Gulem , kadersiz ve şuan tedavi olan arkadaşlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun Antalya tüp bebekte kaç doz ilaç kullandınız
sorma cnm yaa( yumurta sayısı iyi ama ben galiba ohss oldumm (karın ağrısı ve şişkinlik şikayeti ile gittim bugün merkeze
kan değerelerim biraz yüksek çıktı buda ödem oluştuğunu gösterirmiş ..3 serum yedim ...yarın saat 12de tekrar çağırdı doktor ..kan tahliline bakılacak eğerki yükselme olduysa tedavime ara verilecekmiş((
bebişlerin durumu çok şükürki iyi 29dan 18i döllenmiş 8 tanesi 1.kalite geri kalanıda 2 .kaliteymiş ..tedavim iptal olursa hepsi dondurulacak işte
senin yumurta sayın çok iyi cnm hiç takma kafana sakın ...hani doktorlarda derler ya önemli olan kaliteli olması seninkilerde öyle olacak inşallah ..
ne kadar meşkatli ve sabır isteyen bir yoldayız değilmi .Rabbim yardımcımız olsun bu yolda emek veren herkesin kucaklarını doldursun inşallah
bu arada en büyüğü 18 mmdi benim yumurtalarımın bir kaçı
en küçükleride 11di sanırsam :44:
seninkilerde bir kaç güne kalmaz çatlamaya hazır olurlar
günlük 300 doz ilaç kullandım bugünde op um oldu allaha şükürler olsun..
ooooo maşallah canım benimmm..sonuç nasıl?bugün bende oralardaydım..yarın yine ordayım.sanırım benimde yarın çatlatma iğnem var...Allahımmmm inşallah sağ salim tuttururuz:)
ben 300 dozla başladım 8 günde olgunlaştı yumurtalarım ..Gulem , kadersiz ve şuan tedavi olan arkadaşlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun Antalya tüp bebekte kaç doz ilaç kullandınız
canım sayı çok olunca olabiliyo ohss ama sakın moralini bozma çünkü bi sürüüüü bebişin var..önemli olan onları cepte bilmek:) en zor kısmıydı bence ilaçlar iğneler,artık sen sağlıklı olda buluşmak zor değil..hem belki böyledir zamanı..benimde en büyüğü 17 oldu..bu arada yarın 1 de ordayım inşallah..görüşürüz sanırım..gerçekten zor canım bu iş çok zor...en yakınlarımız bile zor anlıyor dimi...inşallah arka arkaya pozitif sonuç alacağız,en sağlıklısından:)))
ben 300 dozla başladım 8 günde olgunlaştı yumurtalarım ..
yanlış hatırlamıyorsam yüksek dozla başladığını iddia etmiştin bu merkezin
konukevinde kaldığım için ne kadar doz kullanan hastaları kendi gözümle gördüm :)
herkese yüksek dozla başlanmıyormuş onu öğrendim :)hele bir arkadaşım 100 dozla başlattı murat bey .150 doz vurulan var 175 vurulan 400 doz vurulan yane senin dediğin gibi herkese yüksek doz vermiyorlar canım yumurta rezervelerine göre değişiyor dozaj bence
ben merkeze ve doktoruma çok güveniyorum sonuç negatif olsa bile!!her konuda yardımcı oluyorlar Allah razı olsun çalışanlarında bütün personellerinden ..merkezin başarısıda oldukça yüksek... buraya geçen gün bir hasta geldi geçen yaz gelmişler onlarla aynı zamanlarda tedavi olan 15 kişi daha varmış bunların 13ü pozitif sonuç almış ..
bende şuana kadar burdaki hastaların 7sinden 6 sının olumlu sonuç aldığını öğrendim darısı başımızada
kadersiz slm gecmiş olsun 300 dozla 29 yumurt toplanmış ohss olman cok doz kulanmandan kaynaklı bunu e2 kontrolü yaparak önelenbilirdi
senin gibi olan bir arkadasım 125 doz kulanıyor yani bu merkez kötü demiyoruz ama cok fazla ilac kulanıyor bunu herkes biliyor sevgiler
konukevinde kaldığım için ne kadar doz kullanan hastaları kendi gözümle gördüm :)
herkese yüksek dozla başlanmıyormuş onu öğrendim :)hele bir arkadaşım 100 dozla başlattı murat bey .150 doz vurulan var 175 vurulan 400 doz vurulan yane senin dediğin gibi herkese yüksek doz vermiyorlar canım yumurta rezervelerine göre değişiyor dozaj bence
ben merkeze ve doktoruma çok güveniyorum sonuç negatif olsa bile!!her konuda yardımcı oluyorlar Allah razı olsun çalışanlarında bütün personellerinden ..merkezin başarısıda oldukça yüksek... buraya geçen gün bir hasta geldi geçen yaz gelmişler onlarla aynı zamanlarda tedavi olan 15 kişi daha varmış bunların 13ü pozitif sonuç almış ..
bende şuana kadar burdaki hastaların 7sinden 6 sının olumlu sonuç aldığını öğrendim darısı başımızada
kadersiz slm gecmiş olsun 300 dozla 29 yumurt toplanmış ohss olman cok doz kulanmandan kaynaklı bunu e2 kontrolü yaparak önelenbilirdi
senin gibi olan bir arkadasım 125 doz kulanıyor yani bu merkez kötü demiyoruz ama cok fazla ilac kulanıyor bunu herkes biliyor sevgiler
daha önce 2 defa tüpbebk tedavisi gördüm her ikisinde de yine 300 doz kullanmıştım ama bu kadar yumurttam olmamıştı canım
daha önce 2 defa tüpbebk tedavisi gördüm her ikisinde de yine 300 doz kullanmıştım ama bu kadar yumurttam olmamıştı canım
önceki tedavilerim izmirde olmuştu burda değil
çok şükür ödem kalmadı değerlerim normale döndü 8lt su içtim ogün.dünde 6lt içtim ıyyy su diyince bile midem bulanıyor artık
yarın transferim var hayırlısıyla geldim bugünlere
seninde güzel gelişmiş maşallah inşallah kaliteli embriyolar olur senin bebişlerinde
evet benimde opum oldu....6 tane toplandı 3 ü oldun, 2 si genç, 1 i çöp, yarın haber verecekler...dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyo...
merhaba gülemciğim,yumuşlar toplanmış.hadi hayırlısı olsun canım.önemli olan sayı değil sağlıklı emriyo.rabbim bu kez senide diğer arkadaşlarıda inşaallah boş çevirmeyecek.sakın karamsarlığa düşmeyin.bu kez anne olarak merkezden ayrılacaksınız))) dualarım sizlerle 2012 ANNELERİ ARASINDA BU KEZ BİZLERDE VARIZ!!!!! yeterki inancımızı yitirmeyelim.ve allah herşeyin hayırlısını analı ve babalı sağlıklısını versin ve verecek inşallah ))))) öpüldünüz..
canım tebrik ederim inşallah bebeklerimize sağlıkla mutlulukla kavuşuruz. bende bugünlerde ikinci tüp bebek tedavimi oldum ilk denememde 7 yumurta toplamıştı ama 3 tanesi döllendi üçüde yeterli kalitede değildi. bu kez 6 yumurtam toplandı ve çok şükür iki tansi yeterli kalitedeymiş. benim merak ettiğim senin daha önceki tedavilerinde daha az yumurtan olmuş ama bu son tedavinde çok sayıda yumurta elde edilmiş farklı olarak neler yaptın? mesela bitkisel kür( soğan kürü, incir kürü...gibi) uyguladınmı yada dr farlkı bir protokol falan mı denedi. benim 2. tedavimde farklı olarak lucrinli uzun protokol yapıldı bu kez farklı olur sanmıştım ama yine az yumurta oluşştu hayırlısı artık sonucumu bekliyorum bende
merkezden aradılar..3 olgun 1 de genç döllenmiş..yarın 12 de çağırdılar ama kaliteleri falan yarın kesinleşecek galiba..sabretmeyi öğrendik başka bişey değil...inşallah olur.....
merhabalar...transferim oldu şükür...hemde 2 tane dondurulmuşum var...hayal bile etmemiştim..çok iyiyim şimdilik.10 şubatta test..
lee canım arkadaşım inşallah önümüzdeki hafta bizim haftamız olur:)))
hade canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar bebişlerimiz
moralini yüksek tut bak ne güzel dondurlmuşlarında olmuş inşallah onlarıda çocuklarına kardeş için kullanırsındün konukevinde tanıştığımız bir abladan haber aldık 40 yaşında ve en önemliside bu onun 16. tedavisiydi vee dün öğrendikki pozitif sonuç almış buda merkezin başarısı çünkü istanbuldaki merkezler bu hastayı kabul etmiyorlarmış artık ve bu onun son şansıymış eşinde artık sperm kalmamış çünkü .okadar güzel sonuçlar duydumki bu merkez hakkında inşallah sonucu güzel olur bizimde
benimde 5 şubatta test günüm o gün pazara denk geliyo tahlil verecek bir yer bulurmuyuz bilmiyorum eşim pazartesiye kalsın diyor ama ben bir gün daha dayanırmıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?