- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.761
hoşgeldin nerde oturuyosun?
bende güllükteyim.27 aylık bi kızım var,21+5 ikinci kızıma hamileyim :)
amin canım sağol.hayırlısıyla oğluna bi kardeş gelir inşallah.tek olmasın bi kardeşi olsun bence :)
benimde bi kaç kere yüksek çıktı canım.özellikle tuz tüketimini en aza indir.hergün ölçtürme imkanın varsa günlük tansiyon takibi yap ve sonuçları not et.
Anladım canım benim de bu hafta kontrol var ben sezeryan istiyorum bazı sebeplerden dolayı, acaba doktorum normal diye üsteler mi merak ediyorum. İstemediğim halde çatı muayenesi yapar mı?
tam soracaktım halil bey mi ertuğrul bey mi diye ertuğrul bey miş
bende c.tesi ilk defa gittim kenan beye ve çok beğendim bundan sonrası içinde kesinlikle çocuk dr kendisine devam edeceğim.
merhaba arkadaşım senden bir ricam var özelden de cevap verebilirsin
ben 35+6 haftalık hamileyim şuanda doktorunun halil bey olduğunu yazmışsın. doğum şeklin ve en önemlisi doktorun tavrı hastaya bakışı nasıldı şuana kadar devam ettiğim doktorumla ilgili çelişkilerim var ve haftasonu halil bey negatif değildi
eğer konyaaltında doğum yaptıysan hastane hakkındaki yorumlarına da ihtiyacım olacak ama öncelik doktorla ilgili söyleyeceklerinde umarım mesajımı geç olmadan görürsünnnnnnnnnn
selam arkadaşım biz de 7. ayda değiştirdik doktoru tavsiye üzerine halil beyei gittik.Gayet ilgili güleryüzlü bi doktor.Her gittiğinde kendini tanıtmak zorunda kalmıyorsun ki önceki doktor öyleydi.Doğum şeklim sezeryan oldu ama doğum tarihimden sonra 5 gün daha bekledik normal doğum olur belki diye.Daha bebek kanala bile girmemiş boşuna artık beklemeyelim dedi ve sezeryanla aldı.Doğum sırasında da pozitif güler yüzlüydü.Doğumu konyaaltında yapmıyor daha teşkküllü olduğu için varsaktaki hastanelerinde yapıyor.ordaki hastane de fena değil.Yani bi ofm odaları gibi değil ama devlet hastaneleri kadar da kötü değil.Halil beyi tavsiye ederim ben.Başka aklına takılan bişey olursa da sorabilirsin :)
Evet kontrole konyaaltina gidiyordum.sadece doguma gittim oraya.acil durum icin endiselenme cunku ne zaman arasak acti halil bey telefonumuzu.2 gece kaldik.dogumdan hemen sonra değilde yanlis hatirlamiyorsam ertesi gun cocuk doktoru geldi kontrole.asilari isitme testi de yapildi.oyyyy valla içime su serptin cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim
odalarına falan çok takılmıyorum inan hastanenin sadece bana ve bebeğe olan ilgi alaka
önemli yanlış ya da ters giden bir durumda acil müdahale tabii ki de şart.
birde eğer gördüysen ebeler ve davranışları nasıldı, hastane de kaç gün/gece kaldın ?
bebek doktoru bebeği gördü mü ? doktor kontrolünde konyaaltına mı geldin halil beye ?
aslında konyaaltındaki hastane evime de yakın keşke orada da doğumhane olsaydı
dedim bir an ama bir gece falansa çok da dert değil
bugün bir defa daha kendi dr gideceğim ve duruma göre karar vereceğim
çünkü artık kritik zamanlar kesin kararım bugün netleşecek
senin aklına gelen bir şey var mı bana söylemek istediğin ayrıca
Merhaba kızlar arada topiğinize bakıp okuyup çıkıyorum, ben de OFM'de Derya hanıma gidiyorum son 3 seferdir, bir kaç kişiden methini duymuştum normal doğum yanlısı olduğu için son aylarda doktorumu değiştirme pahasına ona gitmeye başladım. bir kızım olacak inşallah ama 35. haftada yan duruyordu fıstığım bu Cuma kontrolüm var umarım dönmüştür de doktor değiştirdiğime değer.
benim de OFM'ye gidenlere bir sorum olacak, hiç anestezi uzmanını araştırdınız mı? normal doğum yapabilirsem epidural olmasını istiyorum, onun için de anestezi uzmanı çok önemli malum.
Çok sevindim bu habere :) sezeryan da olsa spinal anestezi olur zaten, o anı yaşamak lazım :) iyi dileklerin için çok sağol, sne güzel 4 aylık olmuşsunuz :) biz de görürüz inşallah o günleriMrb canim oncelikle saglicakla kucagina alirsin inslah bebisini.bende ofmede spinal anestesi oldum.4 ay once.anestezi uzmani armagan beydi doktorum agarmagan beyin cok iyi oldugunu soylemisti.
Çok sevindim bu habere :) sezeryan da olsa spinal anestezi olur zaten, o anı yaşamak lazım :) iyi dileklerin için çok sağol, sne güzel 4 aylık olmuşsunuz :) biz de görürüz inşallah o günleri
Tesekkur ederim canim.allah sanada yasatsin ogunleri.ilk bebisinmi?
Evet ilk bebeğim, heyecan dorukta :) Dört gözle kizimi bekliyoruz
Bende Antalyadanim henuz cok yeni hamileyim 4 haftalik ve sag kasigimda batma agrilar var doktorum normal dedi ama bilmiyorum benimle ayni durumu yasayanlar varmi :)
Hayirli ugurlu olsun bebisin. İlkmi? Benimde ilk zamanlar cok agrim olmustu.bebek tutunuyor oradaki baglar geriliyor demisti doktorum.bol bol dinlen canim.
Evet ilk bebegim doktor normal dedi dayanilmiycak gibi degil zaten cok hafif bacagimla kasigin birlestigu yer bilmiyorumki:) hayirlisi kontrolumde bakalim ne cikicak🙊🙊🙊
Hic bisey olmaz korkma cNim.normal seyler bunlar.
Ins canim oyle umuyorum
2. Bebeğime hamileyim :) 25. Haftadayım , herkese sağlıklı bebişler diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?