Geçmiş olsun aynı zamanda tebrikler...en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.gebeliğininde sağlıklı devam etmesi dileğiyle tabi önce senin sağlığın önemli...bu arada Ali Fuat bey gerçektende çok iyi sanırım tutar dedi ve tuttu..:)ama bana neden hiç bişey demedi yaa..
canım nasılsın? ne durumdasın? ben adetimi bekliyorum,başlayacağız bakalım.....
valla canım bir deişiklik yok aylar geçiyor ben yerimde sayıyorum.eşime bağlı ona esecekte tedaviye başlıcaz.tutmayacak korkusuda var tabi.ama kemal bey de kesin kararlıyım artık.sen aklımdasın hep inşallah ayağını sürürsün ardından gelirim ben de.artık sadece eşimde deil ben de deproblem var diyorum.çünkü kemal bey eşimin sonuçları ile hamile kalabileceğimi söylemişti ama tık yok ben de.acaba ameliyattan sonra tüpler mi kapandı diyorum.böyle karışığım işte ben
antalya yolcusu kalmasınkızlar ben adet oldum ve yolculuğum başlıyor inşallahhh hepimizinn hayırlı güzel sonuçları olur inşallahhh
gülem sen ne zaman adet oluyosun
canım ya tutmaz diye korkmanında bi yere faydası yok..merkezde bi bayanla tanışmıştım 7.de oldu demişti,hatta dondurulmuşuyla 2.için gelmişti...ben şansımı deniyorum şeklinde bakıyorum artık olaya..olana kadar deneriz...paraya bakıyo vallahi artık..kemal bey benim eşiminde değerlerini normal bulmuştu,ama artık zamana bırakacak halde değilim ben biliyosun endo var..her geçen gün aleyhime işliyo..ve yaşım 31...sende lütfen eşini ikna et..en azından takipli olsan,bi kaç ay takip edilirsin o zaman belki doktorunda aklına bişeyler gelir,çözüm bulunur...benim duaya çok ihtiyacım var canım..hatta merkeze yakınsan gelsene görüşürüz vakit geçiririz beraber:) ne dersin:))) benim adet belirtilerim başladı,sanırım bu hafta sonu başlarım...
Merhaba kızlar .sevdanehrinin arkadaşıyım bir arkadaşımız daha var .. 3 kafadar toplaştık sonunda :))
benimde bugün 3. Günüm iğnlere başladığım
doktorum murat bey şuan içn bir sıkıntı yok,
sadece ilaçlar yetmiycek tekrar ilaç almam gerekecek
300 doz gonalf ,2toz 1 su menopur kullanıyorum şuan
yarın kontrolüm var .hasan bey bakacakmış ,nöbetçi olduğu için ..adam suratsızın önde gideni yaa
Gülem adet oldunmu ?inşallah karşılaşma imkanımız olur olmazsa sen bize muayne saatini söyle biz gelelim yanına:)nasıl olsa konuk evinde kalıyoruz yakınız merkeze
hadi hayırlı olsun:) bende yarın geliyorum adet oldum...hasan bey bakacakmış evetsonra kemal beyle devam edicem..ama o da izne ayrılacakmış,toplama ve transferde kim denk gelirse gene...nasıl misafirhane?keyfiniz yerindemi?çok merak ediyorum orayı ben..bi gün çayınızı içerim artık..yarın 10 da randevum..çok sevinirim görüşelim..yarın eşimle geliyorum daha sonra tek takılırız:)
nerdesiniz kızlar huuuu
biz 3 arkadaş ve gülemden başka giden yok bu merkeze herhalde
benim bu akşam çatlama iğnesi var pazar günüde toplanıyor yımırtacıklarım
bu arada gülem arkadaşla tanışma görüşme imkanımız oldu çok iyi çok mütavazi bir insan aynı zamanda çok güzel biri filiz akın'ın gençliğine benzettim ben
nerdesiniz kızlar huuuu
biz 3 arkadaş ve gülemden başka giden yok bu merkeze herhalde
benim bu akşam çatlama iğnesi var pazar günüde toplanıyor yımırtacıklarım
bu arada gülem arkadaşla tanışma görüşme imkanımız oldu çok iyi çok mütavazi bir insan aynı zamanda çok güzel biri filiz akın'ın gençliğine benzettim ben
kızlar hayırlı olsun tedavileriniz.
kızlar bişey sorucaktım.burda IMSI teknigi uygulanıyor mu acaba?
kızlar hayırlı olsun tedavileriniz.
kızlar bişey sorucaktım.burda IMSI teknigi uygulanıyor mu acaba?
ayyy canım yaaa,bakan gözlerin güzelliğinden sağolasın:) filiz akınn kimmm ben kiimmmm:) ilahii:))))
demek yarın opun var...sabah 9 da benim muayenem..görüşürüz muhakkak..şimdiden hayırlı olsun canım..inşallah buurdan bebeğimizle ayrılmak nasip olur...sabaha görüşürüz zaten..öpüyorum...
kedersizzzzz nerdesin canım?nasılsın?bebeişler nasıl:)))) dualarımız seninle..mutlaka yaz...
burdayımmmmmmmmdün kötüydüm bugün iyiym çok şükür ..29 yumurta toplandı 18i döllenmiş yarın tekrar arayıp haber vereceklermiş durumları hakkında..
iyi gelişirlerse cuma gününe kadar bekletip öyle transfer edeceklermiş ...sen ne alemdesin yımırtacıkların büyüyorlar inşallah ne zaman çatlıyorlar?
canımmmmm ne diyosunnn..ayyy maşallahhh yaa...ne ara büyüttün o kadar yumurtayı..bende 10 tane var şimdilik ama 4 tanesi yeterli büyümüyo,6 tanesinden umut var:) onlarında kaçı dolu kaçı boş,kaçı döllenir bilmiyoruz tabii..ee umut işte devam ediyorum..en büyüğü 15 bugün.anca 17 olcak yani..senin nasıldı büyüklükleri? benimkiler çok mu küçük yaa:) yarın çatlatma verebilirlermiş..bakalım yarın belli olcak..neyse bakalım hayırlısı...arada yaz tamam mı?merkalandırma..öpüyorum seni..kendine iyi bak..bebişlerinede:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?