Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

o arkadaşın amannn kerdeşinn ben oluyorum herhall canım benimmm evet bende ocak şubat gibi bu merkezde başlıyorum. gülenle aynı zamanlarda olacak tedavilermiz ..inşallah denk gelirde tanışırız kkendisiyle

Allah bu yolda emek harcayan kimsenin emeğini boş çevirmesin

Son düzenleme:

tedavin hayırlı olsun canım güzel sonuçlarla dönersin inşallah antalyamızdan benimde ilk denemem negatifti ikinciyi ocak şubat gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım

benimde o dönemlerde olacak hayırlısıyla inşalah kısmet olursa tanışırız belki gülen ve ben ilk denememizi negatif aldık ha birde jakobi var onunda bebişi tutundu ama değeri katlanmadı inşallah bu son negatiflerimiz olur bebişlerimiz bize tutunur bu yolda allah yardımcımız olun...

öylemiii çok sevindimm canımm ..antalyada yanlız kalmıycam desene :)) inşallah hepimizin son tedavileri olur bebeklerimiz konar göbüşlerimize..bu arada benim de 3. denemem olacak öncekiler izmirde olmuştu ..bu merkezi çok meth ettiler hem şehir dışından gelen hastalara konaklama imkanı varmış(hemide ücretsizz )

evet ta kendisisin

inşallahh aminnnnnnnnn

çok tşk ediyorum.
evet ilk denemelerinizi biliyorum sizleri takip ediyordum inşallah bu sefer hepimiz için güzel sonuçlar olur hayırlısı ile..benimde 2.denemem olacak son olur bu tedavilerimiz inşallahh

ne güzel 3 kişi aynı zamanda tedaviye başlıyosunuz

can dostummm ..birtanesin sen yaa

valla süper olur hepimiz peşpeşe hamile kalırız inşallah

adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan hasan bey sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim ka verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. hasan bey hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbibile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...

mrh arkadaşlarım, benim sizlere bir sorum olacak, vajinal ultrasyon tüm tüp bebek yaptıracaklara uygulanır mı , mutlaka , şart mıdır, kimisi doktor istemezse gerek yok diyor , açıkcası okuduğum yorumlardan korkuyorum, zor oluyor deniliyor.şimdiden verdiğiz cevaplar için teşekkür ederim.

aa çok çokk geçmiş olsunn çok üzüldümm rabbim bunları hiçbirimize yaşatmasın en ecısıda dediğin gibi kalp atışı bile var olduğunu bilerek bunları yaşamak inşallahh kan değerin en kısa zamanda düşer ve en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

net bir şekilde görmek için alttan muayene şart tüp bebe tedavisinde alttan muayene yapmayan doktor yoktur bence..vajinal ultrasonda korkuyosun peki transferleri nasıl yapıcaksın

merhaba arkadaşlar 1haftalık tatil sonrası aranızdayım, jakobi canım, yaşadığın olumsuzluklardan dolayı senin adına üzüldüm.Allah sana ve eşine can sağlığı versin inşaallah bunları sağlıkla sorunsuz atlatırsın.en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde hamiş kalırsın.belkide hamişsindir inşaallah dış gebelikle alakası yoktur... bende inşaallah eylül sonuna doğru regl olacağım ve 3.tüp tedavisi için kontrole geleceğim.benim dr.kemal bey. bekle antalya ben geliyoruummmm.inşaallah bu sefer pozitif sonuçla dönerim. aynı dileklerim tüm arkadaşlar için....sağlıkla kalın....

merhaba canım,vajinal ultrason tüp bebekte olması gereken.yumurta gelişimi rahim kalınlığı için olması gereken vajinal ultrason.öyle korktuğun gibide değil canın yanmaz buna emin ol. yumurta toplamada zaten anestezi altında anlamıyorsun.transfer de dr.un el becerisi önemli benim dr. kemal beydi inan hiç zorlanmadım.ilk tüp bebek denemem bursada olmuştum. oradaki dr. çok canımı yakmıştı hatta yerleştiremedi diğer dr. müdahale etmişti. dediğim gibi 2. denemem kemal bey yaptı ve hiç canım yanmadı .sakın korkma bunlarla psikolojini bozma.hadi hayırlısı olur inşaallah.tedavin sonunda bebişine kavuşursun)

arkadaşım ii dileklerin için teşekkür ederim , benim doktorum Murat bey, hepimiz için hayırlısı olsun , inşallah bu yolda hepimiz bebeklerimze kavuşuruz :)))

iyi günler kızlar rabbim hepinizin yüzünü güldürsün benim elimde tedaviden kalan 4 kutu gonalf ve 2 kutu cetrodite var almak isteyen olursa özelden msj atabilir 1000 tl vericem

merhaba jakobiciğim,merhaba kızlar) herkese günaydın, jakobiciğim merak ettim durumun nasıl? inşaallah iyisindir. kızlar tedaviniz olumlu gidiyordur inşaallah.çok yakında kısmetse bende aranızdayım.rabbim bu sefer bebişimize kavuşturur inşaallah........

saol canım kan değerimi yarın ve cumartesi günükontrol ettiricem dün baktırdım biraz yükselmiş ama öncele yükselip sonra değer düşüyormuş, inşallah hepsi normal seyrinde gider hemen sıfırlanır. betahcg nin vücuttan atılımı uzun sürermiş yavş yavaş böbreklerle atılıyomuş. ben bundan sonraki tedavimi nasip olursa ali fuat şengöre yaptıriym diyorum. yani yumurta takibini falan

canım benim canını sıkma sağlık olsun.herşeyde vardır bir hayır.ali fuat bey den çok bahsediliyor oldukça iyi bir dr.muş.hatta bende antalyaya geldiğimde onada görüneyim diyorum.hakkında hayırlısı olur inşaallah...

mrh arkadaslar benım asılama tutmadı zaten hıç umıdımde yoktu tüp bebege karar verdık ama suan maddı durum el vermıyo yılbasından sonra dusunuyoruz tek embrıyoya 5000lıra cok pahalı ya acaba ıkı embrıyo koyduramazmıyız sans daha cok yukselıyor cunku dusunmekten kendımı alamıyorum sureklı canım sıkılıyo :44:

canım aşılamanın normal yoldan bi farkı yok aslında..olmadı diye umutsuz olma yani. kemal beydemi yaptıracaksın tüp bebeği..5000 lira değildi.yazın 3300 liraydı..arttı deme sakın:) herşey para malesef..inşallah gerke kalmaz tüp bebeğe..bu arada aşılama ilaçlarının etkisi devam ediyo.bu ayı iyi değerlendirin..

Son düzenleme:

merhabalar) kızlar az kaldı büyük olasılıkla hafta sonu antalyada olacağım.inşaallah kemal bey antalyada olur.eminem26, aşılama tutmamış üzüldüm ama sakın bu senin moralini bozmasın.inşaallah tüp bebeğede gerek kalmadan aşılama arkasından kendiliğinden hamile kalırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…