- Konu Sahibi cybernuran
-
Canim nasil oldu kasiklarin agriyordu?
o doguramayacak bız dokuz doguruyorsuz onun keyfı yerınde
Merhaba kızlar
bizim çıtı pıtı bir kızımız geliyor inşallahhh
Selam kızlar. Hamiş kıyafetlerinizi nerden alıyosunuz? Biz İlkem hamile giyime gittik, aldım bi kaç parça şey ama çooookk pahalı. Yine de çok güzel şeyler var amaaaa
herkese merhaba
bugün güne kötü başladık ama şuan gayet iyiyiz çok şükürsabah uyandım wcye gittim kanama gördüm ağlaya ağlaya doktoruma gittik hemen eşimle , çok şükür ki oğlumla ilgili bir durum değilmiş , vajinamda akıntıdan kaynaklı yaralar oluşmuş ve ince ince kanama yapmış akıntım çoktu ama kaşıntı koku vs yoktu, hiç beklemediğimiz birşeydi yani, 2 adet fitil ve vajinal yıkama jeli verdi doktorum hemen kullanmaya başladım. 5-6 gün yaraların iyileşinceye kadar devam edecektir kanaman sakin panik olma bunun bebeğinle yada hamileliğinle alakası yok , kadınsal hastalık yani hamile olmasanda başına gelebilirdi, sakin ol dedi okadar ağlıyordum ki muayenehaneye gittiğimde , hıçkıra hıçkıra Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın, ömrümden ömür gitti o 5dklık yolda
kızlar bugün medsstar topçulara ünal beye gittim...doğumu orda yapacağım...normal doğum istediğimi söyledim...nst de artk sancılar çıkmaya başladı...iki gündür kasıklarım ağrıyordu.sancım olmaya başladı için çok mutluyum...bebiş kanala girmemiş ama dr sancın olunca kanala girer dedi...yani beklemeye karar verdim...merak edenler için hastanenin doğum fiyatlarını paylaşıyorum...bu arada 2 hafta önce zam gelmiş...
normal doğum 900
epudurel doğum 1200( 2 hafta önce 1050)
sezeryan ne kadar dedim oda aynı dedi 1200 sanırım spinal sezeryan onu anlayamadım..
epudurel sezeryan 1400 lira...
eski özel dr um eski diyorum bu hafta gitmedim ona spinal sezeryan için benden aynı hastanede yapmak için 2700 istemişti...yani rahat kendisi 1500 alacakmış....
o leke cıkarıcala ne seftalıyı ne demır ilacı lekesını hıc bır haltı cıkamrıyor :)tatlırüya çok tşk ederim cnm
nasılsınız kızlarbugün e-bebek ziyareti yaptık eşimle oğluşumuza birkaç bişeyler aldık. babay&me sıvı deterjan ve leke çıkarıcı aldım, alan yada kullanan var mı? :26:
o leke cıkarıcala ne seftalıyı ne demır ilacı lekesını hıc bır haltı cıkamrıyor :)
boşuna aldık desenizeneyseki fiyatı uygun bişey arada kullanırım yinede
o demir ilacı ne nalet ır sey bılıyormusunuz dökuldumu kumasa at gıtsın kıyafetı at gıtsın kan lekesı gıbı kalıyor koltuklarımı değiştirdim ben onun yüzünden
yok canım hamile değilim...İstanbul'da oturuyorum fakat eşim Antalyalı...tatil amaçlı gideceğiz ve orda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Ağustos ayında...ama hastane konusunda hiç bir bilgim olmadığı için biraz tereddütteyim açıkçası...Siz hamilesiniz sanırım...Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah
hadi ya :26: ben hap olarak kullanıyorum oyüzden şurup versiyonunu görmedim hiç :26: iyiki de görmemişim
canım bebeklere damla sekılde verıyorsun ama ne nalet bır sey kullanınca anlayacaksın
Bende aranıza yeni katıldım.Bu topiği görünce çok sevindim.Antalya merkezde oturuyorum.Daha önce bebeğimin kalbi durduğu için 2 aylık hamileliğim kürtajla sonlandı.Bu hamileliğimde daha emin ellerde olayım diye Ali Fuat Şengöre gidiyorum.Ama onun odasında uzun durmak çok zor, adam yoğun..
Neyse anneler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Bende aranıza yeni katıldım.Bu topiği görünce çok sevindim.Antalya merkezde oturuyorum.Daha önce bebeğimin kalbi durduğu için 2 aylık hamileliğim kürtajla sonlandı.Bu hamileliğimde daha emin ellerde olayım diye Ali Fuat Şengöre gidiyorum.Ama onun odasında uzun durmak çok zor, adam yoğun..
Neyse anneler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
Hosgeldin canim.kac haftalik bebisin?ali fuat 2 yil once yilin doktoru secilmisti.ama cok uzun sure kapilarda randevu saatini bekleyenler oldugunu duydum.mart ayinda arkadasim dogum yapti vitalede.ali fuat dı doktoru.cok memnundu.sen memnunmusun?
Memnunum canım.Evet çok bekliyoruz oraya giderken 2 saati gözden çıkarıyoruz.Benim bebiş 13. haftasının içinde.
Ya arkadaşın normal doğum mu yaptı?Doğum fotoğrafçısı var diye duydum doğru mu?
Arkadasim sezeryan oldu.dogum fotografcisini bilmiyorum canim.sadece bebisin 1 tane fotosunu vermsler.sanirim kendin ayarliyorsun disardan.
Ben de bugün o doktorun ismini duydum canım
Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?