Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

bende nasipse bu haftasonu ordayım tedavime başlıyorum sen nereden geleceksin antalyaya doktorun kemal bey mi ? benim murat bey

guzel dıleklerın ıçın cok tesekkur ederım lee insallah kendılıgınden olur ama benım pek umutlanmak ıstemıyorum sen yanı bu hafta sonu tedavıye baslıyormusun ay ne guzel yenı bır umut baslıyo

Merhaba ;
Yarın Antalyadayım nasip olursa ben de.Kontrolüm var.Dondurulmuşlarla tekrar denemeye...Herşey yolunda ise yarınki kontrolde transfer gününü söyleyecekler...Allah'ım yardım et hepimize...:97:

Merhaba ;
Yarın Antalyadayım nasip olursa ben de.Kontrolüm var.Dondurulmuşlarla tekrar denemeye...Herşey yolunda ise yarınki kontrolde transfer gününü söyleyecekler...Allah'ım yardım et hepimize...:97:

hadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider.allah ellerimizi boş çevirmesin

günaydın kızlar) antalya yolcuları arasında bende varım.yarın merkezdeyim inşaallah kontrollerim iyi çıkar ve tedavim başlar.allah yardımcımız olsun bebişlerimizi kucağımıza koysun.....

günaydın kızlar) antalya yolcuları arasında bende varım.yarın merkezdeyim inşaallah kontrollerim iyi çıkar ve tedavim başlar.allah yardımcımız olsun bebişlerimizi kucağımıza koysun.....

lee benimde yarın randevum var ama adet olmadım hala eğer bugün olursam bende yarın oradayım sen nereden gidiyorsun

Merhaba arkadaşlar;
Lee umarım iyi geçmiştir randevun.Kızlar ben de yarın tekrar Antalyadayım.Nasipse Pazartesi dondurulmuşlarla 2.transefer denememizi yapıcas.2.için başladığımızdan beri hep Hasan Bey ilgileniyor.Kemal Bey i hiç görmedim.İlkinde özellikle rica ettim,çünkü hep onun methini duymuştum.Şimdi oluruna bıraktım.BU sefer çok duygusuzum..Sanırım korkuma yenilmemek için heyecanımı da bastırıyorum.Zaten hormon ilaçları sayesinde allak bullakım.Rabbim çok uğraştırmadan bizlere de anne olmayı,sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip eder.
Lee Esk.merkezdemisin....Benim için çok özeldir Eskişehir....9 sene yaşadım...Küçükken tabi..İlkokul ortaokul ordan mezunum.Hiç unutmadım.Ama bir dahada gelmek nasip olmadı....Ne zaman 26 görsem arabanın önüne atlayasım gelir valla....

nisan umudunu kaybetme sakın pozitif düşünmeye çalış inan bunun çok etkisi oluyo beynini buna odaklandır.inşallahhh sonucun çok pozitif olur emeklerimiz boşa çıkmaz..

lee kontrolün nasıl geçti bakalım

bende pazartesi nasipse antalyadayım başlıyoruz tedaviye inşallahh

kızlar merhaba ,benim cumartesi kontrolüm oldu.yumurta durumum çok iç açıcı değil.belki tek yumurta ile o da boş çıkmazsa herşey yolunda giderse transferim olabilir.iğnelere başladım.herşey salı günü belli olacak.bana dua edin bu son şansım olacak rabbim inşaallah hayırlısıyla kucağımı boş çevirmez.aynı dilekleri sizler içinde diliyorum.inşaallah bu tedavilerimizle allah yüzümüzü güldürür.nisancığım ben eskişehir merkezdeyim) sana da tranferinde bol şans diliyorum.inşaallah rabbim hepimizi sevindirir...

canım allah ta asla umıdını kesme kımler hamıle kalmıyorkı sende kalmayasın umarım hersey yolunda gıder ve allahım tek bır hucreye ol deyıverır

cnm benm dr.um butun denemelerimde kemal bey idi.. hatta bi ara tatildeydi onu bile bekledim çünkü ben ona bütün kalbimle inandım. burdaki butun arkadaslar icin ve bebek ozlemi ceken herkes icin surekli dua ediyorum.. kalbinizi ferah tutun rabbim eninde sonunda hepinizi sevindirecek..

merhaba arkadaşlar..
ben bebişlerimi aldım geldim...herşey yolunda gitti.zaten blast embriyom vardı dondurulmuş.yine şansımız yüksek tıbben ama rabbim bilir.hayırlısı ne ise onu versin..hepimiz için...sizin de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
bu sefer Hasan Bey yaptı transferi...Bakalım ne olucak?
sizlere de bol şans...Allah hepinizin gönlündeki muradı hayırlısıyla versin.

ayyy hadı ınsallah nısancım umarım bebıslerın sana sımkısı tutunur bırsey sorabılırmıyım canım ıkı embrıyomu transfer edıldı

saol canım.evet iki tane transfer edildi..

acaba neden ıkı tane transfer edıldı kacıncı denemendı ve ne kadara mal oldu bırde canım nasıl bır yer hasan bey falan ıyı ılgılendımı kusura bakma bıraz fazla soru sordum ama aklımdakı soru ısaretlerının gıtmesını ıstıyorum

cnm merhaba...bende antalya tüp bebekte tüp bebek tedavisi gören biriyim...hasan bey ilgilendi bizimle...daha önce başka bir merkezde aşılama ve tüp bebek tecrübemiz oldu( negatif() ...hasan bey ilk başta çok asık suratlı geldi bana ama işini iyi yapan bir dr. olduğunu transfer esnasında anlamıştım...ve duygusallığı bırakıp uzman bir elde olduğumu farkettim...ve allaha şükür pazartesi sonucumuzu aldık...embriyolar tutunmuştu...bugünde kan tahlili verdik ve hasan bey aradı sonucun gayet iyi olduğunu söyledi( maşallah)...ve hasan beye güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu anladık...bütün operasyonlar boyunca suratını asan hasan bey ,sonucu söylerken gözlerinin içi gülüyordu...evet başardık işte der gibi...onunla bu yola devam etmek isterdim gerçekten ama ne yazık ki ali fuat beye transfer etti beni tekrardan...onun asık suratını özliycez:)))) darısı sizlerin başına arkadaşlar...dualarımdasınız....umarım size bu yaşadıklarım umut olur...umudunuzu hiç yitirmeyin( 5 yıldır bunu kendime söyledim çocuk hasretiyle yanarak:)))))

canım hayırlı olsun transferin güzel haberlerinle bizi mutlu edersin inşallah.

çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kucagına almak nasip etsin...

cevabın ıçın cok tesekkur ederım ressam senın adına ne kadar sevındım anlatamam bu merkezden olumlu bır haber almak benı cok mutlu edıyo umarım o mutlulugu bızde yasarız sende saglıklı sıhhatlı bır sekılde bebsını kucagına alırsın

canım hayırlı olsun transferin güzel haberlerinle bizi mutlu edersin inşallah.

çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kucagına almak nasip etsin...

sağol cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin...ama benim korkular bununla sınırlı değil..ben panik atak hastasıyım..ve dün çarpıntı nöbetlerimden birisi geldi...çok korktum bebişlere bişiy olacak diye((( inşallah birdaha olmaz...korkudan evde tek kalamıyorum...mağazada eşimin yanında geçiriyorum zamanımı( çok üzücü bir durum...kendime vakit ayıramıyorum,evime vakit ayıramıyorum..hep hayalim öğretmenliği bırakıp evde pijamalarımı giyip elimde meyve suyum hamileliğin tadını çıkarmaktı...daha ilk günden suya battı hayallaeim(( dr.a gitmek istemiyorum ilaç tedavisi veriyor...ciddi panik atak kirizleri düşüğe yol açabiliyor kızlar çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…