- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.861
sagol cnm hayatımda hic 40 lı kilolara dusmemiş ben eridim bittim hala kusuyorum 3 ayı da doldurdum ama nafile hepimize Allah kolaylık versinHayırlı olsun canım bebişin. Bende hamileliğimin başlarında tam 7 kilo verdim. Merak etme bebiş etkilenmiyor.
Esmetim ben lütfiye hanımdan memnunum tavsiye üzerine gittim zaten
Antalya'dan hamiş arkadaşlarım 35+3 haftalık hamileyim hepberaber mutlu sona ilerleyip tecrübelerimizi paylaşalım mı? :)
merhaba arkadaslar;sayfaları hızlıca okumak istedim ama yetişemedim.ne güzel sohbetiniz.ben de serik'te yaşıyorum hamile olduğumu yeni öğrendim.
ilk doğumumu gümüşhane devlet has.yaptım.ama doktorum özeldi.çok iyiydi.tüm korkularımı anlar;hassas davranırdı.(çatal denilen aletten korkumu bilirdi ve sedyede muayene ederdi.)bebeğimi 40 günlükken doğum sonrası kaybettim.
doktor fobim var.çok korkuyorum.iletişim kurabileceğim beni anlayabilecek;geçiştirmeyecek bir doktora ihtiyacım var.gidiş geliş yapıcam.mesafeleri de bilmiyorum tabi.zahmet olmazsa bana fikir verebilir misiniz?tek istediğim düzgün iletişim.anlayış.
Merhaba canim oncelikle cok gecmis olsun basin sagolsun.2.hamileliginde hayirli ugurlu olsun.ben sana kendi doktorumu tavsiye ederim bu alanda kesinlikle harika bir uzman.iletisimi super.sibel sürmen usta.
Hangi hastanede cnm bu doktor
Ozel kendi yeri var
Ucret olarak pahali biyer mi peki
150 tl di muayne ucreti canim ozamanlar.ben 5 ay oldu dogum yapali.
Bu arada kontroller için 45 TL ve spinal sezeryan ile doğum içinde herşey dahil 1150 Tl ödedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?