Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

sen ne yaptın canım ne durumdasın şuan?

canım ya çok üzüldüm:-((( ama sen sakın çok üzme kendini.inşaallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.gülemin dediği gibi ilaçların etkisi sürüyordur siz ilişkiyi aksatmayın.inşaallah rabbim tez zamanda senide bizleride sevindirecektir. ben bugün sanki regl olacak gibiyim.belirtiler var.o kadar sevindimki inşaallah kist geçmiştir ve kendiliğinden hasta olurum.bayramın 3.günü 5-6günlük tatile çıkacağız tedavi öncesi moral depolayayım. bu ay şöööyle kendiliğinden regl olayım ve kistim geçmişse gelecek ay inşaallah Antalyada olurum.Allahtan hayırlısı..

yaaa kızlar anlatmadan edemeyeceğim;bu sabah gördüğüm rüyadan dolayı ağlayarak uyandım.tedavi için kemal beye gitmişim muayene ediyor ve kistin geçmiş ama hiç yumurtan yok diyor sen bu tedaviden vazgeç çocuğun olmaz diyor.ben ağlıyorum ama nasıl olur ben çocuk sahibi olmak anne olmak istiyorum diyorum.allahım o kadar kötüydüki sanki şuan yazarken bile fena oluyorum. ağlayarak uyandım.offffff allahtan hayırlısı. sanırım bende farkında olmadan kafaya taktım şu yumurta azlığını. inşaallah böyle birşey yaşamam...

canım hayır olsun inşallah ama kafana takdığından olsa gerek iyi düşün her zaman kötü şeyleri aklına getirme...inşallah yaşamazsın

merhaba kızlar ) umarım herkes çok iyidir.gelecek ay inşallah aksilik çıkmazsa tedavi için antalyadayım.kendinize iyi bakın)

merhaba kızlar ) umarım herkes çok iyidir.gelecek ay inşallah aksilik çıkmazsa tedavi için antalyadayım.kendinize iyi bakın)

Uzun zamandır görüşmedik,bende çok fazla takip edemedim.yumurta azlığını kafana takma bence.Benim 3 yumurtam vardı.Önceden de söylemiştim bilmem hatırlar mısın.Sadece biri döllendi ve allah şükür hamileyim.Neyin ne olacağı hiç belli olmaz.Yeter ki umudunuzu kaybetmeyin..Umarım mutlu haberlerinizi almak nasip olur..Görşmek üzere:)

arkadaşlar merhaba.. uzun zamandır yazamıyordum.. ben 1 aşılama 1 tüp bebek denemesini negatifle kapattım. Ağladı yandım yakındım dövündüm ama hiçbirşey geri gelmedi. yeni evlenen bütün arkadaşlarım daha ilk yıldönümlerini kutlamadan bebeklerinin doğumunu kutladılar... O kadar çok üzülüyordumki TV'de bebek görmeye dayanamıyordum.Sadece 1 tane 1.kalite yumurtam oluyordu ve en yüksek dozu kullanmama rağmen..
Böylelikle ben 2.deneme için tüm çevremin ısrarlarını hiçe sayıp Kemal Bey ile devam etmekte inat ettim çünkü ona çok güveniyordum.Yine 1 tane 1.kalite oluştu ve transferi yapıldı. HCG için hastaneye gittim ve eşimden kesinlikle sonucu bana söylememesini istedim çünkü hiçbir beklenti ve hatta umudum yoktu. Bütün iş günümün zehir olmasını ve böyle bir haberi işyerimde almayı istemiyordum.. Masamda otururken başımı bir kaldırdım eşim bana doğru geliyor gülerek.. O an anladımki hamileyim.. Sonuçta Kemal Bey' e olan güvenim ve inancım boşa çıkmadı.

İlk denememde 12 gün boyunca hiç kalkmamacasına yattım ama farkettimki daha çok stres ve beklenti içine girmişim. Tabi ki sonucuda yıkım oldu benim için çünkü ben ve çevrem beni hamile ilan etmişiz farkında olmadan. 2.denememde deli gibi çalıştım.. Hemde durmamacasına ve geç saatlere kadar. Hem transfer öncesi hem transfer sonrası.. Ve sonuç pozitif.. Üstelik ikiz gebelik. Ben bunu işimin bana düşünecek zaman yaratmamasına bağlıyorum birazda.. Tabi Kemal Bey ve ekibide her zamanki gibi mükemmeldi..

Benim herkese tavsiyem, mümkün olduğunca kendilerini dinlemeye fırsat yaratmamaları.. insan kendini dinledikçe hem hazırlık yapıyor hemde strese giriyor farkında olmadan..
Çok şükür ki Rabbim bizim yüzümüze iki kere güldü.. İnşallah tüm bebek isteyenlerin yüzünede dilediklerince güler. Allah'ım kimseyi, düşmanımı bile çocuk hasretiyle sınamasın.. Bunu ancak biz çekenler anlarız.. Herkese bu yolda bol bol şans diliyorum.. Kendimede tabi :) Sonuçta bende henüz bebeklerimi sağlıkla kucağıma almadım. Savaş benim içinde hala devam ediyor.

sağol niles_ ciğim ) uzun aradan sonra senden haber almak güzel, iyi olmana sevindim.inşaallah bebişine sağsalim kavuşursun.doğru söylüyorsun herşeyin başı umudumuzu yitirmemek üzere moral.dün kistin geçip geçmediğini öğrenmek için gittiğim dr. bana kistin geçmiş olduğunu söyledi.ve yaşınız dolayısıyla yumurta azlığınız başlamıştır tedaviye biran önce başlayın dedi.ona rağmen moralimi bozmamaya çalışıyorum.yaşı genç olup rezerv yaşayan,tek yumurtayla hatta 2. kalite embriyoyla ikiz hamilelik yaşayıp evlatlarına kavuşan arkadaşlarımız var ve sizlerin buradan bizlere umut olmanız dr.söylediklerine kafamı takmamaya moralimi yüksek tutmama yetiyor.iyiki sizler varsınız.allah hepimize anne olmayı nasip eder inşaallah.bugün itibariyle tedavi öncesi tatile çıkıyoruz.inşaallah tedavime güzel moralle başlayacağım.haftaya görüşmek üzere kendinize dikkat edin.

senin adına çooook sevindim arkadaşım) inşaallah bebeğine sağsalim kavuşursun) rabbim verdikten sonra sebep diye birşey yok.allah bizleride tez zamanda bebişlerimize kavuşturur inşaallah.bende inşaallah eylül sonu gibi antalyada olacağım))

Herkese selamlar ben uzaktan sizleri takip ediyorum hamile olan arkadaşları kutluyorum,negatif sonuç alanlarda inşallahh en yakın zamanda güzel haberler verirler..her iki sonuçta bizler için herşey bu yolda aracıdır..

Bende doğum kontrol hapına başladım doktorum murat bey 24 eylülde tedavim başlıyor kısmetse istanbuldan antalyaya gideceğim inşallah emeklerimizin karşılığını rabbim bebeklerimizle mükafatlandırır..

senin için çok sevindim darısı başımıza yumurta takibini murat bey mi yapmıştı bende bu merkezde 1. denememi bu ağustos yaptım ama ne yazıkki tutunmadı betahcg 2 ye katlanmadı. benim tüm takibimi ve transferimi hassan bey yapmıştı. şimdi ara verdim 2. denememide antalya tüp bebekle yapmak istiyorum ama bu kez kemal bey olsun istiycem o yoğun diye beni hasan beye verdiler heralde

tebrik ederim canım..inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın..bizlerede dua et:)

canım seninde tedavin hayırlı olsun..inşallah pozitif sonucu alırsın,sende bize moral olursun..neden istanbuldaki merkezleri düşünmedin..orada seçenekte çok..

canım bende temmuzda yaptırdım,benimde hasan bey yaptı bütün hepsini..bana transfere kemal bey girbilir dedile o da olmadı..ben kişiye çok takılmam demiştim,Allah verecek verirse dedim ama son gün kararsız kaldı çatlatmaya geçelimmi geçmeyelimmi diye kemal bey muayene etti,ve yumurta boyutları farklıydı aynı gün..bende söz alıcam kemal bey yapacaksa öle gidicem..ayrıca bana 2 yı önce normalsin diye 2 kere geri yolladı,kendisi yapsın normalsem..ona bırakıcam..merkezi değiştirmeyi düşünmüyorum indirim yaptıkları için..

canım seninde tedavin hayırlı olsun..inşallah pozitif sonucu alırsın,sende bize moral olursun..neden istanbuldaki merkezleri düşünmedin..orada seçenekte çok..

istanbulda umut tüpte yaptırdım negatif sonucu aldım..buradaki merkezler çok yoğun o yüzden ilgi çok az ilgiyi bırak ilaçların iğnelerin saatini bile söylememeişlerdi bana düşün..aslnda memorial düşünüyodum ama antalyada tanıdık arkadaşlar güzel sonuç aldı memnunda kaldılar merkezden.bende hem tatil hemde tedavi için en uygun yer diye düşündüm.bakalım inşallah banada kısmet olur güzel haberler almak..

bu konuda doktor çok öenmli aslında bilgisi,yeteneği,geçmişi,saat başı bile değişebiliyo embriyonun.yumurtanın durumu..bana hasan beyi hiç düşünme, kemal bey çok yoğun olduğundan murat beyi tavsiye ettiler..şölede yapabiliyorlar murat bey takip ediyo,transferlere falan kemal beyde giriyo bu şekildede isteyebilirsin..

Benim aradığımda kemal bey seminerde imiş murat bey bekletmemek için geri dönüş yaptı konuştuk onunla.istersen kemal bey tedavini yapabilir bu sizin isteğinize kalmış birşey ben bekletmemek adına aradım dedi ve bu şekilde murat beyle yola başladık :))

evet merkez çok iyi,sorduğun her soruya mutlaka cevap alıyosun..tekrar tekrar sabırla anlatıyo hemşireler de..işlemler ve muayene esnasında muhakkak bi hemşire rehberlik ediyo,yanlız kalmıyosun kesinlikle.hijyenik te biyer..ben telefonla konuşmuştum kemaş beyle,daha öncede muayene etmişti(önceki sayfalarda anlatmıştım)..tüp bebek için randevulaştığımızda kendisinin olmayacağını söylemişti o tarihlerde,sekreterde hasan beye verdi randevuyu.onunla devam ettik.sadece pazar günleri bir doktor oluyo,bi pazar murat bey muayene etti..hasan bey resmi,soğuk bi adam.murat bey çok daha sıcak,konuşkan..ama genel anlamda merkez iyi..inşallah herşey yolunda gider canım.bi an evvel bebişine kavuşursun..ben şubat tatilinde 2.yi denicem..

evet hasan bey için öle diyolar murat bey daha cana yakınmış bakalımm
ne güzel demek 2.ciyi şubat tatilinde deniyeceksin diğer topikte bir arkadaşım var daha doğrusu kardeşim gibi diyebilirim oda ozamanda başlıyacak oraya inşallah ikinizde güzel sonuçlar alırsınız bu sefer bebişiniz sıkı sıkı tutunurrr..belkide arkadaş olursunuz arkadaşımla kim bilir bu arada antalyada mı yaşıyorsun misafirhanede kalmıyacaksın sanırım değil mi?

inşallah canım..inşallah..
evet canım antlyadayım..misafirhanesi içinde çok iyi yorumlar yapıyordu kalanlar..yazın yoğun oluyomuş sadece..

mrh arkadaslar uzun zamandır yoktum bayram tatalıne memlekete gıttım bu arada herkesın gecmıs bayramını kutlarım yola cıkmadan 1gun once aşılama oldum yarın test gunu ama hıç belırtım yok içimden bır ses tutmadı dıyo hıç umudum yok tabı allahtan umut kesılmez 2yumurtam vardı esımın en hareketlı 13 mılyon sperm vardı yuzde 85 hareketlılermıs o cok heyacanlı ama olmadı ben bılıyorum tutmassa 1asılama daha sonra tüp bebek yaparız dedı doktorum bakalım ne olcak beklıyorum

bende takılmam hepsi deneyimli dr lar diye düşünüyordum ama aynen bendede hasan bey çatlatma günü konusunda büyüklükleri yeterlimi diye kararsız kaldı ama başka dr ların fikrini almadan karar verdi çatlatmaya erken çatlatmış olmalıki hiçbiri olgun çıkmadı laboratuvarda olgunlaştırıcaz dediler ve sonucum olumsuz oldu. pek çok kişi sömestir tatilini bekliyor sanırım yoğun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…