o arkadaşın amannn kerdeşinn ben oluyorum herhallevet hasan bey için öle diyolar murat bey daha cana yakınmış bakalımm
ne güzel demek 2.ciyi şubat tatilinde deniyeceksin diğer topikte bir arkadaşım var daha doğrusu kardeşim gibi diyebilirim oda ozamanda başlıyacak oraya inşallah ikinizde güzel sonuçlar alırsınız bu sefer bebişiniz sıkı sıkı tutunurrr..belkide arkadaş olursunuz arkadaşımla kim bilirbu arada antalyada mı yaşıyorsun misafirhanede kalmıyacaksın sanırım değil mi?
Herkese selamlar ben uzaktan sizleri takip ediyorum hamile olan arkadaşları kutluyorum,negatif sonuç alanlarda inşallahh en yakın zamanda güzel haberler verirler..her iki sonuçta bizler için herşey bu yolda aracıdır..
Bende doğum kontrol hapına başladım doktorum murat bey 24 eylülde tedavim başlıyor kısmetse istanbuldan antalyaya gideceğim inşallah emeklerimizin karşılığını rabbim bebeklerimizle mükafatlandırır..
o arkadaşın amannn kerdeşinn ben oluyorum herhallcanım benimmm evet bende ocak şubat gibi bu merkezde başlıyorum. gülenle aynı zamanlarda olacak tedavilermiz ..inşallah denk gelirde tanışırız kkendisiyle
Allah bu yolda emek harcayan kimsenin emeğini boş çevirmesin
tedavin hayırlı olsun canım güzel sonuçlarla dönersin inşallah antalyamızdanbenimde ilk denemem negatifti ikinciyi ocak şubat gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım
benimde o dönemlerde olacak hayırlısıyla inşalah kısmet olursa tanışırız belki gülen ve ben ilk denememizi negatif aldık ha birde jakobi var onunda bebişi tutundu ama değeri katlanmadı inşallah bu son negatiflerimiz olur bebişlerimiz bize tutunur bu yolda allah yardımcımız olun...
o arkadaşın amannn kerdeşinn ben oluyorum herhallcanım benimmm evet bende ocak şubat gibi bu merkezde başlıyorum. gülenle aynı zamanlarda olacak tedavilermiz ..inşallah denk gelirde tanışırız kkendisiyle
Allah bu yolda emek harcayan kimsenin emeğini boş çevirmesin
tedavin hayırlı olsun canım güzel sonuçlarla dönersin inşallah antalyamızdanbenimde ilk denemem negatifti ikinciyi ocak şubat gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım
benimde o dönemlerde olacak hayırlısıyla inşalah kısmet olursa tanışırız belki gülen ve ben ilk denememizi negatif aldık ha birde jakobi var onunda bebişi tutundu ama değeri katlanmadı inşallah bu son negatiflerimiz olur bebişlerimiz bize tutunur bu yolda allah yardımcımız olun...
can dostummm ..birtanesin sen yaaevet ta kendisisin
inşallahh aminnnnnnnnn
çok tşk ediyorum.
evet ilk denemelerinizi biliyorum sizleri takip ediyordum inşallah bu sefer hepimiz için güzel sonuçlar olur hayırlısı ile..benimde 2.denemem olacak son olur bu tedavilerimiz inşallahh
ne güzel 3 kişi aynı zamanda tedaviye başlıyosunuz
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan hasan bey sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim ka verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. hasan bey hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbibile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
mrh arkadaşlarım, benim sizlere bir sorum olacak, vajinal ultrasyon tüm tüp bebek yaptıracaklara uygulanır mı , mutlaka , şart mıdır, kimisi doktor istemezse gerek yok diyor , açıkcası okuduğum yorumlardan korkuyorum, zor oluyor deniliyor.şimdiden verdiğiz cevaplar için teşekkür ederim.
mrh arkadaşlarım, benim sizlere bir sorum olacak, vajinal ultrasyon tüm tüp bebek yaptıracaklara uygulanır mı , mutlaka , şart mıdır, kimisi doktor istemezse gerek yok diyor , açıkcası okuduğum yorumlardan korkuyorum, zor oluyor deniliyor.şimdiden verdiğiz cevaplar için teşekkür ederim.
merhaba canım,vajinal ultrason tüp bebekte olması gereken.yumurta gelişimi rahim kalınlığı için olması gereken vajinal ultrason.öyle korktuğun gibide değil canın yanmaz buna emin ol. yumurta toplamada zaten anestezi altında anlamıyorsun.transfer de dr.un el becerisi önemli benim dr. kemal beydi inan hiç zorlanmadım.ilk tüp bebek denemem bursada olmuştum. oradaki dr. çok canımı yakmıştı hatta yerleştiremedi diğer dr. müdahale etmişti. dediğim gibi 2. denemem kemal bey yaptı ve hiç canım yanmadı .sakın korkma bunlarla psikolojini bozma.hadi hayırlısı olur inşaallah.tedavin sonunda bebişine kavuşursun)
merhaba jakobiciğim,merhaba kızlar) herkese günaydın, jakobiciğim merak ettim durumun nasıl? inşaallah iyisindir. kızlar tedaviniz olumlu gidiyordur inşaallah.çok yakında kısmetse bende aranızdayım.rabbim bu sefer bebişimize kavuşturur inşaallah........
saol canım kan değerimi yarın ve cumartesi günükontrol ettiricem dün baktırdım biraz yükselmiş ama öncele yükselip sonra değer düşüyormuş, inşallah hepsi normal seyrinde gider hemen sıfırlanır. betahcg nin vücuttan atılımı uzun sürermiş yavş yavaş böbreklerle atılıyomuş. ben bundan sonraki tedavimi nasip olursa ali fuat şengöre yaptıriym diyorum. yani yumurta takibini falan
mrh arkadaslar benım asılama tutmadı zaten hıç umıdımde yoktu tüp bebege karar verdık ama suan maddı durum el vermıyo yılbasından sonra dusunuyoruz tek embrıyoya 5000lıra cok pahalı ya acaba ıkı embrıyo koyduramazmıyız sans daha cok yukselıyor cunku dusunmekten kendımı alamıyorum sureklı canım sıkılıyo :44:
canım aşılamanın normal yoldan bi farkı yok aslında..olmadı diye umutsuz olma yani. kemal beydemi yaptıracaksın tüp bebeği..5000 lira değildi.yazın 3300 liraydı..arttı deme sakın:) herşey para malesef..inşallah gerke kalmaz tüp bebeğe..bu arada aşılama ilaçlarının etkisi devam ediyo.bu ayı iyi değerlendirin..[/QU canım evet bende soyledım doktora asılamanın sansı azmıs dıye ama alı bey ılk once asılama yapalım dedı tüp bebek fıyatı 5000lıra derken toplam okadara yaklasıyo ılaclar dondurma işlemı falan bakalım esımı ıkna ettım gıbı kredı cekıp bu ay baslamayı dusunuyoruz tüp bebege yılbasını beklemek zorunda kalmıcam insallahsende durumlar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?