- Konu Sahibi cybernuran
-
Arkadaşlar gyno ferro sanol ve elevit kullananlar varmı yan etkileri çok diye okumuştum sizin kullanma şekliniz nasıl ben gyno ferro sanol demir hapını sabah aç kullanıyorum bugün başladım daha eleviti akşammı kullanayım ıkısı bırden kullanılacakmı bilgisi olanlar yardım edermi lütfen....
Kızlar canım çok sıkkın dün kontrolüm vardı bebişim 2 haftada 600 gr almış şuan 2.900 gr. Doktor normal doğum olmayacak gibi görünüyor dedi çünkü normal doğum için 5-6 hafta beklemem lazım çok şaşırdım ve üzüldüm
Kızlar canım çok sıkkın dün kontrolüm vardı bebişim 2 haftada 600 gr almış şuan 2.900 gr. Doktor normal doğum olmayacak gibi görünüyor dedi çünkü normal doğum için 5-6 hafta beklemem lazım çok şaşırdım ve üzüldüm
üzülme canım neden üzülüyorsun sağlıklı olsunda nasıl gelırse gelsın önemlı lan bu degilmidir
Ben anlamadım tatlım, normal doğum için bebeğin belli bir kiloda mı olması gerekiyormuş?
Kızlar sabaha kadar bekledim gece de sancılar devam etti şimdi doktora gidicez hepinizden dua bekliyorum
Kızlar sabaha kadar bekledim gece de sancılar devam etti şimdi doktora gidicez hepinizden dua bekliyorum
Arkadaşlar gyno ferro sanol ve elevit kullananlar varmı yan etkileri çok diye okumuştum sizin kullanma şekliniz nasıl ben gyno ferro sanol demir hapını sabah aç kullanıyorum bugün başladım daha eleviti akşammı kullanayım ıkısı bırden kullanılacakmı bilgisi olanlar yardım edermi lütfen....
İnşallah canım benim içime sindi şimdilik çok şükür kartını verdi cep telefonum 24 saat açık istediğinde ara dedi oysaki doğuma daha çok daha ilk aylarımdayım başka doktor olsa rahatsız edilmemek için söylemez doğuma yakın söyler.Muayenehaneside çok ferah tertemiz
Canım niye üzülüyosun ya bebeğin sağlıklı olsunda..en önemlisi o...benim yengem normal diye diretti çocuk içerde boğuldu çatısı darmış çıkamamış kuzum o nedenle hayırlısını iste canım benim..en önemlisi bebişinin sağlığı
Doğru söylüyorsun canım önce sağlık diyorum artık bir an normal düşünürken sezeryan diyince garip oldum. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
canım doktorum bana bebeğin kilolu olacak dese ben hiç düşünmem normal riskini de almam..sezeryan olurdum samimiyim bu konuda..önemli olan bebişlerimizayrıca şimdiki sezeryanlar da oldukça eğlenceli geçiyor arkadaşım güle oynaya yaptı doğumu sezeryanla hem de kendi istedi 3.500 kiloydu çocuk..valla iyiki de yaptırmışım dedi..ertesi gün eve geldim işimi yaptım dedi..yani aklına kötü şeyler getirme anne olucaz inşallah bi şekilde sağlıklı olalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?