Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

ne demek cnm bunun için buradayız..bu arada aynı gün yumrta toplama işlemi yaptırdığımız bir çift vardı...hatta daha sonra ki işlemlerimizde hep aynı sırayı takip etti..transferde ,kan vermede ve sonuç almada:))) arkadaşla aynı zamanda aldık mutlu haberi...onun da ikiz gebelik görünüyordu...ikimizinde transferini hasan bey yaptı:)))) adını da "5.dk.lık ara" koydum.çünkü bütün işlemlerimide aramızda 5dk. zaman farkı vardı:))))))))

cnm sanırım bebiş değil bebişler..hasan bey ikiz olma ihtimali yüksek dedi...ilk değerim 360 çıktı 3.gün 720 olmuş:))

cnm sanırım bebiş değil bebişler..hasan bey ikiz olma ihtimali yüksek dedi...ilk değerim 360 çıktı 3.gün 720 olmuş:))

canım bebişlerin hayırlı olsun muhtemelen ikiz bebektir değerin yüksek. Allah'ım sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inş.
inş. 1 kız 1 erkektir.

banada 2 emriyo transfer edildi oğlum olacak inş. Allah'ın izniyle. kasımın 2. haftasında doğumum.

canım bebişlerin hayırlı olsun muhtemelen ikiz bebektir değerin yüksek. Allah'ım sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin inş.
inş. 1 kız 1 erkektir.

banada 2 emriyo transfer edildi oğlum olacak inş. Allah'ın izniyle. kasımın 2. haftasında doğumum.

tebrık ederım derın allah analı babalı buyutsun darısı basımıza

ya arkadaslar bana yardım edın cok kararsız bır durumdayım benım gecen ay basarısız bır asılamam oldu bır daha yaptırmam dıyordum esım yapalım sonra tüp bebek raporu alırız dıyo acaba bır daha asılama yapsam mı sızden rapor alan oldumu hıç zormu almak bıde dıyorum hıç ugrasmadan dırek tüp bebek mı yaptırsak oda tek embrıyo sans az bosu bosuna o kadar para zaten esımı zor ıkna ettım kredı cekıcez offf offf

derıncım ozel mesajını aldım ılgı ve alakan için cok tesekkur edrım benım daha ozel mesaj hakkım yokmus bız asılamayı rapor ıçın yaptırmak ıstıyoruz yanı ıkı asılama sartmısya sen asılama olmadanmı rapor aldın cok korkuyorum ılk seferde tutmassa dıye o kadar masraf arasında tutturdum kredı cekıp tüp bebek yaptıralım dıye beklemek ıstemıyorum artık sen cok sansılısın keske suanda bende senın yerınde olsaydım bu arada benımde adım emıne

cnm bildiğim kadarıyla üniversite artık dışarıdan hastalara rapor vermiyormuş..kendi bünyesinde kabul ediyor...ben yıllar önce çıkarmıştım...ama sonuç negatif olmuştu...biz vitale hastanesinden sadece iğneleri raporla alabildik..iğne hakkımız daha dolmamıştı çünkü...gideceğin merkezle görüş bence kafanı karıştırma..

aşılama ücreti ne kadar bilmiyorum şuan ,ama biz 3 defa başka bir merkezde aşılama yaptırmıştık..başarısız oldu..aşılamada başarı oranı % 20 en fazla...tüp bebekte %50 başarı oranı verdiler...allaha şükür 2.de tuttu..tüp bebek için hastaneye 3300 tl verdik..iğnelerde 550 tl(raporla) tuttu...aslında baktığında para oranı aynı. olasılıkları yüksek çünkü tüp bebeğin...arada baya bir oran farkı var...insan uğraştıkça psikolojik olarakta yıkılıyor...

ya demek tıp fakultesı rapor vermıyo ama ne hakla boyle bırsey yapıyorlar ressam 07 sen daha oncekı denemenı nerde yaptırmıstın neden ıkı embrıyo konuldu acaba rıca etsek bızede koyarlarmı bu arada bebıler nasıl umarım ıyısınızdır

canım özellerde genelde 2 ambrıo konuluyor. devlete bağlı olanlar 1 tene ambrıo koyuyorlar bende antalya da yaptırmıştım kemal beye 2 atane koycaklardı ama bende 1 tane olunca 1 koydular sonuç negatif sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun. antalya tıp fakültesi orda yaptırmadığın için rapor vermiyor. çok saçma ama vermiyorlar işte ben ocak şubat gibi tekrar deniycem kısmetse şimdi panax diye bir bitkisel ilaca başladı eşim sperm sayısı düşüklüğü için hakkımızda hayırlısı artık allah herkezin gönlüne göre versin bir an önce kucaklarımız dolar inşallah...

sağol canım ....hamileliğim bu aralar pek iyi değil..panik atak krizleriyle uğraşıyorum....çok korkuyorum bu yüzden....ne olur dua edin(((((

öyleymiş canm rapor vermiyorlarmış..kendi bünyelerine yönlendiriyorlar...allahtan işten ayrıldım diye tazminat almıştım onunla yaptırdık..allah biliyor yoksa çoook zor yaptırırdık...bu uğurda elimizde ne var yok gitti hep....benim menapoza gidişim var dr. bu yüzden iki tane koydu...yaşım daha yeni 31 oldu ama erken yaşta menapoz olabiliyormuş..yaaaa.....
hamileliğim pek iyi gitmiyor nazar değdirdik sanırım:)) panik atak krizlerim tutuyor,nabzım yükseliyor içim sıkılıyor ve kalp çarpıntım oluyor....korkuyorum birşey olacak diye...çünkü panik atak düşüğe yol açabiliyormuş((( dua edin...çok korkuyorum.....

merhaba arkadaşlar.bu yazı anatolia sayfasında yazdığım yazının ufak bir bölümüdür.ayrıca aynı yazıyı ali fuat şengör topicine de gönderdim.boynumun borcu olarak gördüğüm bir konuyu paylaşmak istedim:
ilk 2 denemeyi ali fuat şengör ve antalya tüp bebek merkezinde gerçekleştirdik.2.negatiften sonra kemal özgüre acaba bende hidrosalpenks mi var dediğimde "aaa evet o varmış,bundan olmamış"cevabını aldım.ne ali fuat şengör,ne kemal özgür,ne de merkezdeki diğer dr.lar bunu her nedense farketmemişti!sonrasında gittiğim 3 ayrı dr.bu durumun ultrasonda çok net göründüğünü söylediler.elbette ki kimseyi umutsuzluğa sürüklemek değil amacım.yorumu sizlere bırakıyorum.sevgiyle kalın..

bende geçen pazartesi gittim antalyaya murat beyle görüştüm rahimde perdeden şüphelendi rahim filmimden dolayı ve sıvılı ultrason çekti ve perde çıktı tedavim ertelendi operasyon geçirdim perdem alındı.. ne güzelki bunu söylediler bunu yapmayıp tedaviye devamda edebilirlerdi..

ve ben başka bir hastanede histeroskopi olmuştum rahmimde sorun yok denilmişti yani tamamen beni kullandı eski doktorum vucudumuda yıprattı en kötüsüde bu eski doktor yüzünden tedavimin ertelenmesi..

ben murat beye çok güvendim herşeyi detaylıca izah ediyor para için değil en doğru şekilde yönlendiriyor..aralık ayından sonra tedavim başlayabilecek iple çekiyorum bu zamanı..

ama canım yapma boyle bak ne guzel hamılesın hemde ıkız senın yerınde olmak ısteyen okodar cok kısı varkı hamılelığının tadını cıkar gerekırse psıkolojık destek al ama kendını yıpratma onları kucagına alacagın guzel gunlerı dusun

canım bende kemal beyı dusunuyordum yanı demek ıstesek ıkı embrıyo konuluyo amın ınsallah yaptıgın dua cok guzel

mrh arkadasım bende alı beyın hastasıyım bana laporoskobı ve hısteroskobı yaptı rahım fılmını gordu hemen teshıs koydu bılmıyorum bende ona guvendım doktuk parayı amelıyat oldum bazı yonlerı ıyı bazı yonlerı kotu cok yogun fazla ılgılı ve konuskan degıl bende sınan kursuna gectım oda cok cana yakın ama herseyı cok takıyorsun dıye kızıyo bana aslında aklıma takılanları soruyorum ona sormıcamda kıme sorcam dımı bılmıyorum artık kıme nasıl guvencegımı sen sımdı hangı doktora gıdıyorsun

arkadaslar bu arada benım tüp bebek işi yattı zar zor ıkna ettıgım esım vazgect aşılamaya devam bızde bı sorun yok bekleyelım dıyor yılbasından sonra maddı durumumuza gore hareket ederız dıyo calıstıgı yerdekı arkadaslar bızımkıler tutmadı demıs tutmssa o kadr masrafın altından kalkamayız ıyıce yıpranırız dıyo off bılmıyorum oda haklı ama bende bıran once bebısım olsun ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…