Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

bu arada sevdanehriyle arka arkaya girdik transfere..ve hemşire beni hazırlarken onun transferini ekrandan gördüm...o sabun köpüğü gibi yumoşlarını gördüm:))
okudum okudum üfledim:))

bu arada sevdanehriyle arka arkaya girdik transfere..ve hemşire beni hazırlarken onun transferini ekrandan gördüm...o sabun köpüğü gibi yumoşlarını gördüm:))

Geçmiş olsun canım.artık hayırlı haberlerini bekliyoruz.senin için hep dua ediyorum Allahım inş dualarımızı geri çevirmez.arkandanda ben gelirim umarım.artık stres yapma ve pozitif düşün bence..

merhabalar...transferim oldu şükür...hemde 2 tane dondurulmuşum var...hayal bile etmemiştim..çok iyiyim şimdilik.10 şubatta test..
lee canım arkadaşım inşallah önümüzdeki hafta bizim haftamız olur:)))
ben burdan uzaklaşalı neler olmuş neler:) gülenciğim yazılarınızı okudum ve çok sevindim sizin adınıza ve diğer bütün arkadaşlara da...rabbim sağlıkla sıhhatle anne olmayı (tabi bu bir başlangıç)bebekleri sağlıkla doğurmayı nasip etsin.haberlerinizi bekliyorum. bu arada şükür ödemden kurtulmak üzereyim, sadece yumurta şişliğim kaldı oda 1 hafta 10 güne inecek.rabbim böyle bir süreci kimseye yaşatmasın çok feci idi.bebişlerle 7. haftadayız. senin tahminlerin doğru çıktı çoğul gebelik oluştu:)3 tane :) fakat dün gittiğimizde 2 tanesinin kalbi atıyor 1 tanesi kayıp gitcek.hayırlısı olsun zaten sağlıklı olan az olmasıymış.
herkese allaah sabır versin yardım etsin...

Geçmiş olsun canım.artık hayırlı haberlerini bekliyoruz.senin için hep dua ediyorum Allahım inş dualarımızı geri çevirmez.arkandanda ben gelirim umarım.artık stres yapma ve pozitif düşün bence..

canım benim..çok sağol..duaya çok ihtiyacım var..bende dua ediyorum hep..tabii nasip ..beklemek zor,ama sonumuz güzel olsun..sen naptın?başlayacakmısın?pozitif olmaya çalışıyorum,hep hayırlısı diyorum canım..hepimiz için.....

canım hoşgeldin..iyi olmana sevindim...bende bekleme sürecindeyim..demek 3 taneymiş bebişin..1 tanesi için çok üzüldüm canım ama sağlıkları çok önemli..önemli olan sağlıklı dünyaya gelmeleri..kendine dikkat et..inşallah sağ salim kucağınada alacaksın..bizler içinde dua et lütfen...habersiz bırakma bizi..

aaa tesadüfe bak sen :))
nasılsın gülemcim? benim bugün adet sancılarım göstermeye baladı kendini :18:
cemrem tebrik ederim maşallah bebişlerine

aaa tesadüfe bak sen :))
nasılsın gülemcim? benim bugün adet sancılarım göstermeye baladı kendini :18:
cemrem tebrik ederim maşallah bebişlerine

canım iyiyim..ne adet sancısı yaa...test günün ne zamandı?seninkiler 5 gün embriyosumuydu?bence takılma ağrılara falan..canınıda sıkma..

canım test günüm 5 i demişsin şimdi gördüm..bence adet ağrısından başka herşey olabilir...o bekleme sürecindeki ağrılardan bahsederler hep..belki öyle bişeydir...

canım iyiyim..ne adet sancısı yaa...test günün ne zamandı?seninkiler 5 gün embriyosumuydu?bence takılma ağrılara falan..canınıda sıkma..
evet canım 5.günü embriyosu ..ister istemez takılıyor kafama ...diğer iki tedavimde de böyle olmuştu bu yüzden çok korkuyorum
canım test günüm 5 i demişsin şimdi gördüm..bence adet ağrısından başka herşey olabilir...o bekleme sürecindeki ağrılardan bahsederler hep..belki öyle bişeydir...

bilmiyorum canım bekleyip görecez ahh şu bekleme süreci mahvediyo insanı yaa

canım 5.gün embriyosuna nasıl bakıldığını biliyosun dimi:) seninki eminim şu hamiş olupta adet öncesi olan ağrılardandır...temkinli olmaya çalışıyosun bence..hiç korkma..olacağı zamanla göreceğiz vemaalesef çok zor beklemek..senin için şimdiden heyecanlanmaya başladım ben...benim vaktim çoook daha...

galiba biliyorum :))
kurban olduğum Rabbim duysun sesini inşallah öyledir canım inşallah olmazsa eğer büyük bir yıkım olacak benim için

galiba biliyorum :))
kurban olduğum Rabbim duysun sesini inşallah öyledir canım inşallah olmazsa eğer büyük bir yıkım olacak benim için

bi zamanı vardır diye düşünüyoruz hep ve buna inanıyoruz..yıkılmak yok tabiiki...valla 5.gün embriyom olsaydı kendimi hamile sanmaya başlamıştım ben:) hiç öyle bi durumum olamadı çünkü.az kaldı canım..sayılı gün geçiyo bak:) bu arada evdemisin?yatarakmı geçiyo günlerin?ben yatamıyorum yaaa:/

benim 2. tedavimde 5.gün embriyosuydu ama tutmadı bu yüzden ben senin gibi düşünemiyorum işte.. ama biliyormusun bugün güzel şeyler doğuyor içime benim meleklerin biri tuttu sankii öyle hisediyo annesi
evdeyim canım 3. günü döndüm bende yatmıyorum cnm ağrılar girince biraz dinleniyorum sadece o kadar bir iş yaptığımda yok ama

haklısın canım bu işin kuralı kaidesi yok..ama tıbbın söylediği şeyleride önemsiyoruz tabii.demek içine güzel şleyler doğuyo,ayyy çok güzel..inşallah gerçekleşecek...benim iki adetimin arasında sık sık ateş basmalarım oluyo..sırtım yanıyo falan...şimdi aynen bunları yaşamaya başladım.umutsuzlanıveriyorum..

inanırmısın aynı belirtiler bende de var yani adet öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum bir kaç gündür
hayırlısı olsun elden gelen bişey yok dua etmekten başka

selam kızlar nasılsınız

nurcik be söylemeyi unuttum gulem le peşpeşe girdik transfere biliyonmu hatta ilk geldi morali bozuktu ama bebişlerini görünce kendine geldi dimi gulemcim

inanırmısın aynı belirtiler bende de var yani adet öncesi yaşadıklarımı yaşıyorum bir kaç gündür
hayırlısı olsun elden gelen bişey yok dua etmekten başka

canım benim adetime 6-8 gün var ve ben 1 hafta önceden sıcak basmaları yaşarım hep,şimdide öyle olunca kendi adıma hiç umudum kalmadı.ama dediğin gibi beklemekten başka yapacak bişey yok..kendimide üzmüyorum..

selam kızlar nasılsınız

nurcik be söylemeyi unuttum gulem le peşpeşe girdik transfere biliyonmu hatta ilk geldi morali bozuktu ama bebişlerini görünce kendine geldi dimi gulemcim

canım nasılsınnn?evindesin artık,dinleniyomusun?evet arka arkaya girdik, hatta ekranda senin bebişlerini gördüm ben:) dua ettim:) test günümüzde aynı dimi..hadi bakalım hayırlısı..

kurban olduğum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsınnn bugün dayanamayıp tahlil yaptımmm çok şükür artık bende hamileyimmmmmmmmmm

canım nasılsınnn?evindesin artık,dinleniyomusun?evet arka arkaya girdik, hatta ekranda senin bebişlerini gördüm ben:) dua ettim:) test günümüzde aynı dimi..hadi bakalım hayırlısı..

iyiyim canım heyecanlıyım kedersiz bacıma çokkkk sevindim diğer fatoş arkadaşımızda hamile maşallahhh diliyorum ve darısı bize diyorumm

aa demek benim bebeleride gördün allah razı olsun bende sana dua ettm canım seni öle panik görünce herşey yolunda gitmesini çok istedim ve allaha şükür güzel haberler aldın sende. şimdi güzel sonuçlar verme zamanını bekliyos..

benim test günüm çarşamba günü ama ben erken yapıcam canım işe başlamadan öğrenmem lazım

kurban olduğum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsınnn bugün dayanamayıp tahlil yaptımmm çok şükür artık bende hamileyimmmmmmmmmm

bacımmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heryerde defalarca tebrik edebilirim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…