Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canim gecmis olsun.komsumda 8 aylik hamile.oda suan hasta cok oksuruyor.gecen gordum mahvolmus kadin.doktora gitmis oksurmekten sanci giriyormus.kasiliyirmus.nezaman randevun sibel hanimda? İstersen bi gorun.bol bol
Dinlen.

ben de grip olmuştum acaba ondanmı oldu hemen sonra kasılmalar başladı hapşırıp durdum hep

Kızlar sabah 7de doğum gerçekleşti toplam 3 saat sancıyla epidural normal doğum yaptım anlatıcam detayları hepinize dua ettim gece

Canim doktoruna soylemismiydin?oksurmeyi duydum ama hapsirmayi bilmuyorum.

sen deyince aklıma geldi canım cuma günü gidince sorucam

Kızlar sabah 7de doğum gerçekleşti toplam 3 saat sancıyla epidural normal doğum yaptım anlatıcam detayları hepinize dua ettim gece

ayyyy ne güzel yaa gözün aydın canım darısı bizlere inşallh..doğum hikayeni bekliyorum :)

canım ne mutlu sana 9 ayın özlemi bitti şükürler olsun rabbim bizede nasip etsin kızını kokulu kokulu öp muahhh. bu arada benimde kızım olacagı kesinleşti bi prensesde benden geliyo

Canim gecmis olsun.komsumda 8 aylik hamile.oda suan hasta cok oksuruyor.gecen gordum mahvolmus kadin.doktora gitmis oksurmekten sanci giriyormus.kasiliyirmus.nezaman randevun sibel hanimda? İstersen bi gorun.bol bol
Dinlen.

Teşekkürler Canım ciğerlerim mahvoldu tek kelimeyle karnım ağrıyo artık o derece konustum sibel hanımla telefonda önerilerini sundu ama bi anda ilaçsız evdeki uyguladığım şeylerle geçmiyo işte meret yarın randevum var aslında daha öncede gelebılırsın dedi ama izin alamıyorum 6 da cıkıyorum sibel hanıma yetişmem mümkün değil mecbur beklicem yarını .

Canim bende bahar ayinda hasta oldum.oksuruk degil ama.bogaz enfeksiyonu.atesler icinde yandim resmen.atesde hic iyi degil gebelikte.mecburen antibiyotik kulkndim.benimde bugun saat 2de randevum. Tekrar gecmis olsun.dikkat et kendine yorma cok fazla.bol sivi al.

Dikişlerim var ağrım var evet ama evladın kokusu başkaymış :) insank başkalaştırıyormuş :) çok teşekkür ederim kızlar doğum hikayemi yazıcam en yakın zamanda tatlırüya da dün doğum yaptı sağlıcakla aldı bebeğini çok şükür sizleri seviyorum darısı sizlere inşallaaah

Ay canım çok sevindim :) Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.Prensesin seni üzmeden normal gelmiş.Çok duygulandım....

Hoşgeldin canım.Senin doktorunda arkadaşım doğum yaptı, memnundu

tatlırüya da sezeryanla doğum yapacaktı, o da sağlıkla çıkmıştır inşallah.Sanırım bebeğinle uğraşmaktan foruma giremiyor :)

Canim gozun aydin.annelik bambaska bir duygudur.o acilarin hepsi gecicek.allahin izniyle.

ayy canım ne güzel ya allahım sizi ayırmasın canım belki yeri ve zamanı degil ama onu karnında hissetmek gibi bi duygu varmı bi anda karnından eline geliyo karnın bomboş oluyo nasıl bi duygu

Kizlar ya acil bisi sorucam.afedersiniz ama iki gundur sulu sekilde ishalim yarin doktor randevum var ya boyle olan var mi agrim yaada atesim yok sadece bu durum var napiim ne yiyim.haslanmis patates falan mi

Selam arkadaşlar bende Antalya'dan hamiş:) medstar gökbay elpek'e gidiorum yarında ikili tarama testim var :) burdan birbirimizle görüşüp öneriler alabilir çok iyi olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…