Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

bacımmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr heryerde defalarca tebrik edebilirim seni
sağol bacım darısı başına bacım darısı başınaaaaa sırada sen varsınn sonrada gülem arkadaşımızzz hadi bakalımmmmmmm :13::13::13::13::13::13::13:

gülemmmm nerdesinnn bak sakınnn adet belitrilerine takılmaaaa benim tıpkısının aynısı vardı halada varr takılma sende ne olurrrrrrrrrrrr

kurban olduğum Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsınnn bugün dayanamayıp tahlil yaptımmm çok şükür artık bende hamileyimmmmmmmmmm

ayyyyy Allahımmmmm...çok sevindim çooooooooooooooooooooooooookkkkkkk....ay çok sevindim..keşke konuşma imkanımız olsa..testin yarındı,,e idrardamı yaptın..heheheee olleyyy bee...fatoş tamı hamile...hahahahaaa..valla çok sevindim...canım dua et nooolurr..

ayy çok duygulandım vallahi ağlıyorum:)))))))))))
Allah tatamına erdirsin canım benim..emeklerine değdi bak..iyice saldım kendimi ben...çok umutsuzum:/

evet canım senin transferin olurken beni hazırlıyordu hemşire yan tarafta.ekranda senin bebişleri gördüm(hiç 5.gün embriyosu görmemiştim:)) dua ettim...sende sağol canım... inşallah bizde hamiş oluruz..4 te 4 yaparız:)

merhaba kızlar,sizleri ara ara takip ediyorum.kedersiz gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.darısı sevdanehri ve güleme inşaallah onlarda buradan güzel haberlerini duyuracaklar.yaa bendemi vazgeçmeyip sizinle aynı zamanda tüp yaptırsaydım darısı banada bulaşırdı))) ama sizler ayağınızı sürümüşsünüzdür arkadanda bizlere bulaşır belki.rabbim fazla aratmadan herkese nasip etsin)) ben merkezde sizlerle tedavi olanlarında aynı sonucu alacağına inanıyorum.

evet fatoşta hamile canım ...yok canım kanda baktırdım sonucum 72.2

ayy çok duygulandım vallahi ağlıyorum:)))))))))))
Allah tatamına erdirsin canım benim..emeklerine değdi bak..iyice saldım kendimi ben...çok umutsuzum:/

sakınn diyorumm bakk umutsuz olma benim olduysa seninde olur ne olur ne kendini nede bebişini üzme
aslında bende çok umutsuzdum ama ufakta olsa umudum vardı çok şükür Rabbim nasip etti gönlünü ferah tut sende alacaksın müjdeli haberi Allahın izni ileee

ayağımı sürüyorummmm arkamdan sizlerde geleceksiniz inşallah
merkezin başarısıı çok yüksek gerçektenn iyiki bu merkeze gitmişim herkese gönül rahatlığıyla bu merkezi önerebilirmm

canım inşallah inşallah inşallah....ayyyy gözümün önüne geldin hamiş hamiş...merkezin kapısının önünde bana bişey göstermiştin ya işte öyleeee...sevdanehriyle bende heyecan yarattınız orası kesin:) noolurr çok dua et banaa:))))))) bende istiyooomm hehehee:)

Son düzenleme:

sevdanehridee hamileeeeeeeeeeeeeeee darısı başınaa hade sırada sen varsınnnnn 4de 4 yapacazzz

bizimde morfoloji sorun peki sizin sayı ve morfoloji kaçtı.birde özel olmassa yaşınız kaç acaba.
kaçıncı denemeniz.transferden sonra ne kadar hastanede kaldınız

yaşım 27 eşimin 30
9.senemdeydim daha önce 2 olumsuz tüpbebek tedavim vardı(izmirde yapmıştım) ama çok şükür bu merkez ve murat beyin sayesinde bu mutluluğu tattım darısı isteyen herkesin başına
sayı bazen 2 milyon bazen 5 bazen 12 değişiyordu 48 milyona çıktığı oldu
ama harektlilik %15lerdeydi yane normal yolla olması %5 diyordu doktor

slm yıllardır süren sessiz takibi mi bu gün sonlandırıyorum.sebebi de aldığım bu güzel haberlerden kaynaklanan coşku.sevdanehri kedersiz fatoş ve diğer pozitiflere çoook sevindim.ama en çok misafirhanede tanıştığım m.ablanın 16. denemesindeki pozitife sevindim.demekki Allahtan ümit kesmemeli.tam da artık bırakmalıyım deyip ümitsizliğe kapıldığım bu günlerde.sizlerle misafirhanade tanışmıştık bilmiyorum hatırlıyormusunuz.dondurma bebeklerim için gelmiş ama histereskopi olmak zorunda kalmış ve tedavim sonraki aya kalmıştı.şimdi tekrardan başladım cumartesi günü antalyada olacağım.dualarınıza çooook ihtiyacım var.bu arada rabbim sağlıkla huzurla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib eder inş.

sevdanehridee hamileeeeeeeeeeeeeeee darısı başınaa hade sırada sen varsınnnnn 4de 4 yapacazzz

AYYYYYYY.....ÇOK SEVİNDİM YAAA...KIZLAR SÜPERSİNİZZZ...BİRBİRİNİZE UĞURLU GELDİNİZ SİZ ANLAŞILDI...KEŞKE BENDE KALSAYMIŞIM SİZLE MİSAFİRHANEDE HEHEHEEEE:))))
DAHA TEST GÜNÜNE VARDI SEVDANEHRİNİN...NE ZAMAN BAKMIŞ?KAÇ ÇIKMIŞ? AYYY ÇOK SEVİNDİMMMM..BENDE ÇARŞ.BAKAYIM O ZAMAN..TABİİ ADET OLMAZSAM:/

merhaba..hoşgeldin:) ben misafirhanede kalmadım...histeroskopi olmanda bi önlem,sağlam olsun önemli olan o...sonucundan haberdar edersin...bende beklemedeyim...rüyalarıma giriyo ama adet belirtilerim şimdiden tavan yaptı..

teşekkür ederim.bende her şeyde bir hayır vardır diyor Allaha bırakıyorum.hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın inş.adet belirtilerine takılma hiç.benim ikinci denemem pozitifti istisnasız bütün adet belirtilerini yaşadım.tamam artık adet oluyorum dedim ama sonuç pozitifti.anın tadını çıkar çünkü hamile olma ihtimalin her zamankinden yüksek.yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.misafirhanede sevdanehri ve kedersizle tanışmıştık.

canımmm tanıdım senii:))nasılsınn iyimisinn tedaviye başlıyorsun hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden dualrım seninle inşallah sende bizim gibi pozitif sonuç alırsın canımm..evet m.abla hamile çok şükür değerleride yükseliyo(ilk tahlil sonucu biraz düşüktü doktor çok ümitlenme demişti)..birde tanışıyormuydunuz bilmiyorum ferhanda hamile şuana kadar 6 kişiden 5ini sonucu pozitif merkezin başarısı gerçekten çok iyi inşallah sende gülem arkadaşımızda hayırlı sonuçlar alırısnız canımm

birbirmize hem uğur hem moral olduk iyiki beraber gitmişiz keşke sende olsaymışsın olsun garii :))
bu sabah bakmış canım sonucuda 30 çıkmış ..çarşamba günü baktır çıkar artıkk

canımmm tanıdım senii:))nasılsınn iyimisinn tedaviye başlıyorsun hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden dualrım seninle inşallah sende bizim gibi pozitif sonuç alırsın canımm..evet m.abla hamile çok şükür değerleride yükseliyo(ilk tahlil sonucu biraz düşüktü doktor çok ümitlenme demişti)..birde tanışıyormuydunuz bilmiyorum ferhanda hamile şuana kadar 6 kişiden 5ini sonucu pozitif merkezin başarısı gerçekten çok iyi inşallah sende gülem arkadaşımızda hayırlı sonuçlar alırısnız canımm

evet başlıyorum hayırlısıyla bir aksilik olmazsa 17 şubat transfer.duaların için teşekkür ederim.sizinkini de Allah tamamına erdirirr inş.m.ablaya ne kadar sevindim anlatamam.ferhanı çıkaramadım.ismi aklımda kalmadı görsem tanırım da.haklısın merkezin başarısı çok iyi.hamişlerin duası Allah katında makbuldür inş. gulemde bende hayırlı pozitif sonuçlar alırız.dualarını bekliyoruz.

inşallah canım inşallah..adet belirtilerim beni 1 hafta önceden yoklar..ateş basar,sırtım terler falan..şimdiden başladı vallahi içten içe olummsuza hazırlamaya başladım kendimi..hatta abarttım her işe giriişmeye başladım evde..sanki olmadı demişler gibi..ama yinede beklemekten başka yapacak bişey yok...seninde transfere az kalmış..ne zaman dondurulmuştu bebişlerin?ve ücreti ne kadar?benim ilk kez dndurulmuşum oldu,4 hücreli 2 tane..şimdiden onları düşünmeye başladım:)))) ne kadar ara veriliyo falan bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…