Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

slm gülem ben ist da oturyordum 1 yıl öncesine kadar ordan geldim ist da bahcecide 2 defa 1 madicanada 1 tane yeditepe ünv aşılamalarımda 1 tanesi memorielde istanbuldaki digerleride süleymaniye kadın dogumda neye karar veriyorum ben ar ara yapmak istiyorum bazende bıkıyorum karar veremiyorum aslında hep beraber buluşup biyerde cay içsek konuşsak iyi olur

olur buluşalım gunestoprak

hakkaten çok ilginç nasıl endometrium iyi derler..bu merkezin yapacağı bişey değil aslında..kemal beymiyd takiplerini yapan doktor?şimdi ilaç kullanmadanmı yükselmesi bekleniyo?adaçayı iç bol bol,brokoli ye..çok e2 var...
buluşma işine gelince ben şu an il dışındayım.şubat tatilinde gelicem..maalesef..

valla ben ne kadar olması gerektiği yönünde bilgi sahibi olmayınca doktora saf saf sordum"herşeyin fazlası zarar derler, bu miktar çok mu az mı?"yüzünde bir gülümseme(bunu nadiren görüyoruz)gayet iyi.bende mutlu oldum. teşekür ederim gülenciğim.hasan beyle bebekle ilgili aşamalara hiç başlamadık, sadece teşhisler yapıldı(eşimin sperm durumu, benim tüplerin durumu, hormon düzeyleri vs...)ve adetim düzensiz olduığu için önce düzenleyici bir ilaç sonrada 5 liralık bir ilaç daha (srophen).bunlarla birlikte bir gebelik geçirmiştim, düştükten sonra baya bir vakit geçti aradan ondan sonra ali beyin adını çok duytduğum içinvitaleye başladım,tedavi amaçlı ilk işlemimde vitalede.dünkü kontrolde doktor çok emin bir şekilde eğip bükmeden hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi ama allah nasip etmediyse...çok heyecanlıyım,yarın çatlatma iğnesi ertesi gün aşı. çok dua edin arkadaşlar ben hepimize dua ediyorum birbirimizi hiç tanımasakda yakın bir arkadaştan daha yakınız çünkü aynı şeyleri yaşıyor ve birbirimizi iyi anlıyoruz.iyi geceler sağlıcakla:)

benimde kafamda soru işaretleri oluştu şu anda.muayene olmuştum verdikleri ultrason sonucu verdikleri kağıtta endometrium 14mm yazıyo adetime bir hafta vardı o zaman.bana da gayet iyi dedi.ama Batu beyle görüşmek istiyorum şimdi sen böyle anlatınca.geçmiş olsun inşallah bu son tedavin olur..

canım adet öncesi 14 kötümü?transferde 8 altında olmayacak zaten,e adet öncesi iyice kalınlaşmış olması gerekiyo,seninkide öyleymiş,,,ama tabii ben çok bilmiyorum... bu merkezde hamile kalan çok kişi var,mutlaka bi bildikleri vardır bence..ben 3,5 yıldır bu sayfalardayım,şikayet okumadım hiç..haa buraya yazmayan çok kişi vardır gibi geliyo bana hep..ama tabii başka fikirlerde almak lazım...
offf Allahım çok zormuş..karar vermekte beklemekte..

canım çok güzel,maşallahhh..bana da öyle geliyo ki sen mutlu haberi vereceksin canım.şansın çok çok yüksek..dualarım seninle canım..inşallah herşey yolunda gidecek,bebeğine,hatta bebeklerine kavuşacaksın..

merhaba world07 istediğin zaman batu beyle görüştürebilirim seni ben batu beyle görüşmeye gidene kadar antalya tüp bebeğe çok güveniyordum ve son tedavimide orda yaptırmayı düşünüyordum ama demekki ordada bizlerin umutlarıyla oynuyorlarmış onu anladım bide tedavide yaşadığım bazı güvensizlik yaratacak başka şeylerde vardı ama onlar burda anlatılmaz sgk danda orası hakkında duyduğum şeyler var yani boşuna çamur atmıyorum araştırdım biraz insanlardan fazla fazla paralar alıyorlarmış bukadar söyleyebilirim ancak ben özel mesaj atamıyorum ama isteyen bana msn sini yada telefonunu özelden atarsa detaylı bilgi veririm burdan yazmam çok etik olmaz başkalarınında kafasını karıştırmayayım eğer bizlerin umutlarıyla bilinçli olarak oynanıyorsa bu duruma bi dur diyelim arkadaşlar birlik olalım

merhaba gulem takiplerimi murat bey yapıyordu valla çok haklısın bende o merkezden beklemezdim hele murat beyden hiç beklemezdim ama ona güvendiğim için hiç fazla soru sormuyordum sadece yumurtaların boyutlarını soruyordum benim rahim duvarımın ince olduğunu hiç söylemedilerki ben hep yumurtalarım kalitesiz olduğu için tutmuyor sanıyordum yumurtalara odaklanmıştım ama bu tedavide gördümki yumurtalarım onların verdiği ilaç dozu çok yüksek olduğu için kalitesiz çıkıyormuş bu tedavimde daha az ilaç kullandım daha çok yumurtam oluştu amacım merkezi kötülemek değil ama eğer insanlara kasıtlı bişeyler yapıyorlarsa ve bunu ispat edersem uğraşırım sadece kendim için değil başkaları içinde uğraşırım çünki bu tedavinin maddi manevi zor olduğunu biliyorum haa bu arada o merkezde hamile kalan çok arkadaşım var bunuda inkar edemem ben sadece yaşadıklarımdan dolayı herkesi bilgilendirmeye çalışıyorumki herkes dikkatli olsun

yani sen ciddi ciddi elimde bilgiler var diyosun öylemi?sgk nasıl bilgi veriyo,bende araştırayım o zaman..canım kasıtlı olduklarına gönlüm inanmıyo ne yalan söyliim..bende 2 sene başlayamadım normalsin dendiği için,ama yinede oraya gittim,eğer dertleri para olsaydı 2 yılda bizi istedikleri kadar yolarlardı..ve söyledikleri şeyler dışında ekstra hiç para istemediler.o kadar ısrar ettimki bana hsg çekin,yada başka tahlil vs yapın diye..gerek yok dedi kemal bey..heralde derdi para olsaydı yapardı..nolurdu ki bi 300 tl almış olurdu..ama yinede çok merak ettim.bu sayfaya bakanların kafalarında soru işareti oluşturdun orası kesin,ama bence yeterli açıklama yap,sende demişsin çamur atıp kenara çekilme..açıkla ki herkes bilsin..böyle olmaz.burda yazsan kimse sana bişey demez,ama böyle üstü kapalı konuşunca şüpheli bakarlar..anlat bilelim canım..

eğer yaşadıklarımı sıkılmadan okuyacaksanız yazarım tabii biliyorsunuzki devletin bize verdiği 2 tüp bebek hakkımız var ben ilk tedavimi tıp fakültesi hastanesinde yaptım 2006 yılında orada asistan doktorların yanlış doz çatlatıcı vermesinden dolayı bütün yumurtalarım boş çıktı ve transferim iptal oldu geçen sene gelecekte tüp Bebek mrk. de ikinci tedavimi oldum yine sgk hakkımdan yararlandım daha sonra antalya tüp bebek merkezine gittim görüşmek için orda funda hanım vardı tedavi ile ilgili görüşmeler yapıyordu fiyat vs.. ona hikayemizi anlattık oda bize dediki sizin 1 tadavi hakkınız olabilir ilkinde transfer olmadığı için sgk bölge müdürlüğünden bir isim verdi oraya gidin tedavi hakkınız varmı sorun dedi bizde gittik gerçekten 1 tedavi daha hakkımız olduğunu söylediler bide o kişi bize dediki çok dikkatli olun orası hastadan fazla para alıyormuş ama bunu hastalar bilmiyor ben buraya gelen herkesi elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum devlet merkezlere tedavi ücretini ödüyor ama bunu hastalara devlet çok az bir kısmını ödüyor diyip hastadan fazla para alıyorlar dedi bi hesap yaptı sizin merkeze ödeyeceğiniz para 750 yi geçmemeli üstünü devlet ödüyor dedi sizden fazla para istediklerinde funda hanımla kemal beye ''benden selam söyleyin, onlar anlayacaklardır'' dedi orası hastadan fazla para aldığı için çok defa ceza aldı dedi neyse uzatmayayım ben tedaviye başladım orda tedavim çok güzel geçti bunuda inkar edemem hatta anket verdiler orda bile memnuniyetimizi belirttik murat beyden ve personelden çok memnunduk yumurta toplamadan bir gün önce ödeme yapmak için funda hanımın yanına gittik bize sgk dan 750 tl dediler ya biz o kadar tedarik ettik, funda hanım bizden 2 bin küsür lira para istedi tam olarak miktarı hatırlamıyorum çünki beynimden kaynar sular döküldü o anda okadar parayı duyunca... yok çünki yanımda o kadar para eşim ve ben dedikki nasıl olur sgk da sizin gönderdiğiniz adam bunun tam tersini söyledi siz 750 tl ödeyeceksiniz üstünü devlet karşılayacak hatta dediki funda hanım ve kemal bey beni iyi tanırlar benden selam söyleyin, kadın bi kızardı bozardı alla allah dedi acaba mevzuatmı değişti ben bi muhasebeye sorayım sizi arayayım dedi tamam dedik ayrıldık ordan ve eczaneye gitmiştik ilaç almaya.. merkezden/muhasebeden eşimi aradılar ''sizin hesaplamada bir hata olmuş sizin ödeyeceğiniz para 750 tl'' dediler. antalya tüpbebek merkezi ilk defa bizimle ilgili sgk/kurum çalışması yapmıyordur herhalde!... rutin yapılan bir işlemde bu kadar rakamların yer değiştirilmesi gibi bir hatanın olma ihtimalinin de olmaması gerekir diye düşünüyorum. ayrıca bizim sgk ya gitme amacımız böyle birşeyi araştırmak değildi, sadece 1 tane daha tüp bebek hakkımız varmı yokmu diye sormaktı adam kendi uyardı bizi ben buraya gelen olursa elimden geldiğince uyarıyorum ama herkese ulaşmam mümkün değil insanlar umutlarını paralarını bağlıyorlar tedavilere yazık değilmi neden fazla para ödeyesiniz kim bilir kaç defa deniyorsunuz dedi, sonra bizim eşimle kafamızda soru işareti oluştu dedikki demekki bizden az para aldıkları için salla gitsin tutmazsa bi daha gelecek nasıl olsa diye düşünmüş olabilecekleri geldi aklımıza belkide düşünmediler bunu bilemem onların transferden önce bize verdikleri embriyo kağıdına hiç dikkat etmemişim geçen gün bi baktım transfer günü rahim duvarı kalınlığı 6 mm şimdi gulemcim sen olsan akılına ne gelirdi tabiikide içime kuşku düştü neden ben merkeze çamur atayım biz bu merkezlere muhtacız belki bir gün tekrar yolum düşecek oraya, bunu kimse bilemezki sadece dikkatli olalım dedim ayrıca tıp fakültesi hastanesi tüp bebeğin başındaki profesörde para alırsa dışarıya tüp bebek raporu veriyor almazsa vermiyor bunlarıda yaşadım ben ve çok kişidende duydum hatta sgk ya bunuda sordum paşa gönlü bilir isterse verir istemezse rapor vermez dediler antalya tıp fakültesi hastanesinde tüp bebek tedavisi yapıldığı için dışarıya rapor vermek zorunda değilmiş yani o yüzden ona bişey yapılamıyormuş ama antalyada tedavi olupta sgk hakkı olan herkes birleşse o adamda böyle boru öttüremez bize devlet tarafından verilmiş bir hak var neden devletin veriği hakkı kullanmayalım zaten pahalı bi tedavi ilaçları pahalı tedavi pahalı topu topu 2 hakkımız var onuda alamıyoruz ama ben çok şükürki araştırdım inat ettim ve 2 hakkımıda kullandım daha çokkkk var yaşadığım ama burda hepsini anlatmaya kalksam sayfalar sürer sizde sıkılırsınız okumaktan başka merak ettiğiniz bişey olursa ben herzaman cevaplamaya hazırım benim amacım kimse parasızlıktan imkansızlıktan dolayı tedaviden vazgeçmesin hakkını sonuna kadar arasın ben yaptığıma göre demekki yapılıyormuş o hak alınabiliyormuş ama tabii tedavi raporu aldıktan sonrada merkeze fazla para ödenmesin zaten sgk ya gittiğiniz zaman tüp bebekle ilgilenen kişi kim dediğinizde gösteriyorlar onada sorsanız biz tedavi olursak merkeze ne ödiyecez diye söylüyor zaten.
gulemciğim; ''çamur atıp kenara çekilme...'' demişsin; bizler/bu siteye girenler, ortak sorunlarımız olduğundan dolayı birbirimizi tanıyoruz. birimizin yaşamış olacağı sorunla diğerlerimizin karşılaşma olasılığı çok yüksek olduğu için ben de yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. kimbilir kaç kişi sgk haklarını bilmediğinden ne mağduriyetler yaşamıştır. böyle bir düşünceyle yapılan bilgi paylaşımı için ''çamur atmak'' suçlamasının da doğru olmayacağını düşünüyorum.
dileğim şu ki; allah herkesin gönlüne göre versin, dert verip derman aratmasın!..inşallah bir gün hepimiz meleklerimize kavuşuruz...

argok yazdıklarını bikaç gündür takip ediyorum

hepimiz bi şekilde tedavi sürecinde aksilikler sorunlar pişmanlıklar yaşayabiliyoruz. benim memnun olmadığım bir yerden başkasının memnun olması çok çoookk doğall..örneğinn istanbulda çok çok iyi denilen merkezde ilk tedavimi oldum netten bakıldığında çoğu kişi memnun,hatta hasta kuyruğuda işkence derecesinde ; ama gel gör ki bende buradan memnun kalmadım yapılan işlemler eksik,bilgi eksik,alaka eksikkkk eksikk
yani herkes heryerden memnun olmasını zaten hiçkimse bekleyemez o yüzden saygı duyarım memnunuyetsizliğine yada memnuniyetine

ama sgk olayı ile ilgili sıkıntı bu merkeze ait bir şey değil kesinlikle..özel merkezler her halukarda fazla para alacaklar ve almalılar diye düşünüyorum..ben eğerki devlette tedavi olmaya sıcak bakmıyorsam merkeze bu raporu götürüyorsam merkezin bana kendi uyguladığı bir ederi söylemesi bana göre! normal..ki bu merkez istanbuldaki merkez ve hastanelerden raporsuz hali ile bile çok uygun..
ben ist. yeditepe ye gittim raporu çıkarıcaklardı bana ve extradan 3800 tl istediler gel görki ben antalya merkezde ilaç raporumuda alarak hemen hemen raporsuz şekli ile bu bedele işlem görebilirim..o yüzden bana göre 750 değilde 2000 lerde bir bedel alınması sadece buraya has olan bir olay kesinlikle değildir diye düşünüyorum.

güleminde dediği gibi ben ilk defa bu merkezi gördüm parayı 2.plana atıp tedaviye yönlendiren..bir çok merkezle görüşmeye gittim kapıdan girince sana kasa gibi bakıyolar

velhasıl ben daha bu merkezde tedavi olmadım ocak başında hayırlısıyla gidip tedavimi olucam..bundan önce eylül ayında gittim tedaviye ve buradaki birçok doktorun görüp bişey demediği rahim perdemi bana söyledi..ve tedavim pozitif olsa bile düşük riskimin olacağını söyledi..bunu söylemeden buradakiler gibi yola bildiği kadar beni yolar gönderirdi diye düşünüyorum..

dediğim gibi herkesin yaşadığı veya araştırdığı olaylara karşı düşüncesi değişebilir bu çok normal

bir ayrıntıyı gözardı ediyorsunuz!.. herkes imkanları ölçüsünde, tedavi olacağı merkezi seçmeye çalışıyor. buradaki kriterler; 1-) merkezin başarı oranı. 2-) merkezin çalışma şekli; kurum anlaşması var/yok.. 3-) merkezin, yaşanılan yerde olup/olmaması. 4-) merkezdeki doktor'un referansı.... bir de ülke gerçeği; halkımızın gelir düzeyi.. bir çok insan ''para 2., 3. planda'' diyemiyor, maalesef!.. belki paranın 1.planda olma sı zorunluluğu nedeniyle o insanların, merkezlerin önünden geçmeye bile cesaret edemediklerini tahmin etmek zor değil. bu durumda olanlarda bizim insanımız!..
tabii ki bir merkezden herkesin memnun olup olmaması... tedaviden olumsuz sonuç alıp almaması çok normal. benim anlatmak istediğim; merkezleri kötülemek değil... insanların, kendi haklarını bilmedikleri için suistimale uğramalarıdır.. şimdi; bir merkez sgk ile anlaşma yapmışsa, neyin altına imza attığının farkındadır ve ilgili şartları kabul etmiş demektir. bunun üzerinde bir ücret telep edilmesi etik olmadığı gibi insanların zaafından faydalanmaktır. hiçbir gerekçe bu tür durumları görmezden gelmemiz için bir sebep olamaz.

arkaşlar merhaba takip ediyorum biraz gerilme var sanki burası niye var birbirimzle fikir alışverişi yapmak için var oyüzden ben size bilgi vereyim ist da bir arkaşımız yeditepede tedavi oldum en iyi merkez demiş istttt en kötü merkezi kime sorarsanız sorun cem bey en kötü drrrr istda ve milleti sömürmek için kurulmuş bir tüp bebek merkezi ebnde ilk cahilkenki yaptıgım tüp bebegi orda denedim ben ist bütün merkezlerde denedim kemal beye gelirsek bence profosyenel hiç degiller ben belki ist en iyi yerlerde yaptırdım ilk tüp hariç ama kemal beyle görüşömeye gittim donor hastasınada 600 dozla başlıyor benim gibi sebpepzi olanada 600 başlıyor oyüzden herkes fikrini söyleyebilmeli senin içine siner gider denersin kemalde benim içime memoriel siner giderim oraya argok a teş ediyorumki yasadıklarını paylaşıyor ki kendisinin düştügü duruma biz düşmeyelim ama yok gidersiniz içinize sinir yaptırın size yapmayın demiyor

ARGOK,hemen şunu belirteyim ''çamur atmak''lafını bi önceki sayfada kendin kullandığın için yazdım..lafın ne anlama geldiğini az çok biliyorum,senin kendi açıklamaların için açık açık yazman tuhafıma gitti..sen söyledin çünkü...neyse anlattığın için sağol,evet bu yolda benimde başıma gelmeyen kalmadı..bende mesela tıp fakültesi ömür taşkın vurgunundan payımı aldım..antalyadasın eminim duymuşsundur olanları..maalesef sağlıkla ilgili her durum kullanılmaya açık...ben kemal beyin merkezinde sgk hakkımı kullanamadım çünkü tıp fakültesi kendi yaptığım iş için niye dışarıya rapor vereyim mantığıyla kapıdan geri çevirdi..tabii devlet buna karşı çıkmaz çünkü hastanesinde yapılıyo,devlete göre bu hizmeti veriyo halkına...ha şu var tıp fakültesinde yaptırırsan 1050 lira ödüyosun,ilaçlar için ayrı rapor ama ben o fakülteye Allah düşürmesin bi daha uğramam diye yemin ettim..kemal beyin şeffa olduğunu düşündüm hep,para için hareket eden biri olsaydı beni şimdiye kadar yolardı,kaç kere gittim çünkü,ve bana doğal yolla olmasını bekle dedi..işte güven sağlamasındaki en önemli davranışıda buydu...
ben il dışındayım ama sgk ya ulaşabilirsem bende soracağı,bu senin anattıklarını sormak değil sakın yanlış anlama,bilmediklerimde varsa öğrenirim..ha ben 1.tedavimin borcunu ödeyemedim daha ve ikinci için tekrar kredi çektim..herkes aşağı yukarı aynı..inşallah bu son olur ve bebeklerimize kavuşuruz..çünkü benim derdim bi bebek değil,kendim fmf hastasıyım,sürekli ilaç kullanıyorum,tedavi aşamasında bırakmak bile çok zor benim için..kolaylılar diliyorum...yine burda ol tabii..aktarım,paylaşım alanı burası...herşeyi konuşmalıyız...

gulem tekrar merhaba bende ömür taşkın madurlarındanım, farkındaysan yazdıklarımda tıp fakültesindeki bir proftan bahsetmiştim işte o prof oydu onun hakkında o kadar çok şey duydumki hatta bir kaçınıda kendim yaşadım bende tıp fakültesi tüp bebek merkezi için yeminliyim tabiikide sgk ya sorabilirsin zaten herkes oraya gitsin haklarını araştırsın diye yazdım ben, bak ne dedin ilk tedavimi ödeyemedim ikinci için yine kredi çekecem demişsin ne zor şartlarla tedavi oluyoruz zaten bide merkezlerin sömürüsüne uğramayalım benim anlatmak istediğimde buydu ama merkezlerin hastalardan fazla para almalarınıda destekleyemem bu benim gözümde sömürü işte, bana başta deselerdiki devlet çok az bir kısmını karşılıyor o farkıda sizden tahsil edeceğiz yine sesimi çıkarmazdım ama bana dedilerki devlet 750 tl sini karşılıyor geri kalan 2.200 tl sini siz karşılayacaksınız ama sgk ya gittiğimde tam tersini söylediler bana siz 750 tl vereceksiniz dediler benim anlatmak istediğim birlik olalım sömürülmeyelim gerekirse sgk ya bende gelirim senle hiç önemli değil ama lütfen haklarımızı yedirmeyelim fazla paramız varsa o parayı başkalarına değil bebişlerimiz olunca onlara yedirelim (bu işin latifesi tabii)

bu arada müsait olduğum herzaman burda olacağım tabiiki burda dertlerimizi sorunlarımızı paylaşıyoruz bir yere gittiğim yok :))))))))

dün 2 saat kadar bir bekleyişten sonra aşılamamı yaptırdım:) ne kadar kısa sürüyormuş.kendimi 2 gündür çok daha uzun sürecek,neredeyse tören havasında geçecek bir işleme adepte etmiştim:)....yumurtalar çok gelişmiş ,bu ay hamile kalırsın dedi ali bey.odadan sanki 2 aylık hamileymişim mutluluğunda çktım.) yalnız kasık ağrılarımın çok fazla olabileceğini hatta 1 kaç gün hastanede kalabilme durumumun olabileceğinş söyledi.bu normal mi? yumurta kontrollerinde hep hamileliğin yüksek ihtimal olduğunu söyledi, bu doktor öyle yersiz söylemde bulunmaz gibi geliyor ama ...neyse zamnla göreceğiz. sevgilerle dua edin olur mu

ben akdeniz tıptan sağ çıktığıma şükrediyorum,laparoskopi sonrası doğal yolla gebe kaldım ama...yaşamadı.ömür bey işini çok iyi bilen bi adam ama maalesef kötüye kullandı..benden para istedi.hemde 2 kere..ilkinde anlamadık tabii ama ikincide yemedik...neyse bunu çok anlattım artık sıkıldım ömür beyden..özel antalya ile ilgili iddiaların çok sarsıcı açıkçası.gerçek anlamda söylüyorum 2 yıl paramızı almadı kemal bey,yapmadı yani..ben toplam 3 kere muayene oldum 3 yıldır..birtek ilkinde muayene ücreti aldılar...yalan söylüyosun demiyorum tabii ki.inanmak istemiyorum belkide...ama tedavime kemal beyle devam edicem çünkü herşey planlandı...
ne diyeyim inşallah bi an önce hamilelik müjdemizi veririz burdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…