eşim gelince sorayım bi :s

Kızlar bende o dediğiniz spor salonuna gidicem life gym adı sanırım ordan bahsediyosunuz :)) hepberaber gideriz artık ben bebek 20 günlük olunca başlicam işe dönmeden fıstık gibi olmam lazım hahahaha :9::9:

fiyat gayet iyi...2700 liranın tahminimce yarısını benim özel dr alıyor.sanırım hastane 1350 dr um 1350 alıcak.....hatta 3500 liraymış tabipler odasının belirlediği fiyat indirim yaptırmış...
cnm sanada kolay gelsin...

kızlar bir şey sormak istiyorum....ben şimdi normal istiyorum ya ama bebiş daha kanala girmemiş.nst de de az sancı çıktı...dr önemli değil dedi..kilosuda şuan ortalama 3500..haftaya 39. haftam ailem yıllık izinlerini alıp geliyor...ya 40 haftada bitip bebiş gelmezse ailemin izni biterse...bebiş 4000 kiloya bulup sezeryan olmak zorunda mı kalırım ki...yada haftaya çarşamba eşimin doğum günüde 39. hafta da ailemde burdayken suni sancı alsam normal denesem ...kafam çok karışık..iki gecedir bunu düşünüyorum...

kızlar bir şey sormak istiyorum....ben şimdi normal istiyorum ya ama bebiş daha kanala girmemiş.nst de de az sancı çıktı...dr önemli değil dedi..kilosuda şuan ortalama 3500..haftaya 39. haftam ailem yıllık izinlerini alıp geliyor...ya 40 haftada bitip bebiş gelmezse ailemin izni biterse...bebiş 4000 kiloya bulup sezeryan olmak zorunda mı kalırım ki...yada haftaya çarşamba eşimin doğum günüde 39. hafta da ailemde burdayken suni sancı alsam normal denesem ...kafam çok karışık..iki gecedir bunu düşünüyorum...

cnm şöyle söyliyim, bi arkadaşım 4200 kiloyla normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi, ama hem kendisi hem bebeği çok zorluk çekti, uzun uzun anlatmayayım okadar büyük zorluklar işte, ki kendisi beni sezeryana alın diye yalvarmasına rağmen dinlememişler, çocuğumda bir rahatsızlık çıksın dava açıcam diyordu:50: ben bunu doktoruma sorduğumda 3800ün üstüne çıkarsan normal doğumu unut, ne seni ne bebeği riske atarım ve sezeryana almak zorunda kalırım dedi. birde benim oğlum biraz koca kafalı :nazar: :9: yani bence 4000kiloda normal olması biraz riskli :26: yinede bunu en iyi doktorlar bilir, haftasonu geldiğinde bu aklına takılanların aynısını sor bence, onlar bi yol gösterirler sana:16:

Back
X