Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

canımm yaaa nasıl sevindim anlatamam.gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darııs bizlere.

sağol canm benim inşallah sağlıklı sıhattli eline ayağına kavuşturur.inşallah allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin

çk sağol canım değerim 70 dondurulmuş emriyolara göre harika dedi.o ikinci testimde yAni çarşamba belli olacakk

merhaba tupu öncelikle hayırlı uğrulu olsun allah tamamına erdirsin.ben antalya tüp bebek merkezinde kemal beyin hastasıyım geçtiğimiz çarşamba test günümdü benimde sonuç pozitif 117 çıktı hcg değerim cuma günü ve bugünde tekrar ettik testler bugün değerim ise 1042 çıktı seda hanım kontrol ediyordu bizi ve herşeyin çok güzel olduğunu söyledi ayın 30 una randevu verdiler.burdan kemal beyin tüm ekibine hepsine sevgiler saygılar.umarım seninlede tanışır görüşürüz.tekrar tebrik ederim senide.daha iyi haberlerini almayı bekliyoruz...

çok sağol canım.senndemi dondurulmuş emriyomuydu.sennde hayırlı olsu n canım.saat kaçta ordaydın canımmm

yok dondurulmuş embiroyalarım duruyor 2 tane artık onları sonra kullanaırız inaşşalh.bugün merkezde yaptırmadım canım kan testini manavgatta olduğum için buraya gelmene gerek yok orda yaptır bize faks çek dediler.çok mutluyuz allahım herkese nasip etsin inşallah.test sonuçların tekrarlanınca yine haber et belki aynı günde yolumuz düşer ve tanışırız allahım kucağımıza almayı nasip etsin canım senin adınada çok sevindim inan.sevgiler...

kızlar tedaviniz sıranızda estrofam kullanan oldumu yada ben şöle anlatayım bugun adetimin 8. gunu normalde bitmesi lazım ama bitmedi az az gelior hasan beyde bugun estrofam verdi sizde kullandınızmıı yada benim gibi yaşayanınız varmı

günaydın arkadaşlar
ne güzel ya böyle pozitif sonuçları görmek bizim gibi yola yeni başlayacak olanlar için umut oluyor.allah isteyen herkese içindede bizlere nasip etsin.
melony bu konuda hiç bilgim yok ama yolunda gitmeyen bişey olsa doktorlar söylerdi.estofam ne içn kullanılıyor adeti kessin diyemi.inşallah herşey yolunda gider ve sende bize bu mutlu haberi veririsin canım.

gunaydın kızlarrrr

herhalde canım anlamadım bende ama sanki azcık azaldı leke tarzına dönüştü gibi ama hala devam ediyo

melonycim günaydın benimde bu konu hakkında bi bilgim yok canım ama bişi olsa doktorlar söler mutlaka takma sen kafana

günaydın kızlar.tupuscum naptın dün 2.testini yaptıracaktın.inşallah sevincin ve değerin ikiye katlamıştır canım.haberlerini bekliyouz bizi merakta bırakma.
kızlar sizler nasılsınız.melony adetin bittimi.inşallah senin içinde herşey yolundadır canım

canım 110 çıktı biraz düşük ama yükselme var bebiş yavaş yavaş tutunuyo dediler ama biraz sorun oluyo tabi düşük olması pazar günü belli olacak herşey çoookk dua edinn dün çok ağladım çok üzüldüm inşallah bebiş benimlerdirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…