cevabın ıçın cok tesekkur ederım ressam senın adına ne kadar sevındım anlatamambu merkezden olumlu bır haber almak benı cok mutlu edıyo umarım o mutlulugu bızde yasarız sende saglıklı sıhhatlı bır sekılde bebsını kucagına alırsın
cevabın ıçın cok tesekkur ederım ressam senın adına ne kadar sevındım anlatamambu merkezden olumlu bır haber almak benı cok mutlu edıyo umarım o mutlulugu bızde yasarız sende saglıklı sıhhatlı bır sekılde bebsını kucagına alırsın
cnm sanırım bebiş değil bebişler..hasan bey ikiz olma ihtimali yüksek dedi...ilk değerim 360 çıktı 3.gün 720 olmuş:))
cnm sanırım bebiş değil bebişler..hasan bey ikiz olma ihtimali yüksek dedi...ilk değerim 360 çıktı 3.gün 720 olmuş:))
canım bebişlerin hayırlı olsun muhtemelen ikiz bebektir değerin yüksek. Allah'ım sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inş.
inş. 1 kız 1 erkektir.
banada 2 emriyo transfer edildi oğlum olacak inş. Allah'ın izniyle. kasımın 2. haftasında doğumum.
ya arkadaslar bana yardım edın cok kararsız bır durumdayım benım gecen ay basarısız bır asılamam oldu bır daha yaptırmam dıyordum esım yapalım sonra tüp bebek raporu alırız dıyo acaba bır daha asılama yapsam mı sızden rapor alan oldumu hıç zormu almak bıde dıyorum hıç ugrasmadan dırek tüp bebek mı yaptırsak oda tek embrıyo sans az bosu bosuna o kadar para zaten esımı zor ıkna ettım kredı cekıcez offf offf
derıncım ozel mesajını aldım ılgı ve alakan için cok tesekkur edrım benım daha ozel mesaj hakkım yokmus bız asılamayı rapor ıçın yaptırmak ıstıyoruz yanı ıkı asılama sartmısya sen asılama olmadanmı rapor aldın cok korkuyorum ılk seferde tutmassa dıye o kadar masraf arasında tutturdum kredı cekıp tüp bebek yaptıralım dıye beklemek ıstemıyorum artık sen cok sansılısın keske suanda bende senın yerınde olsaydımbu arada benımde adım emıne
ya demek tıp fakultesı rapor vermıyo ama ne hakla boyle bırsey yapıyorlarressam 07 sen daha oncekı denemenı nerde yaptırmıstın neden ıkı embrıyo konuldu acaba rıca etsek bızede koyarlarmı bu arada bebıler nasıl umarım ıyısınızdır
canım bebişlerin hayırlı olsun muhtemelen ikiz bebektir değerin yüksek. Allah'ım sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inş.
inş. 1 kız 1 erkektir.
banada 2 emriyo transfer edildi oğlum olacak inş. Allah'ın izniyle. kasımın 2. haftasında doğumum.
ya demek tıp fakultesı rapor vermıyo ama ne hakla boyle bırsey yapıyorlarressam 07 sen daha oncekı denemenı nerde yaptırmıstın neden ıkı embrıyo konuldu acaba rıca etsek bızede koyarlarmı bu arada bebıler nasıl umarım ıyısınızdır
öyleymiş canm rapor vermiyorlarmış..kendi bünyelerine yönlendiriyorlar...allahtan işten ayrıldım diye tazminat almıştım onunla yaptırdık..allah biliyor yoksa çoook zor yaptırırdık...bu uğurda elimizde ne var yok gitti hep....benim menapoza gidişim var dr. bu yüzden iki tane koydu...yaşım daha yeni 31 oldu ama erken yaşta menapoz olabiliyormuş..yaaaa.....
hamileliğim pek iyi gitmiyor nazar değdirdik sanırım:)) panik atak krizlerim tutuyor,nabzım yükseliyor içim sıkılıyor ve kalp çarpıntım oluyor....korkuyorum birşey olacak diye...çünkü panik atak düşüğe yol açabiliyormuş((( dua edin...çok korkuyorum.....
canım özellerde genelde 2 ambrıo konuluyor. devlete bağlı olanlar 1 tene ambrıo koyuyorlar bende antalya da yaptırmıştım kemal beye 2 atane koycaklardı ama bende 1 tane olunca 1 koydular sonuç negatif sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun. antalya tıp fakültesi orda yaptırmadığın için rapor vermiyor. çok saçma ama vermiyorlar işte ben ocak şubat gibi tekrar deniycem kısmetse şimdi panax diye bir bitkisel ilaca başladı eşim sperm sayısı düşüklüğü için hakkımızda hayırlısı artık allah herkezin gönlüne göre versin bir an önce kucaklarımız dolar inşallah...
merhaba arkadaşlar.bu yazı anatolia sayfasında yazdığım yazının ufak bir bölümüdür.ayrıca aynı yazıyı ali fuat şengör topicine de gönderdim.boynumun borcu olarak gördüğüm bir konuyu paylaşmak istedim:
ilk 2 denemeyi ali fuat şengör ve antalya tüp bebek merkezinde gerçekleştirdik.2.negatiften sonra kemal özgüre acaba bende hidrosalpenks mi var dediğimde "aaa evet o varmış,bundan olmamış"cevabını aldım.ne ali fuat şengör,ne kemal özgür,ne de merkezdeki diğer dr.lar bunu her nedense farketmemişti!sonrasında gittiğim 3 ayrı dr.bu durumun ultrasonda çok net göründüğünü söylediler.elbette ki kimseyi umutsuzluğa sürüklemek değil amacım.yorumu sizlere bırakıyorum.sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?