- Konu Sahibi cybernuran
-
hayırlısı cnm.. düzensiz .sancılarım cuma gününden beri oluyor..gün içinde bazen hafif hafif kasık ağrım oluyor..sanki adet olacakmış gibi nst de hafif düzensiz sancım çıkmıştı..ama açılma yok..kanalada girmemiş. o nedenle sanırım senin gibi 41-42. haftayı bekleyeceğim...eşimde diyor ki o kadar beklersek bebişin kilosundan dolayı seni sezeryana alırlar diyor... çevremizdekilerde akıl veriyor normal diye diretme diyorlar...aslında diretmiyorum sadece keyfi olarak yaptırmak istemiyorum....cnm daha önce sanırım konuşmuştuk dr un kimdi?hangi hastanede?sanırım özeldi...
Aynen canım ya milletin ne dediğine aldırış etme bana herkes akıl vermeye çalışıyor :) benim doktorum sibel sürmen usta özel muayenehanesi varbende keyfimden sezeryan olmak istemiyorum doktorumda aynı fikirde o nedenle bekliyoruz
ne güzel cnm. normal doğum için destekleyen bir dr...çoğu dr sezeryan daha kolay ve fiyatı daha iyi diye sezeryana yönlendiriyor
Aynen canım ya normal doğumun ne kadar süreceği belli değil sibel hanım ben bi defasında 24 saat hastamın yanından hiç ayrılamadım filan dedi bide gece gündüzü de yok normal doğumda gece suyun gelse hemen gelmek Zorunda :/ öyle olunca da çoğu doktorun işine gelmiyer sezeryana yönlendiriyor
nurancığım doğumu en yakın sen varsın sana sorayım dedim...bebek şekeri ,çikolatası yaptırdın mI?Birde bebişi taşımak için biz sadece puset(oto koltUĞu) aldık...sen ne yaptın?
Bebek şekeri hazır canım sadece tarih yazılacak onuda doğum olunca yarım saate hallederiz dediler şekercide bekliyor :) taşımak için bizde oto koltuğu kullanıcazşuan sancım baya var doğurabilirim belli olmaz
Bebek şekeri hazır canım sadece tarih yazılacak onuda doğum olunca yarım saate hallederiz dediler şekercide bekliyor :) taşımak için bizde oto koltuğu kullanıcazşuan sancım baya var doğurabilirim belli olmaz [/QUOTE
hayırlısıyla cnm.hadi nazlı cimcime gel artık.....her sancıda umutlanıyorsundur..benimde bir kaç gündür arada kasıklarım ağrıyor sancım oluyor diye bu kadar basit sancıda seviniyorum senin heyacanını sabırsızlığını tahmin bile edemiyorum...
Canim siklastimi sancilarin?
hayırlısıyla cnm.hadi nazlı cimcime gel artık.....her sancıda umutlanıyorsundur..benimde bir kaç gündür arada kasıklarım ağrıyor sancım oluyor diye bu kadar basit sancıda seviniyorum senin heyacanını sabırsızlığını tahmin bile edemiyorum...
10 dkya bir geliyor tam olarak belim de ağrıyor karnımda doğum sancısımı acaba sibel hanımı arasammı bilemiyorum :s
İnşallah hepimiz sağlıcakla doğururuz
10 dkya bir geliyor tam olarak belim de ağrıyor karnımda doğum sancısımı acaba sibel hanımı arasammı bilemiyorum :s
İnşallah hepimiz sağlıcakla doğururuz
Selam kızlarAntalya'da keçe malzemesi nerde bulabilirim acaba?
Gercek dogum sancilari 10 dakikaya bir gelirmis ve Kasilmalari elinle hissedermissin.karnina dokununca.ole okumustum.biraz daha bekle bakalim.
cnm bence kesinlikle ara ....en azından yönlendirir...saat geç oldu rahatsız etmeyeyim diye düşünme...sonuçta senin doğumunu oda bekliyor...yada en yakın tıp merkezi hastaneye gidip doğum başlamış mı diye kesin öğrenip dr una öyle de haber verebilir sin...
Kasılmaları elimle hissediyorum canım bekliceö bakalım biraz daha :/
Doktorum herşeyden önce bana haber ver kaç olursa olsun ben seni yönlendiririm demişti ama bilemiyorum :/
Canim benim sibel hanim rahatsiz olur diye cekinme.ben gece 12 lerde 1 lerde cok aradim sibel hanimi.ilk dogumumda.sonucta dogum bu.oda aramani solemis bak.
Ya çekindim biraz iyice artarsa dayanamicak gibi olursam yada suyum nişanım gelirse aricam :/
Ya çekindim biraz iyice artarsa dayanamicak gibi olursam yada suyum nişanım gelirse aricam :/
Aa hadi ya hayırlısı olsun canımben çok memnunum çok iyi bir doktor gerçekten öyle insanın içini çok rahatlatıyor ve çok güzel takip ediyor mesela test yaptırıyosun direk kendisi arayıp telefonda testin sonucunu söylüyor 7-24 her zaman ne olursa olsun arayabiliyorum inşallah sen de çok memnun kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?