Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Nuranımmmm nerelerdesin inşallah doğurmuşsundur bir avazda kolayca haberlerini bekliyoruz ...

Kızlar canım çok sıkkın dün kontrolüm vardı bebişim 2 haftada 600 gr almış şuan 2.900 gr. Doktor normal doğum olmayacak gibi görünüyor dedi çünkü normal doğum için 5-6 hafta beklemem lazım çok şaşırdım ve üzüldüm

ben ikisini de kullanıyorum.ferro sanol u kahvaltıdan 2 saat sonra kullanıyorum, arkadaşım aç karnına içerken çok sıkıntı çektiği için.Eleviti de gün içinde aklıma geldiği zaman

üzülme canım neden üzülüyorsun sağlıklı olsunda nasıl gelırse gelsın önemlı lan bu degilmidir

Ben anlamadım tatlım, normal doğum için bebeğin belli bir kiloda mı olması gerekiyormuş?

Canım niye üzülüyosun ya bebeğin sağlıklı olsunda..en önemlisi o...benim yengem normal diye diretti çocuk içerde boğuldu çatısı darmış çıkamamış kuzum o nedenle hayırlısını iste canım benim..en önemlisi bebişinin sağlığı

canım ben ferro sanol ve magnezym kullanıyorum..elevit kullanmadım hiç..ferro sanolun yan etkisi çoktu bende 5. ayıma gelene kadar o nedenle doktorum kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi..hep öyle aldım bende..vitaminler yan etki yapmaz diye biliyorm cnm onu da gün içinde alabilirsin

Mrb canim sibel hanim benim 7 yildir doktorum.ilk dogumumdada ona gitim dogumumu o yaptrdi.simdi de allah izin verirse o yapicak.suana kadar hic suphem olmadi.hep memnun ayrildim yanindan.24 saat arayabilirsin.sende memnun kalmissin.ne guzel.

Doğru söylüyorsun canım önce sağlık diyorum artık bir an normal düşünürken sezeryan diyince garip oldum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

Doğru söylüyorsun canım önce sağlık diyorum artık bir an normal düşünürken sezeryan diyince garip oldum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

canım doktorum bana bebeğin kilolu olacak dese ben hiç düşünmem normal riskini de almam..sezeryan olurdum samimiyim bu konuda..önemli olan bebişlerimiz ayrıca şimdiki sezeryanlar da oldukça eğlenceli geçiyor arkadaşım güle oynaya yaptı doğumu sezeryanla hem de kendi istedi 3.500 kiloydu çocuk..valla iyiki de yaptırmışım dedi..ertesi gün eve geldim işimi yaptım dedi..yani aklına kötü şeyler getirme anne olucaz inşallah bi şekilde sağlıklı olalım da

Canım ben çok beyaz tenliyim birincisi iz kalmasından korkuyorum birde malum sezeryan göbeğini eritmesi biraz zor tombiş bir anne olarak kalmak istemem ama nasip böyleymiş diyorum bayramdan hemen sonra randevum var o zamanki duruma göre kararımızı beraber vericez dedi . İnşallah arkadaşının doğumu gibi bir doğum nasip olur banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…