- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
merhabalar) kızlar az kaldı büyük olasılıkla hafta sonu antalyada olacağım.inşaallah kemal bey antalyada olur.eminem26, aşılama tutmamış üzüldüm ama sakın bu senin moralini bozmasın.inşaallah tüp bebeğede gerek kalmadan aşılama arkasından kendiliğinden hamile kalırsın..
merhabalar) kızlar az kaldı büyük olasılıkla hafta sonu antalyada olacağım.inşaallah kemal bey antalyada olur.eminem26, aşılama tutmamış üzüldüm ama sakın bu senin moralini bozmasın.inşaallah tüp bebeğede gerek kalmadan aşılama arkasından kendiliğinden hamile kalırsın..
Merhaba ;
Yarın Antalyadayım nasip olursa ben de.Kontrolüm var.Dondurulmuşlarla tekrar denemeye...Herşey yolunda ise yarınki kontrolde transfer gününü söyleyecekler...Allah'ım yardım et hepimize...:97:
günaydın kızlar) antalya yolcuları arasında bende varım.yarın merkezdeyim inşaallah kontrollerim iyi çıkar ve tedavim başlar.allah yardımcımız olsun bebişlerimizi kucağımıza koysun.....
lee benimde yarın randevum var ama adet olmadım hala eğer bugün olursam bende yarın oradayım sen nereden gidiyorsun
senin için çok sevindim darısı başımıza yumurta takibini murat bey mi yapmıştı bende bu merkezde 1. denememi bu ağustos yaptım ama ne yazıkki tutunmadı betahcg 2 ye katlanmadı. benim tüm takibimi ve transferimi hassan bey yapmıştı. şimdi ara verdim 2. denememide antalya tüp bebekle yapmak istiyorum ama bu kez kemal bey olsun istiycem o yoğun diye beni hasan beye verdiler heralde
ayyy hadı ınsallah nısancım umarım bebıslerın sana sımkısı tutunur bırsey sorabılırmıyım canım ıkı embrıyomu transfer edıldı
saol canım.evet iki tane transfer edildi..
acaba neden ıkı tane transfer edıldı kacıncı denemendı ve ne kadara mal oldu bırde canım nasıl bır yer hasan bey falan ıyı ılgılendımı kusura bakma bıraz fazla soru sordum ama aklımdakı soru ısaretlerının gıtmesını ıstıyorum
merhaba arkadaşlar..
ben bebişlerimi aldım geldim...herşey yolunda gitti.zaten blast embriyom vardı dondurulmuş.yine şansımız yüksek tıbben ama rabbim bilir.hayırlısı ne ise onu versin..hepimiz için...sizin de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
bu sefer Hasan Bey yaptı transferi...Bakalım ne olucak?
sizlere de bol şans...Allah hepinizin gönlündeki muradı hayırlısıyla versin.
cnm merhaba...bende antalya tüp bebekte tüp bebek tedavisi gören biriyim...hasan bey ilgilendi bizimle...daha önce başka bir merkezde aşılama ve tüp bebek tecrübemiz oldu( negatif() ...hasan bey ilk başta çok asık suratlı geldi bana ama işini iyi yapan bir dr. olduğunu transfer esnasında anlamıştım...ve duygusallığı bırakıp uzman bir elde olduğumu farkettim...ve allaha şükür pazartesi sonucumuzu aldık...embriyolar tutunmuştu...bugünde kan tahlili verdik ve hasan bey aradı sonucun gayet iyi olduğunu söyledi( maşallah)...ve hasan beye güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu anladık...bütün operasyonlar boyunca suratını asan hasan bey ,sonucu söylerken gözlerinin içi gülüyordu...evet başardık işte der gibi...onunla bu yola devam etmek isterdim gerçekten ama ne yazık ki ali fuat beye transfer etti beni tekrardan...onun asık suratını özliycez:)))) darısı sizlerin başına arkadaşlar...dualarımdasınız....umarım size bu yaşadıklarım umut olur...umudunuzu hiç yitirmeyin( 5 yıldır bunu kendime söyledim çocuk hasretiyle yanarak:)))))
cnm merhaba...bende antalya tüp bebekte tüp bebek tedavisi gören biriyim...hasan bey ilgilendi bizimle...daha önce başka bir merkezde aşılama ve tüp bebek tecrübemiz oldu( negatif() ...hasan bey ilk başta çok asık suratlı geldi bana ama işini iyi yapan bir dr. olduğunu transfer esnasında anlamıştım...ve duygusallığı bırakıp uzman bir elde olduğumu farkettim...ve allaha şükür pazartesi sonucumuzu aldık...embriyolar tutunmuştu...bugünde kan tahlili verdik ve hasan bey aradı sonucun gayet iyi olduğunu söyledi( maşallah)...ve hasan beye güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu anladık...bütün operasyonlar boyunca suratını asan hasan bey ,sonucu söylerken gözlerinin içi gülüyordu...evet başardık işte der gibi...onunla bu yola devam etmek isterdim gerçekten ama ne yazık ki ali fuat beye transfer etti beni tekrardan...onun asık suratını özliycez:)))) darısı sizlerin başına arkadaşlar...dualarımdasınız....umarım size bu yaşadıklarım umut olur...umudunuzu hiç yitirmeyin( 5 yıldır bunu kendime söyledim çocuk hasretiyle yanarak:)))))
canım hayırlı olsun transferin güzel haberlerinle bizi mutlu edersin inşallah.
çok sevindim canım allah sağlıkla sıhatle kucagına almak nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?