- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.741
hiç kimmse tansiyon sorunu yaşamıyor anladığım kadarıyla neyse size iyi hamilelikler diliyorum...
Kizlar ben cocuk doktoru ariyorum tavsiyelerinizz
olimpos hastanesi levent karagöz ü tavsiye ederim
Teşekkür ederim arkadaşım internette arastirdik epey ve sonunda akdeniz şifada mehmet kenan şen e karar verdik ve gittik güler yüzlü ilgili bi doktordu tavsiye ederim herkese
rica ederim canım.istediğin gibi bi dr bulmana sevindim.bende gebelik takibim için akdeniz şifaya gidiyorum.
Halil beye mi Ertuğrul beye mi benim doktorum da halil beydi cok memnundum
ertuğrul beye gidiyorum.ilk hamileliğimdede ona gidiyodum doğumumuda onda yapmıştım.
ben de ertuğrul beye gidiyorum haftaya randevum var ilk doğumunuz normal miydi sezeryan mı? doğum şeklini kaçıncı haftada konuştunuz?
Ben de Antalyadayim. Hamis degilim ama ikinci cocugu istiyorum. Bir oglum var. Sağlıkla bebislerinize kavusmanizi diliyorum.
Hosbuldum. Konyaaltindayim
Memnun oldum ayparcam. Allah bagislasin. Ne guzel arka arkaya az yas farkiyla kardes yapmissin kızına. Allah saglikla kucaklamani nasip etsin. Benim oglum var 7 yasinda. Esim istemedi hic ikinciyi.bende buaralar cok istiyorum. Ikna ettim gibi gibi :) calisincada pek guvenrmiyo insan. Hayirlisi olsun artık.bende güllükteyim.27 aylık bi kızım var,21+5 ikinci kızıma hamileyim :)
rica ederim canım.istediğin gibi bi dr bulmana sevindim.bende gebelik takibim için akdeniz şifaya gidiyorum.
Teşekkür ederim arkadaşım internette arastirdik epey ve sonunda akdeniz şifada mehmet kenan şen e karar verdik ve gittik güler yüzlü ilgili bi doktordu tavsiye ederim herkese
Halil beye mi Ertuğrul beye mi benim doktorum da halil beydi cok memnundum
tansiyon sorunun mu var canım.benimde ara ara tansiyonum düşüyor,baş dönmesi,vücutta karıncalanma,bayılma hissi yaşıyorum
baştan beri normal doğum istiyodum.hatta sancıyla hastaneye gitmiştim.ama beklenmeyen sorunlar çıkıp bebeğimin kalbi durunca acil sezeryana alınmak zorunda kalmıştım.
Memnun oldum ayparcam. Allah bagislasin. Ne guzel arka arkaya az yas farkiyla kardes yapmissin kızına. Allah saglikla kucaklamani nasip etsin. Benim oglum var 7 yasinda. Esim istemedi hic ikinciyi.bende buaralar cok istiyorum. Ikna ettim gibi gibi :) calisincada pek guvenrmiyo insan. Hayirlisi olsun artık.
benim yüksek çıkıyordu bir hafta önce şimdi ilaçla düzeldi ama tehlikeli olduğunu duydum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?