Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

arkadaşlar buarada yaşlarınız kaç ben 29.yaşımdayım

cnm bende 29 yaşındayım

maşallah sana hamileliğim boyunca pek misafir ağırladım diyemem...dikkat et kendine..yormamalısın...

Aynen ya bi bebişlerimizin tadına bakalım zaman koşullar uygun olursa 2. Yide yaparız :)

Benimde misafirim dün gitti canım ya düşün doğurmak üzereyim misafir ağırlıyorum doktorum 10 dk yürümeyle başla 45 dkya çıkar yeterli olur demişti yürüyüş yapmak iyi geliyor gerçekten yoksa ağrılar giderek artıyor maalesef :/

ooyy...maşallah cimcimeye.....onu süsler tütü etekler giydirir popo kısmı kat kat dantelli kilotlar giydiririrsin saçındadada 10larca toka ile poposunu sallaya sallaya o önde sen arkada koşturmak nasip olsun..
Sağol teyzesi. Kuzuma aldıgım kıyafetlere bakıp bakıp duruyorum. Allah sağlıklı bir şekildede kucagımıza alırız inşşallahh. Seneye yazında denizlere gideriz kızımlaaa
Merhaba sevgili Antalyalılar

Ben de aranıza katılmak istiyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum bu 5. ayımız nasip
Merhaba inci. adın inci ise eğer adaşız.

Bende 5.ci ayımda hamile kaldım. İnşallah sende kalırsın.
arkadaşlar buarada yaşlarınız kaç ben 29.yaşımdayım

Bende 25 yaşındayım kızlar.

inşallahh canım. adım inci değil . ilknur . kızım olursa adını inci koymak istiyorum :)

canım ben şimdiye kadar çocuk düşünmedim , gezmek istedim. gezdim de :) 4aydır istiyorum. tedavi için erken şimdilik.Amin güzel duaların için teşekkür ederim

sınıf branşım serikten gidiş geliş yapıyorum

Canim hosgeldin 4 ay kisa bir sure.en kisa zamnda mujdeyi verirsin insllh.

hoşbulduk canım amin inşallah

Merhaba sevgili Antalyalılar

Ben de aranıza katılmak istiyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum bu 5. ayımız nasip

Daha erken tatlım, ama kafana çok takarsan o da etkiliyor biliyorsun.Sen sakin sakin bekle, olur inşallah.

Bu arada hoşgeldin aramıza :)

İkinci çocuk konusuyla ilgili yorum yapmak istedim.Ben tek çocuğum ve bu durumdan hiç memnun değilim.Hep anne babamı kaybetme korkusuyla yaşıyorum, onlara bişey olursa tek kalacağım.Teyze hala biryere kadar...Bende hep onlardan uzak tek başıma, dik durmaya çalışıyorum.Şimdi eşime sarıldım, sanki ona bişey olmayacak sonsuza kadar birlikte olacağız...Umut işte.
Neyse, bu konuda ciddi psikolojim bozuk. Uzun lafın kısası çocuklarınızı tek bırakmayın

sen ne kadar karamsarsın böyle sen tek basına olarak bır ınsan elbette ınsan bır gun yanlız kalıcak benımde 2 kardesım var ama varlarmı yoklarmı orasını bılmıyorum daha cok yoklar gıbı annemı gecen sene kaybettım babam kucukken vefat etmıs kendımıhayattan baya bır soyutlamıs durumdayım benım ıcın varlarsa var yoklarsa yok sallamıyorum
eşime gelınce aıle bağları oldukça kuvvetli 2 erkek kardesler asla ayrılamıyorlar saatlerce sevıgılı gıbı tel.konuyorlar anlatacak ne buluyorlar

şimdi bır kendıme bakıyorum gayet guzel kardeşsizde oluyorr hıcsorun degıl yanı benım ıcınkı onlar ıcınde öyle ama eşıme bakıyorum yok dıyorum ya kardeşsız olmaz dayabacagı olsun ben onların bağlarını örerım örer ayrılmazlar

yüzden canım önce ınsanın kendısı sonra başkaları kımseye bel bağlama heımız gıdıcez zaman dımdızlak şaşkınmı şakın ortada kalırsın arkanı dödugunde bel bağladığın kımse olmaz

acı tecrubeler dyelım buna olur mu

Canım çok geçmiş olsun yaşadığın çok zordur eminim ama bak bebişinde bişey yokmuş çok sevindim. Sağlıkla doğuralım inşallah

günaydın kızlar
ya şu kötü düşüncelerden biri beni kurtarsın lütfen
sürekli aklıma ya bebeğime bişi olduysa ya kalbi durduysa ya doktora gidince doktor bebeğin kalp atışı yok derse diye düşünmekten aklımı yitircem ya nasıl kurtulcam ben bundan

canım sibel hanıma yarın gidicem bende izne çıkacak demişsin kaç gün çıkacakmış benim kontroller yattımı yani üzüldüm bak şimdi

Yok canım 1. Si ben doğurmadan hiçbiyere gitmes 2. Si bayramda izin yapacakmış doğumları programları ona göre ayarladım diyor kontrollerini gönül rahatlıyla yaptırırsın bayrama denke gelen doğum olmadığı için bikaç günlüğüne izin yapıcam dedi sonra burdayım demişti zaten

Tatlım bende bi ara aynı senin gibiydim bi işaret bekler dururdum hep yaşadığına dair ama bu sadece kendini yıpratmana neden oluyo sanırım hormonal bişey ben hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar hep diken üstündeydim ama rahat davranmak lazımmış

35 haftalık gebe olarak sana şunu söyleyebilirim ki bende hep sen gibiydim hatta saçma sapan rüyalar görürdüm her kalp atışını duyduğumda dünyalar benim olurdu ilk süreç böyle başlıyor. Sonra herkes hareketlerini hissediyor ben niye hissedemiyorum diye sürekli sitem ederdim sürekli doktoruma ne zaman hareket edicek diye sorardım ama ilerleyen zamanlarda anladım ki öyle yapmamak lazımmış hiç yoktan kendimizi geriyoruz strese giriyoruz. Sizde böyle düşünün hamilelik bir süreç her anını dolu dolu farklı duygularla yaşayacağız.

Tatlım bende bi ara aynı senin gibiydim bi işaret bekler dururdum hep yaşadığına dair ama bu sadece kendini yıpratmana neden oluyo sanırım hormonal bişey ben hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar hep diken üstündeydim ama rahat davranmak lazımmış [/QUOTE]

valla bilmiyorum ki taaa 5v ağustosta gitcem doktora bana kalsa her hafta doktorda olayım
senin kız gelmiyor mu hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…