- Konu Sahibi cybernuran
-
35 haftalık gebe olarak sana şunu söyleyebilirim ki bende hep sen gibiydim hatta saçma sapan rüyalar görürdüm her kalp atışını duyduğumda dünyalar benim olurdu ilk süreç böyle başlıyor. Sonra herkes hareketlerini hissediyor ben niye hissedemiyorum diye sürekli sitem ederdim sürekli doktoruma ne zaman hareket edicek diye sorardım ama ilerleyen zamanlarda anladım ki öyle yapmamak lazımmış hiç yoktan kendimizi geriyoruz strese giriyoruz. Sizde böyle düşünün hamilelik bir süreç her anını dolu dolu farklı duygularla yaşayacağız.
valla bilmiyorum ki taaa 5v ağustosta gitcem doktora bana kalsa her hafta doktorda olayım
senin kız gelmiyor mu hala
Aynı bende öyleydim ya zaman geçmezdi kontrole gitmek için günler ne çabuk geçmiş bak doğurmak üzereyim :)))
Benim kızın keyfi yerinde ama tahminim 2-3 gün içinde doğacak yani doğsun artık yoksa suni sancı denicez :/
canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan alırsın kucağına amma nazlı şımarıkmış kızın gelmiyor :)
nuran ya sen bebek arabasını nasıl aldın ne kadara aldın ben pregonun travel sistem değişen 2li arabasını almaya karar verdim ama kararsız kaldım yatağını aldık park yatak olarak aldım
aynen kardeş duygusu bambaşka, inşallah oğlum rahatlıkla büyür 3 yaşına gelir ve biz ona bir kardeş verebilirizilkini kucağıma almadan tamda net konuşamıyorum , duygusal anlamda çok istiyorum ama bi bakalım zaman ne göstercek. 3 yaş çok ideal nurancım evet.
elifcim zor tabi artık haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz ve eskiden basit gelen şeyler artık zor görünüyor gözümüze, daha yorucu oluyor.
benim şuan hiçbir ağrım sancım yokher sabah ve akşam 1 er saat yürüyüş yapıyorum, bazen sadece sabah yada akşam yürüyorum yani mutlaka günlük yürüyüş var hayatımda ama hiç ağrı hissetmedim şuana kadar, hatta yürümeyince bi acaip hissediyorum şişmişim kaskatı kesilmişim gibi geliyor ama aramızda 5-6 hafta fark var cnm, belki senin haftalarında bende aynı olucam, 1 hafta bile okadar farkediyor ki
cnm bende 29 yaşındayım
maşallah sana hamileliğim boyunca pek misafir ağırladım diyemem...dikkat et kendine..yormamalısın...
Aynen ya bi bebişlerimizin tadına bakalım zaman koşullar uygun olursa 2. Yide yaparız :)
Benimde misafirim dün gitti canım ya düşün doğurmak üzereyim misafir ağırlıyorum doktorum 10 dk yürümeyle başla 45 dkya çıkar yeterli olur demişti yürüyüş yapmak iyi geliyor gerçekten yoksa ağrılar giderek artıyor maalesef :/
canım ben şimdiye kadar çocuk düşünmedim , gezmek istedim. gezdim de :) 4aydır istiyorum. tedavi için erken şimdilik.Amin güzel duaların için teşekkür ederim
sınıf branşım serikten gidiş geliş yapıyorum
hoşbulduk canım amin inşallah
İkinci çocuk konusuyla ilgili yorum yapmak istedim.Ben tek çocuğum ve bu durumdan hiç memnun değilim.Hep anne babamı kaybetme korkusuyla yaşıyorum, onlara bişey olursa tek kalacağım.Teyze hala biryere kadar...Bende hep onlardan uzak tek başıma, dik durmaya çalışıyorum.Şimdi eşime sarıldım, sanki ona bişey olmayacak sonsuza kadar birlikte olacağız...Umut işte.
Neyse, bu konuda ciddi psikolojim bozuk.Uzun lafın kısası çocuklarınızı tek bırakmayın
sen ne kadar karamsarsın böyle sen tek basına olarak bır ınsan elbette ınsan bır gun yanlız kalıcak benımde 2 kardesım var ama varlarmı yoklarmı orasını bılmıyorum daha cok yoklar gıbıannemı gecen sene kaybettım babam kucukken vefat etmıs kendımıhayattan baya bır soyutlamıs durumdayım benım ıcın varlarsa var yoklarsa yok sallamıyorum
eşime gelınce aıle bağları oldukça kuvvetli 2 erkek kardesler asla ayrılamıyorlar saatlerce sevıgılı gıbı tel.konuyorlar anlatacak ne buluyorlar
şimdi bır kendıme bakıyorum gayet guzel kardeşsizde oluyorr hıcsorun degıl yanı benım ıcınkı onlar ıcınde öyle ama eşıme bakıyorum yok dıyorum ya kardeşsız olmaz dayabacagı olsun ben onların bağlarını örerım örerayrılmazlar
yüzden canım önce ınsanın kendısı sonra başkaları kımseye bel bağlama heımız gıdıcez zaman dımdızlak şaşkınmı şakın ortada kalırsın arkanı dödugunde bel bağladığın kımse olmaz
acı tecrubeler dyelım buna olur mu
Anadolu hastanesinde nasıl doğurursan doğur 1.500 dediler paket programmış neyin paketiyse
günaydın kızlar
ya şu kötü düşüncelerden biri beni kurtarsın lütfen
sürekli aklıma ya bebeğime bişi olduysa ya kalbi durduysa ya doktora gidince doktor bebeğin kalp atışı yok derse diye düşünmekten aklımı yitircem ya nasıl kurtulcam ben bundan
Tam şımarık annesi gibi
Canım ben arabasını bebeji den aldım pierre cardin travel sistem 2li çok beğendiğim bi modeldi 850 tl filandı sanırım hem oto koltuğu var hem baston araba olabiliyor pratik bişey
Yatağını da ilke bebeden almıştım mobilya büyüyebilen bide taşınabilen bişeyler almak istiyorum aslında ama kararsız kaldım :s
Aynı bende öyleydim ya zaman geçmezdi kontrole gitmek için günler ne çabuk geçmiş bak doğurmak üzereyim :)))
Benim kızın keyfi yerinde ama tahminim 2-3 gün içinde doğacak yani doğsun artık yoksa suni sancı denicez :/
kızlar birisi bebek arabası sormuş...bizde eşimle bebek arabası travel sistem ve baston arasında çok kararsız kaldık...ama çevremde gördüğüm önce bebek arabası alınıyor sonra ağır ve hantal olduğu için bastona geçiliyor....bastonlarda genelde yeni doğana uygun olmuyor...bizde tek bir tane almayı düşündüğümüz için chico nun liteway bastonu aldık...yeni doğana uygun...350 lira fiyatı...baston aldıımız için ayrıca oto koltuğu aldık...ama nuran ın aldığı dikkatimi çekti..travel sistem ve ayrıca baston şeklindeymiş...onu görseydim bende düşünebilirdim...
cnm inşallah suni sancıya gerek kalmadan kızını kucağına alırsın...41. haftadasın değil mi? dr un ne kadar daha bekleyelim dedi..bu arada düzensiz sancıların hafif kasık ağrıların ne zaman başladı?açılman var mı? bebiş ne zaman kanala girdi?bende 39. haftaya girdim..38 . haftanın sonunda düzensiz sancilar ve bazen kasık ağrısı olmaya başladı..açılma yok..artık kucağıma almak istiyorum ve senin sabırsızlığını anlayabiliyorum...
kızlar birisi bebek arabası sormuş...bizde eşimle bebek arabası travel sistem ve baston arasında çok kararsız kaldık...ama çevremde gördüğüm önce bebek arabası alınıyor sonra ağır ve hantal olduğu için bastona geçiliyor....bastonlarda genelde yeni doğana uygun olmuyor...bizde tek bir tane almayı düşündüğümüz için chico nun liteway bastonu aldık...yeni doğana uygun...350 lira fiyatı...baston aldıımız için ayrıca oto koltuğu aldık...ama nuran ın aldığı dikkatimi çekti..travel sistem ve ayrıca baston şeklindeymiş...onu görseydim bende düşünebilirdim...
nurancığım neden 42haftanın sonuna kadar beklemiyor dr un...sanırım bayram öncesine geliyor.. o nedenle mi?
iyi geceler
bugün doğum fotoğrafçısına gittim görüşmeyeuzun uzun konuştuk, şuana kadar yaptığı çekimleri demo olarak sundu harika fotoğraflar vardı yaa içim gitti sabırsızlandım oğlumu kucağıma almak için
2 adet albüm var, birinde 55 diğerinde 50 foto. albüm kapakları vs farklı. 55 foto olan 650 tl , 50 foto olan 550tl(her ikiside doğum öncesi 8.ay civarı göbeğimiz kocamanken olan fotolardan başlıyor doğum anı ve daha sonra bebeğimiz 4-4.5 aylık oluncaya kadarki haline kadar devam ediyor )
birde albüm olmadan çektiği tüm fotoları (yaklaşık 200-250 tane) tıpkı albüme koyacakmış gibi shoplayıp düzenleyip cdye atıp veriyor. dediğim gibi bunda albüm yok, Cd var. bunun fiyatıda 450 tl
Fiyat çok iyi bence canım
Ben ilk aydan itibaren her ay aynı kıyafetli fotograf çektirdim karnım yavaş yavaş büyüyor görmelisiniz süper oldu :)))
şimdilik iyi görünüyor nurancım benimde hoşuma gitti , bakalım 2 fotoğrafçı daha var onlarla da bi görüşeyim ne fiyat vericekler çekim kalitesi kıyaslaması vs hangisi daha iyiyse onu tercih edicez.
internette görmüştüm bende video olarak yapmıştı yabancı bi çift , çok hoştu gerçekten göbeğin büyümesi falan
iyi geceler
bugün doğum fotoğrafçısına gittim görüşmeyeuzun uzun konuştuk, şuana kadar yaptığı çekimleri demo olarak sundu harika fotoğraflar vardı yaa içim gitti sabırsızlandım oğlumu kucağıma almak için
2 adet albüm var, birinde 55 diğerinde 50 foto. albüm kapakları vs farklı. 55 foto olan 650 tl , 50 foto olan 550tl(her ikiside doğum öncesi 8.ay civarı göbeğimiz kocamanken olan fotolardan başlıyor doğum anı ve daha sonra bebeğimiz 4-4.5 aylık oluncaya kadarki haline kadar devam ediyor )
birde albüm olmadan çektiği tüm fotoları (yaklaşık 200-250 tane) tıpkı albüme koyacakmış gibi shoplayıp düzenleyip cdye atıp veriyor. dediğim gibi bunda albüm yok, Cd var. bunun fiyatıda 450 tl
Aynen ya bizde öyle öZendik şirin bişey oldu :) bu arada sancılarım var biraz dua edin benim için sağ salim doğurayım kızımı
Aynen ya bizde öyle öZendik şirin bişey oldu :) bu arada sancılarım var biraz dua edin benim için sağ salim doğurayım kızımı
burdan da bir arkadaşım 650 liraya yaptırmıştı...hamileliğin son zamanları ve doğum sırası ile doğumdan sonra 3-4 aylık gibi fotolar...yanlış hatırlamıyorsam 650 liraya yaptırmıştı..bence çok güzel bir anı olur...
inşallah canım...her sancıda tetiktesindir...allahım hayırlı doğum nasip etsin....
Amin canım 10 dkya bir sancı giriyor hayırlısı umarım doğum sancısıdır :)şimdi biraz uyumaya çalışıcam hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?