- Konu Sahibi cybernuran
-
arkadaşlar buarada yaşlarınız kaçben 29.yaşımdayım
Günaydın kızlar dün iftara misafirlerim vardı kayınvalidemler eltimler çoluk çocuk aboowwww yıkıldım valla gece yatamadım bel ağrısından kasıklarımda ağrıyor galiba klimadan dolayı da grip oldum
katılıyorum canım umarım ilk bebişler sakin olur da ikinciyi rahatlıkla düşünebiliriz..ikisini birden büyütüp iş hayatıma dönüp çalışmak isterim
valla ağırladım ama bir de bana sor canım ayağa kalkınca kasıklarım aşağı düşecek gibi oluyor çok yordum sanırım kendimi daha misafir filan alamam valla ben bitmişimağırlaştıkça daha zor olacak...valla eltim yeni doğum yaptı ofm hastanesinde..hamileliğii boyunca enerjisi mükemmeldi sabah 9 akşam 9 yürürdü banamısın demezdi maaşallah..siz yürüyebiliyormusunuz uzun süre yoksa bu bacak bel kasık ağrıları bitek bendemi var alışveri,ş yapmam lazım bebeğime ama çıkamıyorum eşim de oruç o da çıkamıyor ramazan bitince eşim hepsini bir alır çıkarız dedi..
aynen kardeş duygusu bambaşka, inşallah oğlum rahatlıkla büyür 3 yaşına gelir ve biz ona bir kardeş verebilirizilkini kucağıma almadan tamda net konuşamıyorum , duygusal anlamda çok istiyorum ama bi bakalım zaman ne göstercek. 3 yaş çok ideal nurancım evet.
elifcim zor tabi artık haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz ve eskiden basit gelen şeyler artık zor görünüyor gözümüze, daha yorucu oluyor.
benim şuan hiçbir ağrım sancım yokher sabah ve akşam 1 er saat yürüyüş yapıyorum, bazen sadece sabah yada akşam yürüyorum yani mutlaka günlük yürüyüş var hayatımda ama hiç ağrı hissetmedim şuana kadar, hatta yürümeyince bi acaip hissediyorum şişmişim kaskatı kesilmişim gibi geliyor ama aramızda 5-6 hafta fark var cnm, belki senin haftalarında bende aynı olucam, 1 hafta bile okadar farkediyor ki
Sağol teyzesi. Kuzuma aldıgım kıyafetlere bakıp bakıp duruyorum. Allah sağlıklı bir şekildede kucagımıza alırız inşşallahh. Seneye yazında denizlere gideriz kızımlaaaooyy...maşallah cimcimeye.....onu süsler tütü etekler giydirir popo kısmı kat kat dantelli kilotlar giydiririrsin saçındadada 10larca toka ile poposunu sallaya sallaya o önde sen arkada koşturmak nasip olsun..
Merhaba inci. adın inci ise eğer adaşız.Merhaba sevgili Antalyalılar
Ben de aranıza katılmak istiyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum bu 5. ayımıznasip
Sağol teyzesi. Kuzuma aldıgım kıyafetlere bakıp bakıp duruyorum. Allah sağlıklı bir şekildede kucagımıza alırız inşşallahh. Seneye yazında denizlere gideriz kızımlaaa
Merhaba inci. adın inci ise eğer adaşız.
Bende 5.ci ayımda hamile kaldım. İnşallah sende kalırsın.
Bende 25 yaşındayım kızlar.
Merhaba canım tedai filanmı görüyorsun benim tüpler tıkalıymış sanırım rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım bence bir doktora git bende 3buçuk yıllık evliydim hamile kalınca İnşallah bu mübarek ay hürmetine hayırlısı ile hamile kalırsın
sınıf branşım serikten gidiş geliş yapıyoruminci bende öğretmenimsiz nerde çalışıyorsunuz ve ne öğretmenisiniz ?
elif ohh maşallah maşallahh misafirlerinide ağırlamışsın ne güzeltabi yorgunluk cabası birkaç gün gelen gidenin olmazsa dinlen bol bol belini özellikle rahat ettir ihmal etme
cybernuran 2.yi düşünüyormusun yaben hem istiyorum hem istemiyorum, bir çocuğa bırakılabilcek en güzel miras kardeştir diyorum, ama diğer taraftan tamda emin değilim
Canim hosgeldin 4 ay kisa bir sure.en kisa zamnda mujdeyi verirsin insllh.
Merhaba sevgili Antalyalılar
Ben de aranıza katılmak istiyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum bu 5. ayımıznasip
inci bende öğretmenimsiz nerde çalışıyorsunuz ve ne öğretmenisiniz ?
elif ohh maşallah maşallahh misafirlerinide ağırlamışsın ne güzeltabi yorgunluk cabası birkaç gün gelen gidenin olmazsa dinlen bol bol belini özellikle rahat ettir ihmal etme
cybernuran 2.yi düşünüyormusun yaben hem istiyorum hem istemiyorum, bir çocuğa bırakılabilcek en güzel miras kardeştir diyorum, ama diğer taraftan tamda emin değilim
herkese merhaba
bugün güne kötü başladık ama şuan gayet iyiyiz çok şükürsabah uyandım wcye gittim kanama gördüm ağlaya ağlaya doktoruma gittik hemen eşimle , çok şükür ki oğlumla ilgili bir durum değilmiş , vajinamda akıntıdan kaynaklı yaralar oluşmuş ve ince ince kanama yapmış akıntım çoktu ama kaşıntı koku vs yoktu, hiç beklemediğimiz birşeydi yani, 2 adet fitil ve vajinal yıkama jeli verdi doktorum hemen kullanmaya başladım. 5-6 gün yaraların iyileşinceye kadar devam edecektir kanaman sakin panik olma bunun bebeğinle yada hamileliğinle alakası yok , kadınsal hastalık yani hamile olmasanda başına gelebilirdi, sakin ol dedi okadar ağlıyordum ki muayenehaneye gittiğimde , hıçkıra hıçkıra Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın, ömrümden ömür gitti o 5dklık yolda
arkadaşlar dogum fyatlarını söyleyelım ıyı oluyor böyle
yaşam hastanesınde 1700 epiduralli doğum
Paket öpüyorlar tatlımAnadolu hastanesinde nasıl doğurursan doğur 1.500 dediler paket programmış neyin paketiyse
Evet canım şuanda 40 haftanın içindeyimbizim kız ekmek elden su gölden yeri rahat suyu bolmuş bakalım doktorum 4000 e kadar doğurursun dedi ama bence 1 hafta içinde doğurucam ben zaten kadıncağız beni bekliyormuş izne çıkacakmış hahahaha
Aynen canım ben gidip bilgilendiririm sizi ama lenf drenaj masajı çok etkili oluyormuş sıkılaşmak için filandahepimiz şöyle manken gibi güzel anneler olalım dimi ama :)))
Evet canım awaros fena değilmiş işte bi araştırmak lazım heryeri
Ben kızımın şekerlerini kapalı yolda bi yere yaptırdım böyle demirden pembe renkli patikler tarz bişey tanesini 1.75 liradan yaptırdık orasıda güzel isterseniz oraya da bi bakın
canım sibel hanıma yarın gidicem bende izne çıkacak demişsin kaç gün çıkacakmış benim kontroller yattımı yani üzüldüm bak şimdi
canım sibel hanıma yarın gidicem bende izne çıkacak demişsin kaç gün çıkacakmış benim kontroller yattımı yani üzüldüm bak şimdi
günaydın kızlar
ya şu kötü düşüncelerden biri beni kurtarsın lütfen
sürekli aklıma ya bebeğime bişi olduysa ya kalbi durduysa ya doktora gidince doktor bebeğin kalp atışı yok derse diye düşünmekten aklımı yitircem ya nasıl kurtulcam ben bundan
günaydın kızlar
ya şu kötü düşüncelerden biri beni kurtarsın lütfen
sürekli aklıma ya bebeğime bişi olduysa ya kalbi durduysa ya doktora gidince doktor bebeğin kalp atışı yok derse diye düşünmekten aklımı yitircem ya nasıl kurtulcam ben bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?