Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

merhaba arkadaşlar) demek istanbuldan antalyaya bebişlerinizi almaya geliyorsunuz ) hadi hayırlısı olsun...bende 2.tüp denememi antalyada kemal beyin tedavisi gözetiminde oldum.malesef negatif sonuç. 3. denemeyi yapacağız inşaallah.merkez ve dr.lar konusunda iyi olduklarını söyleyebilirim.gerçekten paragöz değiller.bende şuan dinlenme aşamasındayım)) her an aranıza katılabilirim...sizlerin tedavisi hangi aşamada ?görüşme yaptınızmı?misafirhanedemi kalacaksınız.? bende bu sefer misafirhanede kalmayı düşünüyorum. görüşmek üzere)

merhaba lee demek sende dinlenme aşamasındasın kendini toparlayıp umarım bize katılırsın diyorum

ben 2.tüp bebe denememi yapıcam antalyada murat beyin hastasıyım,ocak 9 u gibi orada olucam inşallah. misafirhanede kalıcaz bizde. umarım görüşürüz

daha tedaviye başlamadık canım 10_11 ocak gibi ALLAH KISMET EDERSE 3 ARKADAŞ ANTALYAYA UÇUYORUZ ..SENİNLEDE TANIŞMA İMKANIMIZ OLUR İNŞALLAH SEN NERDE OTURYORSUN ?

merhabalar...bende ocak adetimle başlıyorum..13-15 i gibi...inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu sefer..herkese bol şans...

merhabalar...bende ocak adetimle başlıyorum..13-15 i gibi...inşallah bebeklerimize kavuşuruz bu sefer..herkese bol şans...

aa bir arkadaş daha çıktı :))hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun ..senin ilk tedavinmi ?nerde oturuyorsun canım biz antalya dışından geleceğimiz için konuk evinde kalacaz 3 arkadaş:) inşallah tanışma imkanımız olur(eğer sende antalya dışından gelirsen kesin tanışırızda) orda hem arkdaş hem moral oluruz birbimize

Tüp bebek tedavin bitti sanırım sonucunu almışsın
negatif olmuş üzüldüm tüp bebek bu kadar olumsuz mu sonuclanıyor hep kimi duysam negatif hep...
Canım ilacını kullanmaya başladın mı?

slm kızlar aranıza bu gün aldığım haberle bende katılıyorum ama bizim tedavimiz şubat başı gibi başlıcak allah nasip ederse.Antalya tüp bebek kemal beyin hastasıyım ve doktoruma inanılmaz güveniyorum hem doktoruma hem çalışanlarına olumsuz sonuç olsa bile yinede güveniyorum çünkü tevekkülü allahdan olduğuna inanıyorum nasipden ötesi yok 2 tüp bebek denemem oldu 1. başarısız 2. tutundu fakat 10 haftalıkken kaybettim bu haziran ayında allah kimselere göstermesin bu hepsinden beter bi duyguydu neyse geçti gitti diyorum bunu demek zorundayım çünkü yeni umutlara yelken açmış durumdayız, problemimiz sperm sayısı ve yapısı, şubat ayında başlıyoruz çünkü ilaç tedavimiz şubatta bitiyo aynı zmanda androloğada gidiyoruz eşim ilaç kullanıyo, zaten vucudum dinlenmeye almıştık düşükden dolayı ocak ayına kadar şimdi + 1 ay oldu olsun sağlıkla sıhatle bebişlerimiz kucağımıza gelsinde. ben de şehir dışından gelicem ama sanırım bu topiği açan arkadaşlar ocakda başlıyolar tedavilerine inşallah allah sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasıp eder. herkes tedavisinde hayırlı sonuçlar alır inşallahhhhhhhhhhh

canım ben 3,5 senedir buralardayım:) kemal beye muayene olmam 2008 deydi..ama tedaviye geçen yaz başladık.1 tüp bebek denedik olmadı(öncesinde 2 aşılamam var fakültede) şimdi 2.si için kolları sıvadık..çarşamba günü muayenedeydim..ocağın ikinci haftası gibi başlıycaz bi aksilik olmazsa..bu arada ben antalyadayım..ama denk geliriz muhakkak..inşallah yüz yüzede görüşürüz..

merhaba canım..yanlış hatırlamıyorsam dna kırılması çıkmıştı spermlerde değilmi?tekrar kemal beyde başlıyosun demek...bende karar verebildim sonunda..evet kemal bey güven veriyo insana..inşallah sağlıklı bi tedavi süreci geçiririz canım..bende bebeğimi kaybettim,gerçi çok küçüktü,henüz alışamamıştım ona...hayırlısı dedim...

evet cnm dna sperm kırıklığı var doktorumuz şubatta başlayabileceğini söyledi kemal beyinde alanında çok iyi bir doktor olduğunu söyledi onunla devam etmem konusunda beni uyardı. çok korkuyodum sadece yanlış karar vermeden ama artık kararımda kesinim kemal beyle başladım allahın izniyle onunla bu yol bitecek. sanada büyük geçmiş olsun 2012 bize uğur getirsin inşallaaahhh..

sağol canım..sana da hayırlı olsun..bende eşimin ısrarlarıyla kemal beyle devam edicem..ilkinde hasan bey takip etmişti..bu sefer sadece kemal bey bakacak..geçen hafta muayene oldum..doğum k.hapı vermedi bu sefer(rezervlerim az.)..ocak adetimle başlıyoruz..bende de korku var ama kararımız kesin..inşallah uğurlu gelir 2012..arka arkaya pozitifleri alırız:)

daha tedaviye başlamadık canım 10_11 ocak gibi ALLAH KISMET EDERSE 3 ARKADAŞ ANTALYAYA UÇUYORUZ ..SENİNLEDE TANIŞMA İMKANIMIZ OLUR İNŞALLAH SEN NERDE OTURYORSUN ?

merhabalar,tedaviniz için şimdiden hayırlısı olsun diyorum.inşallah antalyadan bebeklerinizle dönersiniz) ne enteresan değilmi? bizlerde istanbulda daha iyi merkezler vardır diye oradan araştırma yapıyorduk. ama yaptığım araştırmalarda biraz pahalı oldukları kesin:-(( aslında ankara bulunduğum şehre daha yakın.hızlı trenle gidip gelebilirim kalacak yerde var ama oradakilerde işi reklama dökmüşler sanki.bir iki merkezle görüşmüştüm yaşım dolayısıyla beni tedaviye almak istemediler bile.bende önemli olan bizim gibilerle başarıyı yakalamanız dedim.sonuçta yumurtlama devam ediyorsa daha önce düşükte olsa hamilelik yaşanılmışsa tekrar hamile kalamayacağım diye birşey yok..
daha sonra çok kez aradılar gelin tedaviye başlayalım diye ama ben kabul etmedim.o ara kemal beyle görüşmem olmuştu.tamam yaş dolayısıyla çok umut vermesede herşeyi net konuştu benimle ve umutsuzluğa düşürmedi.en önemlisi beni para kasası olarak görmedi.2.denemem negatif sonuçlansada ben merkezden ve dr.lardan memnun kaldım.şimdi 3.tüp tedavim başlayacak.tabii yine merkezlere baktım.uygulanan tedaviler hemen hemen aynı.eşim ısrarla antalya diyor ehhh 2.kez aynı merkezde olunca indirimde olacak. sanırım bende ocak sonlarına doğru hastalanınca tedaviye başlayacağım kısmet....bu kez misafirhanede kalmak istiyorum) tabii eşim orada ailesi varken benim misafirhanede kalmama sıcak bakmıyor. 23 eylülde 3.tüpe başlamıştım.evde yaşadığım bazı olumsuzluklar hormonlarımın düşmesine neden oldu ve yumurtalar toplanmadan tedavi sonlandı. bunu eşime anlatamadım üzülmesin diye.ne yapacağımı bilemiyorum.bana bir akıl verin..

geçmiş olsun bence yaşadıklarını eşininde bilmesi gerek neden orada değilde misafirhanede kalmak istediğini anlaması gerek. maalesef bu süreç zaten streli bir süreç birde başkaları yüzünden strese girip böyle sonuçlarının oluşmasına her ne olursa olsun izin vermemeliyiz. maddi manevi yıpranıyoruz böyle bir olasılık yeniden oluşabilir buna göz yummamak gerekir diye düşünüyorum. hepimizin yolu açık olsun inşallahhh hepimizin tedavisi güzel başlar ve sorunsuz devam eder. sonucunda da bebelerimizi alıp döneriz inşallahhh

canım benim sayfada da yazdım sana ama burdanda ekleyeyim bişeyler dedim:)
kemal bey banada çok umut vermedi..çok temkinli bi adam,boş vaadler vermediği kesin..sen de tanıyosun..merkez konusunda kararlıysan kal misafirhanede..çok memnundu tanıştığım kişiler..hem birbirini anlayan insanlar daha güzel vakit geçirirsiniz..masrafında olmayacak hem,yemekleri kendileri yapıyolardı orda,mutfak vs..varmış..kendini düşün...

sayfanın başından 25. sayfaya kadar okudum, bir hayli bilgi sahibi oldum.tecrübelerini paylaşan arkadaşlara çok çok teşekür ediyorum ve bu siteyi hazırlayanlarada.forumlararı okudukça kendi durumuma yakın insanların ne kadar çok olduğunu gördüm bu benim için bir destek olsada her kişi için zorlu bir süreç demekti aslında.lafı uzatmayayım bende aranızdayım herkese selam olsun.

hoşgeldin aramıza canım..tüpbebek tedavisine başlıyorsun anladığım kadarıyla hakkında hayırlısı olsun ne zaman başlıyorsun canım

ben kısaca durumumu aktarayım. 2009 yılının kasım ayı gibi bebk düşünmeye başladık,korunmayı bıraktık. başta olağan olduğunu düşündük ve yaklaşık 7 ay bu fikre inandık. sonra bir sorunmu var acaba diye bi kaç test yaptırdık. eşimde herşey iyidi fakat benim rahim filmimde bir tüpün tıkalı olduğu ama diğeriyle zaman içinde hamile kalabileceğim sonucuna ulaştık. bir kaç ay daha denedik. zamanla uzman bir doktorumuzun olması gerektiği inancıyla bi araştırma yaptık ve işi riske atmama adına direk tüp bebek merkezi ile iletişime geçtik.ve hasan beyle başladık.2 ay ilaç kullandım sonra 1 hamilelik geçirdim fakat kısa sürdü düşükle sonuçlandı 2010 aralık gibi. biraz ara vermemiz gerekti (6 ay kadar) 2010 yazında tekrar niyetlendik gelen giden olmadı.açıklanan bir şey olmadığı için, birde ününü duyduğumuz ali fuat beyle görüşelim dedik.ve eylül gibi kontrole başladık laporoskobi ve histereskobi yapıldı.sonuç tek tüpün kapalı ama diğeri ile hamile kalınabileceği fakat doğal yolla zor görünüyor aşılama daha uygun olur dendi. ben bir kaç ay daha doğal yolla denemeyi tercih ettim eşimde sağolsun:)fakat zamn geldi geçti aralık oldu bizim bebiş yokadet dönemine girdim cumartesiye randevum var fakat kafam karışık!aşılamayı denemelimiyim yoksa direk tüp bebek mi?doktorla görüşcem önce tekrar değerlendireceğiz.durum bu...

hımm anladım canım ama umutsuz vaka değilsin en azından:)) hem bir kere hamilelik yaşamışsın bir kere hamile kalan yine kalır inşallah...aşılamamı tüpbebkmi bu konuda bişey diyemem en iyisini doktorlar bilir ama şansa bakarsan tüpbebkte şans daha yüksek ama aşılamayla hamile kalanda çok tabi, hakkında hayırlısı olsun canım

sağol canım
evet diğer merkezlere bakınca burası daha uygun hem burda okuduğumuz kadarıyla olumsuz bişey okumadık bu yüzden tercih ettik bu merkezi diğer iki arkadaşım ist ben Aydından gelecem :))düşünsene izmir istanbul duruken bu merkezi seçtik güvendik bakalım hakkımızda hayırlıs olsun artık

canım bence bu konuyu eşinle güzel bir dille konuş sonuçta bunca emek veriyoruz maddi manevi yıpranıyoruz bu yolda , stres sıkıntı negatif sonucu almaya başlı başına yetiyo zaten .. aynı şeyleri bende yaşadım diyebilirm kaynanmlarla altlı üstlü oturyorduk yemeğimi hazırlayıp önüme koyarlerken suratlarındaki o mineti farkediyordum o hareketlerini gördükçede içten içe sıkıyordum canımı zaten doktorumunda olmamasının tek sebebi STRES demişti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…