Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Canim benim kizimin dogustan 12parmak bagirsaginda dArlik varmis dogdugu gunden beri kusuyordu.yisuf bey 10 gun yogun bakimda bulamadi teshisi koyamadi.ordan aldik anadolu hastanesinde yenidogana yatirdik daha ilk saat teshisi koydu dktorumuz hemn ameliyat oldu rabbime sukur simdi cok saglikli.ama
Cok zor gunler gecirdik.aynen ofmenin cocuk bolumu 5 para etmez benim
Elimede tutusturdu ayni seyleri.

canlarım ikinizin kuzuşlarına da gelmiş geçmiş olsun.. furtti inşallah kuzun izellin kuzusu gibi hemencik iyileşir..
doğumu iyi mi peki OFMnin çocuk doktorundan bir cacık olmaz anladığım kadarıyla da..

Arkadaslar merhaba ben de antalyadan
Dun adet gunumdu hic bir zaman adet gecikmesi yasamadim . Umut etmek de istemiyorum sonra uzuluyorum. Esim 2 ay once varikosel ameliyati oldu ve ben hamilemiyim acaba

canlarım ikinizin kuzuşlarına da gelmiş geçmiş olsun.. furtti inşallah kuzun izellin kuzusu gibi hemencik iyileşir..
doğumu iyi mi peki OFMnin çocuk doktorundan bir cacık olmaz anladığım kadarıyla da..

Cok Tesekkur ederim canim.rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin.inanki cok cok zor.ofm nin dogum katı ebeler hemsireler super.zaten benim doktorum disardandi.oyuzden doktorlarini tanimiyorum.sadece cocuk doktoruyla muhatap olduk.onuda begenmedim.

Arkadaslar merhaba ben de antalyadan
Dun adet gunumdu hic bir zaman adet gecikmesi yasamadim . Umut etmek de istemiyorum sonra uzuluyorum. Esim 2 ay once varikosel ameliyati oldu ve ben hamilemiyim acaba

Canim hosgeldin.yarinda bekle sonra direk kan testi yaptir.insallah melegin seninledir.bizede yaz mutlaka.

Teşekkür ederım canım ofm kadın dogum dr derya hanım iyi senı iyi yönlendıren tatmın eden bir dr Ebelerınden bır tanesi hariç cok ıyıyd benım cocgumun böyle sıkıntı cekmesıne sebeb oldu onun harıcınde pek bır sey göremedım kötü dıyecek kadar yoğun bakım üniteside gayet titiz temiz hemşireler bebeklerle cok ıyı ilgilenıyorlar

teşekkür ederim canım cevabın için.. Kuzun nasıl oldu.. doktora gidecektiniz?? :26::26::26:

merhaba bende antalyalı hamişlerden 11 hafta 5 gunluk gebeyim ama kilo kaybediyorum durmadan cunku cok kusma ve bulantım var malesef

Hosgeldin canim.hayirli olsun bebisin.ben de tam 5 ay cikardim bulanti koku hassasiyeti cok cektim.kiloda kaybettm.ama hic korkma bebisin etkilenmiyor bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…