Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

cyberburan gözün aydın cnm :)) darısı bize inşallah..

Kızlar ben bugün doktora gittim kasılmalar hafiflemiş 16 sında tekrar çağırdı...ilaç ve yatışa devam (

cyberburan gözün aydın cnm :)) darısı bize inşallah..

Kızlar ben bugün doktora gittim kasılmalar hafiflemiş 16 sında tekrar çağırdı...ilaç ve yatışa devam (

Teşekkür ederim canım :)
Darısı size inşallah en yakın zamanda normale döner herşey canım senin için

Bende onu aldim netten.sicak su torbasini kullaniyormusun suan?

Yok canım kullanmıyorum sıcak su torbasını .

Nurancım hayırlı uğurlu olsun prensesin Allah uzun ömürler sağlıklar versin Allah sana bağışlasın:) İnan okurken gözlerim doldu inşallah ben ve buradaki arkadaşlarda senin gibi güzel ve kolay bi doğum yaparız :)

Aile olmak...Çok güzel canım, ikinizinde sağlıklı olmanıza sevindim.Allah sizinle birlikte bebeğinize uzun ömürler nasip etsin

Merhabalar.Daha gecen ay yazmistim bende anne olmak istiyorum dye buraya.Bu hafta basinda hamile oldugumu ogrendikkkk:):)Daha cok yeni.Keseyibile gormedim dahaInsallah hersey olumlu ilerlerrrr.....

Merhabalar.Daha gecen ay yazmistim bende anne olmak istiyorum dye buraya.Bu hafta basinda hamile oldugumu ogrendikkkk:):)Daha cok yeni.Keseyibile gormedim dahaInsallah hersey olumlu ilerlerrrr.....

Merhaba hosgeldin.ne guzel taze hamile.allah saglicakla kucaginada almak nasip etsin?neresindensin antalyanin?

nurancım prensesin resmini ne zaman görebilcez :)

Canım en kısa zamanda yüklicem :) hep telefondan giriyorum yapamadım o yüzden bilgisayardan girince yollarım :)

Çok teşekkür ederiz :)İnşallah siZde kolaylıkla doğum yaparsınız

Aile olmak...Çok güzel canım, ikinizinde sağlıklı olmanıza sevindim.Allah sizinle birlikte bebeğinize uzun ömürler nasip etsin

Amin canım :)) darısı sizlerin başına :)

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasil etsin :)))

Cevap yazdim canim:)

canim gittinmi doktora?nasil bebis?

Tamam canım aldım msjını.Doktora gittim öksürmekten bebek biraz aşağı inmiş dedi dinleneceksin bol bol dedi 3 hafta sonra tekrar gidicez benim düşük riskim olduğu için zaten hiç bir iş yapmıyorum sürekli yatıyorum evde akşamları ve hafta sonları hafta içide iş yerinde olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum nolur dua edin 3 haftaya kadar herşey yoluna girşin inşallah.

Canim doktorunda dedigi gibi bol bol dinlen.onemli olan bebisin ve senin sagligin.cok dikkat et.3 hafta sonra muaynenemi olucan tekrar.cd aldinmi?

Canim doktorunda dedigi gibi bol bol dinlen.onemli olan bebisin ve senin sagligin.cok dikkat et.3 hafta sonra muaynenemi olucan tekrar.cd aldinmi?

3 hafta sonra kontrol var bakalım o zamana kadar dinlencem.Yok o üzüntüyle cd falan sormadım ama yine kağıt olarak verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…