haklısın canım.eşinde sorun olanda aynı doz alıyo,rezervi az olanda..bende aynı şeyleri çok düşündüm ama kemal beyle bi kere denemek istiyorum.ilkinde hasan beydi doktorum..randevu alındı..genetik testi yaptırdık,orda devam edeceğiz.inşallah bu sefer olur..sen neye karar verdin peki? istanbulda nerelere gittin?ben niyeti bozmuştum bi ara istnabul için...ama çok masraf olacak,zamanda yok diye vazgeçmiştik..sen neden antalya yı tercih ettin?
slm gülem ben ist da oturyordum 1 yıl öncesine kadar ordan geldim ist da bahcecide 2 defa 1 madicanada 1 tane yeditepe ünv aşılamalarımda 1 tanesi memorielde istanbuldaki digerleride süleymaniye kadın dogumda neye karar veriyorum ben ar ara yapmak istiyorum bazende bıkıyorum karar veremiyorum aslında hep beraber buluşup biyerde cay içsek konuşsak iyi olur
merhaba canım benim transferim endimetrium kalınlaşınca ağustostan beri her adet döneminde gidiyorum ama 7 yi geçemiyoruz bir türlü evet dosyaları sen taleb edersen veriyorlar ben başka doktora gitmek istediğim için hem antalya tüp bebek merkezinden hem gelecek tüp bebek merkezinden istedim zaten o dosyaları götürdükten sonra ortaya çıktı bu sorun bana hiç söylememişler hep endimetrium gayet iyi diyorlardı muayenelerde neyse ben şuanki doktorumdan çok memnunum inşallah buda güvenimi sarsmaz eğer sarsılırsa daha tedavi falan olmam herhalde
canım 15 tanemiiii:) naptın yaa coşmuşsun:))) işlem zor değil merak etme..hasan bey aşılama yapmamışmıydı sana? çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyo işlem..spermler yıkama işlemiyle hız kazandırılıyo,bi enjektörle rahme bırakılıyo..ordan hurrraaaaaaa:)))))))))))) büyük buluşma bekleniyo..sonuç işlemden sonraki 14.gün belli oluyo...hadi inşallah pozitif olsun..
merhaba canım benim transferim endimetrium kalınlaşınca ağustostan beri her adet döneminde gidiyorum ama 7 yi geçemiyoruz bir türlü evet dosyaları sen taleb edersen veriyorlar ben başka doktora gitmek istediğim için hem antalya tüp bebek merkezinden hem gelecek tüp bebek merkezinden istedim zaten o dosyaları götürdükten sonra ortaya çıktı bu sorun bana hiç söylememişler hep endimetrium gayet iyi diyorlardı muayenelerde neyse ben şuanki doktorumdan çok memnunum inşallah buda güvenimi sarsmaz eğer sarsılırsa daha tedavi falan olmam herhalde
benimde kafamda soru işaretleri oluştu şu anda.muayene olmuştum verdikleri ultrason sonucu verdikleri kağıtta endometrium 14mm yazıyo adetime bir hafta vardı o zaman.bana da gayet iyi dedi.ama Batu beyle görüşmek istiyorum şimdi sen böyle anlatınca.geçmiş olsun inşallah bu son tedavin olur..
valla ben ne kadar olması gerektiği yönünde bilgi sahibi olmayınca doktora saf saf sordum"herşeyin fazlası zarar derler, bu miktar çok mu az mı?"yüzünde bir gülümseme(bunu nadiren görüyoruz)gayet iyi.bende mutlu oldum. teşekür ederim gülenciğim.hasan beyle bebekle ilgili aşamalara hiç başlamadık, sadece teşhisler yapıldı(eşimin sperm durumu, benim tüplerin durumu, hormon düzeyleri vs...)ve adetim düzensiz olduığu için önce düzenleyici bir ilaç sonrada 5 liralık bir ilaç daha (srophen).bunlarla birlikte bir gebelik geçirmiştim, düştükten sonra baya bir vakit geçti aradan ondan sonra ali beyin adını çok duytduğum içinvitaleye başladım,tedavi amaçlı ilk işlemimde vitalede.dünkü kontrolde doktor çok emin bir şekilde eğip bükmeden hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi ama allah nasip etmediyse...çok heyecanlıyım,yarın çatlatma iğnesi ertesi gün aşı. çok dua edin arkadaşlar ben hepimize dua ediyorum birbirimizi hiç tanımasakda yakın bir arkadaştan daha yakınız çünkü aynı şeyleri yaşıyor ve birbirimizi iyi anlıyoruz.iyi geceler sağlıcakla:)
benimde kafamda soru işaretleri oluştu şu anda.muayene olmuştum verdikleri ultrason sonucu verdikleri kağıtta endometrium 14mm yazıyo adetime bir hafta vardı o zaman.bana da gayet iyi dedi.ama Batu beyle görüşmek istiyorum şimdi sen böyle anlatınca.geçmiş olsun inşallah bu son tedavin olur..
hakkaten çok ilginç nasıl endometrium iyi derler..bu merkezin yapacağı bişey değil aslında..kemal beymiyd takiplerini yapan doktor?şimdi ilaç kullanmadanmı yükselmesi bekleniyo?adaçayı iç bol bol,brokoli ye..çok e2 var...
buluşma işine gelince ben şu an il dışındayım.şubat tatilinde gelicem..maalesef..
merhaba gulem takiplerimi murat bey yapıyordu valla çok haklısın bende o merkezden beklemezdim hele murat beyden hiç beklemezdim ama ona güvendiğim için hiç fazla soru sormuyordum sadece yumurtaların boyutlarını soruyordum benim rahim duvarımın ince olduğunu hiç söylemedilerki ben hep yumurtalarım kalitesiz olduğu için tutmuyor sanıyordum yumurtalara odaklanmıştım ama bu tedavide gördümki yumurtalarım onların verdiği ilaç dozu çok yüksek olduğu için kalitesiz çıkıyormuş bu tedavimde daha az ilaç kullandım daha çok yumurtam oluştu amacım merkezi kötülemek değil ama eğer insanlara kasıtlı bişeyler yapıyorlarsa ve bunu ispat edersem uğraşırım sadece kendim için değil başkaları içinde uğraşırım çünki bu tedavinin maddi manevi zor olduğunu biliyorum haa bu arada o merkezde hamile kalan çok arkadaşım var bunuda inkar edemem ben sadece yaşadıklarımdan dolayı herkesi bilgilendirmeye çalışıyorumki herkes dikkatli olsun
yani sen ciddi ciddi elimde bilgiler var diyosun öylemi?sgk nasıl bilgi veriyo,bende araştırayım o zaman..canım kasıtlı olduklarına gönlüm inanmıyo ne yalan söyliim..bende 2 sene başlayamadım normalsin dendiği için,ama yinede oraya gittim,eğer dertleri para olsaydı 2 yılda bizi istedikleri kadar yolarlardı..ve söyledikleri şeyler dışında ekstra hiç para istemediler.o kadar ısrar ettimki bana hsg çekin,yada başka tahlil vs yapın diye..gerek yok dedi kemal bey..heralde derdi para olsaydı yapardı..nolurdu ki bi 300 tl almış olurdu..ama yinede çok merak ettim.bu sayfaya bakanların kafalarında soru işareti oluşturdun orası kesin,ama bence yeterli açıklama yap,sende demişsin çamur atıp kenara çekilme..açıkla ki herkes bilsin..böyle olmaz.burda yazsan kimse sana bişey demez,ama böyle üstü kapalı konuşunca şüpheli bakarlar..anlat bilelim canım..
gulem tekrar merhaba bende ömür taşkın madurlarındanım, farkındaysan yazdıklarımda tıp fakültesindeki bir proftan bahsetmiştim işte o prof oydu onun hakkında o kadar çok şey duydumki hatta bir kaçınıda kendim yaşadım bende tıp fakültesi tüp bebek merkezi için yeminliyim tabiikide sgk ya sorabilirsin zaten herkes oraya gitsin haklarını araştırsın diye yazdım ben, bak ne dedin ilk tedavimi ödeyemedim ikinci için yine kredi çekecem demişsin ne zor şartlarla tedavi oluyoruz zaten bide merkezlerin sömürüsüne uğramayalım benim anlatmak istediğimde buydu ama merkezlerin hastalardan fazla para almalarınıda destekleyemem bu benim gözümde sömürü işte, bana başta deselerdiki devlet çok az bir kısmını karşılıyor o farkıda sizden tahsil edeceğiz yine sesimi çıkarmazdım ama bana dedilerki devlet 750 tl sini karşılıyor geri kalan 2.200 tl sini siz karşılayacaksınız ama sgk ya gittiğimde tam tersini söylediler bana siz 750 tl vereceksiniz dediler benim anlatmak istediğim birlik olalım sömürülmeyelim gerekirse sgk ya bende gelirim senle hiç önemli değil ama lütfen haklarımızı yedirmeyelim fazla paramız varsa o parayı başkalarına değil bebişlerimiz olunca onlara yedirelim(bu işin latifesi tabii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?