- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.061
100 tl.canım
kızlar çok sağoln hala ara ara oluyor ama o günkü kadar değil bebeğim de aşağılamış biraz. ilaç alıyorum arada annem ve kayınvaldem geliyor yemekleri vs. yapıyorlar çok korkuyorm nolur dua edin..kasılmalae anlaşılmayacak gibi değilki canım resmen yamuluyor karnım sıkıyorlar sanki bir tarafa toplanıyor..
ok sağol canım..bu arada kızlar 26.haftasında kasılması olanların kasılması sıkmıydı? mesela günde kaç kereydi? merak ettim ve sonradan geçtimi
Teşekkür ederim canım :) yarın son inşallah yarın gece artık bebeğim göbüşümde değil kucağımda olur
kuzum benım sağlıkla gelsınde ada lena koynunuzda yatırırınız ılk sabah normal olursa karnında yoklugunu bıle ararsın:)
iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli forumu tam takip edemedım umarım iyisinizdir .aramıza yenı katılanlar olmus hosgeldınız aramıza
Çoook yoğun gunler yaşıyorum misafirin biri gunduz gitti dun akşama yenısı geldi cok az zamanda bakabılıyorum o yuzden cogu seyden haberım olmuyor
Kızlar nuranın dogumu gerceklestı annede bebek cok ıyı şükür kurtuldu arkdaşımız bugun sabah 7 ogum olmus nasıl oldugu konusu bende bılmıyorum henüz aramadım
Kızlar nuranın dogumu gerceklestı annede bebek cok ıyı şükür kurtuldu arkdaşımız bugun sabah 7 ogum olmus nasıl oldugu konusu bende bılmıyorum henüz aramadım
Kızlar günaydın 4 gündür öksürükten uyuyamıyorum karnım çok ağrıyor bebeğime bir zararı olurmu bu öksürüğün daha önce geçirmiş olanınız varmı?
O kadar hasta isen bir doktora görün derim belki sakıncası olmayan seni rahatlatacak bir ilaç verir. Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz arasında 4 gün varmış hangi doktora gidiyorsun ve memnun musun?
Kızlar günaydın 4 gündür öksürükten uyuyamıyorum karnım çok ağrıyor bebeğime bir zararı olurmu bu öksürüğün daha önce geçirmiş olanınız varmı?
Canım bende kışın grip oldum herhangi bir zararı olmadı benim bebişime. Bol meyve ve sıvı tüket en kolay öyle atlatılıyor çünkü. Çok geçmiş olsun.
Canım teşekkür ederim yapıyorum dediklerini sende öksürük varmıydı peki?
Vardı canım çok öksürüyordum. bol bol dinlen adaçayı sakın içme düşük riskine sebep oluyor dediler bana hep bende içmedim. Birde ben çok çorba içtim yazın zor ama tavsiye ederim. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Çok ama çok geçmii olsun canımçok iyi dinlenmen lazım sol tarafına yat hep uzan bol bol . Benim o haftalarda günde 3-4 defa olurdu maksimum kasılma çok şiddetli değildi ama bazen 1 bazen hiç olmazdı çok geçmii olsun tekrar
bende senin gibi durmadan misafir alıyordum şimdi çok pişmanım çok dikkatli ol lütfeniyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli forumu tam takip edemedım umarım iyisinizdir .aramıza yenı katılanlar olmus hosgeldınız aramıza
Çoook yoğun gunler yaşıyorum misafirin biri gunduz gitti dun akşama yenısı geldi cok az zamanda bakabılıyorum o yuzden cogu seyden haberım olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?