Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

aynen hormonlarla ilgili bi durum sanırım inşallah geçer bide karnın çıkmadı diyolar acaba diyom gelişmiyo da o yüzden mi karnım çıkmıyor ayyy
kızlar bepanthol çatlak kremini kullanıyorum hamileler için olanını yanlız göğüslerimde kırmızı çatlaklar oldu çok fena alt tarafında tabii kremi sonra kullanmaya başladım ben kaşınıyolar batıyolar sizde nasıldı durumlar

valla bilmiyorum ki taaa 5v ağustosta gitcem doktora bana kalsa her hafta doktorda olayım
senin kız gelmiyor mu hala

Aynı bende öyleydim ya zaman geçmezdi kontrole gitmek için günler ne çabuk geçmiş bak doğurmak üzereyim :)))
Benim kızın keyfi yerinde ama tahminim 2-3 gün içinde doğacak yani doğsun artık yoksa suni sancı denicez :/

canım inşallah suni sancıya gerek kalmadan alırsın kucağına amma nazlı şımarıkmış kızın gelmiyor :)
nuran ya sen bebek arabasını nasıl aldın ne kadara aldın ben pregonun travel sistem değişen 2li arabasını almaya karar verdim ama kararsız kaldım yatağını aldık park yatak olarak aldım

Tam şımarık annesi gibi

Canım ben arabasını bebeji den aldım pierre cardin travel sistem 2li çok beğendiğim bi modeldi 850 tl filandı sanırım hem oto koltuğu var hem baston araba olabiliyor pratik bişey

Yatağını da ilke bebeden almıştım mobilya büyüyebilen bide taşınabilen bişeyler almak istiyorum aslında ama kararsız kaldım :s

evet canım ben daha hafiftim sen gibiyken ama git gide ayaklarım şişmeye belim ağrımaya başladı bebeğin tekmeleri bile sertleşiyor oğlum karete kid gibi 2,5 ay kaldı doğuma Allah'ın izniyle..bi de karnım çok yukarda midemi sıkıştırıyor sanırım 8. ayda aşağı iniyor bu karın otururken bile rahatsızım neyse canım gene de şükür halimize bunu bulamayan da var şikayet etmeyelim

cnm bende 29 yaşındayım

maşallah sana hamileliğim boyunca pek misafir ağırladım diyemem...dikkat et kendine..yormamalısın...

valla canım hamileyim demedim hep ayaktaydım hep misafir ağırladım doktorum sısrarla dinlen dedi ama napayım misafiri de seviyorum ama nolur bu aralar kimse gelmesinnn bu arada ben de 29 yaşındayım o nedenle beklemeden 2. bebeği de yapmak istiyorum bi de kız pırtlatsam tamamdır inşallah

anladım cnm o zaman stres yapma 1 yıl beklemen gerek yumurtlama tarihlerini takip et hatta yumurtlama testi al ben ilk kullanımda hamile kaldım sana da vesile olur inş.

tek çocuk olmak zordur eminim hele ki hastalık sağlık var..ama bazen arkadaşalr kardeşten de öte oluyor üzülme hayırlısı böyleymiş

evet çok haklısın Allah sabır versin

Anadolu hastanesinde nasıl doğurursan doğur 1.500 dediler paket programmış neyin paketiyse

hastane çok güzel ama :)) bi de erhan beydi sanırım senin doktorun doktorun da iyi..memorial da doğum 5.000 tlyi buluyor benim doktorumla anlaşma yapmışlar tanıtım için o nedenle 2.250 oldu..ama konforu ve bakımı muhteşem hayırlısı ile inşallah..

canım dün iftara gitmiştim eltimin annesine..eltimin kız kardeşi de hamile. böbreğine stent takmışlar sorun yaşamış..24 haftalık o da..bebek çok aşağıda duruyor heran doğum riski varmış..erken doğum yani..kız öyle zayıflamışki eşi de üzüntüden zayıflamış...anlattı akşam gece de rüyamda çocuğumu düşürüyordum etkisinde kalmışım kalbim sıkışıyordu ölcem sandım rüyamda uyandımki bebeğim karnımda kıpırdıyor..Allah sabır versin çok zor şey...aslında çok da pinpirikli olmamak lazım ben de senin gibiydima ma 25 haftadan sonra rahatladım 7. ayı doldurunca daha da rahatlıyorsun en azından doğsa da yaşama şansı var diye..bol bol dua et canım..Allah'a emanet hepsi..

araba çok pahalı ilke bebe de bana da gösterdiler dediğin gibi bişi..700 tl.ydi abooowww

cnm inşallah suni sancıya gerek kalmadan kızını kucağına alırsın...41. haftadasın değil mi? dr un ne kadar daha bekleyelim dedi..bu arada düzensiz sancıların hafif kasık ağrıların ne zaman başladı?açılman var mı? bebiş ne zaman kanala girdi?bende 39. haftaya girdim..38 . haftanın sonunda düzensiz sancilar ve bazen kasık ağrısı olmaya başladı..açılma yok..artık kucağıma almak istiyorum ve senin sabırsızlığını anlayabiliyorum...

kızlar birisi bebek arabası sormuş...bizde eşimle bebek arabası travel sistem ve baston arasında çok kararsız kaldık...ama çevremde gördüğüm önce bebek arabası alınıyor sonra ağır ve hantal olduğu için bastona geçiliyor....bastonlarda genelde yeni doğana uygun olmuyor...bizde tek bir tane almayı düşündüğümüz için chico nun liteway bastonu aldık...yeni doğana uygun...350 lira fiyatı...baston aldıımız için ayrıca oto koltuğu aldık...ama nuran ın aldığı dikkatimi çekti..travel sistem ve ayrıca baston şeklindeymiş...onu görseydim bende düşünebilirdim...

malesef canım aynen dedğin gıbı oluyor yatırılarbılır olmalı arabalar

Canım 2 hafta önce rahim ağzında yumuşama vardı ve açılma yoktu ama bebek 2-3 haftadır aşağıya indi son 1 haftadır resmen kucağıma oturmuş gibi :) 41. Haftadayım bu cumaya kadar beklicez umarım suni sancıya gerek kalmaz

Canım bulabilirsem link atayım sana bikaç arkadaşımda bu modeli kullanmışlar bebekleri arabaya ihtiyaç duymayana kadar yetiyor düşün 2. Bebeklerine bile kullananlar var okadar sene kullanıcam kaliteli bişey olsun istedik ve kullanışlı bakalım umarım memnun kalırız :)

nurancığım neden 42haftanın sonuna kadar beklemiyor dr un...sanırım bayram öncesine geliyor.. o nedenle mi?

Canım 42 hafta zaten önümüzdeki hafta perşembeye bitiyor hemen hemen sonuna kadar beklemiş oluyoruz cuma günü ne zaman suni sancı vericez ona karar verilecek sanırım tam bilemiyorum

iyi geceler

bugün doğum fotoğrafçısına gittim görüşmeye uzun uzun konuştuk, şuana kadar yaptığı çekimleri demo olarak sundu harika fotoğraflar vardı yaa içim gitti sabırsızlandım oğlumu kucağıma almak için

2 adet albüm var, birinde 55 diğerinde 50 foto. albüm kapakları vs farklı. 55 foto olan 650 tl , 50 foto olan 550tl (her ikiside doğum öncesi 8.ay civarı göbeğimiz kocamanken olan fotolardan başlıyor doğum anı ve daha sonra bebeğimiz 4-4.5 aylık oluncaya kadarki haline kadar devam ediyor )

birde albüm olmadan çektiği tüm fotoları (yaklaşık 200-250 tane) tıpkı albüme koyacakmış gibi shoplayıp düzenleyip cdye atıp veriyor. dediğim gibi bunda albüm yok, Cd var. bunun fiyatıda 450 tl

Son düzenleme:

Fiyat çok iyi bence canım
Ben ilk aydan itibaren her ay aynı kıyafetli fotograf çektirdim karnım yavaş yavaş büyüyor görmelisiniz süper oldu :)))

Fiyat çok iyi bence canım
Ben ilk aydan itibaren her ay aynı kıyafetli fotograf çektirdim karnım yavaş yavaş büyüyor görmelisiniz süper oldu :)))

şimdilik iyi görünüyor nurancım benimde hoşuma gitti , bakalım 2 fotoğrafçı daha var onlarla da bi görüşeyim ne fiyat vericekler çekim kalitesi kıyaslaması vs hangisi daha iyiyse onu tercih edicez.

internette görmüştüm bende video olarak yapmıştı yabancı bi çift , çok hoştu gerçekten göbeğin büyümesi falan

Aynen ya bizde öyle öZendik şirin bişey oldu :) bu arada sancılarım var biraz dua edin benim için sağ salim doğurayım kızımı

burdan da bir arkadaşım 650 liraya yaptırmıştı...hamileliğin son zamanları ve doğum sırası ile doğumdan sonra 3-4 aylık gibi fotolar...yanlış hatırlamıyorsam 650 liraya yaptırmıştı..bence çok güzel bir anı olur...

Aynen ya bizde öyle öZendik şirin bişey oldu :) bu arada sancılarım var biraz dua edin benim için sağ salim doğurayım kızımı

iyi düşünmüşsünüz canım ne güzel işte kızınıza gösterirsiniz ilerde ayyy hadi bakalım inşallah Allah kolaylık versin bi avazda inşallah canımm

evet cnm genel fiyat aralığı aynı sanırım en düşük 400 en yüksek 650 olur gibi geliyor. bakalım orta kıvam bişeyde karar vericez sanırım eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…