- Konu Sahibi cybernuran
-
- #1.841
Sizede geçmiş olsun sizin neden yattı
evet kadın doğum olarak hastane olarak ıyı ama yenidoğanıda iyiydi ama cocuk dr bes para etmez daha adam benım cocgumun nasıl beslendiğine bakmadan elindekı promosyon kagıtlarını elıme sıkıstırdı gaz ilacından sampuana kadar sacma sapan seyleri elıme kbır tomar kagıt tutusturdu .Önce benım çocugumun sağlığına bır bak salak adam dmı ama şimi medicalparkda Ebru Temel'e gıdıyorum benım kızımında dr aynı zamanda memnunuz suanda
Sizede geçmiş olsun sizin neden yattı
evet kadın doğum olarak hastane olarak ıyı ama yenidoğanıda iyiydi ama cocuk dr bes para etmez daha adam benım cocgumun nasıl beslendiğine bakmadan elindekı promosyon kagıtlarını elıme sıkıstırdı gaz ilacından sampuana kadar sacma sapan seyleri elıme kbır tomar kagıt tutusturdu .Önce benım çocugumun sağlığına bır bak salak adam dmı ama şimi medicalparkda Ebru Temel'e gıdıyorum benım kızımında dr aynı zamanda memnunuz suanda
Canim benim kizimin dogustan 12parmak bagirsaginda dArlik varmis dogdugu gunden beri kusuyordu.yisuf bey 10 gun yogun bakimda bulamadi teshisi koyamadi.ordan aldik anadolu hastanesinde yenidogana yatirdik daha ilk saat teshisi koydu dktorumuz hemn ameliyat oldu rabbime sukur simdi cok saglikli.ama
Cok zor gunler gecirdik.aynen ofmenin cocuk bolumu 5 para etmez benim
Elimede tutusturdu ayni seyleri.
canlarım ikinizin kuzuşlarına da gelmiş geçmiş olsun.. furtti inşallah kuzun izellin kuzusu gibi hemencik iyileşir..
doğumu iyi mi peki OFMnin çocuk doktorundan bir cacık olmaz anladığım kadarıyla da..
Arkadaslar merhaba ben de antalyadan
Dun adet gunumdu hic bir zaman adet gecikmesi yasamadim . Umut etmek de istemiyorum sonra uzuluyorum. Esim 2 ay once varikosel ameliyati oldu ve ben hamilemiyim acaba
Cok Tesekkur ederim canim.rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.inanki cok cok zor.ofm nin dogum katı ebeler hemsireler super.zaten benim doktorum disardandi.oyuzden doktorlarini tanimiyorum.sadece cocuk doktoruyla muhatap olduk.onuda begenmedim.
Teşekkür ederım canım ofm kadın dogum dr derya hanım iyi senı iyi yönlendıren tatmın eden bir dr Ebelerınden bır tanesi hariç cok ıyıyd benım cocgumun böyle sıkıntı cekmesıne sebeb oldu onun harıcınde pek bır sey göremedım kötü dıyecek kadar yoğun bakım üniteside gayet titiz temiz hemşireler bebeklerle cok ıyı ilgilenıyorlarcanlarım ikinizin kuzuşlarına da gelmiş geçmiş olsun.. furtti inşallah kuzun izellin kuzusu gibi hemencik iyileşir..
doğumu iyi mi peki OFMnin çocuk doktorundan bir cacık olmaz anladığım kadarıyla da..
Teşekkür ederım canım ofm kadın dogum dr derya hanım iyi senı iyi yönlendıren tatmın eden bir dr Ebelerınden bır tanesi hariç cok ıyıyd benım cocgumun böyle sıkıntı cekmesıne sebeb oldu onun harıcınde pek bır sey göremedım kötü dıyecek kadar yoğun bakım üniteside gayet titiz temiz hemşireler bebeklerle cok ıyı ilgilenıyorlar
merhaba bende antalyalı hamişlerden 11 hafta 5 gunluk gebeyim ama kilo kaybediyorum durmadan cunku cok kusma ve bulantım var malesef
Hoşgeldin ayparçam bebişin nasıl iyidir inşallah annelik nasıl gidiyor canım
merhaba bende antalyalı hamişlerden 11 hafta 5 gunluk gebeyim ama kilo kaybediyorum durmadan cunku cok kusma ve bulantım var malesef
Akdeniz şifa da doğum yapan var mıı bade hanıma giden bu ay ona gidicem kısmetse ofmden vazgeçtim
Komsum bade hanimda normal dogum yapti memnun kaldi.neden ofm den vazgectin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?