sağol bacım darısı başına bacım darısı başınaaaaabacımmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heryerde defalarca tebrik edebilirim seni
kurban olduğum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsınnn bugün dayanamayıp tahlil yaptımmm çok şükür artık bende hamileyimmmmmmmmmm
hayırlı olsuuuun.sagtlıklada kucağınıza alırsınız inşallah.
peki sizin sorun neydi?
kurban olduğum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsınnn bugün dayanamayıp tahlil yaptımmm çok şükür artık bende hamileyimmmmmmmmmm
sağol bacım darısı başına bacım darısı başınaaaaasırada sen varsınn sonrada gülem arkadaşımızzz hadi bakalımmmmmmm :13::13::13::13::13::13::13:
gülemmmm nerdesinnn bak sakınnn adet belitrilerine takılmaaaa benim tıpkısının aynısı vardıhalada varr takılma sende ne olurrrrrrrrrrrr
iyiyim canım heyecanlıyım kedersiz bacıma çokkkk sevindim diğer fatoş arkadaşımızda hamile maşallahhh diliyorum ve darısı bize diyorumm
aa demek benim bebeleride gördün allah razı olsun bende sana dua ettm canım seni öle panik görünce herşey yolunda gitmesini çok istedim ve allaha şükür güzel haberler aldın sende. şimdi güzel sonuçlar verme zamanını bekliyos..
benim test günüm çarşamba günü ama ben erken yapıcam canım işe başlamadan öğrenmem lazım
bacımmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heryerde defalarca tebrik edebilirim seni
evet canım senin transferin olurken beni hazırlıyordu hemşire yan tarafta.ekranda senin bebişleri gördüm(hiç 5.gün embriyosu görmemiştim:)) dua ettim...sende sağol canım... inşallah bizde hamiş oluruz..4 te 4 yaparız:)
evet fatoşta hamile canım ...yok canım kanda baktırdım sonucum 72.2ayyyyy Allahımmmmm...çok sevindim çooooooooooooooooooooooooookkkkkkk....ay çok sevindim..keşke konuşma imkanımız olsa..testin yarındı,,e idrardamı yaptın..heheheee olleyyy bee...fatoş tamı hamile...hahahahaaa..valla çok sevindim...canım dua et nooolurr..
ayy çok duygulandım vallahi ağlıyorum:)))))))))))
Allah tatamına erdirsin canım benim..emeklerine değdi bak..iyice saldım kendimi ben...çok umutsuzum:/
merhaba kızlar,sizleri ara ara takip ediyorum.kedersiz gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.darısı sevdanehri ve güleme inşaallah onlarda buradan güzel haberlerini duyuracaklar.yaa bendemi vazgeçmeyip sizinle aynı zamanda tüp yaptırsaydım darısı banada bulaşırdı))) ama sizler ayağınızı sürümüşsünüzdür arkadanda bizlere bulaşır belki.rabbim fazla aratmadan herkese nasip etsin )) ben merkezde sizlerle tedavi olanlarında aynı sonucu alacağına inanıyorum.
sağol canım darısı başına inşallah
bizdeki sorun eşimde sayı ve morfoloji problemi vardı
evet fatoşta hamile canım ...yok canım kanda baktırdım sonucum 72.2
sakınn diyorumm bakk umutsuz olma benim olduysa seninde olur ne olur ne kendini nede bebişini üzme
aslında bende çok umutsuzdum ama ufakta olsa umudum vardı çok şükür Rabbim nasip etti gönlünü ferah tut sende alacaksın müjdeli haberi Allahın izni ileee
canım inşallah inşallah inşallah....ayyyy gözümün önüne geldin hamiş hamiş...merkezin kapısının önünde bana bişey göstermiştin yaişte öyleeee...sevdanehriyle bende heyecan yarattınız orası kesin:) noolurr çok dua et banaa:))))))) bende istiyooomm hehehee:)
bizimde morfoloji sorun peki sizin sayı ve morfoloji kaçtı.birde özel olmassa yaşınız kaç acaba.
kaçıncı denemeniz.transferden sonra ne kadar hastanede kaldınız
sevdanehridee hamileeeeeeeeeeeeeeee darısı başınaa hade sırada sen varsınnnnn 4de 4 yapacazzz
slm yıllardır süren sessiz takibi mi bu gün sonlandırıyorum.sebebi de aldığım bu güzel haberlerden kaynaklanan coşku.sevdanehri kedersiz fatoş ve diğer pozitiflere çoook sevindim.ama en çok misafirhanede tanıştığım m.ablanın 16. denemesindeki pozitife sevindim.demekki Allahtan ümit kesmemeli.tam da artık bırakmalıyım deyip ümitsizliğe kapıldığım bu günlerde.sizlerle misafirhanade tanışmıştık bilmiyorum hatırlıyormusunuz.dondurma bebeklerim için gelmiş ama histereskopi olmak zorunda kalmış ve tedavim sonraki aya kalmıştı.şimdi tekrardan başladım cumartesi günü antalyada olacağım.dualarınıza çooook ihtiyacım var.bu arada rabbim sağlıkla huzurla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib eder inş.
canımmm tanıdım senii:))nasılsınn iyimisinn tedaviye başlıyorsun hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden dualrım seninle inşallah sende bizim gibi pozitif sonuç alırsın canımmslm yıllardır süren sessiz takibi mi bu gün sonlandırıyorum.sebebi de aldığım bu güzel haberlerden kaynaklanan coşku.sevdanehri kedersiz fatoş ve diğer pozitiflere çoook sevindim.ama en çok misafirhanede tanıştığım m.ablanın 16. denemesindeki pozitife sevindim.demekki Allahtan ümit kesmemeli.tam da artık bırakmalıyım deyip ümitsizliğe kapıldığım bu günlerde.sizlerle misafirhanade tanışmıştık bilmiyorum hatırlıyormusunuz.dondurma bebeklerim için gelmiş ama histereskopi olmak zorunda kalmış ve tedavim sonraki aya kalmıştı.şimdi tekrardan başladım cumartesi günü antalyada olacağım.dualarınıza çooook ihtiyacım var.bu arada rabbim sağlıkla huzurla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib eder inş.
AYYYYYYY.....ÇOK SEVİNDİM YAAA...KIZLAR SÜPERSİNİZZZ...BİRBİRİNİZE UĞURLU GELDİNİZ SİZ ANLAŞILDI...KEŞKE BENDE KALSAYMIŞIM SİZLE MİSAFİRHANEDEHEHEHEEEE:))))
DAHA TEST GÜNÜNE VARDI SEVDANEHRİNİN...NE ZAMAN BAKMIŞ?KAÇ ÇIKMIŞ? AYYY ÇOK SEVİNDİMMMM..BENDE ÇARŞ.BAKAYIM O ZAMAN..TABİİ ADET OLMAZSAM:/
teşekkür ederim.bende her şeyde bir hayır vardır diyor Allaha bırakıyorum.hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inş.adet belirtilerine takılma hiç.benim ikinci denemem pozitifti istisnasız bütün adet belirtilerini yaşadım.tamam artık adet oluyorum dedim ama sonuç pozitifti.anın tadını çıkar çünkü hamile olma ihtimalin her zamankinden yüksek.yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.misafirhanede sevdanehri ve kedersizle tanışmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?