Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Merhaba kizlar ben araniza yeni katildim şuan hamileyim 5 yada 6 haftalık haftam belli değil ve su islerinde oturuyorum benim gibi yeni hamile olan varmi aranizda birbirimize destek olalim.

ben de ertuğrul beye gidiyorum haftaya randevum var ilk doğumunuz normal miydi sezeryan mı? doğum şeklini kaçıncı haftada konuştunuz?

baştan beri normal doğum istiyodum.hatta sancıyla hastaneye gitmiştim.ama beklenmeyen sorunlar çıkıp bebeğimin kalbi durunca acil sezeryana alınmak zorunda kalmıştım.

Ben de Antalyadayim. Hamis degilim ama ikinci cocugu istiyorum. Bir oglum var. Sağlıkla bebislerinize kavusmanizi diliyorum.

bende güllükteyim.27 aylık bi kızım var,21+5 ikinci kızıma hamileyim :)
Memnun oldum ayparcam. Allah bagislasin. Ne guzel arka arkaya az yas farkiyla kardes yapmissin kızına. Allah saglikla kucaklamani nasip etsin. Benim oglum var 7 yasinda. Esim istemedi hic ikinciyi.bende buaralar cok istiyorum. Ikna ettim gibi gibi :) calisincada pek guvenrmiyo insan. Hayirlisi olsun artık.

rica ederim canım.istediğin gibi bi dr bulmana sevindim.bende gebelik takibim için akdeniz şifaya gidiyorum.

tam soracaktım halil bey mi ertuğrul bey mi diye ertuğrul bey miş

Teşekkür ederim arkadaşım internette arastirdik epey ve sonunda akdeniz şifada mehmet kenan şen e karar verdik ve gittik güler yüzlü ilgili bi doktordu tavsiye ederim herkese

bende c.tesi ilk defa gittim kenan beye ve çok beğendim bundan sonrası içinde kesinlikle çocuk dr kendisine devam edeceğim.

Halil beye mi Ertuğrul beye mi benim doktorum da halil beydi cok memnundum

merhaba arkadaşım senden bir ricam var özelden de cevap verebilirsin
ben 35+6 haftalık hamileyim şuanda doktorunun halil bey olduğunu yazmışsın. doğum şeklin ve en önemlisi doktorun tavrı hastaya bakışı nasıldı şuana kadar devam ettiğim doktorumla ilgili çelişkilerim var ve haftasonu halil bey negatif değildi
eğer konyaaltında doğum yaptıysan hastane hakkındaki yorumlarına da ihtiyacım olacak ama öncelik doktorla ilgili söyleyeceklerinde umarım mesajımı geç olmadan görürsünnnnnnnnnn

baştan beri normal doğum istiyodum.hatta sancıyla hastaneye gitmiştim.ama beklenmeyen sorunlar çıkıp bebeğimin kalbi durunca acil sezeryana alınmak zorunda kalmıştım.

Anladım canım benim de bu hafta kontrol var ben sezeryan istiyorum bazı sebeplerden dolayı, acaba doktorum normal diye üsteler mi merak ediyorum. İstemediğim halde çatı muayenesi yapar mı?

amin canım sağol.hayırlısıyla oğluna bi kardeş gelir inşallah.tek olmasın bi kardeşi olsun bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…