çarşambada sinan beyle görüşcez ali fuat beyde yer yok valla ... aralık 20 olarak randevu aldım ali fuat beyden.son değerlendirme onunla olcak gibi. nedense içimden geçen bu iş ali fuat beyle olacak gibi.bol dualaşalım arkadaşım. gelişmeleri yazarım, iyi akşamlar...
evet başladım, 112 dozajında 4 gün kullanmam gerekti. işi riske atmamak için akşamları iş çıkışı direk vitaleye gidiyorum iğneleri oradaki hemşirelere yaptırıyorum.gülemciğim dozajı neye göre belirliyorlar acaba?senin döneminde kaçtan başlamıştın?bende hepimize dua ediyorum allah hayırlısını versin diye.iyi akşamlar.
bugün ali fuat beyin ameliyatları erken bittiği için öğleyin vitaleden aradılar. uçarak gittim sanki:) gitiğimde çok şaşırdım hastane bomboştu, yinede bu hastane çok vakit alıyor. yumurtalara baktı 8 tane gözüküyormuş ve çok iyi dedi, biraz daha güçlendirmek gerekiyor dedi, gonaldan 112 dozaj olmak üzere 1 kutu daha ekledi. birde çatlatma iğnesi yazdı. cuma günü tekrar kontrol var. şaşırdığım ildinç bir söylemi oldu, duruma göre aşılama yerine doğal yolla tamamlarız dedi.bu ne şimdi? sizde böyle birşeyler söylenmişmiydi?neyse yazarım yine...
canım harikasın maşallahhh diyeyim:) bu dozla çok iyi..aşılamayla 3-4 yumurta hedefleniyo normalde,benim başıma gelmedi ama diğer syfalarda bi arkadaş çok yumrta olunca işlemi iptal ediyo doktorum demiş..belki sayı fazla diye çoğul gebelik olmaasın diye düşünmüş olabilirmi? yada eşinin durumu gayet iyiyse normal yollada olacağını düşünüyordur..8 den biri mutlaka tutar diye düşünmüştür belki:)
hadi bakalım senden iyi sonuçlar bekliyorum ben:)[/QUOTE
söylemlerin beni çok rahatlatıyor(belki duymak istediklerimi yazıyor olmandandır:))herşeyin fazlası zarar derler, 3-4 den fazla olmasının olumsuz bir yanı olur mu?inşallah dediğin gibi olur bir tanesi...çatlatma iğnesini ne zamn vuruyorlar iğneden sonra nasıl bir süreç işliyor?
arkadaşlar selam antalyadayım bende 4. tedavimi görüyorum tıp fakültesi, gelecek tüp bebek merkezi, antalya tüp bebek merkezi hepsini denedim isteyenlerle tecrübelerimi paylaşıp yardımcı olabilirim sevgiler
hoşbulduk ben ilk tedavimi 2006 yılında tıp fakültesi hastanesinde oldum onu tedaviden bile saymıyorum çok kötü bir tedaviydi 2. tedavimi geçen yıl mayıs ayında gelecek tüp bebek merkezinde oldum mete bey ilgili bir doktor ama ordada kafamda soru işaretleri oluştu bir kaç ay ara verdikten sonra ağustos ayında antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım antalya tüp bebek merkezi diğer yerlere nazaran daha sistemli ve profesyonel olduğunu düşündüm o tedavimde olumsuz sonuçlandı ve çok üzüldüm sonrasında 1 yıl tedavi olmadım ve bi şekilde memorial hastanesi batu aydınuraz ile tanıştım kontrollerim başladı bu ağustos ayındada orda tedaviye başladım ve anladımki diğer yerlerde boşa vakit harcamışım tıp fakültesindeki ilk tedavimde 34 yaşımda olmama rağmen yumurta rezervim fena değildi 12 tane falan yumurtam oluştu ama yumurta toplamada hepsi boş çıktı sanırım asistanların azizliğine uğradım gelecek tüp bebk merkezindeki tedavimde yaşım 38 olmuştu ve 8 yumurtam oluştu fakat 1 tane kaliteli embriyo transfer ettiler antalya tüp bebek merkezindeki tedavimde yine 9 yumurtam oluştu ama onlarda 2 tane kaliteli embiriyo transfer edebildiler sonra batu beyle tanıştıktan sonraki değerlendirmelerde bana diğer merkezlerde çok yüksek ilaç dozu kullandıklarını farkettik batu beyle beraber toplamda günlük 600 doz ilaç kullanmışım ve batu bey günlük 150 doz ilaç kullandı yaşım 39 polmasına rağmen 16 tane yumurta çıkardım ve bunların 11 tanesi döllendi 8 taneside 3. güne gitti tarnsfre hazırlığı yaparken bi baktıkki rahim duvarım çok ince ve en önemlisi bana önceki tedavilerimde bundan hiç bahsedilmemiş en fazla 7 mm ye çıkıyor ben 7 yeterli sanıyordum hiç sormakta aklıma gelmedi doktorlara batu bey dediki demekki senin sorunun endimetrium inceliği bunu sana daha önce söylemedilermi yok dedim kimse söylemedi şimdi ağustostan beri rahim zarını kalınlaştırmaya çalışıyoruz embriyolarım donduruldu yani anlatmak istediğim şey lütfen çok dikkatli olalım ve iyice araştırıp merkez seçelim daha ayrıntılı sormak istediklerinizi ve burda yazamadığım şeyleri öğrenmek isterseniz özel mesaj atın memenuniyetle cevaplarım hepimiz bir umutla başlıyoruz her tedaviye ama maalesef umutlarımızla oynanıyor
ben bu merkeze görüşmeye gittim fakat kulandıkları ilac dozu cok yüksek geldi bana ist tedavi gördüm 4 kere toplam okadar ilac kulandırtmadılar bana
görüştüm fakat içime sinmedi arkdaşlar umarım bizlere umut olursunuz
bu akşam kontrolüm vardı. şükür ki çok bekleyip gerilme aşamasına gelmedik:)yumurtalar kontrol edildi yaklaşık 15 taneden bahsetti. sürec çok iyi imiş. iğnelerin dozunuda 112 den 75 e düşürdü.bugün ve yarın 75, pazar günü çatlatma iğnesi, pazartesi günü akşamleyinde aşılama olarak karar verildi.aşılama aşaması nasıl oluyor gülenciğim. hemen yapıyorlar mı?ve en önemlisi ne zamn sonuçlanıyor?
öncelikle hayırlı olsun tedavin..inşallah bebeğine kavuşursun bu sefer..evet çok haklısın çok zor yaşadıklarımız,maddi manevi yönü bi tarafa bedenende yıpranıyoruz..bende tıp faküültesinde aşılama oldum,asistanlar yapıyo herşeyi..kemal beye çok güvendim,işi bildiğini düşündüm hep..benim yaşım 30 ve toplam 9 folikül oluyo her ay.az ilaçla sağlıklı yumurta oluşturulması gereken bi hastayım ve dediğin gibi çok sağlam gidilmeli.çok ilacın yumurta kalitesini bozduğunu düşünüyorum.bende de 9 taneden 6 sı toplanabildi,bunlardan 5 ine döllenme işlemi yapıldı ama 2 embriyo oluştu..dondurulmuş olmayıncada her seferinde tekrar ilaç...neyse bu seferde kemal beyle deneyeceğim,inşallah son olur,bebeğime kavuşurum..
batu beyde fiyatlar nasıl?yoğunmu? tek doktormu var?
hoşbulduk ben ilk tedavimi 2006 yılında tıp fakültesi hastanesinde oldum onu tedaviden bile saymıyorum çok kötü bir tedaviydi 2. tedavimi geçen yıl mayıs ayında gelecek tüp bebek merkezinde oldum mete bey ilgili bir doktor ama ordada kafamda soru işaretleri oluştu bir kaç ay ara verdikten sonra ağustos ayında antalya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım antalya tüp bebek merkezi diğer yerlere nazaran daha sistemli ve profesyonel olduğunu düşündüm o tedavimde olumsuz sonuçlandı ve çok üzüldüm sonrasında 1 yıl tedavi olmadım ve bi şekilde memorial hastanesi batu aydınuraz ile tanıştım kontrollerim başladı bu ağustos ayındada orda tedaviye başladım ve anladımki diğer yerlerde boşa vakit harcamışım tıp fakültesindeki ilk tedavimde 34 yaşımda olmama rağmen yumurta rezervim fena değildi 12 tane falan yumurtam oluştu ama yumurta toplamada hepsi boş çıktı sanırım asistanların azizliğine uğradım gelecek tüp bebk merkezindeki tedavimde yaşım 38 olmuştu ve 8 yumurtam oluştu fakat 1 tane kaliteli embriyo transfer ettiler antalya tüp bebek merkezindeki tedavimde yine 9 yumurtam oluştu ama onlarda 2 tane kaliteli embiriyo transfer edebildiler sonra batu beyle tanıştıktan sonraki değerlendirmelerde bana diğer merkezlerde çok yüksek ilaç dozu kullandıklarını farkettik batu beyle beraber toplamda günlük 600 doz ilaç kullanmışım ve batu bey günlük 150 doz ilaç kullandı yaşım 39 polmasına rağmen 16 tane yumurta çıkardım ve bunların 11 tanesi döllendi 8 taneside 3. güne gitti tarnsfre hazırlığı yaparken bi baktıkki rahim duvarım çok ince ve en önemlisi bana önceki tedavilerimde bundan hiç bahsedilmemiş en fazla 7 mm ye çıkıyor ben 7 yeterli sanıyordum hiç sormakta aklıma gelmedi doktorlara batu bey dediki demekki senin sorunun endimetrium inceliği bunu sana daha önce söylemedilermi yok dedim kimse söylemedi şimdi ağustostan beri rahim zarını kalınlaştırmaya çalışıyoruz embriyolarım donduruldu yani anlatmak istediğim şey lütfen çok dikkatli olalım ve iyice araştırıp merkez seçelim daha ayrıntılı sormak istediklerinizi ve burda yazamadığım şeyleri öğrenmek isterseniz özel mesaj atın memenuniyetle cevaplarım hepimiz bir umutla başlıyoruz her tedaviye ama maalesef umutlarımızla oynanıyor
ben henüz tedaviye başlamadım sonuç ne olur bilemiyorum ama Kemal bey rahim duvarı hakkında açıklama yaptı zaten 8 mm nin altında transfer yapmıyoruz dedi.
valla bana yaptılar elimde onların verdikleri muayene takip dosyaları var transfer yaptıkları gün rahim kalınlığı 6 mm miş aslında işin içinde başka şeyler varda onları burda açık açık yazamam etik olmaz ama benim orası hakkında kafamda soru işaretleri oluştu
canım bende aşılamalarımda az ilaç verildi başka hastanelerde ve yumurta gelişmedi..az ilaçla sayı 1-2 anca oldu onda da zaten tüp yapılmaz..diğer sayfada arkadaşım var dew izmirde iki ay üst üste toplandı yumurtası ve çok az ilaçlar iki ayda birer tane..öyle bi yöntem olursa az ilaç mantıklı olur,ama kemal bey uygulamıyo sanırım..benim tüp bebeğe başladığımda adet sonrası rihim kalınlığım 3 mm idi.kürtajdan dolayı incelmiş..ve bunu orda öğrendim..her gittiğimde kanda östrojen bakıldı ve transferde 9 mm di..sende atlanmış olması çok tuhaf..birde ordaki takip dosyalarını senmi istedin?verdiklerini bilmiyordum..eşim çok emin merkezden,ben burda duyduğum başarı öykülerinden etkilenip yeni yerler buluyorum ama her seferinde doktor değiştirmenin yanlış olduğunu söyleyip beni ikna ediyo:) artık bu seferde ordayız..inşallah bebeğimize kavuşuruz..
senin transfer ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?