Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canlarimm henüz 4 haftalik hamileyimm muhabbetlerinizi günlerdir takip ediyorum yanliz üzülerek bişey sormak istiyorum eşim esnaf bağkurunu yatiramiyo dolayisiyla sosyal güvencemiz yok her ay özele gitmek bizi sıkıntıya sokabilir biliyorumki çok araştiriyosunuz bende henuz bu konuda çok cahilimm antalyada devlet hastanelerinde beni yonlendirebilecgnz ilgili merhametli bi doktor varmi yardimci olursaniz cok ama cok sevinirimm ((

ayparcam sen nerde oturuyorsun? Bulusma gun ve saatini sana uydururuz .eftelya bugun haber veririm sanaaksama

ayparcam sen nerde oturuyorsun? Bulusma gun ve saatini sana uydururuz .eftelya bugun haber veririm sanaaksama

Tmm canim çoook saolll arastrma hastansne gittim odasndaki küçük ultrasonla bakti kese gözükmedi bide çok acele ettiriyo büyük ultrasona yonlendirdi taaa 10 şubata gün verdii sabirsiz ve kafam çok karışık şu anda (((

Canım öncelikle hayırlı olsun diyorum Allah yardımcın olsun ayrıca...araştırma hastanesinde Mehmet Karacan var hem iyi bi doktordan hemde ilgili durumunu anlatırsan yardımcı olabilir die düşünüyorum...ayrıca aile hekimlikleri de ücretsiz muayene kan tahlili yapıyor 8. Haftanda gidip kaydını yaptır ikili üçlü tarama testlerini orda ücretsiz yaptırabiliyorsun kan tahlili vs diğer testleri kalp atışlarımızda dinleyebilirsiniz oraya gittikçe bunuda bi araştır istersen

maddi ya da manevi sorumluluk almak istemeyenler var ya da çocuk sevmeyenler psikolojik sorunlari olanlar.... bi suru yakinan arkadaslarr var topiklerde

Aile hekimliklerinde ultrason falanda varmi kuzummm

cnm gittim ben arastirmaya onur beye gittim istedigim tahlilleri yapti fena degildi ama personel hep erdem beye gidermis sorulara hep cevap verirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…