Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Gulem , kadersiz ve şuan tedavi olan arkadaşlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun Antalya tüp bebekte kaç doz ilaç kullandınız

bu arada en büyüğü 18 mmdi benim yumurtalarımın bir kaçı
en küçükleride 11di sanırsam :44:
seninkilerde bir kaç güne kalmaz çatlamaya hazır olurlar

canım sayı çok olunca olabiliyo ohss ama sakın moralini bozma çünkü bi sürüüüü bebişin var..önemli olan onları cepte bilmek:) en zor kısmıydı bence ilaçlar iğneler,artık sen sağlıklı olda buluşmak zor değil..hem belki böyledir zamanı..benimde en büyüğü 17 oldu..bu arada yarın 1 de ordayım inşallah..görüşürüz sanırım..gerçekten zor canım bu iş çok zor...en yakınlarımız bile zor anlıyor dimi...inşallah arka arkaya pozitif sonuç alacağız,en sağlıklısından:)))

ooooo maşallah canım benimmm..sonuç nasıl?bugün bende oralardaydım..yarın yine ordayım.sanırım benimde yarın çatlatma iğnem var...Allahımmmm inşallah sağ salim tuttururuz:)

dün op oldum canım 20 yumoş toplandı 8 i olgunlaşmış 7 si genç 5 i imha bakalım bugün haber bekliyom inşallah bebişlerim iyilerdir :18:

sennde demek çatlama zamanın geldi hadi hayırlısıyla atlatıp kaliteli şekilde yumoşların olur canım.

inşallahhh canımmm hepimizin hasreti biter inşallahhh

Gulem , kadersiz ve şuan tedavi olan arkadaşlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun Antalya tüp bebekte kaç doz ilaç kullandınız
ben 300 dozla başladım 8 günde olgunlaştı yumurtalarım ..
yanlış hatırlamıyorsam yüksek dozla başladığını iddia etmiştin bu merkezin
konukevinde kaldığım için ne kadar doz kullanan hastaları kendi gözümle gördüm :)
herkese yüksek dozla başlanmıyormuş onu öğrendim :)hele bir arkadaşım 100 dozla başlattı murat bey .150 doz vurulan var 175 vurulan 400 doz vurulan yane senin dediğin gibi herkese yüksek doz vermiyorlar canım yumurta rezervelerine göre değişiyor dozaj bence
ben merkeze ve doktoruma çok güveniyorum sonuç negatif olsa bile!!her konuda yardımcı oluyorlar Allah razı olsun çalışanlarında bütün personellerinden ..merkezin başarısıda oldukça yüksek... buraya geçen gün bir hasta geldi geçen yaz gelmişler onlarla aynı zamanlarda tedavi olan 15 kişi daha varmış bunların 13ü pozitif sonuç almış ..
bende şuana kadar burdaki hastaların 7sinden 6 sının olumlu sonuç aldığını öğrendim darısı başımızada

çok şükür ödem kalmadı değerlerim normale döndü 8lt su içtim ogün.dünde 6lt içtim ıyyy su diyince bile midem bulanıyor artık
yarın transferim var hayırlısıyla geldim bugünlere
seninde güzel gelişmiş maşallah inşallah kaliteli embriyolar olur senin bebişlerinde

hadi geçmiş olsun...canım dün geldim ama seni göremedim,merkezde bilgi vermiyo biliyosun..acayip prenspliler:) neyse burdan alıyorum güzel haberlerinizi...şimdi bebişinle berabersin ha?maşallah...benim yarın opum var..dua et banada:) lütfen sonuçlardan haberdar edelim birbirimizi..inşallah şahit olduğumuz o mululukları bizde yaşarız...öpüyorum canım....

evet benimde opum oldu....6 tane toplandı 3 ü oldun, 2 si genç, 1 i çöp, yarın haber verecekler...dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo...

evet benimde opum oldu....6 tane toplandı 3 ü oldun, 2 si genç, 1 i çöp, yarın haber verecekler...dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo...

merhaba gülemciğim,yumuşlar toplanmış.hadi hayırlısı olsun canım.önemli olan sayı değil sağlıklı emriyo.rabbim bu kez senide diğer arkadaşlarıda inşaallah boş çevirmeyecek.sakın karamsarlığa düşmeyin.bu kez anne olarak merkezden ayrılacaksınız))) dualarım sizlerle 2012 ANNELERİ ARASINDA BU KEZ BİZLERDE VARIZ!!!!! yeterki inancımızı yitirmeyelim.ve allah herşeyin hayırlısını analı ve babalı sağlıklısını versin ve verecek inşallah))))) öpüldünüz..

ahh canım benim inşallahhh..sayı az tabi dondurulmuş şansım olmayacak,haa asıl döllenip döllenemeyekleri önemli..yarın arayacaklar...asıl şimdi heyecan başladı bende:)))

merkezden aradılar..3 olgun 1 de genç döllenmiş..yarın 12 de çağırdılar ama kaliteleri falan yarın kesinleşecek galiba..sabretmeyi öğrendik başka bişey değil...inşallah olur.....

merkezden aradılar..3 olgun 1 de genç döllenmiş..yarın 12 de çağırdılar ama kaliteleri falan yarın kesinleşecek galiba..sabretmeyi öğrendik başka bişey değil...inşallah olur.....

hadi gözün aydın!!!!!)) hiç merak etme kaliteleride çook iyi olacak.tatlım ben sana söylüyorum bu yılın anneleri arasındasın)) transferi murat bey yapacak sanırım.inşaallah herşey yolunda gidecek.allahın izniyle merkezden hiçbiriniz boş dönmeyeceksiniz.yarından itibaren kendine daha çok dikkat et.dularım sizlerle)) bende beklemedeyim.inşaallah bende pozitif sonuç alırım.banada dua edin))

gülemciğim transferin bugündü sanırım.inşaallah herşey yolunda gidecek.bebişine kavuşacaksın)) dualarım seninle..

merhabalar...transferim oldu şükür...hemde 2 tane dondurulmuşum var...hayal bile etmemiştim..çok iyiyim şimdilik.10 şubatta test..
lee canım arkadaşım inşallah önümüzdeki hafta bizim haftamız olur:)))

merhabalar...transferim oldu şükür...hemde 2 tane dondurulmuşum var...hayal bile etmemiştim..çok iyiyim şimdilik.10 şubatta test..
lee canım arkadaşım inşallah önümüzdeki hafta bizim haftamız olur:)))

hade canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebişlerimiz
moralini yüksek tut bak ne güzel dondurlmuşlarında olmuş inşallah onlarıda çocuklarına kardeş için kullanırsın dün konukevinde tanıştığımız bir abladan haber aldık 40 yaşında ve en önemliside bu onun 16. tedavisiydi vee dün öğrendikki pozitif sonuç almış buda merkezin başarısı çünkü istanbuldaki merkezler bu hastayı kabul etmiyorlarmış artık ve bu onun son şansıymış eşinde artık sperm kalmamış çünkü .okadar güzel sonuçlar duydumki bu merkez hakkında inşallah sonucu güzel olur bizimde
benimde 5 şubatta test günüm o gün pazara denk geliyo tahlil verecek bir yer bulurmuyuz bilmiyorum eşim pazartesiye kalsın diyor ama ben bir gün daha dayanırmıyım bilmiyorum

aaaaaaaaaa nasıl sevindim anlatamammmmm..biliyorum,biliyorum..anlatmıştınız..inan aldığım en sevindirici pozitifti:)
canım benimde 10 u tahlil günüm.dondurulmuşa çok şaşırdık bizde..eşimde bende şoktaydık dün:) inşallahhhhh hepimiz pozitif alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…