- Konu Sahibi cybernuran
-
Canım ben çok beyaz tenliyim birincisi iz kalmasından korkuyorum birde malum sezeryan göbeğini eritmesi biraz zor tombiş bir anne olarak kalmak istememama nasip böyleymiş diyorum bayramdan hemen sonra randevum var o zamanki duruma göre kararımızı beraber vericez dedi . İnşallah arkadaşının doğumu gibi bir doğum nasip olur banada
Kızlar canım çok sıkkın dün kontrolüm vardı bebişim 2 haftada 600 gr almış şuan 2.900 gr. Doktor normal doğum olmayacak gibi görünüyor dedi çünkü normal doğum için 5-6 hafta beklemem lazım çok şaşırdım ve üzüldüm
Ben anlamadım tatlım, normal doğum için bebeğin belli bir kiloda mı olması gerekiyormuş?
dualarımız seninle...senin için hemen dua ettim cnm..güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar sabaha kadar bekledim gece de sancılar devam etti şimdi doktora gidicez hepinizden dua bekliyorum
Mrb canim sibel hanim benim 7 yildir doktorum.ilk dogumumdada ona gitim dogumumu o yaptrdi.simdi de allah izin verirse o yapicak.suana kadar hic suphem olmadi.hep memnun ayrildim yanindan.24 saat arayabilirsin.sende memnun kalmissin.ne guzel.
kızlar bir saat önce nuran ın dr unu randevu almak için aradım ve dr un doğumda olduğunu öğrendim....nuran danda ses seda yok...allahım tek avazda kucağına almak nasip olsun....
cnm ultrasyon değerleri değişiklik gösterebiliyor...100/10 +ve - yanılma payı var..baştan beri takibi yapan dr umu sezeryana yönlendirdiği için değiştirdim...37+5 iken kilosunu 3.650 kafa çapıda bir hafta önden gidiyor seni haftaya sezeryana alalım iri bebek dedi...bu arada çatı kontrolü yapmıyor ve nst ye bağlatmıyor...iki arkadaşım onda kendi istekleri ile sezeryan yaptı. onlara da iri bebek deyip bebişler 3.500 ancak doğmuştu..vede fiyatı çok isteyince eledim...geçen hafta 4 dr la görüştüm...kimine göre kilo 3450 kimine göre 3.600dü...tahminim şimdi bu hafta 3.500-3.600 civarı..bir tanesi alttan muaynede etti.. normal doğurabilirmişim...kafa çapı bir hafta önden gidiyor ama normal doğuma engel değilmiş...bu sefer yeni geçtiğim dr un haftaya tam 40 haftamda yurtdışında olduğunu öğrendim...yeni bir dr bakıyorum...son ana kadar gelişim takip edilmesini istiyorum ...ama bebiş kilo alıyor tekrar sezeryan gerek denilirse diretmem ...
o nedenle araştır tek bir dr a bağlı kalma...sezeryan 1 saatlik iş ve parası iki katı o nedenle birçok dr. sezeryan istiyor...
evet cnm ..kimi dr 3.800den sonra kimisi 4.000gramdan sonra riske atmak istemiyor ve bencede çok haklılar ve sezeryan öneriyorlar...
dualarımız seninle...senin için hemen dua ettim cnm..güzel haberlerini bekliyoruz...
bu hafta sonu ondan randevu alıp gitmek istiyorum.. ilk doğum normal miydi?nasıl geçti?
Benim oglum hic donmedi.son ana kadar.birde hamilelige bagli
Tansiyon sorunum vardi.oyuzden doktorum sezeryana aldi.ama cok rahat gecti.yani sezeyanda ole cok korkunc bisey degil.oneririm sibel hanimi
Benim oglum hic donmedi.son ana kadar.birde hamilelige bagli
Tansiyon sorunum vardi.oyuzden doktorum sezeryana aldi.ama cok rahat gecti.yani sezeyanda ole cok korkunc bisey degil.oneririm sibel hanimi
Allah kimseyi darda bırakmasın...mecbur kalınca herşey normal geliyor insana...hayırlısını istemek gerek.. normalde zorlanırsak mecburen sezeryan olacak..önemli olan sağlığımız yerinde olsun
Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcaklaçok doğru canım..allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin...bende keyfi sezeryan olmak istemiyorum...zorunluluk durumunda bebişimi riske atmam..
Allah kimseyi darda bırakmasın...mecbur kalınca herşey normal geliyor insana...hayırlısını istemek gerek.. normalde zorlanırsak mecburen sezeryan olacak..önemli olan sağlığımız yerinde olsun
hafta sonuna randevumu aldım...saat 10.da ünal beye saat 11.15 de sibel hanıma randevu aldım...sekreteriyle biraz konuştum..normal doğum düşündüğümü son anda dr umu değiştirdimi 39. haftamda olduğumu ve dr un ne zaman izne çıkacağını sordum...sekreteride yarın dr un olacağını o zaman aramamı söyledi...gitmeden önce telefonda görüşeceğiz...
hiiiç tasalanma bak aynı arkadaş 75 ile hamile kaldı 105 ile doğurdu ondaki hamile karnını ben kimsede görmedim ikiz değil beşiz taşıyor sanırdın görseydin..sezeryan da olunca kesin birkaç yıla gitmez karnı diyordum kızı bi gördüm aaaa o da nekarnından eser yok..hem de 20 günlüktü bebeği o zaman...bol bol su içti ve yürüdü evde hiç durmadım diyordu...doktor bi temizlemiş o kadar güzel yapmıştı dikişi eser yok sadece kırışık gibi görünüyor..valla bravo dedim doktoruma aynı doktora gidiyoruz yani o bünye meselesi canım ayrıca etrafımda hiç sezeryan yaptırıp göbeği kalan yok hepsi manken gibiler..sen rahat ol ben rahatım o konuda...zaten biz ne dersek diyelim hayırlısı olucak bişekilde..
cnm ultrasyon değerleri değişiklik gösterebiliyor...100/10 +ve - yanılma payı var..baştan beri takibi yapan dr umu sezeryana yönlendirdiği için değiştirdim...37+5 iken kilosunu 3.650 kafa çapıda bir hafta önden gidiyor seni haftaya sezeryana alalım iri bebek dedi...bu arada çatı kontrolü yapmıyor ve nst ye bağlatmıyor...iki arkadaşım onda kendi istekleri ile sezeryan yaptı. onlara da iri bebek deyip bebişler 3.500 ancak doğmuştu..vede fiyatı çok isteyince eledim...geçen hafta 4 dr la görüştüm...kimine göre kilo 3450 kimine göre 3.600dü...tahminim şimdi bu hafta 3.500-3.600 civarı..bir tanesi alttan muaynede etti.. normal doğurabilirmişim...kafa çapı bir hafta önden gidiyor ama normal doğuma engel değilmiş...bu sefer yeni geçtiğim dr un haftaya tam 40 haftamda yurtdışında olduğunu öğrendim...yeni bir dr bakıyorum...son ana kadar gelişim takip edilmesini istiyorum ...ama bebiş kilo alıyor tekrar sezeryan gerek denilirse diretmem ...
o nedenle araştır tek bir dr a bağlı kalma...sezeryan 1 saatlik iş ve parası iki katı o nedenle birçok dr. sezeryan istiyor...
Haklısın tatlım doktorum direk sezeryan demedi zaten durumuna bakıcam eğer hızlı kilo devam ederse normal doğuramayabilirsin dedi ayın 12 sinde randevum var bakalım ne dicek eğer sezeryan derse bikaç doktora daha gideyim. İçimi rahatlattınız valla
Canim sibel hanim bayramda izne cikacak bildigim kadariyla.sen simdi 39. Haftadasin.bayrama 15 gun var.sibel hanim gitmeden dogumun olur senin.bence.38.haftada dogum yapmistim ben. Oglumu.ama son zaman anne karninda 1 gunun bile yarari var.
Kızlar açılma yok sancı var :/ her an doğabilir dedi beklemeye aldı o nedenle eve geldim doğuramadım yani :))
Kızlar açılma yok sancı var :/ her an doğabilir dedi beklemeye aldı o nedenle eve geldim doğuramadım yani :))
evet cnm bayramda çıkacakmış...bayramın olduğu hafta 41. haftam olacak ....nuran gibi 41. haftayı beklersem daha telaş olurum...beklerken bebiş kilo almaya devam eder 41. haftada 4kg yaklaşır benim tosun...bu seferde o kadar bekledim kilosundan dolayı sezeryana alırlar yada zor bir doğum olur diye korkuyorum...inşallah 10 gün içinde doğumum olur..
birde herkes arıyor doğum oldumu ? hayır diyorum ne zaman diyorlar?bir bilsem... benim tembel sıpam ne zaman teşrif ederse diyorum...
bir de eşime soruyorlarmış doğum ne zaman diye..eşimde bekliyoruz diyince ..nasıl yani ne zaman doğacağını bilmiyor musunuz diyorlarmış...yaa..allah aşkına normal doğumun zamanı mı olur ki bilelim...
Ay canim dogurmussundur diye dusunmustum.ofmedemydn?yoksa subel hanim kendi yerindemi muayne etti?
cnm hoş geldin...bebişle kesin gelirsin diye bekliyordum... suni sancı vermedi mi?nişan yada suyun geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?