Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

merhaba lee26 inşallah bu sefer başarırsın ankaradaki doktor kim öğrenebilirmiyim bende batu beye gidene kadar o kullandığım dozlar yaşıma göre normal diye düşünürdüm ama değilmiş bizzat yaşadım ve gördüm aslında burada bu paylaştıklarımız iyimi oluyor kötümü bilemiyorum kafası karışanlar oluyor ama yüksek doz ilaçlar bizim için sakıncalı bi kere hormon o ilaçlar bide bu tüp bebek ilaçlarında kanserojen olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah bebek yapacağız diye sağlığımızdan olmayalım allah korusun ben merkezlerin ilaç firmalarıyla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum o yüzden fazla doz ilaç veriyorlar tabii bu benim düşüncem bide eski yöntem demişsin anlayamadım anlatırmısın nasıl bir yöntem bu

teşekür ederim canım, temennilerin içinde hayırlısı diyorum.kendim için ve diğer bebek isteyen arkadaşlar için duam"sağlıklı sıhhatli doğacaksa vatanına milletine sadık, eşe dosta zararsız bir insan olacaksa rabbim nasip etsin.şerse hayra çevirsin"bizlerde sağlığımızı bozmadan özellikle pskolojik sağlığımızı koruyarak anneliğe hazırlığımızı yapmalıyız. bozuk bir pskoloji ile ne kendimize ne eşimize nede çoçuğumuza faydalı olabiliriz.dua ile hayırlısını diliyorum.
bu arada işlemden sonra 15 dk yatım.sonra görüşmeye geçtik. dün progestan 200 diye bir ilaca başladım, pazartesi kontrolüm var.adet ağrısı gibi bir ağrı var kasıklarımda çok huzursuz edici.doktorun net konuşması benide şaşırtıyor doğrusu. zaman herşeyi gösterecek.iyi geceler...

hayırlı olsun aşılaman.ali fuat beye mi yaptırdın?
Allah emeklerinin karşılıgını boş çıkarmasın inşallah.
igneylemi aşılama yaptıdın.birde ignenin adı neydi canım
evet ali bey yaptı.inşallah rabbim hayırlısını versin.evet iğne ile,önce 7gün boyunca gonal f450 sonra ovitrella diye bir çatlatma iğnesi yapıldı.

evet canım eylül ayında tedaviye başlıcaktım ve değerlerime baktırdım prolaktinim 2 ayda baya artmıştı sınırı hafif aşmıştı doktorumda stres heyecan da tetikler demişti

demek 15 inde orada olacaksın bizde kısmetse diğer arkadaşlarla 10-12 ocak arası olucaz sanırım sen misafirhanede kalmıcaktın dimi yanlış mı hatırlıyorum eğer kalırsan muhakkak tanışırız zaten :13: kalmazsanda merkezde kesin karşılarışırız tanışırız

bayanlar sanırım murat bey öle yapmıyo tam olarak bilmiyorum ama 2 arkadaşım bu ay muayeneye gitmiş rezervleriniz çok iyi fazla doz ilaç kullanmayacaksınız 3 kutu yeterli olur demiş oda 600 den başlatsaydı bu şekilde konuşmazdı gibime geliyo. hakkımızda hayırlısı yaşayıp görücez bakalım.

en güzel ve doğru duayı yapıyorsun canım bende her zaman hayırlısı ile evlat nasip eyle derim
inşallah tedavin hayırlısıyla pozitif sonuçlanır bir hasret daha biter.
belirtilere takılma bu kasık ağrıları hamilelik belirtisinde de oluyo

bende gitmeden bi daha baktırıcam..inşallah normal seyreder herşey..
evet canım ben misafirhanede kalmıycam..denk geliriz muhakkak..tanışırız:)

antalya tüp bebek merkezinde benimde doktorum murat bey idi ve bana toplamda günlük 630 doz ilaç kullandı inşallah sizlerde öyle kullanmaz

Son düzenleme:
cemrem33 nasılsın canım? ağrın falan oldumu? test ne zaman?sonucunu yaz muhakkak,ben pozitif olcağındaan eminim neredeyse b

arkadaşlar antalya tıp fakültesinde tüp bebek yaptıran varmı nekadara mal oluyor bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:

arkadaşlar antalya tıp fakültesinde tüp bebek yaptıran varmı nekadara mal oluyor bilgisi olan varmı?

canım fakültede raporsuz olma gibi bi durum yok,doktor tüp bebek yapılsın dedikten sonra sgk ile yapılıyo..işlem için 1050 lira ödüyosun..ilaçlarda ilacına göre değişiyo ama hepsini ödemiyosun tabii ki..orda işler proflarla gidiyordu en son,şimdi onlara muayene yasağı var biliyosun bu yüzden şimdi durum nedir bilmiyorum..en güzeli oraya gidip orada bekleme salonundaki arkadaşlarla konuşman...maddi anlamda uygun tabii..

ceren arkadaşımızın sonucunu merak ettim bende,ama yazmamış....takılmıyo artık buralara

cemrem sonucun ne oldu?

şükür kavuşturana arkadaşlar...2 haftadır vitalede yatıyordum uzun süredir yazamıyorum dolayısıyla sizi haberdar edemedim. sonuç pozitif olmakla birlikte çok kötü çok yıpratıcı bir süreçten geçtim ve geçmeyede devam edeceğim.aşılama sonrası 10 kadından bir kişide olabilecek bir rahatsızlıkla karşıkarşıya kaldık.vücudum, özellikle karın boşluğuğumdan bacaklarıma kadar ödem yani su toplaması denilen bir şey başıma geldi.yumurtaların ilaca fazla duyarlı olup fazla gelişimesi vede bir çeşit alerjk reaksiyon sonucunda oluşuoymuş.bebeğin sevincini yaşayamadık doğru düzdün.sağlık durumumla paralel olarak bebeğin akıbetide hep riskli devam etti. beta hgc hep en alt değerde sürdüğü için doktor düşük olma ihtimali var dedi.dün tekrar baktılar şükür küçük bir nokta belirdi kese gözükmeye başlamış.dua edin arkadaşlar. henüz hamileliğin sıkıntıları başlamadı normal e dönmem en az 2 haftayı bulurmuş.dua ile

Geçmiş olsun aynı zamanda tebrikler...en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.gebeliğininde sağlıklı devam etmesi dileğiyle tabi önce senin sağlığın önemli...bu arada Ali Fuat bey gerçektende çok iyi sanırım tutar dedi ve tuttu..:)ama bana neden hiç bişey demedi yaa..

canım endişelenmeye başladım senin için,bi an dedim unuttu bu kız bizi:)))
bebeğinin seninle olması süper bişey,gözün aydın... çok emindik zaten,ama yaşadıklarına üzüldüm,çok geçmiş olsun canım..kontrol altında olman iyi bişey,daha önceden de duymuştum böyle bişey ama korkma geçecektir..normale döner herşey..Allah tamamına erdirsin canım kendine iyi bak..dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…