- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.081
Canim gecmis olsun.komsumda 8 aylik hamile.oda suan hasta cok oksuruyor.gecen gordum mahvolmus kadin.doktora gitmis oksurmekten sanci giriyormus.kasiliyirmus.nezaman randevun sibel hanimda? İstersen bi gorun.bol bol
Dinlen.
ben de grip olmuştum acaba ondanmı oldu hemen sonra kasılmalar başladı hapşırıp durdum hep
Canim doktoruna soylemismiydin?oksurmeyi duydum ama hapsirmayi bilmuyorum.
Kızlar sabah 7de doğum gerçekleşti toplam 3 saat sancıyla epidural normal doğum yaptım anlatıcam detayları hepinize dua ettim gece
Kızlar sabah 7de doğum gerçekleşti toplam 3 saat sancıyla epidural normal doğum yaptım anlatıcam detayları hepinize dua ettim gece
Canim gecmis olsun.komsumda 8 aylik hamile.oda suan hasta cok oksuruyor.gecen gordum mahvolmus kadin.doktora gitmis oksurmekten sanci giriyormus.kasiliyirmus.nezaman randevun sibel hanimda? İstersen bi gorun.bol bol
Dinlen.
Teşekkürler Canım ciğerlerim mahvoldu tek kelimeyle karnım ağrıyo artık o derece konustum sibel hanımla telefonda önerilerini sundu ama bi anda ilaçsız evdeki uyguladığım şeylerle geçmiyo işte meret yarın randevum var aslında daha öncede gelebılırsın dedi ama izin alamıyorum 6 da cıkıyorum sibel hanıma yetişmem mümkün değil mecbur beklicem yarını .
Merhaba arkadaşlar ben de antalya hamişlerindenim. 13 haftalığım şimdi ve medical park'ta fatma seda hanıma gidiyorum sizce nasıldır? bir kaç gün içinde tekrar muayeneye gidicem ve sanırım 2'li tarama testi de yapılacak.
Bu arada henüz alışverişe başlamadım ama konu başlarında alışverişlerde bahseden arkadaşlar olmuş bebek arabalarıyla ilgili bir kaç yere baktım da karar veremedim hem kullanışlı hem bebek için rahat hem de katlandığında az yer kaplasın istiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar ve alışverişini tamamlamış arkadaşlar öneride bulunabilir mi?
Dikişlerim var ağrım var evet ama evladın kokusu başkaymış :) insank başkalaştırıyormuş :) çok teşekkür ederim kızlar doğum hikayemi yazıcam en yakın zamanda tatlırüya da dün doğum yaptı sağlıcakla aldı bebeğini çok şükür sizleri seviyorum darısı sizlere inşallaaah
Dikişlerim var ağrım var evet ama evladın kokusu başkaymış :) insank başkalaştırıyormuş :) çok teşekkür ederim kızlar doğum hikayemi yazıcam en yakın zamanda tatlırüya da dün doğum yaptı sağlıcakla aldı bebeğini çok şükür sizleri seviyorum darısı sizlere inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?